Et lite spark bak

Hei og takk for sist! Husker ikke helt når det var men det begynner vel å bli en uke siden eller? 

Jeg har ligger langflat med feber hele uka siden søndag og følte meg litt små pjusk siden lørdag, faktisk. Formen har vert helt elendig, jeg har bare holdt sengen og av den grunn ikke gjort en dritt. Ikke engang pyntet til jul, omg-  helt crazy.

MEN LETS «face it» folkens, det blir langt ifra en førsteplass på blogg listen om formen fortsetter sånn som dette. 

Nå har jeg også begynt å kjede meg! Det å ligg i senga 24/ 7 med an øre og tette bihuler er lang fra glamorøst.


( bilder tatt
i forrige uke) 

Jeg har også mottatt mail fra YT at jeg endelig har  begynt å tjene penger på kanalen min også, wtf? 🔥.

Var legit ikke klar over dette men blei jo kjempe happy da🤌🏾.

Et lite spark bak for fremtidig motivasjonen om å skape mer innhold og ta YT mer seriøst i 2022  💯. 

5 dager i sengen har fått tenkt å reflektert mye og jeg er klar for mål og ikke minst STRUKTUR i kommende år.

Ja fy faen struktur er jeg så jævlig dårlig på at det nesten er flaut. 

Jeg tok også corona test på mandag for de som måtte engste seg for det.

Negativ så klart 💕

Innbrudd i hjemmet

Det har skjedd så mye den siste tiden dere! Veit liksom ikke heilt hvor jeg skal starte.  Det er en grunn til at jeg har vert litt fraværende den siste tiden, en veldig god en også…

Mange blir sikkert like sjokkert som meg når jeg sier dette. Og noen kommer helt sikkert også til å på stå at dette ikke er sant.

Det er nemlig det jeg har fått høre i ettertid, når det kommer til episoden da vi hadde en mann midt på stua i bekmørket. Bare at noen kan spy ut sånne kommenterer om så forferdelige hendelser, er for meg både kvalmt og helt PSYCHO .

Enkelte mennesker skulle vel ønske jeg var en person som bare fann på mye tull. En person som sier mye piss, uærlig og som ikke er til å stole på… Alle «de» kan suge på denne 💁🏼‍♀️ 👇🏾🤌🏾

Helt ærlig så skulle jeg nesten ønske det selv for her skjer det mye crazy greier hele tiden. Ting jeg selv dessverre ikke kan kontrollere.

Ting som tar mye energi, tid og krefter. For ikke å snakke om hvor mye redsel og angst det skaper inni meg…

Det jeg prøver å si er at vi nå på toppen av det hele har hatt forsøk på innbrudd her hjemme!

Vinduer har blitt knust, list på døre revet opp og det har virkelig vert is kaldt, siden det nå har vert helt ned i 10 minus… Wtf, er det snart nok nå???

Jeg sover verre enn noen gang og forholdet til mat eksisterer nesten ikke, ikke at det var noe fantastisk fra før av.

Nå sitter det så mange følelser inn i meg, vet liksom ikke hvilke vei hodet står. 🥴 OMG.

 

Håper på bedre tider igrunn  💕👌🏾

Ja- Jeg løy

Jeg løy fordi jeg ikke visste bedre. Jeg løy fordi jeg ikke var i stand til å tenke realistisk. Jeg løy fordi jeg alltid tror det beste i alle situasjoner og jeg løy fordi jeg ikke var klar over hva som krevdes.

De siste 5 dagene har vert ett sant mareritt!  Jeg har vert frustrert, irritert, oppgitt, sinna og i stor grad ganske lei! 

Jeg som sa jeg ikke hadde mista noe hår.. Vel.. Det har jeg nå, heldigvis bare på den ene siden og ikke mista så mye når det kommer til lengden. Mest i tykkelsen igrunn. Jeg som gladelig delte at jeg bare trengte bleike håret en gnag… Jeg aner virkelig ikke hvor mange ganger jeg har farget det, etterfulgt med bleking. Sikkert opp til 8-10 ganger, 5 dager på rad.

Nå er håret mitt ferdig med alt som heter bleking og farging på en stund. Derfor måtte jeg til slutt se meg fornøyd med å farge hele håret i en og samme nyanse. Jeg kommer aldri mer til å kjøpte farge fra butikken, ever again. For uansett hvilken blond farge jeg har kjøpt til å få begge siden lik, så har alle de lyse fargene  end opp med å bli sort eller mørke.. Selv om LYSE BLOND sto ytterst på pakka.  Helt crazy! 🤬

Jeg er langt fra fornøyd og syns fargen både er kjedelig og waaay to dark!

Før fargen var satt i 


Ser dere hvor mørk den blei allerede etter  knappe 10 min??!

Jeg farga den orange etterveksten sort for å kompensere andre siden. Men all farge sklidde jo ut i hele håret når jeg skulle skylle ut.  Siste hårfargen jeg hadde i skulle bli LYSE brunt men endre opp som mørke brun i stede. Dere kan jo se selv her 👇🏾.

I tillegg har jeg vasket og fønt håret hver dag, opp til flere ganger daglig igjennom hele prosessen. Dere kan jo bare tenke dere selv hvor slitt håret mitt har blitt?? Ikke noe annet enn en total katastrofe!!

WTF?!?! 😭

forventningene var jo dette…👇🏾

Hadde det ikke vert for at jeg nå har bestilt extensions med lyse striper  for å få spill i håret, hadde jeg grått.

Så kjedelig og VANELIG som jeg ser ut nå har jeg legit aldri følt på jævlig lenge.

Rett og slett helt GRUSOMT!! 😭 Jeg ser jo helt normal ut og ligner på ALLE andre i gata! Personligheten jeg har inni meg finnes overhode ikke å se på utsiden lengre, utrolig trist spør du meg. Omg!

 

Så mye mer personlighet her 😭🤌🏾


Absolutt verste hårfargen jeg har hatt på evig tid!!!!!!!

 

 I dag har jeg sett tilbake på bilder av da jeg hadde sort og grønt hår, faen så jævlig kult det var!!!! 🥺🥺🥺 Angrer kanskje nå men på sikt til jul måtte jeg jo bytte for å kunne kle meg som jeg vil i glam.
Faen, hva skjer med livet nå liksom 🥴.