Jævla sminkedukke

Ikke si det bare er meg   som 98 prosent av tiden ser ut som et ustelt “takras”? Usminket, ikke fiksa håret og bare i daffe klær helt siden korona kom i slutten av 2019? OMG.  😂

De eneste gangene jeg fikser meg er liksom viss jeg skal noe spess og er forberett på det. I 2020 så fikset jeg meg i det minste når jeg skulle møte venner på kveldene i helgene. Men 2021 har jeg ikke vert såpass engang.

Jeg kan liksom telle typ en eller to ganger jeg har sminket meg siden vi gikk inn i dette nye året, haha. Herregud det er så sørgelig men hva er vitsen liksom. Er man fin uten sminke og eneste man trenger er en dusj for å se fresh ut så er det jo ikke så veldig nøye om masken er på eller ikke? Guttene bryr seg jo ikke å liker jo best når jeg ikke har en dritt på som nå, tydligvis. Men jeg må jo innrømme at jeg trives jo aller best med full makeup når jeg skal pynte meg. Men 99 prosent av tide  går jeg uten å syns det er ganske befriende!  

Jeg sminker meg jo ALDRI for noen andre enn meg selv. Det er det siste jeg hadde brydd meg om, hva andre måtte syns og tro om meg mener jeg.

Og jeg napper  lett av vippene og tar av sminken fremfor andre viss jeg føler for det. For å gå med sminke for lenge er utrolig irriterende, da føler man seg bare stygg og innestengt i sin egen hud. LOL!

Jeh syns i allefall det er sykt digg å legge “ansiktet” igjen i sminkeveska på studio. Selv om mange måtte tro jeg er en jævla sminke dukke..  💁🏼‍♀️ Jeg tenker at man vokser så sinnsykt mye når man blir eldre. Til og med  de hardeste sminke-brukerne også. Jeg var vel rundt 18/19 før jeg selv følte meg tilfreds uten sminke.

Og jeg husker liksom at jeg ikke engang kunne dra på badestranden for å bade eller sole meg UTEN å ha full glam på.  Da var jeg typ 14 år og husker sånne ting så sinnsykt godt også. Helt latterlig når jeg tenker tilbake på det nå! 

Jeg har fortsatt nære venninner som jeg ikke har sett helt “naken” i ansiktet uten sminke mer enn kanskje typ 2 ganger i hele mitt liv. Og hver gang jeg er sammen med venner som ikke tar av sminken, tenker jeg hvor utrolig heldig jeg er som har klart å akseptere meg selv sånn som jeg er. Og at jeg heller ikke er redd for å møte nye mennesker og da spesielt gutter helt naturlig uten sminke. 

Så utrolig mange gutter og jenter mener jo at vi som sminker oss aller mest også er de som ikke ser ut i måneskinn, uten noe på i ansiktet. De sier vi er så sinnsykt Cat Fish men det ironiske med det hele er jo at jeg faktisk får MEST komplimenter når jeg også er helt naturlig. 😂

Vi snakker mye om å ikke dømme alle under samme kam. Det syns jeg vi skal huske når det kommer til det ytre, utseendet og skjønnhet også!

 

Ha en fin kveld. 💕

Jævlig høy smerteterskel

Herregud det er så jævlig sant og absolutt ingen overdrivelse når jeg sier det! Heller en underdrivelse.

Kroppen har sakte men sikkert begynt å komme litt smått  tilbake til det normale, men jeg har fortsatt mange uker igjen før kroppen har helbredet seg som den skal osv. Men jeg er ENDELIG oppe av sengen igjen nesten hele dagen , selv om jeg noen ganger må legge meg ned på litt.

Det har blitt lettere for meg å stå, sitte, snakke, gå og være sammen med andre mennesker. Det som tynger kroppen mest er viss jeg kjenner at jeg hisser meg litt opp, for da blir jeg så jævlig engasjert hahha.

Det er vel de spanske genene mine som kicker inn da men det skjer heldigvis ikke så ofte. Bare viss det er litt små krangling ang det å dra ut tiden før leggetid osv. Dere veit….? Sånne normale ting man kanskje må små diskutere med barna og møtes på midtten generellt. Men heldigvis er snuppa mi også stort sett ganske lydig og super snill 😍. 

Jeg mestrer mye mer som dagligdagse ting i hverdagen og i går var jeg en liten tur utenfor huset og gikk. Men det er også da jeg virkelig  se hvor skrøpelig formen egentlig er. Bare det å gå opp den lille “bakken” i innkjørselen vår hele to ganger og over veien var virkelig ikke barnemat heller , lol.

Jeg måtte rett inn å hvile meg i sengen men det gikk også helt fint. Man blir jo så utrolig sår i ryggen av å bare ligge hele tiden og akkurat nå er det å bare ligge også det aller verste!

Nå er vi i slutten av vinterferien og selv om jeg har ligget mye i sengen så har jeg  hatt veldig fokus på at min nye tilværelse heller ikke skal  gå utover snuppa mi når det kommer til venner, besøk og overnatting.

Jeg har til tider vert utrolig sliten men jeg er også veldig flink til å presse meg selv og smerteterskel min er også helt sinnsykt . Det har også leger, sykepleiere og helsearbeidere alltid fortalt meg. Så akkurat der er jeg faktisk ganske heldig! Besta har også vert en helt super “hjemme pleier” frem til i går og besten har virkelig vartet opp om jeg skulle hatt noe på butikken. 💕

Folk flest ligger jo opp til 3-4  uker i sengen med store smerter etter dette. Men allerede etter dag fire satt jeg nesten hele to timer i bil og var oppe å gikk mye. Jeg tok heller ingen smertestillende fjerde dag før jeg kjente at kroppen var sår før leggetid.

Jeg er jo en veldig rastløs person som også gjør at jeg kanskje presser meg selv litt for hardt, selv om kroppen prøver å si ifra. Jeg var allerede i første uke på stua å støvsugde og ryddet litt smått i huset. Til bestas store forskrekkelse haha!

Og i dag har jeg vert nede på knær for å tømme doen til kattungene, lol.  Nå er jeg virkelig klar for at formen blir på topp så jeg kan sette meg ut, gå tur og jogge i det deilige vår været som nå er på vei!!!! 💯

Jeg kommer med en innrømmelse

Vi har alle lagt merke til at jeg ikke er like aktiv på sosiale medier og div plattformer, som jeg tidligere pleier å være. Det er også en ganske god grunn for det og jeg tenker holde det kort siden formen fortsatt ikke er helt på topp.

I mitt forrige innlegg skreiv jeg litt at jeg ikke var helt i form og har siden ligget i sengen mesteparten av tiden . Det har ca nå gått nøyaktig en uke. Jeg har nesten ikke spist, gått på do  eller klart å stå på beina pga store smerter i kroppen.

Jeg har sovet ekstremt mye og gått på veldig sterke tabletter siden operasjons-dag, forrige torsdag med narkose og full pakke.Formen har begynt å bli bedre men jeg er fortsatt ganske sliten og sover en god del.

Dette er grunnen til jeg ikke har oppdatert bloggen eller vert på andre sosiale kanaler. Jeg vil bare at dere skal vite at jeg har det bra og at alt frem til nå har gått fint. Jeg har rett og slett bare måttet lytte til kroppen.

Jeg blir å oppdatere når jeg orker og har energi nok til det (forhåpentligvis litt oftere fremover nå). Og når formen har tatt seg opp igjen så blir jeg å kjøre som planlagt.

Med mye mer innhold og variasjon enn hva det har vert nå siden korona kom. Gled dere!

Videre ønsker jeg dere en super fin torsdag så kanskje vi sees igjen i kveld? 😇 

 

XOX Dolla 💕

Uken som gikk

Ukens oppturDenne uken har gått veldig fort syns jeg, slik som velig mange andre uker. Men denne uken har jeg brukt urolig mye fin kvalitetstid sammen med familien. Jeg har ikke hatt noe besøk av venner og heller ikke deltatt på noe sosialt. Vert mye hjemme egentlig . 🥰

Ukens nedtur: Har holdt sengen en del mtp formen. 

Men det har liksom gått helt greit og jeg har sett en hel del på serier også 💁🏼‍♀️.

Ukens irritasjon: Jeg har prestert og få gnagerår på en hæl i søvne av alle ting. Herregud 😂. Svir som faen!

Ukens cravings: Mango UTEN hvil og jeg skal til å spise det nå “as we speak “😍. 

Ukens tanker: Veit ikke.. Ser frem til neste uke 😜. 

Jeg føler meg krenket- Dette er frekt

Ok. Hvordan skal jeg si dette uten at det fremstår på helt feil måte? Og uten å tråkke noen på tærne sånn at andre mennesker blir sure?? Lol.

 

Girl…. idk men jeg føler virkelig for å ha sagt det. For dette har jeg holdt inne i flere år nå!!

 

Jeg kommer alltid til å være meg selv 💯,  hvor jeg alltid er ærlig med og si hva jeg tenker og mener. Derfor tror jeg  vi like godt bare kan kaste oss ut i det, selv hvor upopulær det kanskje måtte gjør meg.

Men akkurat det er noe jeg aldri kommer til å bekymrer meg noe om.  For jeg står gjerne i en storm jeg, uten å bry meg så mye om det. 💁🏼‍♀️

Dette er legit noe av det MEST irriterende jeg veit om. Ikke bare føler jeg meg “krenket” av det, men jeg tenker også hvor sinnsykt innbilsk andre mennesker kan være.

Hvor høye tanker de kan ha om seg selv når det kommer til dating apper og hvem man virkelig tror man har sjans på generelt! 

Selv har jeg profiler på sikkert de fleste “populære” plattformene. Men er ingen flittig bruker og heller ikke så veldig begeistret.

Jeg orker seriøst ikke engang å opne desse appene. FORDI det er så sykt mange som jeg ikke vill – eller IKKE har matcher med som maser på innboxsen.

Dette er så sinnsykt irriterende og jeg syns det nærmest er frekt at menn og gutter som ikke kan “måle” seg,  skal begynne å sjekke opp mennesker de liksom bare kan drømme om!!!

Greit de skal ha creds for å ha baller nok til å ta første steget til en samtale. Men jeg blir helt ærlig ganske irritert over at så mange kan ha så sinnsykt høye tanker om seg selv!

Du som leser tenker kanskje at den eneste her som har høye tanker om seg selv er -meg. 😂Men jeg er også helt sikker på at noen der ute også kan relate til hva jeg sier.🥵

Man tar jo sånne ting nesten som en fornærmelse, det gjør i allefal jeg. Og jeg er så dritt lei av å måtte slette flere hundre innkommende samtaler i inboxsen av sprengte testosteroner som virkelig lever i troa.

Det høres sikker utrolig overfladisk ut men dette har jeg irritert meg over i så mange år nå! Men tinder er jo den beste dating appen hvor de du ikke matcher med IKKE kan skrive til deg.

Men det hjelper lite når samme mennesker skriver til deg på andre apper igjen, hvor man ikke trenger å matche for å sette i gang en samtale.

Og fet helt utenkelige er jo ofte måten noen starter hele samtalen med. ” Hei vi matcha ikke på tinder men kanskje vi kan matche her?”. Eller noe i den duren 🤦🏼‍♀️.

Like really??🤣

Jeg opplever også å bli oppsøkt på snap, fb, instagram og andre plattformer. Av samme mennesker som bevisst veit at vi IKKE har matchet! Eller som ikke tror jeg har bladd igjennom profilene og trykka bevisst på NEI knappen!!

Dette er ikke bare frekt men jeg syns det også er invasjon på menneskers privatliv og man burde ta hintet… Eller? 

Altså misforstå meg rett,  men man må MINST være 8 og 1/2 om man i det heletatt skal klare å sette igang en samtale med noen som er 10 av 10. Man vil jo ikke gå ut med et fugleskremsel…..

 

#Just saying ! 😂

Its been a minute- Jeg er klar

Hei! Hvor mange dager er det siden jeg logget inn her sist nå, 5 dager eller no?

Det er iallfall litt sykt og tenke på men jeg har også følt litt smått at jeg har trengt det. Selv om jeg har savnet å oppdatere dere og følt at jeg har “manglet” noe i hverdagen. 

Vet ikke hva det er men jeg har vert så sykt trøtt og sløv denne vinteren, så nå ser jeg skikkelig frem til sol og sommer!!! 

Jeg har egentlig ikke gjort noe spesielt siden sist vi snakket, for uten om det vanlige i ukedagene. På lørdag var jeg med noen venner og på søndag hadde vi en veldig fin valentin/mors dag sammen med familien. 💕

Jeg har forresten begynt å trene og har hatt gangsperre så og si hver en eneste dag nå, i en uke. Skal man ikke få drit mye energi av å trene da? Hvorfor skjer ikke det med meg??! 😭

Husker sist jeg trenere 6/7 dager i uka. Da var jeg trøtt som ei fele tidlig på kveldene da også, LOL!

Men håper dette tar seg opp etter hvert for jeg begynner å bli klar.

Ingen som hadde trodd dette

Heisann! 😁 Nå er det endelig helg igjen og  jeg startet dagen i telefonsamtale med bestevenninna som bor i stavanger. Det slår aldri feil å snakke med henne for vi kan snakke i timesvis for å si det mildt. Det er derfor det ikke alltid passer seg å ta telefonen for vi må liksom “sette av” god tid, haha! 📞

Dere veit de menneskene man kan gå en stund i melllom praten.  Men når man først slår på tråden er det akkurat som om man la på røret dagen før? 

Vel.. Akkurat de vennskapene er de man skal ta mest vare på. For det er de menneskene man har ekte forhold til! Aner ikke hvor lenge jeg og henne har vert bestevenner men det er snart 20 år nå. OMG, elsker vennskapet og henne 💕

 

Vi kan snart feire 20 års jubileum nå, lol. 

 

I dag var snuppa tidlig hjem fra skolen, siden de slutter mye før på fredager. Og hun har videre fått overnatting av en god venninne hvor de har kost seg som bare det.

I dag er det egentlig besten og besta dag på henne men tror vi heller bytta til i morgen siden jeg allerede hadde lagt planer uten å tenke over at hun ikke skulle bli hjemme, lol. Besta og besten var litt  sånn “har du tatt fra oss dagen i dag” . Hahah så søte de er !  

Men snuppa var jo super glad for overnatting og jeg var igrunn klar for en rolig fredag uten noe sosialt kaos med venner.

Beste måten å holde rastløse og sosiale mennesker inne på er å ha barn hjemme i hus😂 Da kan man liksom ikke dra noen steder på kvelden.

Ingen som hadde trodde jeg hadde “klart” å være hjemme en fredags kveld uten alkohol eller sosiale sammenkomster.

Det er ikke vanskelig å gå ute men det sosiale liv generelt er som oftest fester i helgene osv, dessverre. Spess for de som er single,  idk. Men klager heller ikke på det 🤷🏼‍♀️. Noen ganger er det faktisk fint å bare ta det helt piano også!

Jeg har altså jobbet helt frem til nå og styra med barna i hele dag. Derfor har jeg også vert litt M-A-I uten noe form for lyd før nå.

Bedre seint enn aldri or what nah, See u tomorrow bby 😘.

Årets aller første

Treningsøkt og det føles faktisk veldig godt! Isadora har helt siden korona spurt om vi ikke kan dra på treningssenteret men jeg har lenge bare avventa litt siden mange av senterene har blitt stengt, mtp smittevern osv. 

Her på bondelandet ser det ikke til å stenge med det første likevel. Men vi har ganske mye treningsutstyr og apparater på loftet som bare har blitt stua vekk i en krok. Og i dag bestemte jeg meg for å ta noe av det ned i stua.

Ikke akkurat den mest ideelle plassen å ha tingene på. Men når det går mot sommer tenker jeg å sette alt ut på terrassen eller ut i garasjen sånn som mange gjør i LA, London og andre stor byer. 

Håper dette kan gi litt mer energi i hverdagen nå på vinteren. Men jeg tenker også å starte med tran og sanna sol, av alle ting. Heller ingen dum ide med D-vitamin for vi som er vandt med mye sol! 🌞

Ikke bare har vi hatt en fin felles trening i stua men vi har også hatt en veldig fin mor og datter tid. Hvor vi begge kan komme i form mtp kondis og helse 🥰

Jeg syns FB er hakket verre faktisk

Jeg veit seriøst ikke helt hva jeg syns om all denne korona snakkisen som florerer på nett for tiden. Og da spesielt på FB.

Jeg er generelt ganske lei FB mtp at alle snakker om det samme og om og igjen. Og at alle oppdateringene som dukker opp i feeden også er det samme fra alle kanter i hytten og styrten. 

Om det ikke omhandler korona så er det klagemur over det ene og det andre. Alt fra polet som åpner eller treningssenteret som er stengt. Personlig selv har jeg tatt veldig avstand fra fb i noen år nå. Og bruker heller andre plattformer som hovud plattform.

Sånn som foreksempel instagrammen min er koblet automatisk opp til FB. Veldig mange tror derfor at jeg henger på fb siden nye bilder, lenker, storys og oppdateringer havner der.

Alt av nyheter havner jo på forskjellige plattformer hele tiden , jeg skjønner jo det. Men fb tar virkelig kaka! Det er så sykt mye krangling, syting og surmuling der. Jeg blir så nesten “sliten” av å se det 😂. 

Går man glipp av nyhetene i noen dager og tar en liten “visitt” innom FB så tar det liksom ikke lengre enn 10 sek og 3 scroll, ned siden for å skjønner hva som foregår i verden for og si det sånn.

Den eneste plattformen som egentlig gir meg daglig/ ukentlig ideer og kreativ inputt er faktisk tik tok. Tro det eller ei.

Er det noen andre som er like lei av fb som meg? Jeg veit det er mange som snakker om at de er så sinnsykt lei korona osv. Men jeg syns faktisk at alle klagemuren på FB er hakket verre 😂😂😂 LOL.

Jeg har seriøst store problemer

Herregud dette er så sykt! Jeg har veldig perioder i livet hvor jeg plutselig kan se på klokken og den er helt dobbel. Før var det flere ganger om dagen, så roet det seg igjen men nå i dag har det tatt helt av igjen! Første dobbelt klokkeslett jeg såg i dag var 11:11.

Så etter noen timer på ettermiddagen såg jeg 15:15. Videre mot kvelden kom 17:17 og 19:19. Og akkurat nå før leggetid dukket 22:22 og 23:23 opp. Alt på en og samme dag også så sykt tett i mellom. Er det mulig??!

Tidligere har jeg lest mye om dette siden jeg er veldig spirituell av meg. Og mange mener at dette er “angel numbers”. Hvor universet, engler, hjelper eller kall det hva du vil. Ønsker å komme med beskjeder og de prøver å veilede til deg osv.

Selv syns jeg jo dette er sykt spennende og svelger jo alt for hva det er verdt, lol. Men å se så mye dobbelt klokkeslettet er også litt små skummelt nå når det er helt mørkt ute. Spess for oss som bor alene i et stort og mørkt hus!

Syns liksom det er skummelt å bare titte ut soveromsvinduet og ned på plenen som er på nedsiden av huset!

Herregud jeg har virkelig STORE problemer 😂😂😂 hahahahaah!!! ☠️👻 Men sånn er det å være mørkeredd, dessverre. 😭Nå har jeg ordnet meg en liten smoothie og begynner å bli ganske klar for John blund, etter litt serie titting. 😇

 

💕Natta vi sees i morgen  💕