Kontoen min har blitt slettet!

Hei hvite, mørke, gule og orange! Jeg har en stund nå vert ganske av logget når det kommer til nytt “content ” på tik tok osv. For tiden sitter jeg å venter på en pakke i posten som skal ta alle videoene mine til “the next level” og jeg er super gira!

I dag når jeg skulle ligge meg på plattformen fikk jeg beskjed uten forvarsel at kontoen min er fjernet og vil etter 30 dager bli slettet permanent?? Hva faen? Hvordan skjedde dette og er det noen som har rapportert kontoen min da? IDK,. Men at det er synt irriterende at den nå er borte er det ingen tvil om.

Ikke fordi jeg hadde så sykt mange filmer og følgere der. Men mest fordi det tok faktisk en stund for meg å skaffe følgere og nå er alle fe kule filmene jeg spilte inn også borte… WTF!? 

Jeg har sendt de en mail men tviler igrunn på at det er noe de ka  gjøre når den først nå er deaktivert liksom. Men når man deaktiverer kontoer andre steder bruker man som oftest å kunne aktivere dem igjen… IDK🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Noen av filmene ligger jo ute på Instagram allerede og jeg blir å opprette ny konto etter hvert om det er det som må til for å være på den plattformen igjen. Men først får jeg bare sitte å vente utålmodig på svar fra Tik Tok selv…. Lol🙄

Dette har jeg ikke gjort på over 1 år

Viss dere husker jeg var trøtt som en kirkeråtte i går så kan dere tenke dere hvordan jeg har det i dag, verre! Haha. Jeg var så dum å satt oppe i hele natt og tenke ikke på at jeg skulle tidlig opp i dag på fotballturnering med Isadora.

Men i går kveld satt jeg meg ned for å sjekke ut nye beats, noe som endte med at jeg begynte å skrive en ny låt. Det å drive med musikk og sånn var jeg ikke gjort på over et år noe jeg også kjenner at jeg har savnet veldig mye. Generelt har jeg jo alltid vert glad i musikk med det å bruke kreativiteten og den våkner som regel om natten også haha.

 I dag er jeg trøtt med knappe 3 time på øyet og hadde igrunn tenkt til å sove litt når jeg kom hjem igjen. Men allerede nå har jeg sparklet trynet og er på besøk hos noen venner 💕

 

Hadde ikke det vert gøy?

Herregud dere.. I dag har jeg vert så sinnsykt sløv men sammtidig har jeg fått ordnet store deler av huset, vert en kjapp shoppingtur i nabo kommunene med besta og isadora har hatt med to venninner hjem fra skolen. Nå er det helg og regnet strømmer ned fra taket verre enn noen gang. I ett øyeblikk er det mørkt og trist men i det andre stikker solen frem i mellom alle skyene. I dag har jeg igrunn ingen planer for kvelden, for uten om å kanskje redigere filmen hvor jeg farger håret mitt til YT. Hadde ikke det vert gøy eller? 💁🏼‍♀️

 Og ja… Jeg er like trøtt som jeg ser ut, hahahaah!

 

Birthday queen

Herlighet dere… Da er endelig den “store” dagen her. Hvor jeg faktisk ikke lengre er i 20 årene men fortsatt blir sjekket for legg når jeg skal kjøpe alkohol eller skal en tur på byen, pjuuh! Senest i går blei jeg sjekket opp av 11-13 åringer på Mack donalds og jeg blir ofte tatt for å være storesøster til min egen datter på 7. Så jeg kan umulig se så gammel ut.  Haha, gøy! 😆💕

Selv i familien har vi nylig hatt et dødsfall, noe som også har tatt opp store deler av både tiden og tankene våres. Det med å feire stort og sånne ting er ikke akkurat noe som står i tankene for å si det sånn, men det hadde jeg ikke tenkt til i utgangspunktet heller egentlig. Det har liksom aldri vert helt min greie. Jeg liker bedre å ta det rolig på selve dagen sammen med familien faktisk. Og heller ta meg en spennende og morsom ferietur/reise med venner i etterkant. Vi får se hvor fort vi blir kvitt korona…

I dag blir vi bare å “feire” på best mylig måte med tanke på omstendighetene. Og i stede for å dra ut å spise skal vi hjem til besten og besta på middag, noe jeg også gleder meg veldig til. Det blir fint å bare være hjemme nå og slappe av i hverandres selskap for å vøre ærlig. Noe tjo og hei og ut på restaurant hvor vi liksom skal henge “offentlig på tørk” er jeg ikke helt i humør til nå, viss dere skjønner. Dødsfallet er liksom bare en dag i mellom så-ja..🤷🏼‍♀️

For øyeblikket har jeg akkurat vert i dusjen og skal til å fikse meg litt. Huset er like bombadert som det var i helgen og står ikke til forventningene for denne dagen som jeg hadde planlagt. Det er jammen godt vi ikke skal være hjemme så veldig mye i dag syns jeg. Men jeg skal rydde litt nå etterpå og videre jobbe før vi drar litt senere i dag.

Håper alle får en super fin torsdag, jeg trodde det var fredag 💁🏼‍♀️

 

På sykehus

Hei flotte mennesker! For øyeblikket sitter jeg på terrassen med pledd og venter på den varme solen skal treffe solveggen her jeg sitter. 

I går valgte jeg å ikke blogge siden jeg egentlig ikke følte jeg hadde så mange ord å dele, siden tankene gikk til noe helt annet. I to dager nå har jeg hatt lange dager på sykehus og jeg veit det er mange som har stillet spørsmål om det går bra med meg. 

Ja.. Med tanke på omstendighetene så har jeg det helt ok men jeg selv er ikke innlagt til de som måtte tro det. Noen ganger  drar man jo på sykehus for å besøke mennesker som ligger der og det er jo forsovitt det vi  har gjort denne uken også. 💕 

Håper alle har en flott dag i dag nå skal jeg nyte solen fremfor pc’n, vi snakkes 🙏🏾

Brått vendte dagen om

Brått vendte dagen om å her sitter jeg i en stol på sykehuset. Jeg titter ut vinduet hvor tåken ligger lavt og regnet renner langs vei kanten.. På sykehuset er det rolig i korridorene og inn i mellom kan man “spotte” mennesker i hvit uniform og et hyggelig smil om munnen.

Her har det skjedd mye siden jeg var her sist i nye lokaler med populære farger på veggene og fint interiør 💕.

 

Min nye hårfarge- Love or hate?

Jeg trenger vel egentlig ikke å utdype noe mer om den saken for overskriften sier vel sitt?? Jeg angrer allerede når jeg sto i dusjen å skulle skylle ut fargen. Jeg sto å tenke på hvilke farge til blir nå om jeg vil bleike det i en senere anledning. Jeg vil i allefall ikke forbli denne “silver gray” fargen og trives så absolutt Ikke i den.

Visjonen min var bestefar hvit uten gul tone men endte opp super mørk i stede😭. “Be spontaneous they said.. It would be fun they said ” 😭😭🚨. 

Jeg skulle ikke hatt i fargen så lenge kanskje men den har heldigvis blitt mye lysere i dag etter at jeg vasket det. Får håpe fargen bare sklir mer og mer ut etter hvert, Cuz don don’t know what to f** do! 😫.

Bilde fra da jeg gikk tom for hårfarge og bare fikk farget håret under på høyre side.The final result… Hva syns dere? Skal jeg beholde det eller ikke?