Vår 1 helg i advent

 Søndagen startet igrunn ganske bra og heller ikke så veldig seint. Formen var fin etter lørdagens seine kvelds aktiviteter. Og kl 16:30 dro vi en tur til sentrum for å delta på fakkel tog og julegrantenning. Herregud så koselig!!! 

Jeg veit man ikke ikke sier at man  “ringer” jula inn før lille julaften, for det sa besta så strengt til meg. Hahaha!

MEN julegrantenning for min del er den ofesielle åpningen for julen. Selv om vi her hjemme nå har hatt julestemning allerede i en mnd. 

Her er noen bilder tatt fra den fine turen vi hadde med over 200 delaktige mennesker og fint vær. Etterpå tok vi med en venninne av henne hjem. 💕

 

Ubrukelig for å si det sånn

Hei alle svimle følgere! Hvordan har vi det på denne flotte fredagen?

Jeg la meg kl 01:30, ish. Men våknet også opp igjen rundt kl 04…

Likevel føler jeg meg opplagt, overraskende nok og jeg skal straks rydde ferdig huset . Snuppa mi har tatt med en venninne hjem fra skolen i dag så de koser seg masse på lekerommet. 

I dag startet jeg dagen med en god og deilig dusj etterfulgt av litt jobb og skal i hvert øyeblikk begynne på sminken. I dag er det en flott dag og jeg er så sykt glad for at jeg ikke fortsatte å sover lenge sånn som jeg har gjort resten av uka, hehe. HATER å føle meg ubrukelig for å si det sånn!

På fredager er det igrunn besten og besta dag men vi er heller ikke kjipe med å følger den slavisk heldigvis. Så i dag har jeg “belaget” meg på god stemning i huset med barne latter, aktivitet og musikk helt frem til leggetid.

Hva jeg selv finner på når snuppa er i sengs har jeg ikke bestemt meg enda.  Men kanskje dra en tur på besøk? Hun sover så klart med besten og besta og ikke hjemme alene. Til dere som måtte være forskrudd nok til å ikke skjønne det. 😘 

Tanker før leggetid

Jul: Det er så sykt digg å ha pyntet ferdig til jul egentlig. I år har jeg hatt sykt mye jule følelse,  mer enn hva jeg har hatt etter jeg blei voksen liksom.  Og det er virkelig fint å høre at mennesker som kommer på besøk drar her fra med skikkelig jule følelse. Da syns jeg vi har oppnådd toppen når det kommer til jule vibes!  

Jeg er også utrolig glad for at vi allerede har hatt julen oppe i 3 uker selv om mange måtte mene at det er for drøyt og vi er gale. 🎅🏽

Korona: Altså vi er nok enige alle samme om at vi er DRIT lei korona nå. Men vi i Norge er faktisk ganske heldige, for ikke å snakke om bortskjemt. Vi lever egentlig ganske normalt i forhold til andre land, byer og hovudstader. England er i lock down nr 2 allerede. Men vi Nordmenn gjør mye av det vi vil og har lyst til, fortsatt.

Jeg skjønner at mange er lei, frustrert osv. Men det er faktisk ikke så veldig synd i oss og mange andre har det mye verre. Jeg syns alle og kanskje litt meg selv kan holde tåten og være glad for at vi fortsatt kan feire jul sammen i år!  😷

Været: Det er mange som også klager på været, at det er så mørkt og trist. Men selv syns jeg ikke det er så ille. Greit man kam bli litt små trøtt og sløv når det nesten til en hver tid er konstant mørkt. Men vi har faktisk hatt mange dager nå hvor det har vert lys en god stund etter kl 4.

Her på Sunnmøre har vi allerede hatt mye snø men den er nesten helt borte nå. Kan innrømme det var litt små kjipt å måtte måke hele tiden. MEN tempen i seg selv var ikke så veldig kald, ikke som den pleier. Nå er været egentlig ganske mildt og deilig, plager liksom ikke meg så lenge det ikke pøser ned. Syns det er litt hyggelig å kunne tenne lys på kveldene jeg 🕯.  

Meg:  De to siste ukene har jeg vert sykt flink med kosthold ( ikke at jeg spiste så usunne fra før). Men jeg er så sykt mye strengere med meg selv, både på hva jeg spiser og hvor mye. Dette har gitt meg en sykt god følelse siden jeg også har blitt litt smalere. Jeg har vert flink til skjønnhetspleie for både, kropp, hud og hår.💇🏼‍♀️

Jeg har vert sykt flink med egen pleie denne høsten. Og har tatt meg litt sammen siden sommer når det kommer til oppdatering av sosiale medier og jobb. 💻 

Blogg toppen: Det er sykt digg å være på topp 50 listen igjen. Er så takknemlig for alle som er innom hver en eneste dag. Spesielt på dager og perioder hvor jeg ikke har vert flink til å oppdatere bloggen.

Det at jeg bare fyker fort fra lav plassering til topp bare på noen dager med constantly posting er sykt smigrende. Alt takke være dere 😍.   Love u 💕🔥  

Min styggeste uvane EVER!!!!

Å herreguud……! Jeg har egentlig ikke lov til å si hvor trøtt jeg er i dag fordi  jeg snakker om det hele tiden føler jeg.

Men nå har jeg pådratt meg den styggeste uvanen EVER! Jeg har faktisk begynt å våkne midt på natten og holder det gående helt frem til vekkerklokken går av igjen om morgene. Dette skjer hver gang jeg legge meg før kl 00 på kvelden, hjelpes!😭

Men i dag er det allerede torsdag og vi er snart over på helg. Hvilke overraskelse denne dagen bringer veit vi ikke. Men det verken snør eller regner og fint er det.

Finn alltid noe positivt når ting er litt negativt, ikke sant vel ?  Jeg er i det minste flink til noe skulle jeg til å si. Og jeg er heller ikke så veldig trøtt nå når jeg fikk våknet skikkelig etter noen timer liksom. Føler meg faktisk mye mer opplagt enn hva jeg har gjort på mange dager. Selv om jeg ikle gidder å sminke meg. Hvem skal jeg stelle meg for liksom? Ingen som ser meg uansett.. Hahah hvor deprimerende  hørtes ikke akkurat den setningen ut? hahahaaa! #storyofmylife.

I dag har jeg lyst til å finne på noe kreativt for det begynner å bli en stund siden sist. Jeg kjenner at kroppen og ikke minst hodet trenger og bli brukt til noe annet enn bare å sitte på “tørk” uke etter uke! 

De siste dagene har jeg ligget å tenkt mye på gjesterommet på loftet som ikke er ferdig malt eller innredet. Tenker også at det hadde vert digg å “overnattet” der noen ganger også. Bare for å få noe nytt og “spennende” i hverdagen. En form for variasjon? Ser for meg en hyggelig jente kveld der oppe kanskje? IDK..

Men du skjønner at hverdagen har blitt for A4 når det å sove på gjesterommet begynner å bli en fristende tanke i hode ditt, hahahah! Omg hvem andre gjør sånt enn meg egentlig? 

My life is a struggle right now!

Heisann! I går la jeg meg tidlig, rundt halv 22 men våknet igjen litt før 00 og holdt det gående helt frem til kl halv 06. Og opp igjen kl 07:10🤦🏼‍♀️. For å si det sånn så har det ikke skjedd noe spennende her i dag for uten om at jeg strax skal følge snuppa til håndballtrening .

Men i går der i mot pynta jeg litt til jul og føler igrunn ikke at  gjør noe annet “spennende” om dagen, bare dagligdagse ting. Det er sikkert mange som kjenner seg igjen. 

Ute pynta vi ferdig forrige uke og nå diller jeg liksom bare med ting jeg har fått tilsendt  i posten. Det er helt sykt faktisk for jeg vurderte og stå opp i natt BARE for å pynte. Haha!

My life is a struggle right now, det er jo helt sikkert. Og jeg holder på å bli gal av denne korona! 😭😂

For en dag…

Ja det kan du si, ikke sant? Jeg har nå andre dagen på rad ikke sovet mer enn kanskje 40 min sammenlagt. Eller nærmere en time, noe som er langt i fra nok for det trøtte sovehjerte mitt.

Jeg får liksom ikke sove selv om jeg legger bort alt av det elektroniske på kveldstid. Jeg står gjentatte ganger opp igjen fra sengen og styrer med ingenting liksom… Ingenting? Det er  helt utrolig at jeg i det heiletatt  ser så bra ut som jeg gjør i dag. I tillegg til at jeg fortsatt står som et normalt menneske.

Kl 12 var jeg i et møte og videre i dag har jeg hentet pakker på posten og pynta enda litt mer til jul.

Men nå må jeg stikke for det kommer middagsgjester i hvert øyeblikk 💕. 

It need to STOP!!

Hei og beklager for lite innhold i helgen. På fredag var jeg ute med venner etter legge tid, helt frem til neste morgen. Man kan si jeg var ganske død dagen etter. Hele lørdag var jeg sammen med snuppa mi når hun kom hjem fra en venninne og tok egentlig kvelden ganske tidlig selv.

Derfor Følte jeg egentlig ikke for å ta bilder eller blogge, jeg var ganske utslitt. På søndag hva gjorde jeg da? Hm…

Jo vi lekte mye på lekerommet, koste oss med jul på stua og var ute en liten tur i det pøsende regnet. Fet var egentlig helt ok for tempen var ikke så ille.

I dag har jeg døgnet helt siden i går og føler meg egentlig helt forferdelig om jeg kan si det mildt! Skjønner ikke hva jeg driver med på natten men omg.. It needs to stooooppp! 😩

For øyeblikket er jeg hjemme hos besten og besta, snuppa er på bess med nabo jenta og jeg prøver bare å overleve resten av dagen  med en deilig smoothie bowl. 💕

Det er sykt populært

Hei søtnos! Nå er det tirsdag, torsdag mener jeg og jeg har allerede fullført 4 dager av shaken. Og det har også gått utrolig bra! Jeg har til nå gått ned litt over 3 kilo så klager ikke på det ass. Satser på å gå ned 3 til i løpe av søndagen er omme, der etter starter jeg en ny uke igjen. Jeg tenker igrunn å holde det gående i allefall 3 uker i strekk.

 Ho-ho da er jeg fornøyd med resultatet i 4 uke, ja faktisk så er jeg ned på ideal vekten min som jeg sikkert ikke har hatt siden jeg var 18-20 liksom. Gleder meg og jeg er så motivert! Det hjelper noe helt sykt på å ha en venninne som er med på akkurat samme plan. Vi snakker sammen hver dag, oppdaterer og motiverer hverandre. Jeg kan  faktisk si at vi har det ganske gøy.  

For øyeblikket sitter jeg på stuegulvet nok engang å legger gulv på den siste delen som nå har stått uten i over 3 mnd.   Endelig kom varen inn igjen etter mye tålmodighet på vente liste! Det sier jo hvor populært gulvet er. Det skjønner jeg også for gulvet er jo skam fint.

Herregud så mye skryt jeg har fått og det har jeg sikkert skrevet om 100 ganger!

I dag har jeg og snuppa mi vert uten i den deilige snøen som har kommet. Vi har både laget snø engel, hoppa fra noen busker med venner og rent kjelke hele veien ned til sentrum for litt hyggelig handel. Etterpå dro vi hjem til besten og besta på kveld mat og en deilig-varm dusj.

Dagen i dag har vert veldig fin i seg selv og jeg kan ikke engang tro at det allerede er fredag i morgen. sykt!