Ikke i helge modus

Hey babes. Nå har jeg akkurat kommet inn hjemme å hadde Igrunn tenkt å sette meg ned for å jobbe litt men vet ikke om jeg orker. Satt meg i soffan å «poff» der gikk all luften ut av meg. På Moa var det så klart fullstendig jule kaos! Allerede liksom, ja dere kan jo tenke dere hvor jævlig det kommer til å bli når julen nærmere seg. Moa i Ålesund har jo blitt Norges største shopping senter, trenger jeg å si noe mer? Fullt av folk som står i kø, skubber å maser er jo absolutt det verste jeg veit.. og ikke for å nevne de elendige ansatte, Herregud! Det er mange av de med dårlig holdning og mangel på service. Takk Gud for online shopping. Ett rent helvette med andre ord selv om jeg ikke var der så forferdelig lenge at det gjorde noe liksom. Men i dag blei jeg veldig fort trøtt og lei, sikkert fordi jeg har sovet så sinnsykt lite denne uka.

I stede for å jobbe så har jeg begynnt å sette sammen noen møbler/hylle rund i huset, om en sko benk kan regnes som det? Ja på Langloveien er det vaktmester Dolliz som ordner opp vettu! Dere husker at jeg skrøyt sånn på meg hvor ryddig jeg liker å ha det i hjemmet og hvor effektiv jeg allerede skulle være på tirsdag eller når enn det var. Jaa.. altså det var jo den største bull shitten som har blitt fortalt hitt til i uka for her har jeg ikke rydda en jævla dritt før til nå skal jeg si deg, haha. Lenge leve lat skap.

Nå er jeg bare kjempe trøtt og iallfall ikke i helge modus, trodde det var onsdag eller torsdag i dag. Noe jeg syns er en skikkelig rar følelse å kjenne på siden jeg alltid er den som maser og gnåler om å få med mennesker rundt på fylla hver helg. Men nå er det liksom omvendt, helt latterlig sykt. Haha tror mesteparten av dere fikk bakoversveis når jeg faktisk presterte å være hjemme i dag. Husker mange av dere bare lo når jeg posta det på Snapchat allerede forrige søndag Hahahahah.. døde nesten selv ass. Men det er ikke det at jeg på død og liv ut. Men liksom.. Jeg er hjemme på kveldene hver dag i uka når isadora har lagt seg og ser nesten ingen så når helgen da kommer så er det som oftest alkohol og fest som er det sosiale for de aller fleste, dessverre. Men jeg liker jo å feste å er alltid «life of the party» eller festens midtpunkt. Så for meg er det egentlig helt greit, bryr meg Igrunn ikke. Jeg er jo en veldig spontan og sprudlende person så alt funker for meg så lenge jeg slipper å være alene for det er så syyyyykt gørr!!

Anyways… Nå kan jeg ikke vente med å ta ut linsene skal jeg si deg!! Er jo ikke litt vandt med å ha de på i utgangspunktet . Men Neida .. sove med de, ja det skal jeg så absolutt bare fordi jeg er for lat å ikke gidder ta de av om natta, omg. What a lovely life. Får bare være blind i noen timer hjemme da, Nice.

Jeg har fått nok

Hei og hopp alle sammen. I natt satt jeg oppe å lagde noen filmer men mistet så klart alt materialet når jeg var ferdig å redigere så da endte jeg opp med å legge meg i ett relativt oppgitt og surt modus. Det positive er at jeg fikk lagt meg mye tidligere enn dagen før, ilegg til at det endelig er helg.

Nå sitter jeg i bilen på vei inn til byen på shopping. Øynene er blurry fordi jeg sov med linser og håret er fett og lengter etter en skikkelig hår vask. Kjempe deilig, haha.

I helgen er jeg litt usikker på hva jeg skal finne på. Det siste året har jeg vert ute så og si hver helg, også opp i mot to ganger i uka. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg tok hele helgen rolig for uten om helgen etter hjerteoperasjonen min. Med andre ord: det har vert MYE alkohol og festing. Som tidligere nevnt har det skjedd ekstremt mye den siste tiden og jeg føler rett og slett for å ta en liten pause. Jeg sier ikke at jeg kommer til å kutte helt ut livet på «byen» men jeg kommer til å trappe veldig ned. Si ifra 2 dagers til 1 og i fra hver helg til en gang i blant. Jeg har bare rett og slett fått nok. Nok av mitt ville party liv og ikke minst nok av mennesker rundt meg, jeg trenger luft. Serr!

Jeg har bare tenkt ganske mye de siste ukene og jeg trenger å gjøre ting som gainer meg. Ting som gjør meg lykkelig og ting jeg trives med. Man kan vel si jeg er der i livet hvor jeg bare må omstille hodet på nytt og finne meg selv igjen 100%. Snu ting til det posetive og tenke posetivt. Ta avstand fra mennesker som ikke gjør meg noe godt og få litt orden på ting igjen. Jeg har lenge nå bare følt at jeg har surret rundt som en kylling uten hode med tusen tanker. Og på ett tidspunkt hadde jeg ett liv men følte ikke at jeg levde det, om du skjønner ? Dagene mine bare sklei forbi og det føltes ut som om jeg satt på sidelinja uten å delta en dritt. Jeg til lot for mye og jeg godtok ikke minst ALT for mye.

Jeg har bare ikke energi, tid eller lyst til å bruke noe mer av tiden min med falske mennesker, toxic ppl, ikke relevante og da veldig barnslige situasjoner enkelt og greit.

Anywyas..

Jeg må nå prøve å jobbe litt. Været er bra å det er topp stemning. Ønsker alle en fortsatt fin fredag så snakkes vi etterpå, hade’a.

Jeg er ikke fornøyd

Hei mine kjære. Jeg håper mesteparten av dere har hatt en fin og innholdsrik dag. jeg fikk jo så klart ikke lagt meg før i 07:30 tiden og opp igjen 08:30 så jeg har følt meg som en zombie. Men vi klager ikke folkens for nå er vi midt i uka å da er det ikke lenge igjen til det er helg! Wooho.

Uansett.. Hvem hadde trodd at det skulle være mulig å glemme så mye når det kommer til blogg? Virkelig? Jeg husker det var sykt vanskelig og ikke minst mye å sette seg inn i sist jeg dreiv med det. Men at jeg hadde glemt så mye av både oppsette koding og div det hadde jeg virkelig ikke regnet med. Jeg er virkelig Ikke fornøyd med hvordan bloggen min er oppsatt eller ser ut nå. Men bare hold ut med meg i noen dager til så skal jeg få se hva jeg får gjort med det i løpe av uka eller om jeg får noen «eksperter» til å se på det. jeg er iallfall rimelig oppgitt og orker helt ærlig ikke styre med alt det dere nå. Jeg mener.. bare se så oppgitt jeg er da.

Nå kom jeg akkurat hjem. Først var jeg på solo øving med Isadora så var jeg på øving selv med de herlige damene mine! I morgen skal og MÅ jeg rydde i hjemmet. Til tross for at jeg er en veldig surrete og ikke minst rotete person så liker jeg ironisk nok å ha det ganske ryddig. Jeg blir gal av alt rotet rundt meg og det er er som å se inn i hodet mitt. Fullstendig kaos. Som regel er mesteparten bare klær og sånn så det tar relativt fort gjort å legge sammen…. For de som gidder sånt, Haha!

Jeg tenkte å starte med You tube igjen å da er det kanskje en fordel å kunne se gulvet?

Anyways.. Nå må jeg prøve å få jobbet litt før det blir natta på meg også! Håper alle har hatt en super fin uke, det har iallfall jeg og det har vert hele 17 grader i dag? Digg!!

Helt sykt

Wow… Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg la ut ett eneste blogg innlegg, men etter jeg tittet innom for noen uker siden så såg jeg at det faktisk er ca ett år siden sist. Hvor sykt er ikke det og gud hjelpe meg hvor fort tiden har gått siden den gang også! Jeg kan jo starte med å fortelle dere at det har skjedd SINNSYKT mye i 2018 og da Ikke en eneste ting som er positivt. For utenom nå den siste tiden da, heldig vis. 2018 har desidert vert det verste og ikke minst tøffeste året i mitt liv til nå, hvorfor og hva som har skjedd kan jeg evnt komme tilbake til senere når og viss jeg selv er klar og føler for det. Ikke alt i detalj så klart for store deler har jo strengt talt ingen av dere noen ting med, men bare ett lite overblikk om dette er interessant for dere.

I skrivende stund ligger jeg i sengen nok en søvnløs natt og ikke får sove. Kl er 02:23 og jeg ligger igrunn bare å tenker på alt mulig å «plager meg selv». Sovner litt inn i mellom men våkner til igjen med 30 min mellomrom, dette er jo veldig håpløst haha. Anyways.. Som dere sikkert ser så har jeg faktisk blitt blond siden sist vi bloggest, men i mellom der har jeg både hatt blått og grønt hår.

Det blå håret var jeg faktisk ganske fornøyd med men det var verre med det grønne når det blå begynte å «falme». Selv om håret mitt var ganske fint når det var ny farga så likte jeg det på en måte ikke siden jeg følte jeg blei så begrenset på hvilke farge jeg kunne ha på klærne min. Det var skikkelig dritt faktisk om jeg skal være ærlig å si at det var absolutt ett helvete å få det ut igjen også!!

På alle bildene jeg har lagt ved har jeg kun mitt eget hår å det hadde blitt veldig langt faktisk . Nå drysser det som faen og har blitt MYE kortere enn hva det var etter strevet med å få ut det blå, så jeg blir nok ALDRI til å farge håret i en crazy farge noensinne igjen. Det er ikke til å anbefale så da får jeg heller sette i noe løs hår eller ha på en parykk i stede, det funker det også 🙂

Nå skal jeg prøve å lukke øynene så jeg ikke forblir helt zombie igjennom hele morgendagen. Vi blogget mer i morgen.