Hytteliv og barnearbeid

Matlaging på det nye kjøkkenet.Besta’s aller første matboks. Se så søt den er da? Skikkelig gammeldags!På en liten tur til den “rare” hytten som har vindmølle på taket av alle ting..Barnearbeid så vi voksne kan få litt fyr i peisen, hahahahah!!Brettspill og andre aktiviteter som hører hyttelivet til.

Jeg befinner meg..

For øyeblikket i dårlig dekning! Vi er nemlig på familie hytten som jeg ikke har besøkt på årevis. Nettopp pga kvaliteten på nettverket er så rævva og i tillegg til at det nesten ikke finnes folk her. Funker dårlig for oss som er super sosiale , ikke sant vel?  haha!

Isadora elsker jo å være på hytta like mye som besten og besta, for meg blir det da litt små kjedelig å være hjemme alene så mye i lengden. Så da bestemte jeg meg for å overraske alle mann med å bli med inn på en todagers-hyttekos. Ja guuud så alle ropte og jublet. Man kan vel være litt ekstra grei engang i året for å glede andre mennesker man er glad i, kan man ikke? Legge litt det dumme egoet til siden og bare ja….. lol- det var ment som ironi til dere som ikke skjønte det.

Vi har faktisk vert en tur hjemom i dag så jeg har fått jobbet ordentlig uten å måtte tenke på det ultra tregt nettverk og Isadora har lekt med nabobarna. Inn i mellom har jeg og henne bygget lego og kastet frizbie. Jeg har dusjet, besten har vert en tur i byen og besta hjemme på huset for å styre litt med oppussingen.

Ja her skjer det saker dere.. Ser ikke ut som om noen av oss har ro i sjelen! Men nå må jeg nesten bare stikke dere. Også skal jeg se om jeg får lastet opp et innlegg litt senere i kveld. Om nettverket ikke stryker med i samme slengen! 

 

🚨🚨CRAZY😂🚨🚨

Uken som gikk

Ukens opptur: Var å dra på sportsparken sammen med en venninne av meg som også har en jente på ett år yngre enn Isadora. De kom like bra over ens som jeg og venninna mi så ingenting er mer hyggelig enn det!

Jeg vil også si at det var utrolig digg å ta etterveksten i tillegg og endelig ha finevær igjen, i motsetning til i dag!😬

Ukens nedtur: At sykkelen min blei stjålet 2 helgen på rad og at jeg enda ikke har fått skikkelig tilbake stemmen min siden da jeg var syk for over en mnd siden nå.  

Sykkelen fant jeg heldigvis igjen etter jeg hamret nok engang løst på tastaturet  å la det ut et innlegg på fb. Sist den var stjelt tok det 7 min før jeg fikk respons, noe som var ganske raskt. Men denne gangen fikk jeg tips allerede etter 4 min. Og jeg har her etter lært at sykkelen låses inn på nattestid!

Ukens carvings: OMG… Sushii!! Jeg kan virkelig ikke få nok! Skulle såå gjerne ønske at vi hadde en sushi sjappe her på bondelandet også. For sushi er helt nyyydelig!! Og da kan jeg fortelle dere at jeg egentlig ikke liker fisk til vanlig, hahahah. Hvor ironisk er ikke det? 

Ukens tanker: Jeg har tenkt veldig mye på Norgesferien. At jeg heller ønsker å bli hjemme, finne på ting her i nærområdet med snuppa hvor vi ikke trenger å stresse så mye med alt fra masse regler, smittefare  og drit mye folk! Hvor man må bo på overpriset hoteller, campingplasser eller evnt måtte ende opp med å sove i bil sånn som andre jeg kjenner. Nettopp fordi det er så og si fullbooket over alt.

Og ikke for å snakke om de milevis lange køene på motorveien og alle timene man må vente på offentlige steder bare for å få seg en matbit eller gå på do. Det frister rett og slett ikke litt engang for å si det mildt,  ikke er været noe spess fint i Norge heller sånn generelt så nei. Vi har det finest her hjemme syns jeg  med venner. Vi får heller ta en solfylt badeferie neste år når korona har roet seg. Barn trenger ikke så  “mye” heller for å ha det gøy. Alt hva de trenger er gode foreldre som finner på øye ting og tar seg av de. Forklarer man barna om korona og alt som hører med det å reise nå så vil de aller fleste barn skjønne at situasjonen ikke er så særlig ideell heller. 💁🏼‍♀️

En oppsummering av helgen

Jeg har tatt etterveksten. Det var faen meg på tide! 💆🏼‍♀️🤩Vi har solt oss hjemme hos besten og besta og vert en tur på badestranden 🏖☀️

Vi har vert mye ute i det fine været, hatt besøk fra Stavanger. Danset og ordnet ansiktsmaling på terrassen🎨💃🏼

Lakket negler, spist popcorn, jobbet, ryddet hus, sett film og hatt kvalitetstid sammen 🎬 🍿. Å på kveldene etter leggetid har jeg vert ute og sosial med venner 👭👫👬🍻. #Hyggelig

Helt rævva!

Heisann.. Dere lurer vel sikkert på hvor jeg har vert de siste dagene og det skal jeg fortelle dere, under en stein. prettying much! For å være ærlig har jeg vert så sliten de siste ukene etter mye festing og herjing med venner.  Føler liksom ikke at jeg får hentet meg ordentlig inn igjen før det plutselig er helg og på’nigjen helt fra start til slutt, lol.

Ikke bare er det festligheter men det er også masse barn inn og ut hele tiden nå siden det er skolefri, pluss jobb og hus greier. Men det er ok, vi koser oss og Norgesferien er ikke så ille så lenge det ikke regner siden tempen er super bare den i seg selv!

Her hjemme sitter vi ute stort sett hele tiden med tak over hodet så det er ikke’no stress. Vi har tatt det rolig de siste dagene og bare kost oss med hverdagslige ting, film, god mat og litt snop. Nå sitter vi ute å bygger lego.

Nå tenker jeg bare hvor jævla ok det er at jeg ikke fikk det bassenget som jeg i utgangspunktet hadde reservert, som de ikke hadde på lager likevel. Hele juli har jo vert helt rævva uansett så føler liksom ikke at vi har gått glipp av noe. Snakkes🎉

Jeg kan angre bittert nå!

I dag er det faen meg ekte sommer på ordentlig! Omg hvor fantastisk herlig er ikke det?? I dag er det ikke lov å sitte inne engang! 

Her hjemme startet vi dagen med å ta turen opp til besten og besta ute på terrassen. Ikke bare er det supert fint i dag men det å få litt solskinn på kroppen gjør så sinnsykt mye med humøret til vi mennesker merker jeg.For øyeblikket sitter jeg med noe greier i håret for å fiffe opp litt opp på utseende før det etter hvert blir å dra hjem.

Det kjipe nå er jo at jeg bare veit med meg selv at huset hjemme MÅ ryddes i det fine været, noe jeg kan angre bittert på at jeg ikke gjorde noe med i går kveld når jeg tittet ut vinduet å skjønte at i dag kom fineværet!! Men jeg får prøve å bare utsette det lengst mulig før det kommer mennesker ramlende inn døra 😆.

I dag er jeg bare sykt happy pga det fine været så i dag tar jeg både med meg sminken og hår stylingen ut i solveggen samme søren hvor dumt det kanskje ser ut, i don’t care 🎉🎉

Vi blei nesten angrepet!

I går var vi som tidligere nevnt på reisefot hvor turen gikk til Sportsparken i Ålesund, sammen med 2 venninner.  

Og bare det å finne frem til hallen i seg selv fra buss stoppen var litt av en  jorden rundt reise for alle sammen, siden ingen av oss hadde vert der før. Vi fulgte kartet så vi visste hvilken retning vi skulle gå, men vi gikk over gjerder, private eiendommer, blei nesten angrepet av giga vakt hunder, flytta på store busker og klatra opp en bratt skråning med fullt av småkryp og sinte måker… BARE fordi vi skulle gå snarveier. Og da snarveier som IKKE egentlig  eksisterte engang hahahah!

Endelig når vi ramlet inn dørene på sportsparken kan man trygt si vi alle var svette  og allerede slitne av dagens “oppvarming” på vei dit 😆…. Halleluja!

Siden det var barnas første møte med hverandre tror både jeg og venninne min at dette er et møte de seint vil glemme, for det gjør i allefall ikke vi. lol! Herregud så kaos det var i den skogen dere. Det er vel ingen “normale” folk som hadde gått den kronglete stien som vi tok, for de aller fleste velger vel å gå hovedveien ned til senteret. Ikke sant vel? hahahaha!! Skikkelig krise.

Ikke bare var hele seansen ned til senteret kaotisk, men herregud så vi lo alle sammen! Ikke bare kastet vi alenemødrene oss selv ut i krattet som om det skulle være vanlig hverdagskost. Men vi snakket også til barna som om dette var en helt normal dag i hakkebakkeskogen også. hahahahahahaah!!! Jeg døør, sånn serriøst!! 🤣🤣🤣

På sportsparken var i fra kl 13 til ca kl 17. Jentene stor koste seg i hverandres selskap og vi voksne prata høl i hodet på hverandre   sånn som vi bare kan, med barna som underholdning. På slutten av sportsparken dro vi en tur på trampoline avdelingen hvor vi både var i skum basseng og klatre vegg. Før turen videre dro til moa..

Dette er serriøst en story jeg må legge frem i en YT film for dette kan virkelig ikke forklares. Hele denne turen er helt ærlig noe ikke bare vi selv har ledd av, men det kommer dere også til å gjøre når dere hører den. Og dere veit mine “story times” på YT er lettis!! 🤣🤣

Jeg kan jo si så mye som at alle måtte gå hele 5 kilometer før vi havnet på rett busstopp, Baaaahahahah!! Kan du tenke deg? 5 km med en 6 åring og en 7 åring uten en eneste sure mine fra noen av oss? Hvor vanvittig sykt er ikke det? Herregud så vi forvillet oss skikkelig på tur.  Snakk om bønder i byen??? 🙈🙈

Videre på moa var vi en tur på shopping og spiste en nydelig middag på restaurant, før vi tok bussen hjem… FOR EN DAG 😍😍😍😍

Nesten i halv-svime i dag tidlig!

Hei solskinn! I dag våknet jeg av at bestevenninnen fra stavanger plutselig sto på døren  med 3 kids, klar for å ta igjen alt det tapte. Med bustete hår, oversized hoodie, morgen stemme og soverusk i øyet fikk jeg kledd meg om sånn ca i halv svime før vi satt oss ut på terrassen.  Henne har jeg ikke sett på ca 1 år nå så det var vanvittig hyggelig!

Jeg kjenner jeg savner henne veldig mye faktisk og det siste halvåret har jo for min del vert veldig crazy og da  ikke minst rotete, omg 😆.

Men det er vel det som kalles ekte vennskap? De man fortsatt har samme dype kontakt med selv hvor lang tid det går i mellom stundene man prater eller bruker sammen? 💕

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra butikken og satt meg ut for å jobbe litt. Vi prates senere da.

På reisefot

Hallo alle sammen og god lille lørdag!

Husker dere at jeg tidligere skreiv på søndag (tror jeg), at vi hadde bestilt billetter til noe mega gøy nå i dag på onsdag? Vel.. Jeg og Isadora forsov oss sikkert med over en time fordi hun hadde slått av vekker klokken som jeg hadde satt på, med et uhell i går kveld. Men vi har nå kommet oss på bussen, tatt frokosten her og er klar for nye eventyr med gode venner og mormor aktiviteter . Gleder oss 🤩