Det føles digg!

Og endelig være tilbake på internett!!

Herregud jeg har legit ikke vert innom nett eller hatt tv på 4 dager? Herregud hvordan har jeg klart å overleve, ikke snt vel?!

Takk gud for at jeg har snuppa å kose meg med, viss ikke hadde livet vert jævlig kjedelig. Men det er først nå jeg merker hvor viktig wifi er for min del, med tanke på jobb mener jeg!

Jeg har nesten ikke hatt nerver på slutten nå- haha! For både en og to dager kan jeg til nød klare meg uten.. Men når dag nr 3 er over på kveld?? Oioioi, bare tanken og følelsen gir meg nesten litt små angst 🥴😂. 

Kveldene har vert så trauste etter kl 23 også! Ikke en dritt å finne på liksom. Jeg har seriøst spillet Mario og tv spill i mer enn 4 timer hver kveld, hahah. Sørgelig å si men også jævlig sant!  

Dere aner ikke hvor mange ganger jeg har tenkt til meg selv at jeg “aldri” skal spille igjen, lol. 

Men for uten om mangel på nett har jeg hatt det helt fantastisk faktisk. Jeg har fått mye ut av dagene med div aktiviteter og fint vær.Helgen var også helt magisk med feiring av en venninne og nye eventyr med venner ! Nå er jeg heldigvis tilbake og har en haug med bilder å poste.

En bedre update kommer etter hvert, bare ikke akkurat i dag. Nå er jeg så utrolig glad for å ha nettverk tilbake at jeg vil egentlig bare bruke resten av kvelden til å surfe rundt og ta igjen tapt update.

God onsdag folkens!  😍🤟🏾

Planene for torsdag gikk i vask

Hei søtsak! Hva skjer ? Er det noe liv hos dere eller? Nå er det snart helg og jeg har allerede planene klare igjen, gleder meg!

For øyeblikket er jeg på soverommet både råtten og sliten… Sissy er på bess med tante gull og snuppa har overnatting av en venninne igjen. 

I går hadde vi en veldig fin dag med både overnatting, fotballtrening og jonsok feiring.

Så hva skjer videre i morgen spør dere? haha nå satt jeg helt i onsdagsmodus og trodde det legit var torsdag i morgen. For planene mine i dag (torsdag) var jo egentlig bare å slappe av men sånn blei det altså ikke.  

Derfor trodde jeg at jeg skulle få tid til å slappe av i HELE morgen i stede! 

Men i morgen er det jo faen meg fredag og da hadde jeg visst planer likevel. Fuck jeg som hadde tenkt å trene litt i kveld. Vell… Drit i det for bare tanken på fredag i morgen har tatt pusen fra meg allerede. Haha! 

Men- ok. I morgen får jeg besøk og videre blir det nok høyt tempo som vanlig! Jeg må huske polet i rimelig tid og trene på morgenen så jeg slipper å stresse når det nærmer seg kveld, da skal jeg vær klar. Kanskje jeg rekker en liten blund også før “stormen” inntreffer.  🤟🏾

Dagens aller første

 

Blogginnlegg! 

 

 Dagen i dagen har bare flydd av seg selv, slik som alle andre dager. Jeg som hadde planer om å blogge hele to ganger i dag- kanskje jeg rekker det enda?

For øyeblikket kom jeg akkurat hjem til besten og besta. Barna bader før det blir kvelds på hele gjengen og videre hjem.

I går var jeg og snuppa en tur på badestranden hvor vi busset til og fra bygda, på jente tur. Selv om været var helt knall var det ikke mye å skryte av tempen i vannet- haha! Hele 11 og 1/5 grader, brrrr. Kaldt som faen men hyggelig da.. 💁🏼‍♀️

På stranden var det nesten ikke folk og se. Hva andre bruker finevære på det veit jeg sannelig ikke men vi hadde en veldig fin tur likevel ass.

Etter vi kom hjem var det å klippe gresset før snuppa fikk overnatting av nabo jenta. Nå har det vert mye overnatting den siste tiden men det er sånt som hører sommer og skolefri til syns jeg. 💕🤟🏾

Gjesterommet er ferdig- Hva syns du?

Hele rommet var i tre fargen som er vist på bildet nr 2 her.

Jeg måtte som sakt ha 4 strøk for at den mørkeste trefarget  ikke skulle syns igjennom. Sykt stress og det tok også evig lang tid. Listene var hakket mørkere så der måtte jeg både ha 5 og 6 strøk… kjedelig! 

Veggen bak senga valgte jeg å ha i matt sort. Vurderer også male kles skapet i en annen farge men vet legit ikke om jeg orker  eller om det er nødvendig?

Etter hvert tenker jeg å piffe opp rommet med noe knall gult. Akkurat nå var rommet ganske nøytralt men fortsatt mer enn bra nok. Liker ikke gulvet så kommer sikkert til å gjør noe med det på sikt sånn jeg nå holder på med i resten av huset.

Som dere kan se er jeg veldig glad i raccoco. Sånn herskapelig stil man har både på slott og i palass. Det har dere sikkert allerede lagt merke til i stua vår. 😍

Det holder vanligvis med 2

I dag har dagen BARE gått i surr dere. Det er mandag men følelsen jeg har i kroppen er som jeg pleier å ha på en søndag.

I går hadde jeg fortsatt besøk av kompisen min fra Ålesund. Vi gjorde egentlig ikke så mye annet enn å bare sove og slappe av . Hodepine hadde jeg også selv om jeg ikke drakk så mye kvelden før.

 

(Nei vi er ikke kjærester og holder heller ikke på. Han liker gutter og det gjør jeg å- hihi) 💕 

For aller første gang på aldri så lenge hadde jeg ingen black out og i tillegg husker jeg absolutt alt,   Super digg!!!

Ingen regn og god stemming på lørdagskvelden, kjempe hyggelig. Jeg rakk å gjøre så mye på dagtid.

Jeg var oppe kl 06:30 med barna. Rakk å dra på shopping tur med besta, farge håret og male veggen på rommet mitt. Dusjet, ryddet litt og fikk sminka meg. Alt dette før kl 17. 

Jeg brukte fredag til å ENDELIG bli ferdig med gjesterommet på loftet og jeg har blitt ferdig med gangen til loftet. På ekte! Ikke en dritt som står igjen der, for uten om trappetrinnene. Men der har jeg ikke bestemt meg for hva jeg skal ha enda.

Jeg brukte serriøst en hel dag på gjesterommet. Det som var dritt med gjesterommet var at jeg seriøst måtte ha så mange strøk med maling- for at det mørke treet ikke skulle skinne igjennom. Tror jeg sa meg fornøyd med 4 strøk på hver vegg, det er sykt! Vanligvis holder det med 2 liksom. 

Bare tanken på at jeg mala fra kl 14:00 til kl 03:30 , Fy faen da var jeg virkelig trøtt. Måtte tvinge meg i dusjen midt på natta. Og kvelden før var jeg oppe til 03 for å gjør gangen ferdig. Ikke rart jeg er trøtt i dag kanskje?

Jeg var liksom ute å ranglet natt til søndag og i dag vekket kattene meg kl 05. Hvor de holdt koken helt frem til 10.  Syns det er mer krevende med katt enn kids liksom😂. 

Ikke bare er jeg sykt lat i dag men jeg har også litt antydning til tåkesyn..  I morgen ønsker jeg meg selv en fin dag allerede ass- det føler jeg at jeg trenger!  😂🤟🏾

Endelig ferdig- Hva syns dere?

Jeg stikker bare sånn kjapt innom for å si at jeg er travelt opptatt og skal etter hvert følge jentene til fotballkamp på stadion. I dag skal jeg jammen meg kle meg bedre enn hva jeg gjorde i går- tro du meg!

Jeg har også fått kjøpt inn litt maling i dag og er også veldig klar for å fortsette på prosjektene jeg startet med i fjor sommer, oppe på loftet. Vil jo ha det fint når gjester ankommer i sommer.

Forresten så blei jeg ENDELIG ferdig- natt til i dag, med den flotte veggen i gangen. Hva syns dere? Nå kan man ikke klage vel?

Kjenner jeg virkelig gleder meg til å bli ferdig med alle de små tingene som står igjen nå. Blir jo gal av å bare gå rundt å se på…

Nå har jeg liksom fått ryddet de fleste rommene i huset. Da er det også mye lettere å ville dille litt rundt , når man ikke ser rot uansett hvor man snur på hodet mener jeg!

Etter kampen  blir det overnatting på jetene før de blir hentet i morgen ettermiddag, klar for hytte tur inn i dalen.

 

Da får jeg også besøk av folka mine.. Kjøøørrr!!!

🤟🏾🥂🍾💕

 

Årets første- Til de som bryr seg om sånt

Herreguud.. Tiden går bare så sinnsykt fort, hvor blir ukene egentlig av? I dag har vi vert på avslutningsfest samme med skolen  hvor jeg nesten frøys-halvt-i-hjel. Trodde jeg hadde kledd meg godt men hadde visst ikke det da.

 

👁👄👁

 

I morgen er det siste dag på skole  før det endelig er sommer ferie igjen. Og i morgen tenker jeg å bruke kvelden til å male ferdig noen vegger her hjemme, siden det ser ut til å absolutt skal regne hele jævla tiden ass.

 

I dag har jeg forresten spist min aller første sof-is. Det har jeg legit ikke gjort på flere år til info for  de som bryr seg om sånt…  💁🏼‍♀️

 

#festlig.   

Jeg har vert spontan IGJEN!

Ææææ… OMG! Jeg hadde virkelig IKKE planer om dette i det heiletatt. Men her sitter jeg da med to billetter til live konsert som er på lørdag.

Jeg hadde igrunn bestemt meg for å IKKE dra dit siden jeg generelt hater sånn typisk Norsk musikk. Hallo? Jeg som er skikkelig hood og greier. Hva faen er det jeg holder på med??! 😂😂😂🤟🏾🍾

Men det var alstå ikke mye mer enn litt “hype” fra venner som skulle til, før jeg plutselig  hadde forvirret meg inne på nettsiden og tilfeldigvis såg at det KUN var 9 min til handlekurven gikk ut.

Dere kan tro det var en super stressa dolliz som hamret løs på telefonen i full panick moode? Ammagaaad!

Jeg såg legit helt dust ut hvor jeg klarte å taste feil kode hele 4 ganger på rad. Lol- jeg funker ikke med stress ass, det er jo helt sikkert.

Skjønner ikke helt hva greia var for jeg skreiv inn det samme hele tiden. Men kanskje  jeg rett og slett var for rask for datamaskinen på internettsiden?? 😎  

hahahahah- Ja vi sier det sånn så føler jeg meg litt bedre, lol! 😂😂

Men nå gleder jeg meg bare til lørdag. Da får jeg også besøk av en kompis som jeg ikke har sett på sikkert 4 år.

Videre får jeg også besøk av bestevenninna fra sykkylven og hun skal jeg henge med leeeeeeenge!!! I mange dager faktisk. Hoho nå blir det dags fylla fremover hahahaha. Kjenner jeg dør innvendig allerede ass. YOLO!