Jeg kommer med en innrømmelse

Vi har alle lagt merke til at jeg ikke er like aktiv på sosiale medier og div plattformer, som jeg tidligere pleier å være. Det er også en ganske god grunn for det og jeg tenker holde det kort siden formen fortsatt ikke er helt på topp.

I mitt forrige innlegg skreiv jeg litt at jeg ikke var helt i form og har siden ligget i sengen mesteparten av tiden . Det har ca nå gått nøyaktig en uke. Jeg har nesten ikke spist, gått på do  eller klart å stå på beina pga store smerter i kroppen.

Jeg har sovet ekstremt mye og gått på veldig sterke tabletter siden operasjons-dag, forrige torsdag med narkose og full pakke.Formen har begynt å bli bedre men jeg er fortsatt ganske sliten og sover en god del.

Dette er grunnen til jeg ikke har oppdatert bloggen eller vert på andre sosiale kanaler. Jeg vil bare at dere skal vite at jeg har det bra og at alt frem til nå har gått fint. Jeg har rett og slett bare måttet lytte til kroppen.

Jeg blir å oppdatere når jeg orker og har energi nok til det (forhåpentligvis litt oftere fremover nå). Og når formen har tatt seg opp igjen så blir jeg å kjøre som planlagt.

Med mye mer innhold og variasjon enn hva det har vert nå siden korona kom. Gled dere!

Videre ønsker jeg dere en super fin torsdag så kanskje vi sees igjen i kveld? 😇 

 

XOX Dolla 💕

0 kommentarer

Siste innlegg