Uken som gikk

Ukens opptur: På alle mulige måter var helgen absolutt den aller beste med hele uka sol var.  For uten om tiden i uka hvor jeg og snuppa mi finner på mye gøy når hun ikke er “opptatt” med venner. Fredag var relativt ganske rolig men også spontan, det er jo alltid gøy! Men den aboslutt fineste dagen i uka var definitivt lørdag, herregud så vi lo! 😁

Ukens nedtue: Formen.. Jeg har igrunn stått i skuddlinja i snart en uke nå med sår hals og tette ører. Bare for noen dager siden kom jeg meg litt “oven på” etter jeg hadde bøttet ned med kuramed. Men plutselig begynte det å “dale” igjen. I går var formen ganske ille hvor jeg både kald svettet, var svimmel og kvalm med mega store poser under øya.  Halsen har blitt mye sårere enn tidligere men i dag tror jeg kanskje jeg er litt bedre, mtp at jeg ikke har så mye antydning til tidligere symptomer enn akkurat. 👏🏽👏🏽

Ukens carvings: Faen om jeg veit ass.. Eller jo, at jeg knuste mobilskjermen på slutten av forrige uke fordi jeg var så “mad” slepphendt dagen der på..  Snakk om idioti omg!🤦🏼‍♀️

Ukens tanker: Omg dette høres jævlig teit ut, i know! Men jeg har faktisk tenkt en god del på hvor attraktiv jeg faktisk er blant det motsatte kjønn for tiden. Og i det siste har liksom flere og flere fortalt meg hva de egentlig føler for meg osv. Bare sånn “grovt regnet” på det så er det i allefall over 20 gutter som har tatt skrittet frem den siste tiden. Det er jo så klart utrolig hyggelig men også ganske overveldende med tanke på hvor lenge jeg både har følt meg skikkelig dritt og i tillegg vert ganske langt nede. Men det er vel noe med det de sier “når du føler deg bedre og stråler vil du også tiltrekke deg mennesker fra det motsatte kjønn med engang”… So here i am hahahahaha! 🙈

En litt stressende men veldig fin mandag!

God kveld alle! Beklager et litt seint blogg innlegg men alt er bedre seint enn aldri, ikke sant vel? Dagen vår i dag har virkelig gått i ett hvor vi først sto opp i 11 tiden siden vi begge ikke er noe særlig til morgenfugler, hahaaha! 

Dagen oppsummert fra start til slutt: Først sparket vi dagen løst med frokost hvor jeg videre dro ut for å ordne terrassen, siden alt var vått fra den regnfylte  dagen i går. Etter det satt jeg noen timer i solen for å jobbe før jeg videre dro opp til besta for og fikse årets sommer sveis på henne.

Etterpå dro jeg hjem og spurte om Isadora ville finne på noe gøy, som en sykkel tur ned til sentrum og fløten park. Her var vi alene og turner både i trær og skog, før vi dro videre på kaien og plasket føttene i det deilige sommer vannet . Kl 16:30 bar det rett hjem for å gjøre seg klar til fotballtrening og etter det dro vi til besten og besta som hadde invitert oss på middag. 

Etter middag dro vi hjem hvor jeg rydda litt på kjøkkenet, fikk besøk, Isadora gikk i dusjen før kvelds. Etterfulgt med litt keyboard spilling før det bar rett i seng å nå skal jeg ta meg en dusj.

 

!God og stressfølelsen- mandag!

Beste helgen på lenge- del 2

Forrige lørdag våkna jeg ganske tidlig på morgenkvisten og formen var også veldig der etter, mtp nach kvelden før. Jeg pakket baggen med sminke og klær før jeg gikk en tur i dusjen. Videre tok jeg beina fatt og møtte tilfeldigvis besten på tur ut dørstokken til en kompis så han endte med å kjørte meg til han.

Sola skinte men jeg visste jo ikke om kompisen min var hjemme heller, for alt jeg visste kunne han også ha damebesøk liksom. (tvilsomt men mye kan skje iløpe av en kveld).. Men siden jeg var super giret pga det flotte været tok jeg en rå sjanse. Ikke bare var jeg selskapssyk men siden jeg var barnefri var jeg også drit stressa for å “gå glipp av” noe gøy. Og rett hadde jeg for mye gøy skjedde også.

På trappen sto jeg da bakfull og langt fra edru og hamret på ringeklokken som den jævla “stalkerrn” jeg er hahaha!  Jeg sto der også ganske lenge å når døren først åpnet seg var det ikke et vanlig hei i vente som en normal person, men heller ordrett “serriøst??!” ahahahah.. Han såg helt forferdelig ut jeg holdt på å dø, lol! Den ene mer herja enn den andre herregud så vi såg ut!! 😅. 

Egentlig så hadde vi jo begge ganske troen på å sove litt til men det ene førte til det andre og ingen av oss stoppet å skravle. Vi spiste grandis, skrudde på musikk og åpnet en flaske med rosé og da var stemningen virkelig på vei opp!

Da kl nærmet seg 11 begynte de andre gutta å våkne. Da var de klare for båt tur! Jeg fikk på sminken og kompisen min gikk en tur i dusjen, videre dro jeg hjem for å legge fra meg tingene før vi blei hentet av noen andre.

På båten cruset vi rundt i solsteiken i mange timer. Det var bare helt amazing! Stemningen var på topp så vi tenkte derfor ta oss en liten båt tur til valldal for en pizza snack men først skulle vi bare hente noen i sentrum. Det var før vi plutselig fikk noe trøbbel med båten og måtte legge  til kai igjen klar for å ta festen videre. I Småbåthavnen møtte vi noen andre som selv skulle ut med båt og blei invitert videre  på tur til Nordalen.. Haha snakk om en bukett med spontane mennesker eller? Love it! 

I Nordalen var vi klar for live musikk og event i en bar. Det var helt til vi fant ut at vi hadde tatt feil av datoene, hahaha! Snakk om bomtur men det gikk fint, ingen sure miner på noen av oss. Etter noen runder med øl og flere fat med pizza begynte den ene å bli mer beruset enn den andre og når vi ankom småbåthavnen på stranda begynte gruppen å “falle litt fra” hverandre. U know.. Det er jo sånt som skjer når man har med fulle mennesker å gjøre, stemning! 

Gutta blei igjen i båten og jeg og mora til en venninne av meg gikk hele veien fra båthavnen og inn til sentrum klar for trubadur kveld med resten av bygda. På utestedet husker jeg ikke så veldig mye annet enn at jeg dro hjem ganske tidlig fordi jeg var så utrolig sliten. Tror jeg falt fra i 01/02 tiden, gikk på kebabsjappene for litt matbit før jeg begynte å gå hjem. 

Dagen etter våknet jeg fullt påkledd med masse kebabkjøtt i håret, skoene lå på puta og jeg lå i feil ende av senga… Wtf?? døds “fett”! Hahahahahahhahah not!

Søndag ass..

Hei søtsaker! Nå var det jammen meg på tide å oppdatere denne plattformen. Jeg må helt ærlig bare si sorry for at jeg ikke har vert så flink med det den siste tiden. Men jeg har virkelig hatt mye å gjøre og de gangene jeg har hatt tid har jeg rett og slett ikke orket..

Kjøkkenet står som akkurat sånn jeg forlot det, uferdig. Og jeg har i helgen vert ute på festligheter med venner. Kameraet har noen bilder men det var faen meg ikke mange, haha!

Akkurat nå har jeg dusjet å vurderer skifte på senga viss jeg gidder. Formen den er  mega bra men også sikkert fordi vi våkne i 05 tiden å bøtta ned på vann. Det er jeg faktisk ganske fornøyd med nå. Jeg har heller ikke gitt dere del to av “beste helgen på lenge” noe jeg kanskje tenkte å ta senere i dag før jeg oppdaterer dere om denne helgen også. Jeg har kost meg…. Mye!💕

Jeg har tatt meg frihet til

Hei solstråler! I skrivende stund har jeg tatt meg den frihet til å stikke på badestranden sammen med besta og Isadora. Her er det relativt ganske rolig med lite folk, noe som også er ganske behagelig.

I går brukte jeg hele dagen (og da mener jeg HELE) på å gjør ferdig kjøkkenet, noe jeg heller ikke greide. Heldigvis er det ikke mye som gjenstår nå så det kan jeg uansett ta når solen har gått ned igjen. Sykt synd og bruke flere finværsdager på  å være inne syns jeg, da blir jeg gærn!

Men da veit dere hvorfor jeg var så stille i hele går og satser på å få kjøkkenet sånn passe ferdig før helgen. Det gjenstår jo en del andre ting som gulv og litt maling, men det får jeg heller ta igjen i neste uke eller no. 

God fredag da folkens! 

Uken som gikk- Traumer..

Ukens opptur: Var så aboslutt helgen på alle mulige måter! Det er sinnsykt lenge siden jeg har hatt det så gøy og det er sant når jeg sier at jeg ikke har hatt det så gøy som da i hele 2020, til nå!  🥂

En annen ting som også var super hyggelig var film kveldene til meg og isadora med skikkelig mor og datter tid, det er en av favoritt tingene min å gjøre. 🎬

For uten om det har jeg vert super giret de siste dagene på det nye gulvet jeg endelig nå har bestilt til stua, kjøkkenet og gangene.   I tillegg nytt kjøkken som kommer allerede i morgen!! Iiiiik… Dere kommer til å dø når dere får se hvilke farger jeg har velge og i tillegg sluttresultatet.. Det blir faen meg så braaa!! Snakk om drømme kjøkken💯 💸.Ukens nedtur: Var søndag….. Herregud jeg var helt utslitt, død og ikke for å nevne skikkelig hangoover også. Jeg gikk sikkert opp 3 kilo på alt jeg spiste dagen der på, oh loard! 💀😭. 

Omg.. Jaaa jeg måtte jo så klart være så uheldig å knuse telefonen min tidlig søndags morgen fordi jeg var så sinnsykt glepphent📱. Helgen skulle den faen meg klare men ikke en rolig søndag, hvilende og trygg i egen seng🤦🏼‍♀️. 

Ukens cravings: Favoritt retten min med scampi og tilbehør i rispapir.. Mums!

Ukens Tanker: Jeg er så sykt glad for at jeg endelig har kommet meg over ting på privaten som har preget meg noe helt sinnsykt siden slutten av november i fjor.  Noe jeg også aldri kommer til å glemme og som har traumatisert både meg og snuppa mi for resten av livet.

Men jeg er utrolig glad for at jeg endelig tørre å snakke om ting når jeg får spørsmål,  i stede for og måtte holde en fasade som var helt utholdelig å spille! I tillegg er jeg glad for å slippe holde meg hjemme for og unngå alt og alle som snoker med hele trynet sittMITT privatliv.

At folk nå skjønner at visse ting  ikke er et tema å snakke om engang hjelper jo så klart urolig mye, sykt respekt til de som har fått det inn i hodet for å si det sånn. For det er ikke alle.🔫

Jeg er lettet over å endelig tørre ha besøk igjen og det å ikke minst tørre vær sosial uten frykt for ting jeg ikke kan svare på uten å kjenne på sårbarhet, angst, sorg, stress og frykt. Jeg kjenner jo så klart litt på alt dette om jeg skal “kjenne etter”. Men nå har jeg liksom fått lagt lokk på det meste og gravd det langt bak i ting man vil glemme!

Det er digg og ikke gråte seg til søvn hver en eneste natt. Og det er digg å ikke alltid dra hjem fra fest tårevåt og kvalt. Hvor jeg ringe mamma for  å komme hente meg med vippene på halv stang og greier, ahhahahahahah! Hjelpes for en tid… 🙈💀 Sorry mamma, i love u sooo💕💯👭

Men for ikke å glemme nevne alle de flotte menneskene jeg nå ser at jeg fortsatt har rundt meg. Og familien min som alltid heier på meg. Mennesker som bryr seg om meg og som vil være sammen med meg, for det trenger jeg faktisk. Selv om jeg er en ganske tøff jente og vil for det meste klare alt selv.

Visste du at..

I skrivende stund har jeg hentet snuppa mi som har vert på besøk hos en venninne frem til nå, og tatt henne med opp til besten og besta. Her skal vi grille og kose oss litt ut på kvelden.

Visste dere at det er santansaften i dag eller? Serr liksom? Jeg trodde det var på søndag jeg og Isadora har jo allerede feiret en gang på hytta i helgen som var sammen med venner. 

Jeg husker santans i fra da vi var små selv jeg. Hvor vi både fikk brenne bål, kle oss ut og være lenge oppe med de andre barna i nabolaget, hvor vi også gikk i tog for de voksne med sang og musikk.

Det var tider det hvor vi alle overnattet i kjelleren hjemme hos besten og besta. Så utrolig stas! Det er vel ikke lenge til vi har samme tradisjon her i hus på loftet tror jeg, hehe. Hyggelig da! 

I dag har vi hatt en ganske fin dag her hjemme og i sykkylven på lekeplasser der.  Nå etter hvert tenker jeg å fylle i badebassenget så det er klart til i morgen tidlig når vi står opp siden det da er meldt sol.

Jeg blir å oppdatere bloggen en gang til i dag (tror jeg). Så vi får snakkes mer senere. Nå er jeg super gira på grillmat og ikke minst brokkolisalat.. MUMs!

Vi er på vei til..

Nabokommunen Sykkylven. Her skal besta kjøpe noe greier også skal jeg og Isadora en tur på lekeplassen, siden hun har spurt om det en ganske god stund nå. Skolen er endelig over for i år så da må man finne på noe gøy så barna ikke kjeder seg helt i svimer heller, hehe!

Været er fortsatt deilig selv om det er overskyet men i morgen blir det strålende sol igjen og jeg gleder meg allerede!

 

Beste helgen på lenge- Del 1

Hei snørrunger. Har alle de voksne “barna” det sånn passe greit i dag eller? Og har vi alle kommet oss fra helgens festligheter også? Jeg for min del kjenner det henge litt igjen i kroppen hvor øynene fortsatt er ganske trøtte.. I dag er jeg sliten etter et sinnsykt høyt tempo hele helgen fra morgen til kveld. 

Men herregud så sinnsykt nydelig vi hadde det alle mann, med 0 drama siden jeg kun har hengt med gutta boys. Solen har gjort sitt og vi har virkelig satt standard for sommeren 2020 så langt syns jeg. Nå er vi endelig i gang folkens! 

Hmmm…. Skal vi se om jeg faktisk husker helgen sånn passe greit til å kunne oppdatere dere sånn passe bra? 😆

FredagHadde jeg egentlig ingen planer og satt igrunn bare å jobbet hele dagen, for uten om da jeg ryddet opp fra barneselskapet som vi hadde dagen før. I selskapet til Isadora tok jeg ikke flere bilder etter at jentene hadde ankommet, noe dere også sikkert skjønte siden jeg ikke oppdaterte noe mer om det i etter tid med tanke på at ikke alle ønsker å eksponere barna sine på samme måte. 

Etter skolen kl 12 kom Isadora hjem og var ganske klar for hyttetur hele helgen sammen med en god venninne. Vi pakket baggen hennes og i 16 tiden var hun allerede ute av dørene. 

Videre var jeg invitert på båt tur men fikk besøk av en kompis i stede. Vi satt i solveggen og kosa oss frem til kl 18:30 ish, før jeg sendte han hjem så jeg fikk hoppet en tur i dusjen selv.

Videre fikk jeg tak i kompisen som tidligere var ute i båt å koste seg i solen med noen kalde. Den gjengen der hadde egentlig mistet litt “piffen” så jeg måtte virkelig gjøre en innsats for å få liv i de gamle skrittene hahahahah! 

Når jeg var klar tok jeg sykkelen fatt samlet et par venner og vorset var endelig i gang. Her shotta vi den ene etter den andre som vi alltid pleier. Før vi tok taxi i 00:30 tiden ned til Ocan i sentrum. De fleste hadde igrunn ikke helt troen på det (da inkludert meg selv) men herregud der var det stemning! Jeg gror vi tok med oss hele utestedet på nach.. Hahahahahahah, EPIC! 🤩

(Jeg såg forresten jævlig smashing ut på fredagen så skjønner ikke hvorfor jeg ikke tok noen bilder den kvelden for uten ol de her. Men jeg hadde det vel så gøy da, at jeg glemte meg heeelt bort mener jeg. Og ja.. jeg har litt små black out faktisk, lol)