Trodde jeg måtte ringe brannbil!!

Heisann! Nå holdt jeg neste på å legge meg uten å blogge. Er så trøtt og var ganske klar for bare å se en serie før natta. I dag har jeg vaska og rydda hele huset innvendig, noe som virkelig trenges også.

Men jeg skal også ærlig si at jeg ikke kom helt rundt. Studio og soverommet mitt står fortsatt igjen urørt+ noen greier på salongbordet som jeg aldri gidder å ta. Veit liksom ikke helt hva jeg skal gjøre med det. 🤷🏼‍♀️ 

Som tidligere nevnt blir huset innvendig ikke prioritert når det er fint vær og vi er så lite hjemme og inne generelt. Men i dag sendte jeg snuppa på skolen og holdt på inne fra kl 08:30 til kl 12:30.

Etter det satt jeg meg ut, jobba litt og måtte redde bambi (altså katten vår) som for første gang hadde klaret HØYT opp i ett tre! OMG, thats another story im about to tell! Men det får bli en annen gang. Trodde legit jeg måtte ringe brannbil!!!!!!! 🥺😬

I ettermiddag har vi hatt besøk av nabobarna som har prøvde den nye vann sklien vår også har vi grillet. Etter det tok jeg å luka bort all ugress som hadde grodd langs hele terassen på fremsiden.

Hadde jeg vert passe smart så hadde jeg jo spylt der i går, før jeg begynte å spyle verandaen. Sånn blei det ikke men tenkte kanskje det ikke trengtes i år? Haha- herreguud, hvem prøver jeg å lure? 😂

Helt sykt hvor mye sand som lå i inngangspartiet  etter all grusen som plog bilen hadde måka ned i innkjørselen i vinter. Ikke rart det kommer så mye sand inn i huset. Er jammen meg glad for at jeg tok det for den sanden på gulvene har virkelig irritert meg!!

Nå er liksom både  innkjørselen og verandaen spylt ferdig å da kan jeg snart senke skuldrene for ting som burde bli gjort ute til sommer. Det er fanatisk også ganske digg. 

I går var vi en tur i Ørsta hvor jeg handla inn mye greier til terassen. Så da styra jeg jo ute igjen, i flere timer for å bli ferdig før helgen. Det som er digg med å holde på ute er jo at man samtidig også blir så ekstremt brun uten å måtte sitte å steike liksom.

Jeg liker jo å få ting gjort og har heller ikke problem med å gjøre sånt selv. Litt hjelp til å bære tunge ting er jo aldri feil. 💕

Nå har ute terrassen blitt skikkelig fin, noe alle nabo barna også sier hele tiden. Nå kaller de terrassen sommerfugl og blomster hage. Hahah så søte de er! 😅

I morgen kommer en venninne på besøk, noe jeg gleder meg vanvittig mye til! Henne er det lenge siden jeg har dett. Og snuppa skal på overnatting hele helgen før det blir kino med klassekamerater på søndag.

 

ENDELIG PÅ TIKTOK igjen!

Skjønner seriøst ikke hva som skjedde med den forrige kontoen min. Men den blei rapportert og slettet siden jeg blei “tatt” som mindreårig??

 WTF jeg som blir 31 i August liksom,  haha! Ja jeg kan le nå, men  lo ikke da det skjedde skal jeg si deg. Mistet liksom alle videoene mine i tilegg til alle som fulgte meg 😭

Men nå er jeg tilbake da, og fint er er det. Har savna å skape sånn type inneholde hvor jeg liksom kan være kreativ osv.

Jeg heter fortsatt det samme som sist og har hatt denne kontoen en stund som dere sikkert ser.  Jeg har bare ikke hatt motivasjon til å legge ut noe. 

Følg meg gjerne og sjekk ut den aller første filmen min på den nye kontoen. 🤟🏾

 

💕Link HER 💕

Bruker jeg drugs ?!

Den allergien altså! Jeg har nå i hele mai vert mer og mer utsatt for pollenallergi siden den nå er i full blomst. I fjor kan jeg faktisk ikke huske at jeg var så plaget med det, men i år der i mot?

I natt fikk jeg seriøst ikke sove for øynene både klødde og lekket noe voldsomt! Nesen renner, halsen og ørene klør. Og det er legit ikke vits i å sminke seg når vippene bare spretter av hver gang jeg nyser.

Jeg snufser så mye at mennesker har igjen begynt å stille spørsmål ang bruk av drugs.. Jeg? WTF? Aldri ass. Den “hobbyen” kan noen andre få ta 💯🤟🏾.

Jeg syns  selv det er sinnsykt irriterende å alltid bli stilt dette samme spørsmålet sesong etter sesong, bare fordi man trekker litt oftere på nesen enn andre akkurat nå.

OMG. Dere som ikke har pollen allergi veit virkelig ikke hvor heldig dere er for allergi er noe av det jævligste som finnes. Og aldri noe man slipper unna heller, what so ever! 

Drit kjipt er det og det påvirker hele humøret fra morgen til kveld. Ikke så mye på nattestid som i natt da. Men jeg sov med åpent vindu, helt dust vett-herreguud! 🤦🏼‍♀️

Allergi er skikkelig trist altså! I dag veit jeg liksom ikke om jeg får gjort en ting, annet enn å ligge rett ut i senga med en kald klut på øynene.

God FUCKING bless! 😩 Jeg elsker sommeren ass men bare ikke den jævla pollen-greia 🌺🐝🤟🏾💯.

Trodde jeg skulle få sinnsykt mye HATE

Først og fremst vil jeg bare takke alle flotte mennesker som har kommentert den nye hårfargen min med sykt mye kul, fin og ikke minst positiv respons! Dere aner virkelig ikke hvor utrolig redd jeg var for å ta den mørke fargen  i håret generelt. Responsen har vert helt EKSTREM og over alle forventninger, det må jeg si.

Selv liker jeg ikke å være mørk i det heiletatt og ikke nok med det, men i tillegg valgte jeg å splitte håret mitt i to forskjellige farger. Med så utrolig mange dømmende mennesker rundt i dagens samfunn. Herregud hva tenker jeg på, wæææ! Tenker ikke, det er det som er “problemet” hahah. I just do any random shitt i want! 😂

Hvor skummelt er ikke det liksom? Egentlig så bryr jeg meg jo ikke om sånne ting til vanlig men jeg følte litt på det nå siden jeg skulle over på en mørk farge som aldri har fått meg til å føle meg komfortabel.

Skulle det bli helt jævlig så hadde jeg jo måttet farge hele håret svart. Noe jeg bruker å ha mareritt om på nattestid liksom, så  jaaa.. Dere kan jo tenke dere verste sinario i mitt hode da, herregud!!

Men for førstegang noen sinne så har jeg faktisk aldri følt meg så tilfreds og ikke minst …. Kul… Viss det er lov å si? Føler liksom at hårfargen nå fikk frem mye av personligheten og stilen min. I tillegg fikk det mørke frem mye av de eksotiske trekkene på en smakfull og crazy måte.

Jeg trodde legit jeg skulle få så sinnsykt mye hate, side eye, blikk og ikke minst kommentarer på hvor dust jeg såg ut med color splitt.

Noe jeg ikke har fått enda. Men jeg blir heller ikke overrasket om noen skulle kvalme seg i fremtiden pga dette heller. Hallo jeg kjenner til det å ikke være helt A4 liksom. Og jeg skjønner om ikke AlLE syns dette var fint.

Men det går bra egentlig, nettopp fordi jeg liker håret så godt selv. Når man liker noe selv og er selvsikker nok på det, så betyr det liksom aldri hva noen andre måtte mene for at man skal “ombestemme seg”.

Men er man usikker på noe er det nok med kun en liten kommentar før man evnt skifter t-skjorte eller sletter et bilde få fb eller insta. .. U feel me? Jeg kjenner mange sånne faktisk 😬.

Det er helt utrolig hvor lett samfunnet og NORMEN kan påvirke mennesker til å gå i andre retninger enn man selv vil. Bare fordi det ikke “passer inn hos de normale”  👀.

Det er så sykt å tenke på hvor mye bare utseendet kan påvirke folk til å antyde hvordan man er. Før med helt blondt hår fikk jeg jo barbie stempelet og “air-head” med engang liksom.

Men nå fikk jeg plutselig litt mer “respekt” fordi man kan se mye mer personlighet og rebell i looken min enn bare “dum og deilig” liksom, helt Sykt viss man tenker over det faktisk! 

Jeg har farga håret

Faen jeg har  vert så vanvittig lei av håret mitt en veldig god stund nå. Og valget i mellom farger har vert ekstremt vanskelig! Jeg har vert innom tanken på skjult regnbuehår, delt sort med neon gul eller neon grøn, rosa og blått.

Med andre ord så har jeg vert ganske utålmodig! Jeg har ikke vert keen på å bleike det noe mer nå etter forrige gang da jeg mistet veldig mye hår på toppen av hodet og bak. Jeg har egentlig bare valgt å la det vokse ut på sikt til en ombre, men syns det blei så utrolig kjedlig i etter tid også! U know me.. Orker ikke noe vanlig A4 greier.

Nå har jeg valgt å gå for en color splitt, hvor håret er delt på midten med to forskjellige farger. Og tro det eller ei men jeg var veldig redd for den mørke fargen siden jeg ikke trives så godt med å være mørk.

Jeg var også veldig redd for å ende opp som cruela devil fra 1001 dalmatinere. Hahaha seriøst dere, det hadde vert KRISE! Men resultatet blei faktisk ganske kult.

Jeg har mer og mer de siste åra trukket til stilen streeatwear og E- girl. Noe jeg syns jeg nå har nailet veldig bra? Nå er planen å skifte på fargen hvor den lyse fargen er, med farge spray. Så jeg kan velge forskjellige farger hele tiden uten å måtte tenke på fargevalg av klær og det å måtte sitte med en hårfarge permanent. Viss dere skjønner?

Color splitt er jo veldig trendy for tiden pga tik tok også. I love it 💕 

Det verste jeg veit!

Heisann alle flotte følgere! 😇

I skrivende stund har jeg akkurat satt meg ned for første gang i dag med en veldig sein “middag”. I dag har jeg verken sitti på telefonen eller husket å spist noe. Da var det jammen  meg godt med en matbit nå i mens jeg setter føttene litt høyt.

I dag har jeg virkelig tatt tak i ting her hjemme. Jeg har lagt alt annet på hylla bare for å få skikkelig orden på huset. Det har liksom vert i tankene mine lenge men ikke noe jeg har vert villig til å prioritere.

Nå har det jo vert både fine vær, lang-fri og 17 mai feiring. Vi har derfor vert minimalt hjemme eller inne i huset generelt. 

Huset blir jo stående både rotete og for ikke å snakke om oppvask. Jeg veit ikke med deg men er det noe jeg IKKE gidder så er det å bruke fint vær inne.

Selv om det i dag har vert mildt men regnet smått så har jeg faktisk ikke vert utenfor husets fire vegger mer enn en gang, når jeg var ute med papp. Helt sykt faktisk men tiden i dag har gått så sinnsykt fort syns jeg.

Jeg har fått rydda kjøkkenet, kasta det meste som var i matskapet fordi jeg liker ikke når det blir rotete og overfylt. Jeg har støvsugd begge gangene og tatt oppvasken sikkert to ganger. Selv om det fortsatt kanskje er en liten maskin igjen så blir jeg heller å ta den i morgen. Jeg har vaska badet og lagt i sammen ganske mye klær… kjedelig!

Og etter det fant jeg selvfølgelig ut at jeg skulle sette opp den nye sengen til snuppa mi alene. Vil man ha ting gjort så må man jammen meg gjør det selv også. Det verste jeg veit er å vente til andre har tid eller kan. Jeg liker jo å gjøre ting selv, noe jeg som regel blir nødt til siden alle mine påfunn alltid skjer spontant, lol.

Selv om jeg var drit lei en periode der og ganske sur/irritert så fikk jeg jo sengen på plass til slutt. Jeg måtte også en tur opp til nabon for å låne drill. 

Etter det tok jeg en skikkelig igjennom gang på rommet hennes hvor jeg ikke bare rydda skikkelig, men kasta også mye greier som hun ikke har brukt på en evighet.

Selv er jeg ingen fan av å samle eller ta vare på ting for lenge. Syns liksom det er mye lettere å kaste ting enn å bli gal av alt man setter til lagring. Men der er jeg også ganske ulik alle i familien og alle jeg kjenner, som liker å ta vare på det meste sånn i tilfelle..?!

Jeg er litt mer der at selv om man kanskje kan ta vare på noe så kaster jeg det likevel og tenker at jeg heller kan kjøpe nytt om det skulle dukke opp behov for det senere i livet. For som regel ender man med å lagre mye drit man ikke har sett på eller brukt de siste 10 åra!

Etter jeg var ferdig med rommet hennes begynte jeg å rydde oppe på lekerommet som heller ALDRI blir brukt lengre. Det å tømme lekerommet er noe jeg startet på for en tid tilbake, men ikke kommet noe videre med før i dag. Det var ganske deilig faktisk og nå er det nesten helt tømt. Trenger bare kjøpe inn noen esker til så jeg får pakket bort det aller siste.

Etter jeg har fått tømt lekerommet skal jeg begynne å male veggene så vi heller kan få en tv stue til barna og gjester som evnt kommer på besøk. I samme slengen skal jeg også male ferdig gjesterommet som jeg begynte på i fjor sommer. Men en ting kan jeg love deg: ingenting blir gjort så lenge det er finevær! 😂🤟🏾

 

 Vi snakkes 💕  

Vår 17 mai feiring

 Gratulerer så utrolig mye med dagen Norge.  Herregud i dag har du vert så vanvittig fin!🇳🇴

Vi startet dagen med å våkne av russen sykt tidlig i dag. Russen er legit noe jeg helt klart hadde glemt at vi hadde. Korona gjør jo alt så utrolig spesielt for alle om dagen, og jeg har kanskje knappe to ganger sett en russebil generelt i forkant av 17 mai. Noe som også er veldig uvanlig! 

Til vanlig kjører jo russen rundt i en hel mnd å lever ungdomslivet som om det skulle vær den siste. Vi kan både se og høre de over alt hele tiden. Derfor var det også så utrolig merkelig å ta meg selv i å ha “glemt” at vi har noe som heter russ generelt. Lol. Flaut.

Men selv syns jeg det var ganske kult å se at noen i år faktisk hadde valgt å være russ mtp korona. Virket som de aller fleste hadde “ditchet” den tradisjonen for det var heller ikke mange russebiler å se. Eller kanskje det bare var veldig få i årets kull? Girl… Idk 🤷🏼‍♀️ Men hyggelig var det.

Barna var jo super gira på tradisjonen av russekort også. Så det var hyggelig med litt liv og røre fra russen generelt! Anyways.. 

Videre dro vi til sentrum for å se på bil kortesjen som vi etter hvert også var en del av. Den varte i hele 45 min og det var ganske hyggelig tur syns jeg!

Etter det dro vi hjem til besten og besta hvor jeg og snuppa mala litt. Før jeg tok med snuppa ut for å bruke litt tid i det vi venta på at middagen skulle bli ferdig. Ute gikk vi først hjem for å hoppe litt på trampoline før jeg trilla tante gull igjennom hele barlia skogen og snuppa mi  på sykkel. En utrolig fin tur med masse frisk luft og mosjon! Videre gikk vi til fotballstadion og sykla litt der før vi blei plukket opp til middag. 

Ute var vi nesten i 2 timer og jeg kjente det litt smått i beina på slutten av turen, siden jeg hadde trilla i skogen bare med flipp flopp. Altså hallo? Hvem faen gjør noe sånt? Kort kjole hadde jeg også, i tillegg til barnevogn. Lol, såg sikkert kjempe teit ut Hahahah. Men  flipp flopp er det eneste som funker mtp den forstua lille tåa 😂. 

Etter vi spiste hadde jeg faktisk lyst til å gå en tur på nytt- men gjorde jo ikke det. Snuppa dro ut for å leke litt med nabo barna som var oppe på lekeplassen og jeg passa tantegull før det blei dessert og natta.

På sykkelturen hjem møtte vi en klassekamerat og mammaen, hvor vi sykla litt ute sammen før vi gikk inn for kvelden.  

En veldig innholdsrik, fin men også lang dag.🇳🇴🎂

 

Tusen takk!

For 43 plass på topp listen i hele Norge i dag bare på ett eneste innlegg i går. Det var utrolig hyggelig å våkne til i dag tidlig!

Akkurat nå har jeg på nytt tatt meg en dusj og er veldig klar for sengen!m. Er det noe jeg liker aller minst med sommeren er pollen sesongen sim nå er i sin fulle spir. Jeg tror ikke jeg dusjer så mye som jeg gjør på denne tiden av året faktisk. Noe som sliter veldig på håret og i tillegg tørker inn huden.

Og i dag har pollen vert veldig irritabel også. Men likevel har jeg hatt en super fin dag sammen med familien på badestranden og andre utendørs aktiviteter med snuppa mi og vennen hennes.

I går var jeg ute på livet med noen venner som plutselig sto på døren og ville ha meg med på “turne”😂. Jeg hadde igrunn ikke lagt noen spennende planer annet enn å slappe av, men med snuppa mi på overnatting med en venninne. Da er jeg ikke vanskelig å be altså, lol. Formen har vert fin med bare en liten antydning til skallebank, men jeg hoppa på trampolinen kl 12 i dag tidlig likevel.

Super mom kalles det😘 Helt om dagen og helt om natten. Blir jo litt sliten av sånt i lengden, men gøy er det. Klem!💕