Sminke dukke? Jeg? Absolutt ikke.

Hei og god onsdag fra en like trøtt dolla som aldri har fornuft non til å legge seg før kl 03 på natta, lol!

I dag er jeg ikke bare trøtt men jeg brukte faktisk HELE 2 timer på å sminke meg. Hallo?? 2 timer liksom! Omg det er faktisk helt latterlig lenge og da spesielt når det til vanlig tar toppen 20 min,  inkludert å fikse håret.  Herregud hva er det denne korona tilværelsen gjør med oss? Jeg mister jo helt fullstendig teken!

Ikke bare klurer jeg  noe helt sykt med ny sminke som jeg både måtte fjerne og ta på igjen flere ganger så det blei flekkete. Men skillsa på å holde makeup børsten har sett bedre dager for å si det sånn.

Forrige fredag jeg var ute gadd jeg verken og sminke eller pynte meg. Gikk liksom i boots og en oversized strikkagensere. ALDRI skjedd før!  Og sånne mennesker bruker jeg jo egentlig å le litt høyt av til meg selv….

Tror jammen meg det er hele 3  uker siden sist jeg sminket meg så mye til jåle-dukke eller “malerskrin” er jeg så absolutt ikke! 💁🏼‍♀️

Dette skal vi gjøre

Hei gutter og jenter!

I dag er det en sånn typisk dag hvor jeg egentlig bare har surrer rundt meg selv over 100 ganger!  Hodet har vert stappfullt i flere dager nå og jeg føler jeg har vert alle andre steder en  hjemme egentlig….

På søndag gikk jeg fra kameraet hjemme igjen. Men fikk knipset noen bilder med det knuste mobilkameraet i stede.

Vil dere se? 💁🏼‍♀️

Vi hadde det ganske koselig altså! Og fra nå av vil jeg prøve å ha kino “date” hver søndag viss de viser en film vi har lyst til å se💕 

Jeg innrømmer at dette var feil. Jeg beklager på det sterkeste!

For ca litt over en uke siden postet jeg et innlegg med overskriften “barnenavn jeg ikke er så veldig begeistret for”.

Hvor jeg hadde skrevet en del “spesielle”, “uvanlige”, “typisk” eller navn jeg syns selv har blitt ganske “oppbrukt/ mye brukt” fen siTe tiden.

Hvor jeg i dette innlegget aldri hadde intensjoner om å såre eller virke ikke-respektfull oven for andre medmennesker.

Hele tanken bak innlegget var egentlig veldig uskyldig. Hvor jeg som alltid sitter å tenker på forskjellig innhold eller temaer som jeg kan skrive om til bloggen.

Og i dette tilfelle blei det å skrive om navn en veldig uskyldig “greie”. Planer for innlegget videre å følge opp me et nytt innlegg hvor jeg postet barnenavn (navn generellt) som jeg syns er veldig fine/ mine favoritter. 

Vi  alle har jo egne favoritter når det både kommer til smak, lukt, farge, form, osv.  Noen liker cola og andre liker pepsi. Noen liker ferrarie- andre liker traktor. Det er jo bare en ærlig sak og sånn er det bare.

På samme måte tenkte jeg om innlegget jeg postet.  At det ikke var så veldig alvorlig men heller mer uskyldig.

Helt ærlig så tenke jeg ikke engang på konsekvenser som kunne komme i ettertid av dette. For for meg var det som å skrive hvilke pålegg jeg liker på skiven og ikke. Uten å måtte utdype eller begrunne hvorfor og hvorfor ikke.

Selv er jeg en veldig ærlig og åpen person, som også mener at man må være åpen for uenigheter og forskjellige meninger. Og da uten å ta ting personlig, bli sinna eller evnt bli “fiendtlig” oven for hverandre.

På en liten plass som dette. Hvor “alle kjenner alle” og praten går av seg selv. Er det kanskje litt lettere å føle på det som også blir skrevet eller sakt.  

Her blir en fjær fort om til  flere høns. En histori blir plutselig om til 10. Og situasjoner blir ofte tatt helt ut av context og realitet. Utrolig synd men sånn er det også.

Hadde jeg skrevet samme innlegget og bodd i strobyen hadde vel ikke evnt nærmeste nabo eller hvem det måtte være brydd seg heller? 

Men nå har jeg skrevet og oppdatert bloggen min nesten hver dag,  i nesten 2 år. Og ønsket var at denne bloggen skulle være mer seriøs enn hva jeg har hatt tidligere.  Det useriøse og barnslige “imaget” jeg tidligere hadde hatt tidligere ønsket jeg ikke fortsatt å ha.

For tidligere kunne jeg skrive hva som helt bare for å sjokkere eller at folk skulle prate.  Jeg ønsket ofte en reaksjon eller skrev bare ting for  “klick beat”.

Men nå ville jeg vise hvordan jeg egentlig er og ikke bare den “karakteren” man trer over hodet for “show”.

Jeg er var fortsatt var meg selv på den tiden men på en litt annen måte. Før brydde jeg meg lite om hvordan jeg formulerte meg og brydde meg heller ikke hva jeg skreiv, hvordan jeg fremsto eller hvile inntrykk jeg gidde mine lesere.

For på den tiden gidde jeg egentlig faen. Og gjør fortsatt det men håndterer nå ting på en litt annen måte. Før denne bloggen hadde jeg noen år hvor jeg ikke blogget i det heletatt å vokste opp utenfor det “offentlige rom”.

Jeg kan sikkert fortsatt virke litt rebelsk i noens øyne,  det vil alltid forbli. Men jeg er fortsatt meg selv helt ut til en hver tid. Både frittalende og uten for filter.

Men det er også derfor jeg skjeldent angrer på ting jeg skriver, sier eller ting jeg gjør. Jeg forteller alltid min sannhet og er tro mot meg selv 💯 prosent, uansett hvor ubehagelig en situasjon måtte være.

På denne bloggen har jeg holdt meg saklig og fornuftig når det har vert nødvendig. Jeg har fått mye skryt og tilbakemelding noe som også har vert hyggelig, siden det er det som har vert målet.Jeg har alltid hele veien fått høre at man må tenke på hva man legger ut og hva man  skriver om, for barnas  skyld. Fått mange spørsmål om “Tenk om barn får høre det tilbake?” “Og tenk om det går utover andre eller egne?”…

Jeg har vel aldri egentlig opplevd at mine handlinger eller meninger har gått utover noen andre enn meg selv. Men det var før nå.. Dette var det dummeste innlegget jeg har skrevet på hele 1 og 1/5 år.

 

Jeg angrer…  bittert!

 

Jeg har lenge visst at internett er et farlig sted. Jeg har opplevd mange grusomme ting selv og sett med egne øyner mennesker som har vist hvor forferdelig de kan oppføre seg bak en anonym data maskin.

Det fikk jeg også se senest i går på fb når jeg steppet inn for å forsvare en annen profil jeg ikke kjendte. Nettopp fordi den blei skikkelig uthengt.

Jeg har selv alltid tatt andre mennesker i forsvar når de har blitt urettferdig behandlet. Selv om det har koster meg mye og det ender med at jeg blir satt dårlig lys og en evig stormen. For meg er det vært støyten fordi jeg ikke klare og  bare sitte å se på!

Jeg har i helgen innsett selv at innlegget jeg postet kanskje ikke var det heldigste innlegget jeg har publisert til nå. Og at det kunne fremstå som mer “ille til mote” enn hva jeg hadde forutsett. Selv om jeg helt i starten av innlegget (øverst) Poengterte at det Ikke måtte oppfattes sånn.

Jeg vil fortsette å være et godt forbilde og ønsker derfor å  beklager offentlig her på min plattform. Da oven for de som evnt har tatt seg nær eller blitt såret av innlegget jeg postet. Selfølgelig er alle navn fine og betydningsfulle på hver sin måte.

Selv har jeg gjentatte ganger fått høre at navnet Dolla er rart.  Jeg får fortsatt høre den dag i dag at Alexandra er mye penere. Dette har jeg aldri tatt noen som helst måte meg bær av, fordi jeg ikke bryr meg om hva andre mennesker måtte mene og sier så lenge jeg er fornøyd med navnet mitt selv.

Ja navnet er kanskje litt uvanlig, spesiellt eller rart. Ikke tror jeg at det er så mange som heter det heller.  Men det gjør meg heller ingenting og det er heller ikke noe i veien i å være litt annerledes, på flere måter. Et navn betyr jo ikke så mye heller… 

Før jeg kom til Norge var navnet mitt Alejandra. Dette har jeg heller aldri fortalt noen om tidligere. Og bare familien min veit dette.

Navnet uttales AleHandra og er Alexandra på spansk. Selv kan jeg si at mitt eget navn på den tid var for meg uvanlig og at jeg heller ikke var så veldig begeistret for det.

Men det betyr jo ikke at jeg ikke liker barn med samme navn eller at jeg syns det er stygt.  Men for meg virker navnet fremmed og klangen er litt annen enn hva jeg selv måtte foretrekker.

Men i Spania er navnet sikkert kjempe vanlig og kanskje et ganske “oppbrukt/ mye brukt” navn også. Idk…

Men dere skjønner hva jeg mener? Jeg håper jo det.  For det er jo på  ingen måte noe i veien med navnet.  På lik linje med navnene som var oppført her på bloggen.

Jeg har uansett forstått det sånn at noen barn voksne har blitt sinna. Og trodd at jeg ikke liker barn som bærer navn i listen som var postet her.  Eller tror at jeg ikke liker navna på en negativ måte.

Dette vil jeg bare poengtere ikke er sant og det vil jeg også at dere skal vite!

Jeg er oppriktig lei meg for at situasjonen har blitt oppfattes som negativ mot noen og jeg håper at vi har fått klarert opp i denne misforståelsen så vi alle nå  kan gå videre 💕.

Jeg blir ikke å poste flere navn som planlagt. Og jeg har også tatt ned tidligere innlegg som kunne fremstå som fornærmende. Håper på forståelse for dette.

 Takk 🙏🏾

Søndags vibes

I dag har vi hatt en ganske fin dag med sol og en veldig digg temperatur. Ikke bare har  vi vert på sykkel tur, spist mini burger fra bensinstasjonen og drukket slush ute. Men vi har også gått oss en fin spaserstur til  sentrum for kino premiere på den nye Knutsen og Ludvigse filmen.

Nå skal vi til å spise kveldsmat før vi lader opp for en ny uke i morgen tidlig. Gleder meg! 

Ikke fullt så hyggelig!

Hei søte venner! I skrivende stund har jeg akkurat sett den nye filmen Melificent på disney +. Selv om jeg syns at film nr 1 var hakket bedre syns jeg ikke nr 2 var så ille heller. Men sånn pleier det jo å være når det kommer til filmer,  at oppfølgere nesten alltid suger i forhold mener jeg.

I dag har jeg egentlig bare ligget i sengen med en sinnsykt hodepine fra den hjemmelaga vinen som jeg drakk i går kveld. Her blei det nemlig en spontan tur ut med venner kl 01. Noe som også egentlig var super hyggelig, men ikke fullt så hyggelig i dag. Lol!  Resten av kvelden i dag tror jeg at jeg bare blir å holde meg rolig. Det sa jeg jo ang kvelden i går også, men i dag så mener jeg det!

Ikke bare har jeg akkurat “ristet av meg” hodepinen fra i går. Men jeg har også ganske vonde knær med skrubbsår på.. Hvem klare noe sånt i lave sko egentlig? Herregud det er helt utrolig! 🙈

En hjelpende hånd

Hei og god fredags ettermiddag!  Har alle sovet  godt i natt eller? Jeg hadde endelig klart å snu døgnet natt til i går. Men klarte jammen å holde meg selv våken (unødvendig) helt frem til kl 03, natt til i dag… Altså snakker vi joke eller??! 🤦🏼‍♀️I skrivende stund er jeg akkurat ferdig å hjelpe mamma  med å vaske ut en familie leilighet, noe jeg hadde sagt ja til litt tidligere i uka. Så nå har jeg altså stått bøyd rett opp og ned med vasketua i handa. Det var heldigvis ikke så mye så det tok derfor heller  ikke en evighet… Eller?I dag har jeg egentlig ikke så veldig mange spennendes planer. Ikke skal jeg ut fordi jeg skal opp uber tidlig lørdags morgen . Og Snuppa mi blir heller ikke hjemme siden vi har byttet besten og besta dag,  fra onsdager til fredager i stedet. Der passer oss alle mye bedre sånn akkurat nå. 

Med andre ord burde jeg finne på noe kreativt å gjøre i kveld så jeg ikke blir sittende og kjede meg halvt ihjel! 🙈 

Kanskje jeg skal gjøre ferdig gjesterommet oppe som jeg startet med å male i sommer? Det er som tidligere nevnt ikke mer enn kanskje 1 vegg til sammen som gjenstår. Og i tillegg da så er det skråtak. Eneste grunnen til det tar så sykt lang tid er fordi jeg ma ha opp til 4 strøk for at treverket under ikke skal skinne i gjennom… Gjesp…. Kjedelig! 😆

Dette har jeg aldri fortalt dere, før nå.

🦋 Jeg er singel igjen og har faktisk nå om ca 2 mnd vert singel et helt år. Altså hallo.. Hvor sykt er ikke det? At tiden har gått så fort allerede mener jeg. Og jeg trives faktisk kjempe flott!

Jeg trodde kanskje de aller fleste hadde skjønt at jeg var singel uten at jeg måtte si det eller bekrefte min stilling når det kommer til egen  sivilstatus. Men neimen driver ikke mennesker å maser, graver og spør fortsatt. 

Men ja… Nå er katten ute av sekken på “ekte” og jeg regner heller ikke med forholde vi hadde som en del av livet mitt. Det har faktisk aldri skjedd for min del og noen situasjoner er egentlig bare best og glemme. Skinnet kan bedra, ikke sant vel? Så i følge meg selv har jeg nå vert singel i snart solide 8 år- BooM! 🙇🏼‍♀️

 

(Kan vi ikke  ta noen få sekunder til å beundre det lange, fine og ikke minst EKTE håret mitt?) 😍🦋 Det å sitte å se på reality serier til meeega seint på natt ( og da spesiellt real housewives ) er min guilty pleasure. Jeg ser gjerne flere episoder på rappen noe som er ganske crazy siden kun en episode varer i nesten hele 60 minutter. Også banner jeg i flere dager etterpå fordi jeg må sitte å vente på nye episoder. Hahahaha!

Det er så sykt mye drama med de damene der og for å ikke snakke om falskhet de i mellom. Jeg skjønner ikke hvordan de klare å være venner engang eller omgås hverandre så ifte med et “smil” om munnen. Jeg hadde klikket, 4 real liksom! 😆 

🦋 Er det noe jeg så absolutt ikke liker så er det småkryp og insekter! Og etter starten på dette året hvor jeg skulle drikke vann fra et glass på nattbordet. Hvor jeg oppdaget at oppi det glasset lå det en mega FEIT edderkopp og det  ETTER at jeg hadde drukket fra glasset..

Daaaym! Kan dere tro jeg hat blitt helt traumatisert i etterkant eller? Jeg drikker AlDRI av et glass fra nattbordet igjen uten å sjekke “ståa” i flom belysning, viss jeg kan si det sånn. Og jeg har ofte mareritt om at jeg spiser edderkopper også!  😭😭

 🦋 For tiden tenker jeg vanvittig mye på det å lukte gammelt når man blir eldre. Jeg har så sinnsykt stor panikk for og ende opp å lukte selv engang. Ja faktisk så mye at jeg nesten vurderer å google hvordan eller hva man kan gjøre for og unngå den “fella”. Ææææ! 😩

🦋 Er det noe jeg suger noe ekstremt på så er det økonomi! Omg.. Noen ganger er jeg super flink til å spare og ikke sløse. Og  andre dager handler jeg uten null kontroll i hytten og styrten. Så jeg  nesten skammer meg over hvor mye penger jeg har brukt på unødvendige ting. Blææ.. Jeg kan kjenne det  river i lommeboka bare av tanken! 💸 

🦋 I sommer hadde jeg en periode hvor jeg festet ganske mye og opp til flere dager i uka. Jeg var super sosial og var liksom litt “redd” for å gå glipp av morroa. Dette var jo tiden etter all sorgprosessen med bruddet. Hvor  jeg bokstavlig talt  hadde buret meg selv inne i over 6 mnd og nesten ikke sett et eneste menneske. for uten om mamma, pappa, isadora og kun venninne!!!

I sommer klarte jeg litt etter litt å bevege meg ut av huset igjen. Så nå skjønner dere vel sikkert hvorfor jeg var så mye ute. Det å   dømme situasjoner og “oppførselen” til andre UTEN å vite hva som faktisk foregår  er faktisk en veldig stygg ting å gjøre!

Og etter hele 6-7 mnd med isolasjon og et sinnsykt dårlig forhold til mat var jeg faktisk sykt glad for å klare å ta steget videre i offentligheten igjen. Selv om jeg alltid blei bombadert ned med ubehagelig spørsmål om en situasjon som egentlig ingen andre hadde noen ting  med og gjøre enn meg selv.

.Pass deres egne saker.

I denne perioden endte jeg ofte med black out dagen etter eller våknet med og dra rett på dagsfylla sammen med venner. Det var gøy, men FY så sliten jeg blei.  

Og det som var mest nedtur med hele greia var jo at all den festingen gikk hardt ut over bloggen og innholdet som jeg prøvde å levere her…

🥂

 

Telefonterror

Hei og god morgen folkens! I dag er det en sånn typisk høst værdag hvor man kan høre regnet renner ned fra taket og tåken ligger egentlig ganske lavt. I natt har jeg sovet hele 8 timer og kan også si meg ganske fornøyd med det egentlig. Jeg kan igrunn ikke huske sist jeg sovnet så fort eller fikk hvilt meg i så mange timer. Noe man også kan se godt under øynene mine for å si det sånn, omg! Mangel på søvn heter det 🙈🚨.

I dag tidlig blei jeg vekket før kl 07 av noen som ringte fra utlandet. Jeg bare hater de telefonsamtalene og  trodde kanskje at all den telefonterroren kanskje hadde gitt seg. Ikke bare er det typ nesten litt over 1 år siden de ringte meg i hjel. Jeg har jo også skiftet telefon nr men likevel så ringer de i ett sett!

Jaja det går fint det. Dagen min starter nå med en god og varm te kopp før jeg setter farge i håret å griper dagen fatt med noe jobb. Ønsker alle en super fin torsdag .

Barndomsminner

Hei dere! For øyeblikket står jeg på kjøkkenet hjemme hos besten og besta hvor farmen står på i bakgrunnen å jeg drømmer meg litt smått bort i den nye appen Disney+.

Det er jo ikke til å stikke under en stol at jeg ELSKER alt av disney og tegne filmer. Men hvem gjør ikke det? Jeg elsker jo fortsatt barbie filmene liksom og blir fortsatt like fascinert av alle de magiske eventyrene, enhjørningen, kjolene og sangene som barbie fortsatt sitte å gnåler på. Hahahah! 

Hvordan jeg liker  seriene kommer vel litt ann på men kanskje jeg finner noe spennende likevel? Jeg husker jo godt hvor opphengt jeg var i disney channel og seriene som “det søte liv til sjøs”. Oooh! “thats so raven” og “hannah monthana.” At det finnes mye barndomsminner på den appen er det i allefall ingen tvil om.

Nå har jeg akkurat frisert besta og er egentlig ganske klar til å finne senga om ikke så alt for lenge! I morgen ønsker jeg å våkne tidlig og få noe ut av dagen. Det beste jeg veit er jo både det å føle og være effektiv. Går jeg en hel dag uten at jeg får gjort en ting er liksom resten av dagen ødelagt og jeg daffer mesteparten bare rund.. Helt krise!🤦🏼‍♀️ 

Men nå skal jeg faktisk ikke ta ting alt for tung eller være for streng mot meg selv. For  nå var jeg jo faktisk helt sykt effektiv hele forrige uke og i helgen. Det skal sant å sies! 

En dårlig kjæreste eller bare en dårlig gutt på byen?

Hei søtsak! Er det noe jeg så absolutt kanskje minst har lyst til i dag så er det det å virkelig se på telefonen. I dag svir det altså så sykt i øynene fordi jeg sikkert ikke har sovet mer enn en time på puta, nettopp pga den dumme mobilen og internett surfing.

Ååh.. Livet er virkelig så urettferdig noen ganger og jeg misunner noe helt sykt alle dere flotte mennesker som har en helt normal døgnrytme! Det er nettopp dette som er så ekstremt farlig med helgene og all den ranglingen med venner på nattestid. Da både sover man og sløver så sykt mye dagen etter at hele søvn mønsteret er til å le av i hele kommende uke!

Altså så dumme er vi mennesker på enkelte ting at selv om det ikke nødvendigvis er bra for oss så gjentar vi dumme avgjørelser om og om igjen. Som en dårlig kjæreste eller en gutt vi nettopp møtte på byen som vi fortsetter å gi oppmerksomhet selv om han egentlig ikke er noe særlig for oss, hahah!

I dag virkelig angrer jeg på min sykt dårlig dømmekraft og har herved innsett at jeg ikke alltid veit mitt eget beste sånn egentlig.

Når øynene henger på halv stang og livet sånn midt på 3 folkens… Ja da er det neimen ikke godt å si hvordan resten av dagen eller uka kommer til å blir…?  

Og jeg som trodde det var halloween om bare noen dager. Også er det jo egentlig ikke før om ca en mnd, Altså- Halllooooo!? Bare det sier hvor mye jeg  følger med her, omg.. Flaut! 🙈🚨 

Ikke livet helt på stell i dag, si…. Faktisk like skeiv som denne sove masken er satt på👇🏾 Baaahaahahhaha!Men kan vi snakke om hvor syyykt blogg og insta vennlig stua min har blitt eller???!!!  😍😍😍 OMG!!!!💕