Omg

Jeg titter bare innom for å si kjapt hei og hade bra! Jeg bare elsker å nyte det fine været selv om jeg sov helt frem til kl 12:00 i dag tidlig. Men jeg sitter heller ikke med noen for for dårlig samvittighet siden jeg satt ute i hele går.

På kvelden dro Isadora på spontan overnatting med en venninne kl 21 og jeg hvilte bare resten av kvelden i sengen med serie titting og noen Cider. 

Dagen i dag blei ikke helt som planlagt siden restauranten på hellesylt var stengt pga en ulykke med de som driver. Og når vi skulle bestille mat på Stranda var det både litt rot med bestilling og mangel på vare pga korona, men det gikk fint.

Noen ganger må man bare gjøre det beste ut av situasjoner, noe vi også gjorde. På terrassen spiste vi både take away og kake. Kjempe deilig med enda mer sol på kroppen, da er jeg fornøyd!

Nå er jeg akkurat ferdig med å sminke meg og er på tur ut døren for kveldens festligheter. Kos dere videre vakre mennesker, vi snakkes! 

Gjett hva vi skal i dag?

Hola alle mann! I skrivende stund er jeg og familien pluss tante, søskenbarn og oldefar på tur til hellesylt for å feire gamlingen.

Solen skinne og vi alle er klare for å spise ute på restaurant. Dette tror jeg faktisk er aller første gang jeg spiser ute på restaurant i år  og det gleder jeg meg veldig til, selv om jeg bare skal innta en god salat.. Tror jeg vi får se. 

Etter vi har spist skal vi tilbake å feire med kake og gaver før det blir hjem for å jobbe litt. Jeg har tatt med meg pc sånn i tilfelle vi blir ganske lenge liksom. Og i kveld tror jeg at jeg skal ut med en venninne og noen kompiser, det blir hyggelig. 💕

Og dere trodde jeg var gal?

I dag dere, ja i dag har vi jammen meg ikke gjort noe annet enn å sitte ute siden Isadora kom hjem fra skolen kl 12:00. Og deilig er det, her må man virkelig nyte fineværet når solen titter frem. Og vi begge har nå fått tydlig bikini skille før solen engang har rukket å gå ned. 

Jeg og Isadora har satt opp hengekøye på terrassen i dag og syklet oss en tur på butikke hvor vi har  kjøpt is, frukt og div andre herligheter til helgen.

Vi har også satt opp vannspreder, fylt i vannballonger, hatt besøk av 5 andre barn og etter hvert fikk jeg selv besøk av en venninne som allerede har bada 100 ganger i fjorden i år haha! Og dere trodde jeg var gal?? Hun her er helt klart på samme nivå hun også and i like it! 😎😆

I dag har vi virkelig bare kost oss i det fine været og det syns også på kroppen. Ikke bare har vi blitt brune men man blir jo også litt små trøtt av all solsteiken time etter time. 

Nå har alle barna dratt og Isadora er ute på rulleskøyter med nabojenta. Selv tenkte jeg å lage sushi siden jeg handla inn sushi kit på butikken. I love sushi med scampi!💯 🤤

 

But first…

Hei og hopp!

Har alle stått opp eller? 🤩 I dag er det ikke bare en utrolig fin dag i kropp og sjel men har alle dere vakre mennesker sett ut vindu også? Solen skinner, det er pluss grader og jeg er like trøtt som en kirkeråtte i tillegg til brun som satan. Jeg må jammen si den bodylotion fra Dov gjorde susen, Nice!I dag skal jeg nyte dagen ut i sol veggen med en kald cider eller noe. Men først morgen shake med flatt tummy, Loooove 🤩(Shorts fra HM og genser fra Ebay)

Jeg kunne ikke dy meg

Jeg stikker igrunn lit slå stresset innen for å si “hello… Its mee…”. Hahahahaah! Neida, men hvor gøy var ikke den åpningen av innlegget uansett? lol.

I dag har dagen gått fort som fy og jeg har både fiksa håret helt hvitt sånn som jeg virkelig alltid har ønsket det i over ett år nå, uten en eneste gul tone. Og da uten å bleike litt engang. Jeg forteller dere hemmeligheten i morgen så fort jeg har fått tatt noen bilder av produktet jeg brukte osv, (ikke spons forresten).

 I dag har jeg ikke bare fikset håret mitt og besta sitt. Tatt ansikts behandling som fjerner alt av hår, døde hudceller og som strammer opp trynet til den største gullmedajen.

MEN jeg har også tatt på selv bruning etter å ha innsett  hvor forbanna blei jeg faktisk er.

 Men nå må jeg stikker.. . Har dårlig tid skjønner du fordi jeg skal gjøre absolutt Nothing!!!! 😎

hahahahahahahaa👁👄👁

( Sorry for at jeg gjorde meg så sykt til på bildene men kunne rett og slett ikke dy meg)

 

Gjorde jeg det på min egen bekostning?

Hei og god onsdag!

 

I dag føler jeg meg topp i tillegg er jeg ganske glad faktisk. Dere veit de dagene hvor man bare føler seg bra for no reason? Vel.. jeg har bare sykt mye energi i dag selv om det går ganske treigt på jobb liksom..  Det er nesten til å bli grå av, loard! Men heeey- det ødelegger ikke dagen min ass. Og heller ikke det stusselige været ute. To day i am untouchable 💯. 

I går var Isadora på overnatting hos besten og besta men slev om hun ikke dro dit før kl 19 og hadde besøk hele dagen så savner jeg henne noe helt sinnsykt allerede nå, det har jeg gjort i flere timer også. Jeg kjenner det skal bli så godt å hente solstrålen min som kommer løpende mot meg  i det hun roper  “Mamma” og kaster seg i armene mine, hver en eneste dag. Iiik.. Så hyggelig! Hun har blitt så brun nå også,  det er nesten jeg er litt små sjalu på en 7 åring haha!Men det går fint .. Senest i dag har jeg allerede fått spørsmål om jeg er svensk liksom. Jeg spurte om det var pga det lyse håret og den bleike huden pga mangel av sol her i Norge, haha! Døde nesten- på ekte!!

Vet ikke om jeg prøvde å dra en vits på min egen bekostning or what nah? Men hallo..   Dere kjenner jo meg når jeg er i godt humør, jeg elsker jo humor!  For uten må jeg jo være den aller bleikeste latina i hele Norge akkurat nå, det er jeg helt sikkert.     ANYWAYS!! 

 

Heldigvis er alt av småkryp endelig bort fra inngangspartiet. Råtten er borte for den har barna visstnok begravet. Maurene dro i det jeg strødde gang gulvet  med en kilo kanel og de brune “kleggene” er også borte etter 100 runder med “fugl kverk ” og ned spyling i hele 5 dager!! (De liker visst varme og nå er det kaldt ute så sikkert derfor de har skygget banen) 🤓

Huset er ryddet, jeg er har spist vannmelon og en red bull til frokost. Så nå er jeg “hype” og livet er helt faktastisk dere!

 

God onsdag .. Torsdag  mener jeg!🎉🎉

Årets første

Hei søtsaker! Hvordan har vi det i dag på denne regnfylte onsdagen? Tenk nå er vi nok engang i midten av uka og skal snart inn i en ny helg, himmelsk! Da skal jeg ta det rolig tenkte jeg. Men hvem veit hvor jeg ender ikke sant? Det er farlig å være spontan.(klær fra intersport , vest og caps fra HM,  ikke spons)

I dag sto vi opp og tok sykkelen til skolen. Egentlig skulle  vi gå men plutselig når jeg såg på kl hadde vi litt mindre tid enn planlagt. Men det var 0 stress uansett og Isadora syns det var så gøy å sykle til skolen så hun har allerede spurt om vi kan gjøre det igjen i morgen. Samme for meg egentlig jeg syns det var utrolig godt med litt ordentlig trim selv om det øste ned og jeg var kliss våt før jeg kom hjem. 

Dag inn og dag ut sitter jeg jo enten på telefonen eller laptopen så det var utrolig godt å bevege seg. Jeg har også lenge nå tenkt på å trene men følte ikke jeg var helt “der” enda, men nå er jeg det. Årets aller første trening, wooho…. Det føles jo bare helt amazing da ppl! 💁🏼‍♀️ 

Noen andre som har begynt å trene eller? Å hva er din favoritt når du skal trene?

Jeg tror vi trenger en mann

Sommeren gløttet så vidt frem i helgen men mye negativt har varmen også tatt med seg.  Ikke bare har vi blitt plaget med småkryp som maur i gangen, brune greier som henger på hele inngangspartiet ute på veggene og døra. Men vi har jammen meg hatt noe så voldsomt som skogs rotter også, oppe med naboen som jentene har komme springende med ned til meg.. Oommmg, alt de skal utsette meg for eller hva? Takk gud for de var døde sier jeg bare, viss  ikke hadde jeg ikke overlevd tror jeg.

Ikke nok med det, men jeg hadde også bygdas største edderkopp hengendes over meg når jeg satt i sol veggen å jobbet. Den måtte jeg ringe etter hjelp for å få fjernet for å si det sånn. Og i går kveld måtte jeg drepe en edderkopp selv, inne i gangen med min egen flippflopp. Æææææ!

Ikke ville den dø første gang jeg tråkket på den og ikke andre eller tredje gangen heller. På linja snakket jeg med besta og holdte nesten på å grine der den lå å sprella med alle innvollene ute av kroppen, wææææææææh! Jeg var så redd, Men besta  sa hun var stolt av meg så det var støttende nok bare det i seg selv..

Hahahahhahahahaha jeg døøøør!!!  Jeg håper dere alle skjønner at dette er kødd? Eller det skjedde jo så det er ikke kødd på den måten, men det jeg mener er at det er helt latterlig å bli så dramatisk over noe så lite hahahahahaahh. Ikke sant vel? Jeg ler jo av det nå når jeg tenker på det liksom.

Jeg er ikke noe natur menneske for å si det mildt men det har vi alle vel skjønt eller? Jeg virkelig hater småkryp og føler nå at det kravler rundt på kroppen. Jeg har allerede hatt 2 små kryp på innsiden av klærne så nå tørr jeg nesten ikke å sitte ute lengre, selv når det er sol. Jeg aner ikke hvor mye jeg har både spylt og sprøyte på husveggen for å få alle dyrene vekk. Så mye at det må se helt teit ut for naboene sin del. 

Men jeg ser jo selv at jeg må skjerpe meg for  Isadora sin del. Hun har sakt noen ganger at hun ikke vil være ute pga alle småkrypene.. hahah..

Jeg bare: ” Men Isadora.. Du veit at alle dyrene faktisk bor ute? Du kan ikke bare slutte å gå ut, herreguud”.  Også lo vi godt. Vi er jammen meg noen pyser begge to.

Men hun ene nabojenta her er skikkelig flink som bare tar alle småkryp med hendene. Isadora bruker å hente henne når det enten er småkryp på døren, gangen eller i håret mitt. Hva skulle vi gjort uten henne? Den følelsen når 7 åringer må komme deg til unnsetning… Story of my life.

Det er nesten som jeg tror vi trenger en mann… Men ellers takk 😆💯 loool.