så feil kan man ta

hei alle mine blogg venner! i dag har vi tatt turen inn til gamlebyen i marbella. hva jeg hadde i vente her hadde jeg egentlig ikke gjort meg opp så veldig  stor mening om. jeg er litt sånn som mener at spania er spania. har du sett plassen så har du liksom sett alt. men så feil kan man ta, tudligvis! gamle byen i marbell er så vanvittig fin! for en by, for noen folk å herregud for en mat! omg har ikke ord. så til alle dere som aldri har vert i marbella eller tenker om å dra hit eller  slett ikke har aning om hvor du vil dra på neste ferie tur, book til marbella! byen er magisk og helt ubeskrivelig fin!

😍

for en fantastisk kveld

Hei og god ettermiddag alle sammen! i skrivende stund sitter jeg ut på terrassen og tar meg en kald red bull i mens kjæresten er på butikken rett over gaten.

i går kveld dro vi en tur på shoppingsenteret for å skaffe minnekort til kameraet. bildekvaliteten er litt dårlig nå siden jeg måtte bruke telefonen og jeg veit det er mange som mener jeg ikke trenger kamera med min splitter nye iphone xs maxs. men der er jeg faktisk ganske uenig, selv om det sikkert bare er jeg som ser og tenker over det. til vanlig har jeg jo et veldig fint og dyrt kamera å forholde meg til og da blir man jo også veldig “bilde bevisst”.

shopping senteret var uendelig stort! så stort at etasjene var kategorisert. i første etasje hadde de alt mulig innen sminke og skjønnhet, i andre alt av elektronisk utstyr osv. i første etasje hadde de stephora så dere kan jo tenke dere hvilke etasje jeg likte best, haha! men i stede for å bruke hele kvelden på shoppingsenteret dro jeg faktisk “tomhendt” der i fra med kun den bittelille minnebrikken.

videre dro vi for å spise på en helt nydelig restaurant. her hadde de både god service og maten var fantastisk. videre blei vi invitert med på en latterlig stor yacht som kan gjør alle misunnelig! jeg syns nesten den minnet meg om Titanic, “knis”. senere på kvelden gikk vi oss en tur for å utforsket steder man kan sitte å kose seg på om kvelden. med andre ord hadde vi vel strengt talt en rolig “bar til bar” kveld, super gøy. for en fantastisk kveld!

🥂

senere enn planlagt

Hei jeg titter bare en liten tur innom før vi nå skal ut å spise. i dag sto vi opp mye sener enn hva vi hadde planlagt med tanke på det fine været. vi har vert en tur inn til “party byen” for en liten matbit med mye bråk og rølpete engelskmenn, lol. og der etter brukt resten av dagen på stranden hvor jeg har blitt super brun, i love it!

men nå må jeg nesten bre forte meg i dusjen og kle meg om for en romantisk middag med min kjære. fortsatt god lørdag alle sammen, vi snakkes mer etterpå.

Med takterasse og svømmebasseng i Marbella

Hei og god morgen alle samme. solen skinner, det er 30 grader og livet i Marbella er herlig! det å våkne i en så sinnsykt fin leilighet er som en drøm! enda bedre er det å ankomme når det er mørkt ute og ikke ha snøring på hva du møter neste morgen, med tanke på åssen det egentlig ser ut på omgivelsene.

leiligheten består av stue, kjøkken, 2 bad, 2 soverom, 2 terrasser (en fra stua og en fra “the main” soverommet ) og i tillegg har vi en takterasse med badebasseng. OMG!

at vi er super fornøyd med valget vi til slutt havnet på er det ingen tvil om. ta en titt selv da, så skjønner du hva jeg mener!

🤩

jeg kan ikke vente

hei fra et veldig seint blogg innlegg men i skrivende stund har jeg akkuratt steget ut av flyet, funnet businesses caben min “and im ready to go”.

her er det 30 grader og jeg er extremt klar for å bli brun. vel brun blir jeg jo strengt talt ikke i dag siden kl er 03 på natten. men i morgen tidlig kan jeg bli det!! i kveld skal vi bare innom en butikk for å kjøpe noen greier så blir det å dra rett til leiligheten jeg har bestilt og jeg er så “stoked”. den leiligheten er så vanvittig fin, med eget svømmebasseng og alt ting! hvor forferdelig deilig er ikke det når det hjemme er 15 grader, overskyet når her er det 30-40 ??

vi får snskkest mer i morgen for nå er jeg trøtt. gleder meg veldig til og hvile, men samtidig kan jeg heller ikke vente med hva morgendagen har å by på😍

     

Jeg er oppriktig traumatisert

Hei alle mine blogg lesere! har vi det bra i dag? min allmentilstand begynner i allefall å bli bedre med tanke på omstendighetene.

de siste 3 dagene har vert helt vanvittig tøffe, ja for en berg og dalbane. det er veldig hyggelig å se at så mange av dere fortsatt har klikket dere inn på bloggen selv om jeg har vert veldig fraværende. jeg  har både vert i sjokk noe som jeg fortsatt er. jeg har oppriktig blitt traumatisert, oppgitt, sint, lei meg, opprørt, målløs og noen ganger helt tom for ord. jeg har tenkt mye, snakket mye og prøvd å skjønne hva som svir opp i topp lokket til enkelte, andre ganger har jeg også ledd. ledd av hvor smålig, patetisk, usaklig og lite gjennomtenkt tankegangen til andre også kan vær.  det finnes altså så vanvittig mye rart her i verden at halvparten hadde vert nok. alt man faktisk klare å legge seg bort i er jo bare helt sinnsykt. jeg har rett og slett ikke ord, hva med å heller passe på deg selv? istede for å sende klager på alle andre, hallooo???

har man lyst å ta seg litt vin på en tirsdag så gjør man vel det? vil man dele bilder av familien på sosiale medier så kan man vel det? har man lyst til å dra på spontane familieturen så er vel det lov? liker man rosa istede for brun så er det vel ingenting eller ingen i heile verden som kan komme å “arrestere” enn fordi vel?

jeg gremmes så vanvittig over de som skal “passe på” alle andre uten å se på seg selv!

god fredag folkens 💕

Jeg deler en hemmelighet med dere

Hallo alle sammen! i går kom kjæresten hjem en uke tidligere enn planlagt, noe jeg er super “happy” for. her i hjemmet er det jo alltid ett eller annet som skjer and “we never seems to get a break “.

uansett..

Jeg har lenge hatt en hemmelighet som jeg faktisk aldri har hatt noe behov for å gå ut med. i starten var jo det ganske nytt og tabu for mange, noe det fortsatt er den dag i da. uansett så er dette omtrent hele 6 år siden og jeg har heller ikke gjort noe lignende siden.

i 2013 (om jeg husker riktig) var jeg mye i oslo for tv innspilling og musikkvideoer ol. jeg både såg og hørte andre venninner og kollegaer i modellbransjen snakke om det å fylle leppene. jeg har alltid hatt små og tynne lepper og såg for meg at dette kunne “forbedres” med noe innsprøyting av botox, juviderm osv. jeg bestemte meg derfor for å booke time på en popuplær klinikk på Frogner.

jeg husker jeg var spent ! spent på prosedyren og ikke mist veldig spent på resultatet. nå skulle jeg bli flott. endelig skulle jeg få de drømme leppene som angelina jole hadde. tidlig om morgenen da jeg landet dro jeg rett inn til oslo for å rekke skjønnhets timen min før musikkvideo innspilling . jeg kom inn, fikk bedøvelse, tok noen bilder some er lagra på en gammel telefon ett stede.

etter ca 30 min med bedøvelse la jeg meg på skjønnhet benken. personellet var hyggelig og hun som utførte “inngrepet” var også relativt pen. man kunne tydelig se på hele gjengen som jobbet der at de hadde tatt masse inngrep så flott og “feil fri” med nesten ikke en eneste bevegelse i ansiktet, lol.

prisen var på ca 5800 (husker ikke helt) for 1ml fordelt på både øvre og nedre leppe.  det gjorde litt vondt til tross for bedøvelse, men for skjønnheten må man lide. nå var jeg fornøyd! leppene var store og “jucy”. jeg såg nesten ut som en “porn star” og syns jo dette selv var fint tydligvis. dette skulle vare i 6-8 mnd, før jeg evnt måtte inn igjen for påfyll.

tiden gikk og bare etter 4mnd begynte jeg å se forskjell igjen. leppene hadde blitt betraktelig mye mindre og jeg ville ha mer! var jeg blitt hekta? jeg fikk booket ny time og fylte like mye for 2800 kr. To nye mnd gikk og jeg syns fortsatt at leppene var “små”. ikke bare var de små men jeg husker jeg tenkte da det samme som jeg tenker nå: “herregud dette både er og var bortkastet”.

jeg har i senere tid brukt mye “plump” glosser og div andre produkter i håp om større lepper, overleppen har iallfall fått litt mer volum. selv om mange “haters” har kommet med teite kommentarer om hvor stygg jeg er som overtegner leppene mine så syns jeg faktisk det er mye bedre enn å kaste penger rett ut vindu. i tilegg vil jeg si at jeg er et mye sunnere forbilde enn veldig mange andre

👌🏾

Bilde nå uten “overline”Bilde nå med “overline” Bilde før juvaderm. Og bilde med juvaderm.

5 fakta du ikke visste om meg

Mat: etter som jeg er en latina legger kiloene seg veldig  fort om jeg ikke passer på hva jeg spiser eller drikker, selv om jeg trener eller ikke. bare det å lukte eller hvile øynene på noe som er usunt legger det seg 5 kilo rett på. Dette er både latterlig og trist men sant!

Allergi: i mitt tilfelle er jeg allergisk året rundt. jeg reagerer på alt fra frukt, grønnsaker, støv, gress, høy, bjørk, juletre og mye annet i naturen. på de verste dagene tar jeg medisin med varsel trekant på og det eneste som kanskje kan funke er en kald klut på øynene eller at jeg “sover det av meg” .

En av gutta: det ytre kan nok lure og forvirre de aller fleste, men innerst inne er jeg en “bad girl” som hører til gutta boys. jeg kommer best over ens med det motsatte kjenne og orker heller ikke gossip eller drama. jeg kjører snowboard og fotball selv og er heller ikke er så forbanna fin på ting. i tilegg veldig enkelt vesen å ha med å gjør.

Prevensjon: Når jeg har i p-stav uteblir perioden min i 3 år. dett er jeg veldig fornøyd med og kan heller ikke klage. i tillegg er jeg heller ikke så veldig hormonell den ene uken i mnd sånn som aller fleste jenter.

Fødsel: i mitt tilfelle kan jeg kun bære frem 3 barn i hele mitt liv siden jeg ikke kan føde på “vanlig” måte og må ta keisersnitt.

de aller fleste vil nok bli veldig overrasket på en positiv måte når de lærer meg å kjenne. ikke alt hva man ser er ekte og ikke alt hva man hører er nødvendigvis sant heller.

🙏🏾

Sommerfest på hele Ideal of sweden

Reklame | annonse ideal of sweden

 

 

Det er ikke til å stikke under en stol at jeg er en skikkelig fan av Ideal of sweden når det kommer til hvilke deksel jeg velger å ha på telefonen. i dag kan jeg jo også med dele at nettbutikken har et enormt stort sommer salg på alt av produkter.

kjøp 1 få 1

kjøp 2 får 2

kjøp 3 få 3 

Her er noen få av mine mange favoritter. “make sure to grab yours “

😘

http://idealofsweden.com/?ref=bb-7997zb