Barnefri er farlig!

Hallo søtinger! Likte dere den siste YT filmen av meg og Isadora, hvor hun sminket meg? Var den ikke søt? Hun er så flink og ikke minst utrolig kamera vennlig!

Det er flere av dere som etterlyser filmen jeg skulle legge ut på søndag. Nå har det seg sånn at den filmen blei det utrolig mye tull med og jeg tror faktisk  jeg må redigere den helt på nytt! Selv om filmen i seg selv ikke blir sånn kjempe lang så tar det veldig lang tid å redigere altså. Det er ikke bare bare.

Men over på noe annet! ATM sitter jeg ved stue bordet for å legge dagens første makeup, til tross for at det nå har begynt å bli litt seint. Men la oss være ærlige… Det er aldri for seint for bilder, ikke sant?

I dag har vi barne fri og “farlig” er det. Vi har sovet bort bort enorm tid av dagen. Spist frokost, sett film i sengen og kost oss slik som kjærester skal gjøre. Kjæresten ligger e da. Men siden jeg har “shitt” to do gikk jeg i dusjen og nå sitter jeg her.  I kveld har jeg lyst at jeg og kjæresten skal gjøre en YT challange, men hvilken har jeg enda ikke bestemt meg for. Senere har jeg også lyst til å legge ut en makeup look, hva tror dere om det? 😀

Nå skal jeg bare føne håret, sette i hestehalen og skifte så er jeg veldig klar for å gripe ettermiddagen!

YT sensasjon

Hei venner! Jeg tenkte bare titte innom for å minne dere at kl 22:30 slipper jeg enda en ny YT film!

I dag har jeg og Isadora laga vår aller første YT video helt alene samme. Som slippes allerede i neste uke! Til min store glede er Isadora like opptatt og engasjert i YT som meg, om ikke mer. Og hun har veldig mange gode og morsomme forslag på hvilke filmer hun og vi kan lage samme fremover. Dette kan bli en ny YT sensasjon folken. 🔥😆

Halloween made by me

Hei og god søndag alle lesere. Er det mange som er fyllesyk i dag eller? kl 00:30 vurderte jeg også selv å dra ut siden det var Halloween fest på hotellet. Men droppet den tanken siden jeg egentlig var ganske skutt etter en lang dag og mye makeup.

I går var det litt av en dag fra morgen til kveld. Jeg jobbet, var på trening og isadora hadde besøk. Videre la jeg en halloween look som også blei filmet. Men dessverre var jeg ikke obs nok på at batteriet gikk flatt etter de første 10 minuttene og orket heller ikke sitte vente i over 1 time på at det skulle bli fulladet. Derfor har jeg ingen “tutorial” på denne looken, sorry! Og derfor blogget jeg minimalt i går, sorry!

Her er en liten “smakebit” fra i går og hele looken kommer jeg til å poste senere. Først på Instagram @queendthatsme der etter her på bloggen 🎃

Vå må ta en prat!

Jeg husker selv da jeg gikk med Isadora i magen og alle spørsmålene man gjerne fikk, bla om man skulle amme eller ikke. Selv var jeg usikker på hva jeg ville gjør siden jeg tydligvis aldri hadde gjort noe sånt som dette før.  På reisen til å bli mor for førstegang tror jeg alle mødre har opplevd at alle andre rundt har sinnsykt mange meninger, tips, anbefalinger og ikke minst triks de selv har enormt lyst til å dele med deg. Selv om du måtte ønsker det eller ikke…

“sånn gjorde jeg det”

“sånn var det for meg”

“du burde ditten og du burde datten”

“Jeg ville ikke gjort det sånn, men heller sånn” osv..

Utrolig slitsomt, stressende og ikke minst masete!  Og i hodet blir man lei av alt gnålet fra andre kjerringer som liksom sitter på  så mye mer “erfaringer “og meninger. Selv tenker man heller: Jeg bryr meg vel fint lite om hva eller hvordan  du gjorde ting når du blei mor. Ikke har jeg spurt om din mening eller synspunkt heller… ok? Så klapp igjen nå, jeg er gravid og sliten! Jeg trenger ikke alt dette tullet ditt nå…

Etter mye om og men falt jeg på valget for å amme etter følelse av mye “press” både fra jordmor, lege, helsesøstre, familie og andre mødre osv. Selv på sykehuset er de ansatte helt opp i ræva di om du skal amme eller ikke ,noe jeg syns er utrolig feigt med tanke på at dette burde være noe man selv må få lov til å velge eller ikke. UTEN å få det prakket på igjennom heeeeile svangerskapet!

For meg kom ammingen fort og det var også ganske enkelt. Men det skulle jo være så innmari koselig med den ammingen. Det å amme skulle knytter nære bånd til barnet. Amming skulle vær hyggelig, enkelt og absolutt det beste for alle..

Men det ingen forteller deg om er hvor utrolig mye lettere det faktisk er å varme flaske. Hvor sinnsykt låst man blir til barnet når man selv velger å amme. Hvor mye “friere” man er til å gjøre vanlige, hverdagslige ting når barnet faktisk tar flaske. Det blir lettere for andre å passe barnet når du bare skal på trening, eller kjenner du har lyst til å ha kroppen din litt for “deg selv” en dag.  Det er ingen som forteller at du har en munn hengende på puppen til en hver tid  i 6 mnd, eller lengre. Ingen informere hvor mye mor blir pålagt med både ansvar og tid enn far, når mor må amme både dag og natt. Isetde for når begge kan gi flaske til en hver tid, når som helst  og hvor som helst, 24/7!  Det er ingen som forteller hvor sinnsykt dårlig stilling du får i ryggen og må slite med evnt ryggplager i lengre tid fremover, eller resten av livet! Det er ingen som kan beskrive hvor jævlig følelsen er når man har melkespreng på sitt verst. Og det virker som at alle glemmer å fortelle dwg hvor vondt det gjør i starten når man faktisk skal venne puppene til å amme!!

 

Pensjonert meg for denne snuppa

Hallo! Hva skjer på en fredags kveld? Mange av dere er vel allerede langt inn i alkoholismen, på vors? haha

Hjemme hos oss har det mørke høstværet lagt seg stille og rolig i huset. Jeg er for øyeblikket pensjonert fra alt uteliv denne helgen, og trives ganske godt med det. I kveld har jeg og Isadora tent masse lys, spist kvelds og lastet ned et nytt Nintendo switch spill, som vi strax skal tspille. I dag har jeg skipper trening for andre dag på rad å kjenner at formen allerede er på bunn. “today is not the day”, jeg har vert i overkant lat å ikke gjort en eneste ting! At det i heletatt går an å surre bort en hel dag sånn som dette forbauser meg skikkelig. Det spiser meg innveldig her jeg sitter med en enorm skyldfølelse når jeg tenker på nivået av latskap,  fysj!

Det er deilig å ha sånne type dager også engang i blant, eller? Det er lov det, ikke sant….? Enkelte ganger må man bevisst ta et steg tilbake og huske å puste litt. Man må pleie seg selv og kose seg skikkelig med de som virkelig betyr noe. Dagen i dag har gått til skikkelig mor og datter kos, hvor Isadora har bestemt at det bare skal være meg og henne i dag.  Er det noe jeg virkelig elsker så er det at Isadora er så kosete som hun er. På dager som dette sier hun “kom å ligg i armkroken min du mamma”, noe som varmer alle glade pensjonist berter, haha! 😅💕

Du er overfladisk, skam deg!

I dag har jeg fått gjort unna  mye. Jeg har til og med rukket å hatt på reine sengeklær, deilig! Jeg tror ikke det finnes et eneste menneske i hele verden som IKKE liker å legge seg i en rein seng. For uten om de som ikke veit bedre eller som ikke har råd til tak over hodet. De er det skikkelig syns på altså!

Når vinteren begynner å nærme seg er kontrastene mye tydlige på hvor heldig vi mennesker med penger faktisk er! Hvor lite vi egentlig setter pris på ting og hvor ofte vi tar ting for gitt, i forhold til de som kanskje ikke har en eneste krone!! Men hvor ironiskt er det ikke da at vi som har noe eller mye, stadig vil ha mer og ikke alltid er like fornøyd med det vi får. I tillegg syns vi det å ha materialistiske ting er super viktig. Vi er stormannsgale og gir oss faen ikke før vi er “bedre” eller har “større” og “mer” enn naboen? wooow…… Akkurat det sier så utrolig mye!

I motsetning har du mennesker som kanskje ikke eier en eneste dritt, men likevel setter pris på bare et smil, et hei, nye sokker som har gått hull på. Et teppe for kulden eller en pølse som er kjøpt på 7 elleve . Det jeg også har lurt på er om de som ligger ute med hund, om de har hatt hund fra før. Så blitt uteligger etterpå eller etter hvert?  Kanskje funnet seg en hund på gaten? Eller får de lov til å ta i mot hun, når de ikke har samme midler og resurser som oss andre til å bidra med hundemat, hundeutstyr  osv..?  Uansett.. De som har hund og sover ute prioriterer heller et nytt halsbånd på hunden sin enn at de skal få nye sko selv. De skraper fra nederst i lomma for å finne mynter til hundemat, selv om det måtte bety at de ikke får mat  på noen dager selv engang!!

De uteliggerne som sitter foran deg på bussen eller som går bak deg på gata. De menneskene du avskyr fordi de lukter kraftig urin og  du syns er utrolig innpåslitne, er mennesker med mye større hjerte enn hva du selv noengang kommer til å få. SKAM DEG!

Men sånn i mens vi snakker om overfladiske ting osv.. I dag har jeg både spillet inn og redigert enda en ny YT film, som jeg tenker å laste opp på søndag…. Enig?