Minimalistisk… Jeg?

Hei flotte mennesker! Jeg driver da på med det samme som jeg gjorde sist jeg tittet innom her- pusser opp. Og nå har jeg blitt helt ferdig med walk in, eneste som gjenstår der er 2 hyller og et teppe. Jeg kan virkelig  ikke vente med å vise dere hvor sykt fint det har blitt der ig noen av dere har vel allerede sett en sneak peek på insta story queendthatsme.

I dag har jeg gått over noen lister, dører, karmer og en vegg på gangen. Men ikke minst har vi fått en helt annen entre når det kommer til garderobe løsningen.

Så sykt irr at jeg ikke har tatt noe særlig før og etter bilde av alle rommene jeg har fikset på egentlig. Men jeg har rett og slett vert for ivrig med å starte og bli ferdig så fort som mulig!

Mener det noe jeg  virkelig har lagt min elsk på så er det alt som er minimalistisk. 😍 Den andre delen av gangen blir egentlig ganske exstra når jeg tenker meg om. Men ting kan ikke være for  enkelt heller, kan det? 

Derfor er jeg ikke hjemme akkurat nå

Hei fine mennesker og god mandag! Først og fremst vil jeg takke alle som har vert innom bloggen min de 2 siste dagene selv om jeg ikke har oppdatert, dere er best. Men jeg kan også fortelle min glede over det milde været som også har kommet.

De siste to dagene har jeg virkelig stått på når det kommer til huset. Ikke bare har jeg blitt ferdig med å rydde og sortere hele “mørkeloftet”, som var så fullt at jeg nesten ikke kunne plassere fot feste rett innenfor døren. Men jeg har også rydda, mala, sparklet og fått opp hyller på soveroms gangen.  

Og i går kveld fikk jeg begynt å malet walk in med hele 2 strøk på veggene! Omg.. Det blir bare så fint, I LOVE it!

Ikke bare er det sykt digg og komme i orden her i huset men det er også utrolig gøy og se at alle rommene endelig får en helhet til hverandre. For ikke å snakke om en sykt mestringsfølelse når jeg får skryt for arbeidet som jeg også veit jeg gjort helt selv.

Eneste form for hjelp jeg har fått er sortering av søppel på loftet og fått opp en  utrolig lang stang som jeg ikke klarte å holde oppe selv, samtidig som jeg skulle skru.

Nå har jeg akkurat kommet hjem til besten og besta for hjemme er det helt bombet siden jeg venter på ny løsning til oppheng av klærne.

I dag skal vi  spise risengrynsgrøt.. DIGG! 🤤

Vi er på tur til

Hei søtsaker! I skrivende stund har jeg satt meg i bilen på spontan tur til Ålesund.

Ikke bare fant jeg spontant ut at det var på tide å rydde hele “rote” loftet og er nesten ferdig med det. Men i går malte jeg også hele gangen. Wooow… For ei arbeidskvinne, ikke sant? 

Herregud nå kom jeg akkurat på at det også er fredag, oooi!

Ting du kan gjøre i høst

Egenpleie:  Ingenting er bedre enn å pleie seg selv med litt alenetid både med hudpleie og ansiktsmaske. Du kan bleike tenner, ta selvbruning, lakke neglene eller farge håret. Ta et fotbad eller legge deg i badekaret.

Ingenting er bedre enn å stelle litt med det ytre i ny og ne. 💅🏽

Film: Hva med å se en romantisk komedie i det stormfulle været. Halloween filmer kan også få deg i rett modus eller hva med romantiske filmer som Bridget jones diarie? 🎬

I hjemmet:  Det aller beste med høst og vinter er at man kan fyre i peisen og tenne stearinlys. Hva med å bytte ut fargene i stua med noen fine høst blader som du selv har plukket i fra ute?

Kjøp inn nye lys og div tilbehør som passer den fine høst tiden. Hva med puter og pledd?

Eller du kan ta frem kost og makedonsk å male et rom eller gjenstander du allerede har fra før av hjemme i huset.  🎨 

Høst rengjøring: Det å rydde bort hagemøbler, lekeapparat og organisere i garasjen er noe som virkelig letter sjel og sinn. Ikke bare er det deilig og få system i tingene, men det er mye hyggeligere å finne frem tingene til sommeren igjen. 🍁

Halloween: Til halloween er virkelig alt lov! Her kan du både leke deg med farger, blod og utkledning. Ja hva med en halloween fest?

Lag deg en gresskarsuppe og innvitere familien på middag 🎃. 

En hemmelig men kreativ oppgradering

Herregud som det pøser ned dere. Dette må vær det desidert dårligste været på lenge, uten tvil! Men på en annen side føler jeg også at vi har “hoppet” litt over høsten. Sommeren varte jo veldig “lenge” i år, hvor vi hadde 20 varmegrader til langt ut i september.

Så kom høsten i all sin prakt og fargefull. Men allerede nå har det snødd, frosten har lagt seg, bladene har falt på bakken og mistet sin glød.

I går brukte jeg dagen på å rydde, kaste, sortere og ordne både kjelleren og bagasjen. Det å ta inn sommer møbler og apparater var vel egentlig sårt på tide, er det bare jeg som er litt treigt på akkurat dette?

Vel.. Nå gjenstår det bare å koste litt blader ut av garasjen og bere bort noen moldposer, for jeg har nemlig lagt noen planer på hva jeg vil bruke garasjen til.

Dette er for øyeblikket hemmelig men jeg kan si så mye som at det er noe veldig kreativt. 

 

Jeg virkelig elsker å være effektiv og har egentlig lagt litt forskjellige planer på hva jeg kan bruke garasjen til.  

Dette er litt hemmelig men jeg kan røpe og si at det også kommer til å bli ganske kreativt. 🤩

Eneste som gjenstår nå før jeg kan starte dette prosjekt er å koste ut litt blader og få bort noen moldsekker og div.. 

Jeg svarer på sykt nasty dilemmaer

 

HELST VASKE OPP DIARÈ ELLER OPPKAST? Oppkast, uten tvil omg! Bare å tenke på ting som kommer ut nr2 er faktisk helt jævlig. hahaha! 😅

INNLAGT VANN ELLER STRØM? Væææ.. Vanskelig men innlagt strøm tenker jeg selv om tanken på å ikke dusje, pusse tenna eller styrte vann dagen der på er helt forferdelig haha. Jeg måtte sikkert gjort fra meg ute også da siden doen hadde vert tom for vann 😬. 

RIK OG I ET DÅRLIG FORHOLD, ELLER FATTIG OG I ET BRA FORHOLD? Absolutt ikke fattig så det måtte blitt “rik og i et dårlig forhold”. Jeg liker meg best som singel så jeg hadde klart meg fint på “egenhand” i ett forhold, selv hvor jævlig det høres ut! 🤪

SHAVE ARMHULENE ELLER LEGGENE FØR EN DATE? Armhulene siden jeg  aldri har planer om å kaste klærne på første date 👌🏾. 

REISE PÅ BRYLLUPSFERIE MED BARN ELLER UTEN BARN? Uten barn siden det er det dom er hele poenget med bryllupsreise. Men jeg hadde heller ikke hatt noe i mot å ta med snuppa heller, hun er jo så snill!

MISTE 100 KR HVER GANG DU TAR OPP LOMMEBOKEN, ELLER MÅTTE GÅ PÅ DO PÅ NÆRMESTE BENSINSTASJON RESTEN AV LIVET?

Jeg har ikke lommebok så det hadde gått fint for min del. På tlf og pc hat jeg som regel auto registrert kortet mitt. I tillegg finnes fet apper på tlf man kan betale med i enkelte butikker 💁🏼‍♀️. 

VILLE DU DRUKKET EN SHOT MENSBLOD ELLER SPIST TILSVARENDE MENGDE AV EGEN BÆSJ?

Herregud så ekle dere er hahah! Men det måtte blitt mensen hvor jeg skyller ned blod klumpen med noe vann rett etterpå… 🤢

HA HIKKE RESTEN AV LIVET ELLER HA OSTEPOP PÅ HENDENE HELE TIDEN?
Nei fy faen.. Begge tingene er jo helt forferdelige men jeg har jo konstant munndiare så da funker det jævlig dårlig å hikke…. Aiiit? 🙉

HA KRONISK SIKLING I MUNNVIKEN RESTEN AV LIVET ELLER TATOVERE EN HITLER-BART?

Måtte siklet resten av livet ass. En Hitler bart hadde ødelagt hele “imaget” mitt, hahaha!

HATT BESTIKK SOM HENDER ELLER HJUL SOM BEIN?

Hjul som bein. Kanskje jeg hadde klart å komme tidsnok til ting da, lol 😂😂. 

En misforståelse

Hello there cupcakes! 🧁 Har alle hatt en super fin helg så langt eller? Jeg for min del sto opp 06:30 med jentene hvor vi bakte og spiste muffins til frokost, hvor deilig  er ikke det? Jentene var jo helt i 💯 og i dette hjemmet bor det en “cool mom”, hehe.

Anyways.. Jeg sitter nå hjemme alene med pizza å ser på litt serie i sengen. Dagen i dag har vert ganske chill men jeg tenker videre nå i kveld å legge en makeup look eller noe annet.. male kanskje? Haha idk, men noe.

Det er så sykt lenge siden og jeg har legget en look og  den siste tiden har jeg brukt alt av kreativiteten min på å pusse opp og mal i hjemmet.

Men jeg tenkte også å ta opp en liten misforståelse ang innlegget jeg postet i går kveld hvor jeg har fått spørsmål om jeg skal legge ned bloggen og hvorfor.. ?

 I det forrige innlegget skulle det stå “jeg orker ikke å oppdatere bloggen noe mer I DAG“. Men i stede sto det “jeg orker ikke å oppdatere bloggen noe mer..” Som i at jeg skulle legge opp bloggen og stoppe oppdatere den.

Det må jeg bare beklag for her har det skjedd en liten skrive feil og det var ikke meningen å “lure” noen av dere til og tro noe annet heller. I går var jeg bare så sliten med 1 time søvn på øyet  og mye greier på dagtid+ overnatting. Når kvelden kom orket jeg faktisk ikke tanken på å skrive noe som helst, jeg ville bare slappe av!

Men dere veit.. Sånn er enkelte dager hos oss alle også. Ikke hver dag vi føler oss like opplagt, full av energi, motivert og kreativ heller. Ikke alltid man finner tid eller når man har tide så vil man bruke den til å gjøre ikke’no. 💁🏼‍♀️

Her er noen søte bilder fra muffins baking i fag tidlig og karbonade steking i går kveld.  💕

Muffins 🧁

Jeg gidder seriøst ikke…

Og oppdatere bloggen noe mer enn dette innlegget i dag. Jeg har 4-real sovet kun 1 time i hele dag/natt og det var fra 09-10, etter at jeg hadde sendt snuppa mi avgåre på skolen. Ja.. Jeg var så dum å døgnet natt til i dag og jeg angrer bittert på det, selv om det egentlig har gått veldig fint. Og etter at jeg våknet igjen har dagen gått i ett.

* Jeg har virkelig rydda og støvsugd hele huset.

* Jeg har mala noen dører og håndtak ute i gangen.

* Jeg har syklet i over en time med Isadora. 

* Jeg har laga hjemmelaga karbonader til middag.

* Jeg har dusjet og lagt på nytt trekk på sengene.

* Og jeg har vartet opp, styrt, dullet, sett film og kost meg  med jentene som nå koser seg med overnatting. 🎬

 

Herregud så ubesluttsom jeg er!

Jaaaa.. Jeg har faktisk gått noen runder med meg selv i dag og det er fordi prosjektet jeg holder på med i gangen nå virkelig tar en evighet. Ikke bare er LV logoene veldig krevende men det er vanskelig og tar lang tid. Derfor har jeg surfet litt på nett bare random egentlig, helt til jeg kom over desse bildene. Og har bestemt meg for å få opp tre store bilder i tillegg.

Det som er fordel med å henge opp bilder er jo at jeg slipper å legge logo på baksiden av de stor bildene på 50X75cm liksom. Men gangen blir også mye mer “spennende” og heller ikke så “flat”. Jeg får flere interessante ting inn i rommet og dynamikken vil også få en utrolig fin flyt!

De 3 første bildene her skal være ganske store og på den største veggen jeg nå legger LV logo på. Hvor kule er ikke bildene forresten? Ikke bare matcher de med alle fargene men de har også ett lite hint av gull i seg som vil passe perfekt i store gull rammer! 😃

De andre bildene her er jeg litt usikker på faktisk men jeg har en liten anelse på hvor jeg vil henge de. Men bildene under blir mye mindre i størrelse enn de første så klart.  Og det siste er jeg også  litt usikker på om jeg skal henge opp, siden jeg ikke aner om det kommer til å matche alle de andre bildene i rommet. Men jeg syns uansett det er døds kult så det passer sikkert et annet sted i huset eller hva? 💁🏼‍♀️