Stright up retard!

Fy søren dere, for en utrolig gøyal kveld det var i går! Jeg møtte så uendelig mange hyggelige mennesker som digget kostymet mitt og som syns jeg var sinnsykt gjennomført fra topp til tå, det var så hyggelig! Mange var også “star struckt”, ville ta bilde eller bare slå av en prat. Jeg møtte noen jeg kjente fra før som jeg ikke har sett på lenge, det var fantastisk!

Da jeg ankom venninna mi dro hun som tidligere nevnt på konsert med moren sin, før hun kom tilbake etter knappe 2 timer. I mellomtiden satt jeg i leiligheten hennes hvor jeg “touchet” opp sminken, face timet kjæresten og klarte bli allergisk på en og samme tid! Da venninna mi var tilbake drakk vi litt alkohol, hørte på musikk, fikk på Halloween kostymet og sminken.

Fra leiligheten dro vi i 23:30 tiden og ved ankomst på terminalen (utestedet vi var på) , sto det mennesker allerede i kø. På terminalen var vaktene utrolig streng hvor man nærmest kunne føle at man var på “boot camp”. lol..

” hold plassen din”

“vennligst trekk tilbake”

“hva er du kledd som? du kan ikke komme inn uten kostyme”

“hold linjen”

“vent på din tur”

“du kommer ikke raskere inn med å stå der, vennligst trekk tilbake”.

var bare noen få av mange beskjeder man kunne høre fra vakte  i køen, haha! Herlighet.. Litt av et show.  Å måtte kle seg ut får å komme inn syns jeg er veldig bra! Hjemme hvor vi bor er du liksom rar om du kler deg ut på Halloween. Men kommer du uten  kostyme i storbyene er du “stright up retard” hahah.. Det er jo helt AMAZING!! 🙋🏼‍♀️

Videre tok vi en taxi til byen selv om venninna mi bor midt i sentrum, ironiskt ikke sant? På utestedet hadde de pynta lokalet med mye Halloween pynt. Det var så mange med kult kostyme i lokalet! Som blogger hadde jeg med kamera å kunne heller ikke dy meg i å spørre etter bilder, helt rått! Stemningen i lokalet var helt sinnsyk og dj var “lit AF!”.

Jeg var litt bekymret ang kostyme valget, siden Quenn har vert en veldig populær karakter etter filmen “airet”. På festen var det mange jokeren til stede men ingen andre utkledd som Quemn, heldigvis! Litt små kleint når alle joker gutta glana på og prøvde sjekke deg opp. Jeg syns også det var litt pinlig,  det virket som vi MÅTTE like hverandre bare pga forholde de to karakterene har i filmen haha..

🤪

Dette har jeg ikke gjort på over 10 år

Hei og god morgen alle følgere. Da var nok en helg endelig over, noe som føles veldig bra. Da er det bare en uke igjen til kjæresten kommer hjem, woohoo!

Akkurat nå ligger jeg på sofaen til venninna mi. Det er noe jeg sikkert ikke har gjort på over 10 år, det føles ganske rart egentlig! I går var jeg så allergisk pga den lille søte pusekatten hennes, derfor mente vi det beste for meg kanskje var å ligge i stua? Formen min er bra, det er ikke hennes. Hun har allerede lagt seg for 3 gang nå og jeg har allerede vert våken i noen timer… Nå ser jeg skikkelig frem til å komme hjem igjen. Beina er trøtte men jeg kunne heller tenkt meg en tur på trening.

Det eneste som er kjipt nå er at bussen ikke går før kl 3, noe som gjør at jeg ikke er hjemme før i 5 tiden heller. Det er skikkelig dritt det. Hjemme har jeg allerede face timet Isadora før hun dro i selskap. Det skal bli skikkelig deilig å bruke resten kvelden sammen med henne, etter hjemkomst!

👭

Til min store forskrekkelse

Hei Halloween venner! “as we speek” kom jeg akkurat hjem til venninna mi. I dag tok jeg bussen som tok hele 2 og 1/2 time til min store forskrekkelse. Vanligvis tar det jo 1 time med bil.. Daaaym!

Venninna mi bor i sentrum av Ålesund, digg er det! I det jeg er på vei inn døren er hun på vei ut. Hun skal først på en konsert som varer i ca 2 timer, før vi dra videre på halloween feiring. Hjemme hadde jeg dilemma om å ta med sminken. Men siden jeg ikke helt husker om badet var “make up vennelig”, tok jeg derfor ingen sjanse. Er det noe jeg ikke kødder med så er det bildene mine, håret og sminken. Iallfall ikke når sminke “looken” er til for en spesiell anledning. Hvor jeg faktisk har brukt mye tid og energi for å få til noe.

Som dere sikkert ser så har jeg med blogg kamera. Tidligere har jeg ikke med sånne ting på byen. Men i det siste har jeg vert skikkelig flink og ikke mistet dyre eiendeler på byen. Det er jo kjempe bra! Så i kveld blir jeg å ta en masse bilder. Og i baggen har jeg med full oppladet “ring lighte”. selfie lys til dere som ikke veit hva det er..

Spontan tur

Omg folkene. I går tok en venninne kontakt hvor hun spurte om jeg ikke ville komme til Ålesund for å dra på Halloween fest i dag. Da kjæresten dro på jobb bestilt vi kostyme og inngikk en avtalt om å feire Halloween samme.

I ålesund feirer utestedene på forskjellige dager. Terminalen i dag og bacchus den 31. Jeg hadde ingen planer om å dra på ut i kveld og tenkte heller vente til kjæresten kom hjem som avtalt. Men dere kjenner jo meg.. Jeg er dronningen av spontaniteten og hiver meg like fort rundt som bikkja jager katter. haha! Så i år blir det 2 halloween feiringer på meg, fantastisk! Det er så sykt lenge siden jeg har vert ute også, sikkert en mnd eller noe..

På terminalen har jeg vert på halloween fest før. I fjor dro jeg med bestisen Camilla, hvor vi hadde en blast igjennom hele kvelden og på nach. I  fjor var jeg relativ “stygg” på flaska i forhold til i år, derfor krysser jeg fingrene i håper om mindre alkoholinntak i år. Det best hadde jo vert å slippe “black out”…

Nå kjenner jeg at jeg begynner å bli veldig gira på en skikkelig fest, men mange gode venner!🧟‍♀️

Se min Halloween outfit

Hei alle sammen og beklager for et veldig seint innlegg ! I går prøvde jeg å legge meg mye tidligere enn vanlig for å virkelig bli uthvilt til i dag, noe jeg følte at jeg fikk til også..? I dag har jeg vert på trening, noe som gikk veldig fint. Det er så deilig når man føler man får noe skikkelig ut av den, sånn som både i går og i dag. allmenntilstanden min for øyeblikket er ganske skrøpelig. Jeg er både støl i rompe og bein. Nå kjenner jeg at ting virkelig begynner å ta form der bak.. Sexy!!

I dag har jeg og isadora tatt helt av på butikken hvor vi har kjøpt inn mye skummel ute deko til Halloween dagen kommer. Isadora ville jo igrun ikke ha noen ting fordi hun syns det var skummelt. Men jeg kjøpte inn en hel “shitt load” fordi om hahahahhaha!! Men det tenkte jeg å video vlogge for dere en annen dag.

Nå skal jeg “grabbe” noe mat i kjøleskapet. Isadora er uten å leker med venner og har det fint! I dag har kostymet til denne familien endelig kommet. Ikke en eneste dag for tidlig!! Jeg og Isadora har bestilt samme kostyme så vi begge blir å matche papin.

For øyeblikket sitter jeg å gjør om litt kostymet mitt siden det ikke var helt sånn jeg ønsket å ha det. Er det noen som gjetter riktig på hva eller hvem vi skal kle oss ut som på Halloween??  

Tanker før leggetid

Trening: Det å starte så brått igjen med trening har virkelig vert deilig! Ikke bare har jeg kommet meg på trening hver en eneste dag helet siden tirsdag, men jeg har også rast ned hele 4 kilo siden. Trening for denne gang har virkelig vert motiverende og det har fått meg til å føle meg kjempe bra! Jeg har for førstegang på  lenge tatt treningen skikkelig seriøst, jeg syns det er gøy og ikke var det vanskelig å starte etter en ganske lang pause heller. Sånn som det bruker å være.

Mat: Mat går vel som hånd i hanske med trening noe som nå er supert for min del. Jeg prøver for det meste å holde meg til shake, for utenom middag. Jeg spiser mye mindre og har heller ingen dårlig samvittighet om jeg en dag kanskje spider en skje mer enn vanlig.  i tillegg prøver jeg slavisk å huske drikke ten min. Den hjelper så utrolig mye!

Bestevenn: Det å være så “mye” alene med Isadora syns jeg alltid er fint, selv om vi begge savner papi. De to ukene hvor vi alltid styrer alene i hjemmet bruker vi tiden på en hel annen måte enn når vi alle sammen er hjemme. Isadora vil heller være sammen med mammen sin enn med venner.  Vi tuller, tøyser og koser oss masse med skikkelig mor og datter tid. Om morgenene spiser vi en fin frokost før vi slår følge videre, hun til skolen og jeg til trening samtidig. Nå hun kommer hjem blir det middag og lekse hjelp før vi gjør hva vi enn måtte ønske. Vi finner på mye sammen og når kvelden kommer spiser vi kvelds på soverommet i mens vi ser litt tv før vi begge sover i samme seng på slutten av dagen, det er hyggelig det!

Drømmer: For tide drømmer jeg om nytt soverom, gang, loft og kjøkken. Hvilke av delene jeg drømmer mest om er vel kanskje soverommet, hvor vi tar studioet inn i ett og fikser heilt nytt “walk in closet “. Da blir det både riving og bygging av vegger, i tillegg snakker vi om å skaffe en rund “king size” seng også.. OMG!! Jeg er også utrolig keen på å fikse kjøkkenet som KUN skal bestå av marmor og gull detaljer. Men gangen med både rødt tak og gulv med zebra vegger gjør meg sinnsykt giret også!!!!

Mitt eget utseende: For tiden er jeg utrolig fornøyd med valget om å droppe det rosa håret. Misforstå  meg rett fordi jeg virkelig elsket det rosa håret, men det tok alt for mye tid og ikke minst energi bare for å opprettholde fargen. Jeg trives veldig godt med den blonde “manken”  og den passer liksom alle farger når det kommer til klær og sminke. Det er deilig! Med andre hår farger blir man liksom så låst til hvilke farger man kan gå med og ikke, for å unngå å se ut som fargekartet fra jotun! haha.

Bare det forklarer jo mye.. OMG

 Jeg veit ikke helt med dere, men jeg føler liksom at det er mye gøyere å følge meg her på bloggen nå som jeg har pyntet og ordnet meg litt, enn når jeg bare daffer rundt? Dette er noe jeg ofte har tatt opp med kjæresten, noe han mener ikke spiller så veldig stor rolle. Han sier jo at jeg er fin uansett noe jeg også er utrolig enig i. Men jeg tenker selv at det må være mye gøyere å se på freshe, stelte og opp kledde mennesker vel? Enn trøtte, ustelte mennesker med vide t-skjorter, shorts og slapp i trynet liksom..? hehe.

Jeg for min del syns iallfall det, selv blir jeg også mye mer motivert og inspirert til å ta bilder når jeg er ferdig fikset fra topp til tå. Jeg håper jo at jeg inspirerer dere som stikker innom her også. Når jeg føler meg fresh blir jeg også mye mer kreativ og er flink til å tenke utenfor boksen hele tiden.

Jeg har den siste tid opplevd å få utrolig mange gode og flotte tilbakemeldinger nå når jeg har fiffet meg opp. Mange kommenterer på sminke og hår, kommentarer som “dette kledde du”, “dette må du gjøre oftere” eller de gangene jeg ikke bruker skygge og uten leppestift “så utrolig fin du var i dag, veldig naturlig!”.

Dette får meg til å tenke.. ” Jeg kler å sminke og stelle meg ja. og dette er noe jeg burde gjør oftere?” lol. Jeg tenker også “Har folk blitt så vandt med å se meg sminkefri og daffe i outfits heletiden at de glemmer potensielle jeg har?” haha! Og det siste som streifer tankene mine er ” Syns de jeg ser så naturlig ut nå med sminke?? Jeg går jo uten sminke hver en eneste dag… Man får det jo iallfall ikke mer naturlig enn det vel? hah!  😆

Anyways… Jeg syns det er sykt å tenke på at en sånn jålepåtte som jeg har vert den siste uka, var jeg hver dag tidligere men da også med høye hæler. Nå er det nesten litt uvandt å se seg selv med sminke på enn uten, hvem skulle trodd det liksom..? Jeg har det siste halvåret gått mye mer uten sminke enn med, og deilig er det! Ja faktisk så lenge uten at jeg til og med hadde glemt hvor kort tid det faktisk tar å påføre “makeupen”. Bare det forklarer jo mye! omg…

 🙈

Nå eller aldri

For øyeblikket er jeg på tur til trening veldig mye seinere enn noen sinne, “i f** hate it”. Men det er enten nå eller aldri for at jeg trener i kveld er bare å glemme, det klarer jeg aldri. Såpass selvinnsikt har jeg haha! Planen i dag var jo egentlig å gå sammen med Isadora til skolen men vi forsov oss litt og i tillegg gikk hun med så vanvittig mange venner. Da la jeg bare litt om dagen min med jobb hvor jeg heller går rett fra trening og til skolen for å hente henne når den stenger.

Nå er det sinnsykt lenge siden jeg har oppdatert instagram og det irriterer meg skikkelig! Så i kveld blir jeg å jobbe mye med den i tillegg skal jeg svare på hele innboksen min og mail før jeg blir gal og mister oversikt på ordentlig!!