Dette har skjedd og jeg har reist til…

For øyeblikket kom jeg akkurat inn dørene i en leilighet til en kompis, som bor i Ålesund. Jeg har vert en tur på senteret og handla inn div ting man ikke får tak i på bondelandet.

Uken som gikk har virkelig vert noe for seg selv. Jeg har både vert i byen fra mandag til onsdag med to venner. I tillegg til familie hytta fra onsdag til fredag.

Helt ærlig har jeg faktisk ikke vert så veldig gira på tanken av byen nå igjen, siden jeg har vert litt trøtt og sliten. Men det er også veldig lenge siden jeg har sett bestevenninna i Ålesund.

Vi har planlagt å møtes i typ 3 uker nå og var heller ikke sikker på om vi fikk til å treffets i sommer-mtp korona og hver våres sommerplaner.

Men i kveld blir vi en gjeng på 9 som har reservert bord på happy elefant for å spise. Etterpå skal vi vors med en kompis som har leilighet i sentrum før vi drar videre ut på byen. Hvor på byen vi ender er heller ikke sikkert mtp siden vi er så mange og gjerne vil sitte sammen. Byen er også sikkert smekkfullt siden det er fint vær og fellesferie i tillegg. Så vi får nesten bare se.

Jeg holdt forresten på å ikke rekke bussen i dag tidlig. Egentlig bare flaks at jeg dobbeltsjekka og fant ut jeg måtte ut av døra innen 20 min! Absolutt ikke planlagt, jeg som hadde tenkt til å slumre når alarmen gikk av. Glad jeg ikke gjorde det ass. Vippe e måtte jeg sette på iløpe av bussturen også.

«Solen skinner, himmelen er blå. Jeg har lyst på øll så nå blir dagen rå.»

Den er falsk

Jeg har hatt en etterlengtet edru helg på veldig lenge. Noe som har følt helt fantastisk for kropp, sjel og sinn.

Nå skal jeg ikke si nøyaktig hvor lenge det er siden jeg lyttet til kroppen og bare var hjemme på kveldstid en hel helg, for det husker jeg faktisk ikke.

Men jeg har de siste ukene bevisst tatt det mer og mer med ro, hvor jeg ikke har vert like opptatt med å gå ut på sosiale sammenkomster slik som tidligere.

Utelivet her i bygda suger så jævlig uansett og man går heller ikke glipp av en dritt for å si det sånn.

Samme folka hele tiden på akkurat samme tamme utestedet helg etter helg. Ingenting er spennende lengre og heller ikke et eneste pent ansikt å se på. Alt og alle er så sykt uinteressante og jeg trenger noe mer, punktum!

Nå er jeg virkelig så lei den falske «bondeland-boblen», jeg holder på å le meg i hjel.

Alkohol og fyll stjeler dyrebar tid så man kan bruke på så utrolig mye annet.  Jeg tror ikke folk er klar over det selv engang. 

Drøyt og super stress!

Herreguud! Det føles ut som jeg har gått på siste reserve-batteriene i en uke i strekk nå. Og i dag sov jeg helt frem til kl 14, det er drøyt ass! lenge siden jeg var sovet så lenge men det er vel sånn det er å ha barnefri? 😜🤘🏾

Jeg syns helt ærlig det er hektisk med sommer fri, selv hvor gøy det også er. I går kom sissy med den fine lille familien sin og jeg har hatt tantegull+ 3.

I går gikk vi en trilletur til sentrum hvor vi både var i parken, på bryggen og en tur på besøk for å hilse på alpakkaene.

 I dag har vi brukt hele dagen til å forberede navnfest til lille gullet som er i morgen. Og videre i kveld får vi besøk av familie fra Oslo hvor vi skal spise god mat med noe fint i glasset.

Denne helgen er med andre ord full stress med nedvask, matlaging, rydding og tantepass. Derfor har jeg vert så sykt dårlig til å oppdatere dere.

Jeg er ikke akkurat noe fan av telefonen jeg nå sitter med noe som derfor tar mye av «lyste» til å blogge i fra meg.

Og opp på det hele hadde jeg tenkt meg til Ålesund i kveld for å feire en venninne som fyller år. Men tanken på muligens black out og fyllesyke, i tillegg måtte stå opp tidlig i morgen. Busse hjem igjen, dusje tidlig, sminke meg også feire navnfest med 20 personer dagen ut- var heller ikke veldig fristende . Det må jeg jo bare si! 

Pool day!

For øyeblikket befinner vi oss med besten og besta. Her har vi fått servert hjemmelaget vårruller som nå har vert etterlengtet lenge. Ingenting er som bestas ruller, det er jeg og snuppa mi helt enig i.

I dag var planen å ikke gjøre en eneste ting siden ukene bare har gått i ett med masse besøk og overnatting siden skolefri. Men rolige dager funker ikke hos spontane og rastløse jenter, lol. En helt kjedelig og vanlig dag endte plutselig opp hjemme hos bestevenninna.

Først var de på besøk hos oss før vi videre dro vi hjem til de. Helt sykt hvor fort tiden har gått i dag, plutselig hadde kl blitt 18 og busselalle tid for de aller minste! Personlig tror jeg det ligger noe i ordtaket «tiden flyr når man er i godt selskap.»

 Dagen i dag har vert helt super selv om sola ikke har vist seg på himmelen hele tiden. Brune blir vi vel uansett… Eller? 

Helgens eventyr

Siden helgen har telefonen min bestemt seg for å ikke fungere når jeg berører skjermen lenger. Ikke veit jeg helt  hva som har skjedd, men den har vel fått seg en kakk på helgens eventyr da?

Så nå er jeg over på reserve telefon nr 3.. Hvor lenge vil denne vare da? det tørr jeg nesten ikke å tenke på så derfor blir jeg å bestille ny i løpet av uka. denne gangen skal jeg bestille deksel både forran og bak.

Også skal jeg se om jeg får festa en fin snor eller noe på dekselet- så jeg har mobilen festet til kroppen når jeg er ute på natta å reker. Lol  

 

Da er det ingen som kan stjele den heller 🖖🏾

I dag har vi vert en tur på badestranden, jeg har klippet besten og besta. Etter på fikk snuppa overnatting av en venninne å vi har vert på sykkeltur,  sett film og jentene er allerede i seng. Deilig!


kveldene her har bestått for det meste av overnatting hver en eneste dag siden skole slutt og vi er alltid aktiv om dagen. Med meg går det fint men jeg begynner å se at 8 åringen min nå kanskje er litt sliten? 😂

Nå slapper jeg bare av å sier snart natta selv 💕

Rolig nå

For øyeblikket sitter jeg halvveis i sengen og scroller litt rundt på telefonen. Jentene har overnatting  2 dagen på rad og jeg kan høre de kose seg på jente-rommet. På kjøkkenet i ovnen har jeg satt på boller til kveldsmat med hjemmelaget jordbærsyltetøy fra besta 💕.

Selv er jeg stappmett fra dagen i dag, hvor jeg egentlig  ikke har gjort noe annet enn å små spist heletiden. Omg- jeg virkelig hater hvor opplåst og sprengt jeg føler meg nå, selv om jeg egentlig i betraktning ikke har spist så veldig mye.. Tror jeg?

Neste uke blir det full trening og uke med fasting. Det er jo helt sikkert!

I dag har vi bare vert inne og jentene har egentlig ikke hatt interesse for så veldig mye uansett hvilke forslag jeg har kommet med…

Det å bare kunne slappe av er også veldig fint når sommerferien ellers i seg selv har vert ganske hektisk . I dag har vi spilt masse tv spill, sett film og sløvet mesteparten fremfor tv- vi som nesten aldri ser på tv. I kveld var vi en tur innom parken etterfulgt av en liten biltur i torden været.

 I dag er det rolig kveld selv for meg og jeg tenkte male ferdig gangen viss jeg i det heiletatt gidder. Det er noe med de dagene hvor man ikke gjør en dritt og man bare blir sittende stille.

Jeg blir legit helt retard og sløv i hodet. Jeg funker ikke og bare det å tenke eller konsentrere seg er skikkelig vanskelig! Lol

 Den rare følelsen man har i hodet er  skikkelig ekkel ass x så i morgen skal jeg starte dagen med å tvinge jentene på en liten morgen tur så vi alle kan få en skikkelig boost på dagen!   👁👄👁👌🏾

 

Vi sees!! 💋

Siste gang

Jeg gråt: Oi. Hadde dere spurt før helgen som var så hadde jeg faktisk ikke hatt en eneste peiling. Da ville jeg nok svar for litt mer enn 2 år siden når jeg gikk igjennom samlivsbrudd med min daværende forlovede og kjæreste.

Til vanlig er jeg jo egentlig en veldig sterk jente som er sykt flink til å gi faen. Jeg preller som regel av meg det aller meste å det er jammen meg ikke mye som kommer under huden på meg.

Sist jeg gråt var faktisk forrige helg. Både fordi JEG følte det ene og det andre pga jaaa.. De som veit de veit.

Men dette har jeg tatt opp med de det gjelder og vi har snakket ut om det. Jeg kan la det skli for nå men skjer det igjen? Not so much at all.  

Vi får se hva som skjer fremover tenker jeg. 👌🏾 

Jeg løy om noe: Husker ikke. Jeg er ikke den som lyver siden sannhet og ærlighet er noe jeg setter utrolig høyt. Men jeg tok vel en liten hvit en til barna på onsdags natten når de fortsatt var våken kl 03:00 og ikke var interessert i å legge seg, siden de var helt i hundre.

Da sa jeg “nå må dere legge dere for dere skal opp igjen om knappe 2 timer. Hahaha da var det ikke mange minutter i mellom før huset var helst stille. 🤪

Ble starstrucked: Sist jeg sjekket eget speilbilde.. Hahhahaahah, neida! Men nå med korona og alt, er det jo nesten helt umulig å se en eneste kjæft generelt -LOL! 💁🏼‍♀️ .

Jeg var sint: Generelt er jeg en person som er smilende og glad fra morgen til kveld og viss jeg sier at jeg ikke husker helt så høres det jo ut som jeg lider av helt hjernedød hukommelse.

Men Jeg husker ikke? Haha. Lettere irritert var jeg vel kanskje i går tidlig fordi jeg var trøtt. Jeg blir ofte morgengretten av lote søvn.  👁👄👁

Sist gang jeg var redd: Bare vent.. Når vinteren kommer og jeg er helt alene i huset på nattestid. Og når det er bekmørkt ute. oker ikke ass. Da får jeg legit heeelt noya hvert et eneste år!!!! 😭 👻. 

Bildet jeg likte på Instagram: @anyuta_rai

Siste googlesøk: Dåpsgave siden vi skal feire lille “tanta” gull allerede neste helg. Fant jo mye fint så nå er jeg spent på reaksjonen når gavene åpnes 🥰. 

Siste SMS: Skal sjekke men tror det var telenor… Nope, besta haha.  Hvem ellers? 😂💕 

Siste snapchat:  Ei som fikk seg snapchat i går kveld og har vert så gira siden. Denne var så søt at jeg bare MÅTTE screene 😍😍 #bestevenn4ever! 👭