Ikke til stede

Hallo alle sammen! Jeg tenkte egentlig bare å stikke innom en liten tur for å si Hei før dagen går så veldig mye videre uten en eneste oppdatering.

ATM kom vi akk hjem fra en tur opp i ski trekket. Der var det egentlig ganske kjølig men denne gangen hadde vi kledd oss ordentlig, heldigvis! Det som er litt synd med fjellet er når det alltid er fint vær hjemme så tror man at det også er like fint på fjellet med sol og mile vær. Men sånn er realiteten jo egentlig ikke. På fjellet er ikke solen til stede i det heletatt og det er kaldt å blåser ganske mye hele tiden med litt snø i luften. I dag var føret ganske dårlig hvor man nesten ikke fikk noe fart men vi hadde det så klart ganske gøy uansett!

Isadora møtte på noen venninner hvor vi både koste oss med å grillet pølse, leke og litt lørdags godis rundt bålpannen!

Tidligere før vi dro på fjellet var vi innom sparebanken for ny åpning av nye lokalet og tare fest. Her fikk barna ansiktsmaling, gaver, møtt tare og forskjellige aktiviteter. Det er da alltid hyggelig.

(Fra tare festen har jeg desverre ingen bilder)

Sosial livet og rampestreker

Halla balla! Herregud for en dag det har vert i dag og jeg er heeeelt utslitt. Ikke bare brukte vi mange timer på legen men vi har også brukt tusen år på moa også, som alltid. Men det går fint for i dag har vi hatt det kjempe koslig, en skikkelig “girls day”. Planen videre nå var jo å spise en god middag men se på kl liksom, kjempe seint for en liten 6 åring.

Ikke bare skulle vi spise en koslig middag men vi hadde også planer om en fin film og godteri på senga men sånn blir det altså ikke. For øyeblikket er vi på fergen på tur hjem og middagen tok vi derfor på moa. Hjemme blir det kos med barne tv, kveldsmat og litt godis nå i bilen.

 Som tidligere nevnt i dag har jeg filma hele dagen til en ny video vlogg, denne blir faktisk ganske koslig å se på. Når den kommer ut aner jeg ikke men vi krysser fingrene at den komme iløpe av helge.  

I helgen  hadde jeg igrunn ingen spesielle planer men det er liksom helt frem til mennesker begynner å ringe eller tekste meg. Da er jeg ikke akkurat så veldig nølende til sosial livet og rampestreker for å si det sånn. Om jeg har noe særlig til overskudd etter legge tid blir jeg sikkert selv å dra ut en tur. Overskudd har jeg jo alltid har jeg ikke? 😆

Vi blogges da 🗣🚨

For øyeblikket

Hei frostpister! For øyeblikket sitter jeg i sengen og venter. Jeg venter på å bli hentet så dagen i dag endelig kan starte. Jeg har vert oppe siden kl 07 og er egentlig ganske fornøyd med det når nattesøvnen var ganske kort!

I dag er jeg ikke bare trett men jeg vidiovlogger også, følte liksom at det var litt på tide nå. I tilegg har det vert sykt mye etterspurt også! Hvordan filmen blir aner jeg ikke og for å være ærlig føler jeg meg litt ute av “gamet”, men det dkal gå fint. Jeg har begynt å bli litt kamera vandt igjen etter nesten et helt år “av” liksom…

 

Det dere lenge har spurt om

Nemmelig spørsmålsrunde.

Hvor høy er du? Ikke så veldig høy da men vi latinere er heller kjente for å være korte og pene. Jeg er 152 faktisk, en passe sjarmerende  høyde vil jeg si.

Hvor bor du? Jeg bor på stranda (ikke badestranden) en liten bygd utenfor Ålesund.

Hvor er du fra? Jeg er fra Colombia og kom til Norge med min eldre søster når jeg var 2 og 1/2 år gammel. 

Har du søsken? Ja hun er ett år eldre enn meg men vi ligner ikke så veldig, verken utseende messig eller personlighet. 

Hvilken side av sengen sover du på? Jeg liker som oftest å ligge “innerst” haha. Så det kommer som regel ann på hvor sengen står i rommet nærmest vindu. Men jeg liker også å bytte siden og syns det er ganske forfriskende når man varierer litt inn i mellom. All forandringer frydet til og med de små.

Har du noen piercinger? Ja for øyeblikket har de i kinnene, de elsker jeg jo! Også har jeg ett øverst i venstre øre og i navelen. 

Hva er det siste du kjøpte? Middag til i morgen.. Aaaah gleder meg! Ingen som kan gjette hva dette er men det er bare såååå godt, favoritte min.

Hva er det siste du drakk? Redbull ass.. Sukkerfri seff.

Hva er det siste du spiste? Ja hva skal jeg si. det jeg spiste i dag var en sånn “burger steik” eller hva jeg skal kalle det. Hamburger-karbonade.. Altså den karbonade som er på hamburger haha, skjønte du? Også spiste jeg 4 sånne små friterte potet “kaker” fordi de er runde istede for i båter . Døds godt, digger det! .

Når trente du sist? ALT for lenge siden! Før jul engang men skal starte igjen om en mnd eller noe viss jeg har gått litt mer ned i vekt. Først vil jeg gå ned også bygge muskler.

Ler du av deg selv? Hahaha ja hele tiden og jeg elsker det! Jeg er en veldig happy person med mye latter og glede. Det å være sur, sinna og negativ er noe jeg aldri klarer i lange perioder. 5 min så er sinna-trynet over liksom. Veldig greit.

Drar du helst på kino eller ser du helst en film hjemme? Dette kommer litt ann på siden jeg egenrlig ikke ser så mange filmer generellt. Men jeg syns hjemme i sengen er hyggeligst mer levende lys og skikkelig kos. Men variasjon er jo også ganske hyggelig så det å dra på kino en gang i blandt er litt sånn “spennende” siden det ikke skjer så ofte liksom.

Hva er ditt favorittplagg? Sånn ute i det offentlige liker jeg best kule matchende to delt sett med endten høye hæler eller hvite hvite lave sko. Men så fort jeg kommer hjem hopper jeg mer enn gjerne i en deilig shorts og en romslig t-skjorte eller genser. 

Foretrekker du sko, sokker eller barføtt?nget? Det kommer egentlig litt ann på hvilken årstid det er men sånn generellt går jeg mest uten sokker. Om sommeren går jeg kun med sokker når jeg skal ha på meg sko ute for å ikke bli svett på beina, det hater jeg. I tilegg viss jeg skal lengre enn bare en snartur på butikken osv. Men uten om det  kan jeg gå en hel dag uten sokker. Det kan bli litt kald på vindretningene hjemme men da har jeg på shorts- genser og ullsokker haha!

Årets første

Heisann! I dag er det onsdag og da er det jo egentlig besten og besta dag. Men… I dag skal jeg og Isadora en tur opp i fjellet på første arrangerte ski lek for i år. Det blir utrolig hyggelig og Isadora gleder seg masse. Litt mosjon skader vel ingen og da spesiellt ikke meg. Var på vekten i dag å blei heller ikke skuffet for å si det sånn.

Her hjemme er det utrolig kald og sånn skal det også forbli resten av uka. I dag har jeg bare bedrevet formiddagen med sånne dagligdagse greier og jobb. Etter vi har kommet hjem i kveld tenkte jeg å sheine opp hele huset for det bærer preg fra helgens festligheter og besøk for å si det sånn, lol.

Tanker før leggetid

💯Det at vi snart går inn i mars er ærlig talt helt mind blowing. Vinteren er snart over å vi nerme oss våren med stormskritt, noe jeg  gleder meg helt vanvittig til!💯 

❄️Vinteren i år har vert ganske mild hvor vi har hatt mer vind og regn enn snø generelt. Noe som i mitt tilfelle har fått meg til å føle at vinteren i år har vert ganske kort. Heldigvis!  ❄️

🚨 De 2 siste uken har jeg spist litt mer enn de siste mnd og har derfor dårlig selvfølelse, fordi jeg føler meg tykk. Selv om jeg kanskje bare har lagt på meg 1-2 kilo, dette skal jeg endre!! 🚨

💪🏾 Etter hvert har jeg tenkt å starte trene igjen fordi jeg ønsker en skikkelig stram og fin booty. Magenuskler hadde heller ikke vert så ille og litt mer volum på brystet siden de nå har blitt en god del mindre den siste tiden. 💪🏾

😴 De siste ukene har jeg begynt å ha mange merkelige drømmer igjen og selv liker jeg å tyde drømmene. Det syns jeg er spennende for drømmene våre henger mye mer sammen med livet vi lever en hva mange kanskje tror. 😴

🥗Hver dag denne og forrige uke har hatt en del mageknip fordi jeg ikke er vandt til å spise mye mat generelt. Dette er sykt plagsomt og ikke minst vondt. Så når man først tenker å spise revurderer man jo situasjonen i hodet og tenker “skal, skal ikke? Er det virkelig verdt det? Jeg kan jo sikkert klare meg litt lengre uten”. Og akkurat DET er jo helt sinnsykt! Sånn skal det jo ikke vær og jeg blir også fort ganske svimmel. 🥗

💸 I dag har jeg ENDELIG komt i gang med en skikkelig jobb rutine igjen, det er fantastisk! Selv er jeg en person som alltid må starte på en mandag viss  ikke mister jeg fort fokus og motivasjon resten av uka, sånn er det med trening også. Men i dag? Ja i dag  har  innbilt meg selv hele dagen til å tro at det er mandag og jeg blei nesten litt skremt av å tenke at vi i morgen allerede er halvveis i en ny uke, igjen!  💸

🎬For tiden har jeg fått nye “griller” i hodet og er faktisk helt super giret på å evnt delta på et reality/tv program. Jeg er sinnsykt eventyrlysten og ikke minst rastløs om dagen så akkurat DET hadde vert allertides og enda mer!!  Hvor lenge er det ikke siden sist vi såg trynet mitt på tv-skjermen liksom? JEG ELSKER DET!! Det å underholde andre mennesker gir meg virkelig så utrolig mye, det hadde vert magisk!!! 🎬

Overlever det meste jeg

Hei på deg og en veldig fin mandag!

I helgen skjedde det mye dere og i hele går var jeg skikkelig sliten ass. En 2 dagers er alltid litt tøffe men jeg overlever det meste faktisk. Eneste jeg kanskje har insett etter noen helgeturer på byen er at jeg faktisk skal roe litt ned på drikkingen. Fordi jeg helt frem til nå har endt opp med skikkelig black out, sinnsykt irriterende. Om man skal gå rundt å ikke huske kveldene så kan man vel like godt bare være hjemme tenker jeg da… Eller ? Men det er vanskelig, vanskelig siden tequila er såååå gøy liksom! lol. 💯

Lørdagen startet vi egentlig ganske seint siden jeg ikke var opp av sengen nærmere 17 tiden og besøket mitt kom like etterpå. Men herreguud alt vi rakk før kl var 20 da, jeg var helt innponert! Vi lagde mat, spiste, jeg dusjet og videre tok vi vorset inn på studio sammtidig så jeg sminket meg. Etter hvert dukket mennesker på døren å videre dro vi hjem til en kompis. Hva som skjedde ute…? Husker ikke. Og på nach? I have no idea. Men jeg tror vi var ganske enige om at vorset var det aller gøyeste. Men hvordan kan mennesker med så dårlig hukommelse egentlig mene det? Sikkert fordi vi ikke veit bedre, hahahaha eller husker i dette tilfellet da!

Er det noe annet jeg også har lært så er det at jeg aldri skal ha lang hestehale når jeg kjører paljett-outfit. Jeg tenkte jo at håret kom til å sette seg fast å se helt jævlig ut på slutten av kvelden, nærmere nach liksom. Men håret var jo allerede helt på trynet før jeg bikk dørstokken på vors. Sammtidig så jeg tryna noe helt sinnsykt ned mur-trappen i 16 cm høye hæler liksom på vei bort til bilen.. Gud hjelpe meg!