Tanker om 2020 og 2021

I fjor satt jeg meg ingen mål for det kommende året 2020. Både jule tiden og nyttår var en ganske vond tid generelt. Hvor jeg gikk igjennom et traumatisk samlivsbrudd i det stille for meg selv på privaten. 

Men at jeg ikke satt meg mål får 2020 angrer jeg heller ikke på mtp at hele dette året har vert utsatt for pandemien, Corvid-19. Det har vert et utrolig rolig og kjedelig år. Noen har opplevd ensomhet, selvstendighet og andre noen har lært seg selv å kjenne mye bedre.

Det å kunne reflektere over livet er egentlig ganske fint. Hva vil jeg ha? hva vil jeg ikke ha? Hvem vil jeg ha i livet mitt og hvem vil jeg ikke ha i livet mitt? Hvem trenger jeg og hvem kan jeg like godt klare meg fint uten? Osv…

2020 har virkelig satt mennesker på prøvd. Vi har fått nye regler… Veldig mange regler faktisk. Og vi har vert mye for oss selv og alene.

Men 2021 blir det egentlig noen forskjell mtp året 2020? Vil verden gå tilbake til det normale?  Hvor vi endelig kan styre hverdagene våres selv?

Kan vi endelig starte å reise som vi vil igjen?  Og bestemme selv hvilken kl vi dra på byen? Og slippe å avslutte kvelden ved midnatt?  I 2021 får vi endelig bestemme hvor mamge vi vil være samme med på en og samme tid eller sted?

Hva med konserter og festivaler?

Vil den nye vaksinen gjør en stor forskjell? Eller vil vi fortsatt klare oss fint uten en? Vl vi kunne kose oss i sommer med bade ferie, sol og varme?  Hva med høytider og smmenkolmeter?

Vil vi kunne noe så enkelt som det å gå på butikken UTEN munnbind og panikk for smitte? Og vil jul og nyttår fortsatt bli den samme? Samme som 2020?

Vil mennesker fortsatt jobbe på spreng mot smitten? Vil flere bli permiterte og måtte jobbe hjemme fra? Vil sykehuset og gamlehjemmene åpne for alle igjen?

Eller har vi en mørk fremtid i møte? Med fullstendig lock down. Enda mer smitte? Strengere regler?  Hvor 2021 også blir hakket verre enn  2020? 

Personlig selv ønsker jeg at 2021 kan bli et roligere år  mtp alt av korona. At vi har mye mindre smitte. Hvor det å ha korona er mer “sjeldent” enn det og ikke ha det.

Det å kunne håpe på 0 smitte er jo helt umulig! Men realistisk sett så syns jeg vi nesten må belage oss på, at den mest normale tiden neste år kanskje ikke blir før i desember igjen! Kanskje vi er helt korona frie i 2022? Eller på bedringens vei? 

Hva tror du ? 💁🏼‍♀️

En gammel “home wreak “

Som dere alle veit så var jeg ganske tidlig med å pynte til jul i år. Det er også noe jeg har snakket om 100 ganger føler jeg, så nå høres jeg jo bare ut som en gammel “home wreck “. Men ikke bare har vi hatt julen oppe allerede i 2 mnd nå men jeg var minst like tidlig med både julemusikk og julefilmer.

Generelt er jeg ikke så veldig begeistret for julefilmer siden handlingene er mye av det samme og mange av de er, hva skal man si? Veldig lite spennende?

Men i år  har jeg faktisk sett en del filmer og det er i allefall 2 stykker jeg så absolutt kommer til å se igjen fremover. Den ene av de har vi allerede blitt enige om å ha som tradisjon, for å ringe julen inn i mange år fremover nå.

Min absolutt favoritt av alle jule filmer er faktisk den nye Mariah Carey Jule spesial som både var min og Isadora sin favoritt. Den kan dere se gratis på apple tv+. Den er så sykt fin med masse glitter, glam, sang og sykt mye farger!

Utrolig kult at de nå i år har gjort showet om til en historie hvor det liksom er en handling bak og ikke bare sånn kjedlig konsert rett opp og ned. Ikke sant? 

 

 

Jeg har også sett Grinchen for den fikk jeg anbefalt av flere. Men helt ærlig syns jeg ikke den var så veldig spennende. Men det har sikkert mye med at jeg allerede har sett tegnefilmen fra før og føler liksom at jeg ser akkurat det samme på nytt. Litt sånn som å se løvenes konge tegne film og der etter den nye animerte, viss dere skjønner? I tillegg såg jeg den på norsk med snuppa og jeg var sykt trøtt. Men hun likte den da men jeg tror hun var enda større fan av tegnefilmen.  

 

 

Min andre favoritt er The Christmas Chronicels. Den var veldig underholdene, magisk med en grei dose av humor. Den er heller ikke så gammel og kom ut for 2 år siden. En veldig fin familiefilm som også gidde meg mye av før- jules-vibber. 

Men The Christmas Chronicels nr 2 var  ikke så bra selv om den er relativt by og kom ut for ca 2 mnd siden. Den var faktisk ganske kjedelig og litt små barnslig. Barnslig på en teit måte liksom hahhaha! Den kan på ingen måte  måle seg med orginalen. 

 

 

Jeg har sett alle Bridget Jones filmene som jeg alltid har hørt mye skryt av. Men som jeg alltid har forestilt meg har vert jævlig teite og jeg liker jo ikke kvaliteten på gamle filmer heller, hahahah!  Men som singel og håpløs romantiker var den faktisk ganske innafor. Hun som spiller hovedroller er jo bare så sjarmerende mtp karakteren hun har klart å få frem. Anbefaler faktisk alle  filmene. 

 

 

ELF gidder jeg ikke å skrive om engang fordi den var så døll, omg! Alle som skryter at den skal være så urolig morsom og sånn kan faktisk gå og ta seg en bolle!  Jeg kjedet meg mye at jeg ikke klarte å se mer enn 10 min engang. Syns han som spiller hovudrolle  er ganske lame og ikke så veldig morom heller. Han burde valgt en annen karierre, just saying. 

 

 

Christmas made on order var en ganske søt film med en litt annen handling. Det hjelper jo ganske på at han som er en av hovedpersonene er relativ kjekk, lol. Men denne julefilmen er liksom ganske lett å lese fra starten, sånn som de fleste romantiske filmer. Man kan liksom skjønne et hovudpersonen skal få følelser og bli sammen.  

 

 

Jeg har også sett en tegnefilm som jeg nå ikke husker hva heter. Den handler om en alv som jobbet på verkstedet til nissen, hvor han heller ikke blit godtatt av noen. Nissen er liksom pappan til alven. Men alven er ganske pingle og roter til alt 😂. 

Hva 2020 har lært meg

At jeg ikke skal ha kjærest noen gang igjen, ever ! hahahhaahahahhahahaha.

Hvorfor jeg ler er fordi gutter er patetiske. Og jeg er bare så syykt  lei og metta av det motsatte kjønn nå. Det har jeg også vert en god stund, jeg har også vert sykt tålmodig Oppmerksomheten er fin den, men ikke noe mer enn det. 

Jeg er liksom ikke litt interessert engang. Og jeg tror jeg faktisk aldri kommer til å ville gi så mye av meg selv til noe, noen sinne heller. Det er så sykt stress med gutter og det å alltid måtte ta “hensyn” til noen andre er ikke noe jeg er interessert i nå.

Syns liksom at gutter er like interessant  som søppelbøtta på kjøkkenet, Altså -not at all 💁🏼‍♀️

Det ironiske her er jo at jeg egentlig alltid har vert en skikkelig forholds jente. Og jeg har liksom alltid vert i forhold, skikkelig lange forhold også. Men den forholds jenta har blitt skikkelig ødelagt opp til flere ganger.

Så nå…..?

Nei nå har ikke lyst på noe eller noen og det kommer heller ikke til å forandre seg på maaange år. Trives igrunn best alene jeg. Har jeg vert singel i 7 år kan jeg like så godt vær singel i 7 til. I don’t care 💁🏼‍♀️

 bye 👋🏾

Jeg har faktisk ikke engasjert meg!

Heisann! I dag er det endelig 2 juledag, den største “ute dagen” i hele jula. Men i år har jo både julebord blitt avlyst pga korona så hva skjer egentlig med 2 jule dag? Her hjemme veit jeg at vi fortsatt kjører jule quiz bare at i år blir det over nett mtp smittevern osv.

 Jeg for min del har i dag stått opp senere enn  tidligere og hoppet også over frokosten. Jeg har hjulpet besta med mat til koldtbord og  er nå ferdig med å ordne meg. Hva jeg skal og hva jeg blir å ha på meg veit jeg ikke før litt senere i kveld tror jeg. For jeg har egentlig ikke engasjert meg så veldig i år 🤷🏼‍♀️

Vår julaften

Tro det eller ei men i går var jeg faktisk ganske usikker om jeg orker å sminke og pynte meg. En ting er jo å ta på seg noe pent tøy enn bare pysjen, men en annen ting er jo å få på dagens ansikt også.

Jeg hadde jo bare 2 dager på meg til å fikse rommet til snuppa mi så det blei også minimalt med søvn natt til julaften. Men jeg blei faktisk ferdig da! Gud jeg er effektiv.

Men jeg var også ganske trøtt og tok kvelden relativt tidlig på sofaen. Tror jeg sovnet i 00 tiden. 

Men dagen i seg selv var veldig fin med hyggelig julefrokost og i tillegg fikk vi snø på selveste julaften. Vi koste oss med julekonsert på tv, div jule filmer. Spiste god mat, dessert og flotte bobler i glasset.

Her hjemme satt vi alle med et stort smil om munnen fra start til slutt. Og ikke minst var åpningen helt amazing!

Jeg fikk som tidligere nevnt de beste gavene. Og en spesiell gave fikk meg til å hoppe i sofaen også. Den  såg jeg slettes ikke komme men herregud jeg er kjempe happy!!😍🎁

🚗💨💸 

Men som dere sikkert ser så orket jeg ikke noe annet enn en litt løs og comfy jule-kjole-genser💁🏼‍♀️😅

God jul

Omg vi sitter midt i julegave åpningen å stemningen her er sååå fin! Jeg har fått de beste gavene til nå herregud, er så glad!

Isadora koser seg med gave utdelingen og vi skal etter hvert spise noe deilig dessert! Jeg titter egentlig bare innom for å si hei. I julen bruker jeg mye tid med familien og prøver å leve i nuet, noe jeg syns flere også burde gjøre.

Det er ikke så farlig å legge bort telefonen litt. Og det er heller ikke det viktigste å ha det “beste” jule bildet for å så poste på instagram eller fb.  Tiden får man aldri tilbake  og bildene kan man man alltid poste senere, husk det👌🏾💯.

🎄 God jul 💕

Hurra det er Lillejulaften

OMG dere! Tenk at det nå i dag allerede er lillejulaften og det snør ute!

i går kom jeg meg sånn “passe langt” med rommet til snuppa mi. Hvor jeg til slutt fikk tømt rommet, malt alle veggene som skulle males og blei nesten ferdig med alle listene før jeg ga meg for kvelden.

Det eneste jeg ikke fikk gjort ferdig som jeg må fortsette på i dag er gulvet, sette opp den nye sengen og innrede ting på rommet. Jeg har så mange planer og hadde jo tenkt til å starte tidlig i dag,  men var så utrolig trøtt i siden jeg holdte på hele kvelden i går.

For øyeblikket sitter vi hjemme hos besten og besta hvor vi nå skal overnatte her i noen dager. Sissy og mannen hennes er også på tur fra byen for jule kos og jule middag. 

Her hjemme har vi gått i pysjen i hele dag og har heller ikke planer om å skifte før i morgen. Jeg føler liksom at lillejulaften er dagen hvor vi bare skal slapper av, se på tv, spiser god mat, godteri og noe flott i glasset.  

Jeg må også pakke inn noen gaver når jeg tenker meg om. Og nå må jeg stikke fordi jeg skal hjelpe besta med middagen. Vi snakkes mer etterpå da. Kos dere så lenge 💕