Fantastisk eller hva?

I går var det nok en dag på badestranden. Egentlig hadde vi tenkt oss en tur inn til gamle byen for å oppleve stedet, men siden været var helt fantastisk slo vi fra oss tanken ganske tidlig. På denne turen har vi virkelig ikke gjort noe annet enn å bare sappe av og nyte livet. Om vi ikke har hatt late dager på stranden har vi kost oss ved bassengkanten hjemme i villaen med grillmat og kald øl.

I går kveld dro vi en liten tur ut selv om det også var veldig seint. Jeg fikk sove en liten time også før jeg begynte å “male” trynet. Her i alcúdia er det sjeldent man finner mat etter kl 22/23 så vi måtte gå nesten halve byen for å “grabbe” noe mat, etter vi hadde vert på en bar.

 Restauranten vi rotet oss inn på såg i utgangspunktet ganske “jalla” ut, med kun “fast food” og friterte greier. Men for å være ærlig hadde de den sykeste burgeren jeg noengang har smakt! Den var så saftig at kjøttet bare falt i fra hverandre når kniven var borti, i tillegg var den utrolig smakfull og god! I går spiste vi nesten ingenting etter frokost så da var vi sjeleglade for å i det heiletatt finne noe mat som fortsatt var åpent kl 02 på en søndags natt.

Når vi var gode og mette dro vi på nabo baren som viste seg å være åpen helt fem til kl 05, fantastisk eller hva?

👌🏾

Jeg måtte betale “mannepris”

 Herregud for en kveld det var i går! Jeg merker godt at verken jeg eller kjæresten er noe spess til “party ppl” lengre, men i går var det skikkelig gøy og ikke minst romantisk ute på byen. I går var vi begge enige om at en tur ut på byen kanskje hadde vert fint, og for noen dager siden hadde jeg forvillet meg rett inn i  alcúdia’s mest rølpete “party street”.

Først havnet vi på en karaoke bar hvor sangene faktisk både var fengene og ikke minst kule. Stemningen var helt syk og det var en god blanding av pensjonister og unge mennesker der, Stilig! Etter å ha bøttet ned mange liter med “lacquer” blei gnålet litt i det meste laget for selv denne generasjonen! Etter hvert blei det for litt for mye for hodet og som på alle karaoke barer er det alltid de samme gjengangere som roper i mikrofonen, hahaahah!

Videre havnet vi på en litt mer “rock n roll” bar med live musikk, søte stoler med runde bor. Her var alt laget av tre og hele stedet var dekket av trefarge, altså brunt. Ikke så veldig insta vennelig da med andre ord haha! Her drakk vi en øl før vi hadde lyst til å sjekke ut noe annet.

Etter en liten taxi tur på typ 5-6 minutter blei vi anbefalt et latinsk discotek ironisk nok, med tanke på hvor ofte jeg har fortalt at sånne plasser ikke er helt min “greie” eller “mitt klientell”. For mange er det liksom en selvfølge at jeg skal ånde og elske latinske utesteder, men for meg er det kanskje de siste stedene i hele verden jeg ønsker å “henge” når jeg skal ut på byen eller i det hele tatt. Lol.

Her var det spansk live musikk hvor jeg både fikk vrikket på stumpen, danset med kjæresten, drukket noen shot og tatt meg en dårlig cocktail i baren som egentlig ikke var en bar. Men såg ut som en “leke bar”, hahaha.. Neeeidaaaaaa!

anyways…..

Etter hvert havnet vi på alcúdia største nattklubb som besto av 6 forskjellige etasjer med forskjellig musikksjangere i hver etasjene. Her hadde jeg gått gratis hadde jeg vert singel, noe vakten sa selv. Men siden jeg ikke kunne holde øynene bort fra kjæresten og bare sto å klinet med han igjennom hele køen, måtte til og med jeg betale “mannepris” hahahahahahaha! For noen regler. Men som plaster på såret fikk vi hver våres gratis drink tillegg til velkomst drink.

På nattklubben var det utrolig stort og fint med utrolig mange mennesker! Da vi skulle til å dra dro jeg kjæresten med på dansegulvet hvor til og med HAN danset igjen, da danset vi lenge! Det var veldig fint siden han alltid har selv sakt han ikke liker sånt. Han er ikke akkurat vanskelig å be på gulvet da. Men det er sikkert fordi når jeg først rister på stumpen og viser skikkelig at jeg er latin med hofter, storepupper og smal midje så står han bare å sikler! hahahahahahah for en mann!

🤤😄

Photos all day everyday!

Hei trofaste følgere! I dag pakket vi med prosecco og øl i bade beggen, før vi dro videre på stranden for å nyte solen. På stranden fant vi ut at vi ønsket leige en trøbåt så vi kunne selv “cruse” litt rundt for å finne nye spennende steder rundt på stranden.

Været i dag var litt for kjølig til å ligge på stranden, i tilegg har det vert mye vind så vi bestemt oss da for å grille hjemme å “skinny dippe i poolen” i stedet. DIGG! 

I skrivende stund driver jeg å sminker meg før vi inntar kveldens morsomme aktiviteter med bar til bar runder! Wooho!  

kan du gjette hvor?

Hei og god etter middag alle sammen! I skrivende stund har vi som er i Syden allerede vert våken i mange timer tilegg har vi gjort mye!

I går på stranden koste vi oss skikkelig med musikk og prosecco i mens vi fløyt rundt på den søte insta vemmelige basseng “leken” vår. Etter at kvelden kom og vi hadde vert på tapas “date” dro vi tilbake til villaen for litt romantisk alene tid sammen, bare vi to.

Det å være i syden med en så fin strand er faktisk helt magisk! Verken jeg eller kjæresten er mennesker som liker å ligge på stranden dag inn og dag ut. Men her i mallorca har jeg nesten ikke lyst til noe annet, lol! Stranden er det jeg tenker på når jeg står opp og stranden er det jeg drømmer om når jeg skal legge meg! Men i dag tenker vi å gjøre noe litt mer gøy også.. Kanskje leige oss vannscooter eller noe annet spennende? men vi skal fortsatt tilbringe HELE dagen på stranden hahahahah! Håper jeg da 😇

Tiden vår her med avslappende dager og sol er snart over for denne gang. Før vi blir å dra videre til vår neste destinasjon som ikke er hjemme.. Men kan du gjette hvor? 😎

 

Sykt STOR tabu i norge!

I går dere hadde vi en utrolig fin kveld med vanvittig mye latter og kjærlighet! Vi spiste en vanvittig god middag som besto av verdens saftigste og beste biff! Jeg veit liksom at det å spise medium rå biff i spania er en stor tabu for oss nordmenn, med tanke på alle sykdommer og sånne ting. Men omg!! det er ingenting i hele verden som slår en skikkelig biff i spania, det må jeg jo bare si!

etter å ha spist en fantastisk middag med mye “tull” i glasset, haha. Dro vi videre for å teste ut “by livet” her i mallorca. Jeg blei lykkelig og full, papin blei lykkelig og full og sånn holdt vi det gående helt frem til i dag tidlig kl 06! HYGGELiG!  

Jeg skjønner Charter Svein!

I dag har vi hatt en UENDELIG lang dag på stranden dere! I mallorca er det så grunnet vann i tillegg minimalt av bølger, som gjør at hele strand opplevelsen er fantastisk! Alle som snakker om mallorca føler jeg “svartmaler” stedet som “jalla”med uendelig “turist kaos”! Men hvem skulle tro at mallorca var så bra? Ikke rart at charter svein liker seg her.. jeg skjønner han, haha! For vi elsker mallorca vi også.

😍🙋🏼‍♀️