Ikke forberedt

Hei vakre mennesker! I går var vi på biltur litt rundt om kring her på  øyene og endte opp på runde av alle ting. Her såg vi ørne rede utrolig nærme noe jeg aldri har opplevd tidligere. Jeg har jo sett ørn og sånne ting før men aldri på så nært hold, jeg var “star strucked” hahahahaha, omg. Og selvfølgelig  hadde jeg lagt igjen kameraet i leiligheten også, gjett om det var nedtur eller? Men det er ikke akkurat uvanlig at spektakulære ting skjer når man minst venter det uten å være forberedt!

I dette sekund holder jeg på å pakke kofferten siden jeg skal ta fergen over til Ålesund, der skal jeg shoppe litt før jeg begynner å bevege meg videre hjemover. 

De to siste dagene her i Fosnavåg har vert ganske hygg med venner, alkohol, mat, sofa kos og enormt mye latter. Etter å bare vert hjemme i hele 4-5 mnd kjenner jeg at dette var noe jeg virkelig hadde bruk for nå,  selv om det nå skal bli veldig digg å komme hjem igjen også! 💯 ⛴

Jeg har reist til…

Jeg har skjønt det sånn at noen tror jeg har reist langt og andre tror jeg er i oslo, dessverre.. Skulle ønske jeg var på et tropisk sted men jeg befinner meg fortsatt i Norge i en liten bygd. Jeg er bare ikke hjemme men av alle steder befinner jeg meg i Fosnavåg , med venner. 

I går var vi ute med noen venner hvor vi brente bål og spiste god sjømat med noe dogg i glasset. Tok tydeligvis ikke så mange bilder. 

Spontan tur

Herregud dere! I dag hadde jeg igrunn ingen spesielt gøye planer og hadde derfor  allerede startet på nok et “tamt” blogg innlegg, men skjønte straks at det måtte  endres på! 

De to siste dagene har jeg vert i seine telefon samtaler med venner som er hjemme fra oslo, på Sunnmøre. De har også nå i noen dager prøvd å dra meg med på noe morro men det har alltid skjedd i siste liten og derfor ikke latt seg gjøres.

Derfor fant vi ut for 1-2 timer siden at vi alle måtte møtes for å finne på noe gøy i desse korona tider. Dette er venner jeg har kjent ganske lenge, venner jeg har det døds gøy med og venner som virkelig hjelper i gang med latterkrampe og magemuskler, haha! 

ATM sitter jeg i siste bilen på vei til destinasjonen. At vi lot alt dette gjøres på under 2 timer er helt sinnsykt, men jeg angrer heller ikke! I dag skal jeg møte venner jeg ikke har sett siden sist jeg var i oslo og noen av de har jeg ikke sett på 3 fucking år!! 

Gleder meg!! 🏀🏀🍼🍼🤩

 

Redd for overdose

I dag har jeg vert så sinnsykt trøtt, blæææ! Bisse-vovven holdt meg våken i hele natt fordi jeg var så tett i hodet å klarte medisinere han dobbelt opp på en og samme dag. Herregud.. Tror dere jeg har vert redd for evnt “overdose” eller? Om det over hode er mulig mtp hva han går på. Men i dag har jeg med vilje medisinere han mindre siden jeg tenker han sikkert har mer enn nok i den lille kroppen allerede

At jeg evnt plutselig kan miste den lille firbeinte en dag er jeg jo fullstendig klar over, men ikke om jeg vil være grunnen til at han dør liksom…. 🤦🏼‍♀️ Jeg har bare hatt veldig mye å tenke på i det siste og sola gjør oss alle helt svimmel også, spesiellt meg haha! 

Nå er jeg snart på tur hjem og når jeg kommer hjem tenker jeg å sette meg fremfor tv’n med “The real housewives Beverly Hills”, en helt perfekt mandagskveld med andre ord for meg 👌🏾 Snakkes

Ny video

Heisann! For øyeblikket sitter jeg i solveggen hvor det ikke var helt sommervarme i dag. Barna leker ute, jeg drikker meg en iste og bikkja bjeffer på nabohunden. 

Jeg vurdere igrunn å sette meg inn for å så fortsette jobben der.  I dag har det vert en veldig fin dag hvor ikke bare skoler er åpne igjen, men også restauranter og andre bedrifter. Dette er jo et veldig fint tegn på at vi i det minste går fremover med korona smittet og kanskje vi kan få kose oss litt i sommer likevel.

Det er jo hyggelig! 

TIK TOK

Humor er det jeg kan best

Hei dere! Jeg satt egentlig å blogget men så blei jeg helt oppslukt i tik tok og plutselig hadde det gått hele 45 minutter, omg.Uansett.. I morgen er det første skoledag siden korona gjorde sin ankomst og vi er alle veldig lykkelig i dette herskapshuset her, lol.

I morgen skal jeg og Isadora gå til skolen også skal jeg gå hjem igjen for litt trim. Dette er noe jeg vil starte med fast! Etterpå skal jeg dusje, jobbe, rydde hjemme å få tilbake hverdagen på ordentlig. Noe både jeg og Isadora gleder oss noe helt sykt til, selv om vi begge er enige om at vi kommer til å savne hverandre kjempe masse når hun er borte.

Nå er alle leksene gjort unna, sekken er pakket og klar så nå kan dagen i morgen bare komme,  vi er klare! I dag har vi kost oss masse med grilling hvor vi har vert på middag. Jeg har klippet besta, jobbet og rukket to blogginnlegg + 2 nye til tok videoen. Den andre kommer i morgen. 

Tik tok filmen jeg la ut i dag er vel kanskje den mest populære filmen min hittil. Som er mest sett på kortest tid men ikke flest likes da. Jeg har også fått mange supre tilbake meldinger, derfor blir jeg å gjøre litt mer humor også fremover i tid.. Altså.. Det jeg er best på hahahahhah!

Vi snakkes ☺️💥

Lavmål

Heisann!

 De siste dagene har vert noen ganske interessante dager med mye lavmål rettet hitover, men det går egentlig ganske fint. Det finnes andre krise situasjoner i verden som er 100 ganger verre enn akkurat dette 💁🏼‍♀️

I dag var det veldig kjølig ute forhold til tidligere i uken så jeg har heller brukt dagen til å rydde huset inne. Nå var kjøkkenet ganske full i oppvask og jeg har gjort om mye på klasserommet. Det er alltid deilig med skikkelig ordentlig orden hvor man også føler man får brukt dagen på noe fornuftig. 

For øyeblikket ligger jeg på soverommet og er egentlig ganske klar for å ta tidlig kveld. Ønsker dere alle en fortsatt fin kveld videre 🙃

Hahahah vi snakkes!

Heisann. Her er jeg, utrolig seint ute med et blogg innlegg som dere sikkert har merket. 

Jeg hadde tenkt til å blogge mer i går men dagen var fylt opp fra morgen til kveld med barn og besøk. Når kvelden kom fikk jeg besøk hvor vi satt i solveggen å sola oss. 

Og i siste sekund dro vi på butikken for å kjøpe noen øl. Etter på gikk jeg en tur i dusjen, fikk på sminke og dro videre på jente kveld. Utrolig hyggelig!

Vi hadde det så gøy med mye sang og mye tull prat haha! Og vi var heller ikke i seng før  04-05 tiden. 

I dag har jeg funnet på mye gøy med isadora selv om formen har vert litt trøtt og bakfull. I kveld tok jeg etterveksten å er kjempe glad for at jeg fortsatt sitter igjen med hår på hode i det heletatt, hahahhaahah! Vi snakkes