Jeg har fått ny hårfarge


Igjen!?

Og JA dere leste rett! Helt ærlig har jeg en stund nå blitt litt små lei den sorte og grønne looken jeg hadde. Derfor har jeg valgt å ditche den rå kule hairsplitten som jeg også har fått sykt mye komplementere for.

Ja den var goals og ja den var helt unik!!! Elsket den rått men jeg blei legit så lei av å måtte farge det hele tiden. Velikehold er jo en ting mtp å opprettholde det grønne, det var faktisk ikke så ille.

Men det værste var å måtte passe på klærne og fargevalget hele tiden. Jeg savner rett og slett å kunne dolle meg opp i gull, glitter og glamoure! For ikke å snakke om å kunne gå i hvilken som helst farge!!!!!! 🎨

Nå som 2 juledag nærmeres hvor alt liksom skal være så glamorøst, flott og fint. Da passer ikke denne stilen seg.  Juletiden  fikk meg til og føle ekstra behovet for å bytte til noe nytt.

Fargen jeg hadde var gøy og ja det var bra! Men ingenting varer evig veit du.. Akkurat som i kjærligheten,  Hahahaha lol!

Jeg blei lei av å gå i oversized klær, jogge klær og streeatwear. Du veit.. Alt som matcher E-Girl looken. En helt motsatt stil enn det å være pynta.

Og med den kule stilen kommer også en pris man må betale. Uansett hvilke farge man velger på håret som er utenfor «normalt», i dagens samfunn.  Må man alltid tenke på hvilken farge som passer og ikke. Og man kan plutselig ikke gå med gult, grønt, rosa, rødt, blått, lilla og nesten ikke orange lengre. Stort sett bare i sort og hvitt, noe som overholde ikke matcher min personligheten. 

Jeg er fortsatt en bad ass bitch, la oss ikke glemme det. Men favoritten kommer alltid til å forbli glam og glitter!! 😍🔥 Jeg heter «Dolla» for en grunn liksom. 

Nå er savnet stort etter paljettene mine som samler støv inne på walk inn. Jeg savner de høye hælene mine som står på displayet hver en eneste dag.  Jeg savner gul og glitter.. Og jeg savner spesielt det å kunne se fin ut i rosa!! 🥺 

For ikke å glemme alt av fint tilbehør… Store fine øredobber, smykker, ringer, belter og mye mer! Jeg savner også mange av klesplaggene mine og har derfor innsett hvilke valg jeg måtte ta.

Prosessen mot et lysere hår var faktisk ikke så ille som jeg fryktet . Og jeg har dog mistet store deler av håret tidligere til hjemme bleking. Det gjorde jeg ikke nå! 

Nå har jeg endelig sluttet å bruke hair extensions. Det hadde vert EViG kjipt å mistet lengden i håret på nytt nå.  Da hadde jeg faktisk grått og hata livet rett før jul… På ekte!!!

Nå har jeg bleket kun den ene siden som var sort og fått det lyst kun på en runde. Hvor sykt er ikke det? helt utrolig faktisk. Vi som bleiker håret vi veit hvor jævlig vanskelig det er.  Og på den andre siden som var grønn har jeg ikke bleika i det heiletatt. Mind blowing ikke sant 💕

 

Er fortsatt ikke ferdig men nå må håret hvile.

Hva tenker dere?

Nå nærmer det seg snart jul og her hjemme har vi klødd i fingrene helt  siden 1 November! I fjor var vi ganske tidlig ute med å pynte, i tillegg hadde vi pynten fremme helt til februar. Unormalt lenge spør du meg men det har aldri vert så hyggelig som i fjor heller.

Julen må være den mest magiske tiden i løpe av hele året, kommer fra en som selv foretrekker sommeren best.

I mange år har jeg vert ganske dårlig til å pynte men har også følt på stresset me å ta frem og rydde vekk all julepynt for KUN en kort periode!

Visste dere forresten at akkurat i dag for ett år siden hadde vi over en halv meter med snø her hjemme? Helt sykt men også veldig digg at vinteren til neste år mest sannsynligvis ikke blir så lang. Mtp at det er helt bart nå og pluss grader.

Det er ok med snø litt før jul, julaften og frem til nyttår. Men lenger enn det er ikke nødvendig.

Hadde ikke tenkt å pynte før 1 desember men blir mest sannsynlig å pynte hele huset på fredag. Det er vel innenfor  siden det både er julemesse og julegrantenning allerede i helgen, syns du ikke det da?

Jule gaver pleier jeg alltid å være ganske seint ute med, typ 20 desember. Drit flaut men også helt sant 🙈.  I år skal bestevenn ha pakke kalender så jeg må vel snart starte med den.

Jeg ser det er flere som allerede har pyntet i år men ikke på nærhet like mange som i fjor. I fjor var det jo korona men den pandemien eksisterer jo i år også.

Hva tenker dere om julen da egentlig? Tror dere landet kommer til å stenge helt ned i år? Jeg kan jo si vi er på god vei mot den retningen allerede da…..

Helgen oppsummert

Jeg veit ikke helt med dere jeg men min helg har vert helt super! Var rimelig sliten i går men var likevel klar for en ny uke igjen i dag!  

På fredag var vi på fotballavslutning og senere en tur på livet, det var ganske gøy faktisk.

Lørdag var det dugnad med styret på lekeplassen, i går feira vi en litt sein farsdag og bursdag med familien. Siden jeg nylig var småsyk i hele forrige uke.

Men herregud så digg det var  å endelig krype til køys når kvelden gjorde sin ankomst i går.

I dag har jeg ikke fått trent, det irriterer meg litt, men jeg overlever nok. Kommer legit til å klage hver gang jeg skipper den, lol.

Nå skal jeg se litt drama på tv før det blir tidlig natta. helt om dagen og helt om natten men dog også litt små sliten , ærlig!

Nå er mandagen over og det er stygt å si… Men nå er det snart helg igjen! 😂

 

OMG god natt 💕

 

Det er fredag

Jeg må legit lære meg å legge meg tidligere. Jeg klare virkelig ikke enda en dag hvor jeg skal vær like trøtt som det jeg har vert denne uka! Jeg går bare rundt  å tripper og venter på at solen skal snu om litt under  en mnd. Hadde helt glemt hvor energi tappende mørketiden var.

Tenk på alle de som bor oppe i nord? Skjønner oppriktig ikke hvordan de klare det. Jeg er glad det ikke er meg. Akkurat nå syns jeg det er både vanskelig å legge seg og stå opp igjen. Jeg er trøtt døgnet rundt!! 

I skrivende stund kom jeg akkurat inn dørene fra barne tannlegen, som tok knappe 5 minutt.  Nå er jeg både våt, kald, svett og trøtt, måtte jo så klart gå til og fra…

Heldigvis ikke minus grader nå men vinden gjør jo sitt  når det regner.

Snart kommer jentene hjem og jeg må vel begynne å gjøre huset klar for helg.

Deres spørsmål- Mine svar

Hvor kjøpte du sengen? Sengen er egentlig en tidlig julegave som jeg har fått med besten, besta og snuppa mi, tusen takk! 💕

Jeg pleier ikke å ha noe spesielt satt opp på ønskelisten fordi jeg har det meste jeg trenger. Men siden denne var noe jeg tenkte kjøpe selv fikk jeg den heller som gave. Blei så klart super glad den er jo såååå fin, bestilt på nett.

Fikk du hjelp til montering? Etter flere år som singel har jeg lært meg selv i å både være handy og selvstendig. Kunne sikkert fått hjelp hvis jeg ville, men har ikke akkurat tålmodighet til å vente på at andre skal ha tid. Derfor gjør jeg det like greit bare selv. 💁🏼‍♀️

Hvor lang tid brukte du  og var det vanskelig? Tror jeg starta rundt 20:30 og var ferdig 00:30. 3-4 timer ca.. Med både demontering av senga som sto fra før i tillegg til vask.

Som regel pleier jeg å YT meg frem til produktet og heller se på monteringsarbeid der. Men siden jeg ikke fant akkurat denne sengen på nett, måtte jeg bruke hodet i stede.

Var senga vanskelig å montere?
Jeg tenkte til meg selv «denne himmel sengen gidder jeg aldri å sette opp igjen»!!  😂

Jo mer jeg titta på anvisningen jo dummer i hodet blei jeg, lol. Brukte legit over 30 min før jeg innså selv at den bruksanvisningen bare var å kaste.  Så fort jeg la vekk papiret gikk ting egentlig av seg selv. Trengte bare se på anvisningen når det kom til hvilke skruer og duppe-ditter som skulle hvor. Det var jo så utrolig mye forskjellig!!

Skal du kaste den som sto der? Den er jo kjempe fin!  Nei den tenker jeg å montere oppe på gjesterommet, men ikke med det første. Jeg har allerede en seng som står der og den er så stress å demontere den også!! Orker ikke mer 🙈.

Oi det blei jo kjempe fint! Er du fornøyd og hvordan er det å sove i den? Ja den er helt amazing! Nå sover jeg som den dronningen jeg er. Har alltid ønsket meg en himmelseng helt siden jeg var liten prinsesse, på ferie i solkongens slott!! Han hadde også himmel seng og på familie video sier jeg til besten at jeg ønsker meg en sånn seng jeg også!!!  Ønsker kan også gå i oppfyllelse  i en alder av 31 hahahaa. 👌🏾 

Tar ikke sengen opp stor plass av rommet? Nei faktisk ikke! Det er mye større plass å gå i mellom tv og sengen nå enn før. Senge gavelen som var på den forrige gikk ca 10 cm ut fra veggen, også kom liksom selve sengen. Hvis du skjønner?  💁🏼‍♀️

Fikk du levert pakken på døren?  Ja, men den kom i vanlig bil. Postmannen hadde tenkt å sette den ute, men jeg spurte om han ikke kunne sette den inn. Veide typ 28 kilo. 🥴

Måtte du vente lenge på levering? Det kunne ta opp til 5-7 dager. Jeg fikk den kanskje etter 5, husker ikke… Men den kom før enn forventet. 😘

 

Det blei en den senge prat men dere har selv vist så mye interesse ved å stille så mange spørsmål 💕

 

Når man faster i lengre periode

Hei og hopp! I skrivende stund kom jeg akkurat inn døra hjemme hos besten og besta. Selv om det regner ute nå så er det digg å gå seg en tur eller to. Det har jeg gjort både i dag og i går.

Treningen denne uken har ikke vert det argeste, men jeg har gått ned litt likevel.

I dag blir det pannekaker til middag så jeg kan hate både meg selv og livet litt mer, sånn som jeg pleier når jeg spiser noe jeg veit jeg IKKE burde spise. hahahah!!!! Dårlig  samvittighet hver gang jeg ikke er helt nazi på kosten og dårlig på trening.

 Men det er jo det som er så diggeste med å faste så lenge. Da spiller det liksom ikke så stor rolle på hva du spiser og det er heller ikke krise om du skeier ut litt i ny og ne. Jeg har fått litt antydning til magemuskler..?  Tror jeg 😂🙈👌🏾. 

I dag er hverdagen litt mindre hektisk enn vanlig.  Vi pleier ikke gjøre  noe spesielt på torsdager mtp aktiviteter og sånne ting. Siden resten av uka er ganske hektisk!

Etter jeg kommer hjem i kveld tenker jeg å spinne litt på sykkelen, what so ever! Ingen unnskyldninger nå etter jeg har dippa ned litt pannekaker, omg.

Før og etter bilde

Mange som har spurt om bilder av den nye sengen og her kommer det👇🏾.

Jeg er jo ikke ferdig med rommet som dere sikkert ser. Skal male noen lister også har jeg så vidt begynt på klesskapet.

Etter at jeg mala ene veggen lilla har jeg egentlig vert ganske misfornøyd med hvordan rommet har sett ut. Syns det ser veldig kjedelig ut, men har fortsatt mange planer i hodet. Problemet er at jeg ikke klare å bestemme meg enda og nye ideer dukker stadig opp😅.

Syns bare det å få inn himmelsengen gjorde mye med rommet generelt.  Men skal fortsatt freshe opp med litt forskjellig pynt og greier på veggene osv. Gulvet kommer også etter hvert men ikke i år! Orker ikke flere store prosjekter nå..

 

FØR

 

Trust the process! 

 

 

ETTER

Se hva jeg har fått i posten!!

Herregud dere! I forrige uke klikket jeg hjem den fineste senga jeg har sett på i noen mnd nå. Jeg elsker jo sengen som allerede står  på soverommet, misforstå meg rett.

Men den har nok sett sine beste dager hvis jeg får si det selv. Ikke er sengegavlen  noe spesielt fint lengre heller. Etter vi skaffet oss kattunger tok det jo helt av.

De har lekt så mye både med hverandre og klørne.. Kanskje ikke det smarteste å skaffe seg himmelseng nå eller? Det perfekte klatrestativ for katten! 🐈 😂🥴

Men jeg fortjente virkelig en ny seng nå for plankene i bunnen hopper ut av skinnene hele tiden. Ender som ofte med å ligge i ødelagt seng flere ganger i uka.  Utrolig irriterende.

Nå tåler den nesten ikke noe vekt på den ene siden lengre. Noe som ikke funker når jeg har sleep over eller turnee i senga, lol.

Nå skal jeg bruke resten av kvelden til å montere. Håper ikke himmelseng er alt for avansert! 😂

Eneste jeg mangler

I går lå jeg rett ut i sengen helt død! Hadde en super fin helg med gode venner, feiring av en kompis, besøk fra Ålesund og traff  bestevenninna.

Det er lenge siden jeg har vert så dårlig dagen der på faktisk. Måtte jo elge litt på parkeringsplassen her hjemme før vi dro ut for å spise søndags kveld.

Våknet også med vått hår i en messy hairbun? Måtte sikkert vert kald etter jeg kom hjem fra utelivet lørdags natta tror jeg.

I dag var jeg hos politiet men de var ikke til stede, men ute på oppdrag. Så utrolig typisk at de ikke er på stasjonen den ENE dagen i uka hvor de faktisk har vakt her. Prøvde ringe og fikk beskjed om å bli ringt opp igjen. Men dette skjedde jo aldri. Så den politianmeldelsen må sikkert vente en uke til. Irriterende men livet kan ikke gå knirkefritt hver dag. Såg egentlig frem til å bli ferdig med saken og ikke ha det hengene på skuldrene lengre.

Nå har jeg dusja og er egentlig klar for serie titting etterfulgt av en fantastisk dag i morgen!

Det er utrolig hvor mye 10 +grader ute gjør med kroppen. Eneste jeg mangler nå er sol og tan lines💁🏼‍♀️

Jeg tror jeg har lakenskrekk!

Jeg stikker bare innom for å si hei og takk for en super flott plassering de siste to dagene på topplisten! Dere er best!

 

I dag har jeg vert hos noe venner på dagsfylla siden kl 14:00 ish! I går var jeg ute å feira en kompis som hadde bursdag det var helt super men blei jo så drita at jeg ikke engang rakk å dra ut. Men selv om jeg dippa festen early så stakk jeg jo på nash. Blei kjørt hjem en og to ganger før jeg tok kvelden liksom ahhahaha. Dør! Meg i et nøtteskall. Lakenskrekk tror jeg hahaha.

Håper dere har en like gøy lørdagskveld som meg?