– Gå ned 4-11 kilo på 9 dager!!

Hei folken!! 😀 Nå har jeg faktisk blitt forhandler hos Forever Living og det synst jeg bare er helt suuupert!! 🙂 Elsker det og elsker alle produktene jeg har testet ut til nå. I dette inlegget tenkte jeg og snakke om den super populære c9 kuren som raider de fleste sosialeplatformer for tiden. Første gang jeg høre om c9 kuren var i november tror fra søster’n  men da hadde jeg akkuratt bestillt toning kit (body wrap) fra Forever Living. Jeg bestillte min c9  (sjokolade) i forrige uke, den kommer også i vanilje smak. Det tok noen dager før jeg fikk produktene men let me tell u…. Det var den lengste “uken” jeg har hatt på veldig lenge altså!! 😛  Det eneste jeg kunne tenke på var c9 og hvor fort jeg ville ha den så jeg endelig kunne komme ned i vekt igjen. Føle meg vel, slutte få kritikk, stygge kommentarer fra andre og faktisk bare se sunnere ut+ ha en bedre livsstil! Jeg er en av de som har prøvd VELDIG mye. Og Bodey wrappen var jeg veldig fornøyd med men nå ville jeg prøve c9 siden den hadde fått så mye skryt fra alle jeg hadde snakket med osv.  Jeg startet på c9 i dag og har hatt det veldig greit til nå men gleder meg no så inni HHHHH til dagen i morgen er over for de fleste sier at de 2 første dagene er “helt jævlige”. For for min del er det helt ok, ikke noe mer og heller ikke noe mindre men guuud så jeg gleder meg til å kunne spise fast føde på onsdag!!!xD Kuren er veldig poppulær og etter jeg blei forhandler er det mange som har tatt kontakt for bestilling 🙂 Jeg har en venninne som gikk ned 11 kilo med c9 BARE på 9 dager. Bestevennina mi gikk ned 4 og en annen venninne 6 + tanta gikk ned 10. Dette hører nesten for godt ut til å være sant tenker du sikkert… Men alt er mulig!! 🙂 Jeg er veldig spennt på resultatene og skal jobbe knallhard de neste 8 dagene!!!!!! 😀 I tilegg når du er ferdiig med de 9 dagene så har du igjen så mye produkter til overs så du kan ta deg en hel 9 dagers kur igjen med c9 om du måtte ønske det!! 😀  Om du er interissert kan du kontakte meg på PM enten her på bloggen fb (som er linka i under headeren min og i side menyen) Eller du kan sende meg en mail på [email protected] For nærmere info eller andre produkter:))) <3


c9 pakken inneholder:
– 2 “kanner” med Alovera gel.
– Forever fiber. ( pulver som du blander ut med vann, noe lignende brusetabletter )
– Forever lean. ( vitamin tilskudd )
– Forever Ultra. ( dette er shaken. den kommer i enten sjokolade elelr vanilje. kommer ann på hva du bestiller )

Legg grunnlaget for å føle deg bedre og se bedre ut. CHANGE 9 er programmet som gir deg et skikkelig spark i rævva for de som trenger det mot ditt smalere, sunnere jeg. Det er effektivt, enkelt å følge. Det gir deg de verktøyene du trenger for å starte din forandring samme dag!! Med CHANGE 9 tar du det første steget mot å etablere livslange vaner som kan hjelpe deg å oppnå varig vektkontroll. C9 er grunnlaget i Forever F.I.T.-programmet og vil plassere deg i best mulig posisjon for å nå optimal helse og bygge ditt nye, slankere jeg.  C9 er en detox kur som renser kroppen for all avfallstoff, vann i kroppen og “stubborn” fett som vi ikke får bort med trening. Den har en oppstrammende effekt, fjærner strekkmærker og cellulitter. 

________________________________________________________________

 

Dag 1-2 mat:
– På desse to dagene får du ingen fast føde, men du har 5 “måltider”. Det er også derfor de aller fleste mener at desse er de hardeste dagene iløpe av programmet. 

Dag 3-9 mat:
– Her får du spise 2 faste føder i løpe av 5 “måltider”. Til lunsj får du spise ett måltid som tilsvarer 300 kalorie. i tilegg får du spise MIDDAG!!!! 😀 (aplaus (Y) ). Middagen din kan bestå av 500-600 kalorier, det er veldig mye mat! I heftet finner du også oppskrifter på middag/ lunsj, shakes, frukt og grønnsaker du får spise.I tilegg har du “dagbok” hvor du kan krysse av hva og når du har spist. I tilegg vekt ogmål av kroppen å notater du kan skrive for hvilken mål du setter sge selv osv.  

Dag 1-2 trening: 
De første to dagene vil du få i deg veldig få kalorier. på grunn av dette kan det føles som om du har mindre energi enn vanlig. Det er helt normalt og ingenting å bekymre seg for. Selv om du trenger å bevege deg, er det best å holde seg til lav og middels intensiv øvelser under denne fasen av programmet. Ta deg en 30 min spaserstur i langsom til middels tempo, utfør skånsome uttøyingsøvelser eller ta ta en rolig yoga time. Disse aktivitetene stimulerer ikke bare stoffomsetningen, det hjelper deg også til å beholde ro og balanse under “forandringsreisen” i programmet. For meg var det totalt motsatt. Jeg la meg seint i går, var oppe tidlig i dag å våknet opp hele natten som var. Utrolig nok har jeg veldig mye energi også mer enn ellers 🙂 🙂 

Dag3-9 trening:
Her må du få opp tempoet mer enn de 2 første dagene. Når du får i deg flere kalorier, bør du ha fått ny energi og føle deg klar til øke treningen. Under denne delen av programmet bør fokuset ditt ligge på kaloriforbrenningen og kondisjonstrening som: 
– Rask gågang 
– styrketrening
– svømming
– vanngymnastikk
– Yoga
– Cross- Training
– Sykling
– Step-up
– Fotvandring
– Klatring
– Dans eller tredmøtte.

Husk:
– Drikk mye vann
– Ungå leskedrikk
– Salt og drikke med kullsyre.

   

 

– Fuck you!!

Hei dere… Hvor i helvette skal jeg egentlig begynne?? Fy faaen altså, jeg er bare så JÆÆÆÆVLIG lei av det jævla bondelandet her!! De forbanna bondefolka og de jævvla dumme trynene deres!!! Jeg skjønner ikke hva i helvette det er som feiler folk!! Folk er så JÆVLIG stygge og ekkle, FORBANNA MOBBETRYNER!!!!!!  Hvordan i helvette kan de i det heletatt leve med seg selv??! Og ha det bra?? Oi vent… Det har de faktisk ikke, ikke når de kan holde på sånn som dette her!!! Er det rart at folk tar selvmord?? Er det rart at folk går igjennom selvskading???! NEI for faaen!!!!!!!! I helgen var jeg ute med noen venner fordi bondelandet hadde ett “event”. Eventet heter Alperittet, dette er ett event hvor hele bondelandet drar ut for å drikke på kvelden. Alperittet går ut på at bondefolka tar på seg ski klæra, der etter kjører ned det forbanna fjellet, inn til sentrum på ski!!! Unskyld meg om noen føler jeg tar alle under samme kam her men det er ikke det jeg gjør. Jeg har faktisk rett og slett fått nok!!!! Det er veeeldig vanskelig å stå imot når folk skal være så fitte tett i pappen sin!!!!!! For hver ENESTE gang når jeg er ut får jeg piss!!!! Jeg får dritt fra de yngre, møkk fra de eldre og piss i hytt og gevær!! Jeg blir tråkka på, skjikanert, rakka ned på, stygge kommentarer slengt i trynet og folk som alltid mener at de er så mye bedre enn meg. For det første når jeg drar ut så er jeg ALDRI og da mener jeg ALDRI frekk mot andre. Jeg drar ut med min gjeng, holder meg til mine venner og de jeg kjenner. Smiler til folk jeg ikke kjenner, slår av en prat, er alltid smilendes, glad og hyggelig. Innkluderer alle, prøver å hjelpe de som trenger det osv. JEG GJØR ALDRI NOE UTE SOM TILSVAARER AT JEG SKAL MÅTTE TA IMOT DRITT FRA ANDRE!!!! ALDRI!!!!!

Nå er jeg faktisk såååå jævlig dritt lei!!! Dere aner virkelig ikke hvor lei jeg er. Jeg har ikke ord som kan beskrive hvor møkkalei jeg egentlig er!! Ord kan heller ikke beskrive hva jeg føler, ord strekker ikke til!!! Personee jeg kjenner, de som er glad i meg sier alltid “ikke bry deg” men nå er det faaen meg nok!!! Hele jævvla livet har jeg alltid lært at jeg må heve meg over ting og vær en bedre person osv.. MEN HVORFÅR I HELVETTE ER DET ALLTID JEG SOM SKAL HEVE MEG OVER DET???!!! KAN IKKE FOLK BARE HOLDE KJÆFT?!?!!??!?!?!?!?!?!?!?!??! Noe så enkelt som det ??!!! Er der virkelig så forbanna vanskelig???!??!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?! Hvilken rett har folk til å henge meg ut, snakke drit til meg og pisse meg i trynet?? Hvilken rett har de til å komme  med skitkasting??! Og grunnen, for at de gjør det?? Vill dere virkelig vite det? Dere sitter vel spennte og tenker: “Den grunnen må nok være jævlig bra”. For det må jo være en god grunn til at folk er så jævlig forkastelig, ikke sant??!  Vel… Morrapulerene mener jeg må tåle det fordi jeg har vært på tv, fordi jeg har en blogg…. Og fordi jeg er en offentlig person. Men veit dere hva eller…?? DET ER FAKTISK INGEN og da mener jeg INGEN SOM SKAL TÅLE OG BLI MOBBET!!!!!!!!!!!!!! Paradise Hotel er ett tema som folk mer enn gjerne vil disse meg for. En jævvla deltagelse som fanntes sted for 4 FUCKINGS år siden!!! Jeg mener HALLO!!!! Dette er faaen meg 4 jævvla år siden!!! HAR DERE/DU INGENTING BEDRE I LIVET DITT Å TENKE PÅ enn ting som skjedde med meg for 4 år siden???!!! Har du INGENTING annet å snakke om?? Har du heller INGENTING nyere i livet ditt som har skjedd de siste 4 åra??!??!?! Jeg mener… Har du rett og slett INGEN HJERNE???????!?!?!?!???!?!?!?!?!?!?!??!??!!? Jeg blir faaen meg så jæævlig sinna!!!! PROVOSERT!!!!!! Om de ikke kaster dritt til meg for PH deltagelsen min så er det jammen meg andre ting. Folk kaster ut fæle ting som: “du er feit”, “Jævla dverg”, “forbanna neger” “Du er jævlig stygg”, “dårlig mor, du burde heller bli hjemme å passe ungen din”, “hore”, “grevling”,  Hadde du vært datteren min så hadde jeg slått handen min av deg tvert ” osv!!!!!!!!!!!! I går var det faktisk hele 8 personer som var frekk i trynet og ekkel..

Jeg mener 8 personer på hvor mange timer.. Fra kl 11 til 02:00!!!!!!!! Hadde det bare vært en eller 2 personer iløpe av kvelden, eller 3 for en slags skyld så hadde jeg nok ike brydd meg så veldig mye,. men 8 personer… Er dte virkelig nøkvendig???!! I tilegg var jeg slitenn og mye annet som hadde skjedd iløpe av helgen så derfor tålte jeg også litt mindre. Dette er som regel folk jeg ikke kjenner eller aner hvem er. De jeg ikke kjenner mener de kjenner meg og veit åssen jeg er osv. Men sorry mack, det å kjenne person må gå begge veier, “vennen” !!! I tilegg.. hva var navnet ditt ?? Og hvem er du??? Åja stemmer det.. NOBODY!!! Hvordan i helvette kan du utale deg om meg når du ikkje kjenner meg i det heletatt. OG hvorfor skal sånne ting komme ut i fylla?? JO FORDI FOLK IKKE HAR BALLER NOK Å SI DET NÅR DE ER EDRU!!!! Feigingene må ha alkohol i systemet for å kunne vær tøff i trynet!!!!! Ring meg dagen etter for å møte meg face 2 face og si akkuratt det samme….. EDRU!!!!!! Da kan vi begynne å snakke om baller og respekt!!!!!!! Ditt jæævla 0!!!!! Forbanna taper!!! Ja jeg kan være frekk i kjæften jeg oså men jeg er BARE frekk om folk som er frekk mot meg først. Tror dere virkelig at jeg sitter her å tar i mot piss fra andre?? LOL da tar du så jævlig feil. hadde vold vært lov så hadde jeg gidd deg en MIDT i trynet og vel så det!!!!!! Ikke kom hit å fortell meg en damn shiit din jævvla mobber!!!!!!! Nå er jeg så jævlig lei av å bare måtte børste ting av,  sette på ett smil å “ikke bry meg”. ALLE BRYR SEG så når de får vemmelig, unødvendig og URETTFERDIG skitkasting og behandling fra andre etter seg hele jævvla tiden!!!! Snakk om dårlig oppdragelse!!! Og ikke minst DÅRLIG STIL!!!!! Jeg har opplevd så jævlig mange dårlige ting med idiotiske mennesker oppigjennom tiden. Mobbing og utestenging har jeg opplevd helt sidne jeg var lliten, blind vold++. Jeg hadde ikke baller nok til å si ifra da. MEN DET HAR JEG FOR FAAEN MEG NÅ!!!! Jeg vil heller bli dårlig likt av  møkka fordi jeg har egne meninger å sier ifra. Enn å  mene sånn som alle andre, holde kjæft og bli en favorittt!!! Jeg har alltid vært annerledes og annerledes er ok!! Annerledes er bra og annerledes er en fin ting!!!!! Jeg er en fighter og er veldig opptatt av rettferdighet og ærlighet!!! Siden jeg har opplevd så mange ting siden jeg var ett barn har jeg blitt hardhudet!! OG TAKK GUD FOR DET!!! Tenk om jeg ikke var så sterk som jeg faktisk er.. Hadde du/ dere kommet med sånne kommentarer som jeg får til en person som var svak så hadde den personen lett tatt livet sitt. Jeg hadde også tatt livet mitt for LENGST om det ikka hadde vært for at jeg “liksom må tåle det” . Men det er vel for faaen meg ingen som skal tåle noe som helt når det kommer til mobbing!! FY FAEN SKAM DERE!!!! Jeg tar lett støyten for andre om jeg ser at de blir mobbet!!! Jeg vil snakke for de som ikke har en stemme og det er også derfor det er veldig viktig for meg at jeg er en offentlig person. Ha en offentlig stemme så jeg kan innspirere og hjelpe andre til å stå i mot mobbere. Og til å finne sin egen stemme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeg håper så jævlig at alle mobbere, hatere og bondefolka som bor rundt meg leser dette forpulte innlegget. Så kan de som føler seg truffet ta seg en bolle eller 2!!!!!!!!!!!!!!!

GOD NATT!!!!!!!!!!!!!!!!


 

– Terningkast 6!

I går var en synnsykt laaaang dag, let me tell u that bitch!!! Isadora var hjemme fra barnehagen siden vi skulle på bukkene bruse badelandet. Jeg skjønner egentlig ikke hvorfår hun var det, vi dro jo ikke før kl var 14 isch uansett. Bukkene Bruse var faktisk noe av det FETESTE jeg noensinne i hele mitt liv har sett når det kommer til forestillinger!! Om noen hadde spurt meg om jeg ville dra igjen så hadde jeg lett det. Så flinke skuespillere å så syykt kreative!! <3  Det var faktisk så dyktige at jeg måtte rett inn på FB forå følge. Kanksje de har fremtidige forestillinger med andre konsept!! :D.

 Jeg og Isadora hadde biletter til første rad, OCF. Only the best 4 the queen and princess.. Riight?? 😛 Og det angrer jeg ikke noe på. Veit det var noen som sa at vi burde sitte lengre bak men IKKE i dette tilfellet, jo lengre fremme jo bedre. Vi satt så nærme at vi kunne ta på scenen faktisk. Forestillingen varete i ca 1 time og bilettene var heller ikke så dyre, absolutt vært pengene!! Det var heletiden noe spennende som skjedde som gjorde at ungene klarte sitte stille!! Terningkast 6!I tilegg hadde de mange morsome figurer som også var til stede. Nå har jeg ordnet en spilleliste til vesla kommer hjem etterpå med sagene fra forestillingen, daamn hun kommer til å bli sååå glad da!! Gleder meg til å kunne glede henne!! 🙂 Hun var jo heelt i 100 under fremsyningen i går. Hun jublet, klappet, sang og danset nesten hele tiden. Da er det gøy å være mamma!! 🙂 <3

-Bukkene Bruse er som vanlig på vei til seters for å gjøre seg fete. Men på veien dit ser de et nytt skilt: Badeland ? 200 meter. Bukkene blir fristet til å leke i det våte element. Badeland er spennende, særlig den superkule sklia Snurre Snabel. Men så kommer det bøllete trollet og lager kaos på badelandet. Her må den største bukken Bruse ta tak! 

Forestillingen er basert på en av vår tids mest solgte barnebøker. Den passer til barn og barnslige folk i absolutt alle aldre.
Ta ikke meg, ta heller broren min!

– Nå skal jeg spise frokost, stikke ned å ta sol. Der etter stelle meg og viderepå ett møte 🙂 Vi snakkes . <3

Bukkene Bruse

Hei folkens!! Nå sitter jeg og Isador på ferga til Ålesund. Vi skal nemmelig i vei og se Bukkene Bruse som skal på badelandet. Isadora bare EEELSKER de historiene der og har alle bøkene. Nå har vi lest de sååå mange ganger at det er hun som forteller meg historien på sengekanten og ikke omvent, HAHAH!! 😛 Så da skulle det jo bare at jeg kjøpte billetter når jeg kom over annonnsen på nett. Tror jeg har bestillt for over 1 mnd siden men desse forestillingene er SÅÅÅÅÅ poppulære at de faktisk måtte sette opp en ekstra. I tilegg så har vi plass på første rad!!! 😀 😀 Dette blir suuuper gøy og JA: VI HAR KJØPT GODTERI!!! HAHAHHAHAHH!!!! Igjen, det er lov å kose seg og nå skal vi på noe super gøy i tilegg!! <3 <3 Her er ei som er helt i 100!! 😀 😀 Eller 2 😉 PS: skal fortsatt gjøre noe med bildene her på bloggen så de blir bredere!! Dette funker ikke ;O


– Dårlig blogg!!


Okey jeg begynte på ett innlegg men seff forsvant det like før jeg skulle poste det!! Men nå husker jeg ikke hva jeg skreiv i det forrige engang…. Jo altså, jeg trodde egentlig jeg skulle vær MYYYE flinkere til å blogge og gjern flere ganger om dagen..  Meeeen neeeida!!! Tiden bare raser forbi å jeg klarer ikke få gjort en daaamn shiittt!! I går dro jeg på ett møte, hentet isadora i bhg, fra 4-8 liker jeg å bruke tiden vi da har sammen. Med andre ord de 4 timene er jeg veldig lite på nett, sosiale medier å også kanksje veldig vanskelig å nå på tlf. Etter jeg hadde henta Isadora dro vi på butikken. Selv om det ikke er lørdag/helg så JA: vi kjøper godteri!! Ikke alltid men vi gjør det når vi har lyst. Mange mener vel dette er feil men har man lyst så har man vel FAAEN meg lov også??! 😀 😀 (applaus)  Så lenge det ikke blir for mye av det gode. Iisadora er veldig flink til å høre etter. Om jeg sier “bare 1 godteri eller bare 2” så tar hun ikke mer enn det. Men som foreldre sliter de aller fleste med å gi etter 😛 Jeg synst det er koselig å kunen kjøpe inn noe vi kan kose oss med på kvelden. Det må jo ikke alltid vær snop heller da. 🙂

 

Etter vi hadde spist middag både sang og danset vi . Såg litt på tv og lekte med plastelin 🙂 Det er bare sååååå syykt poppulært blant unger, veldig kreativt og gøy både for store å små 🙂 Etter jeg hadde fått snuppa mi i seng gikk jeg i dusjen før jeg fikk bess av “poteta” mi 😛 Vi har sikkert ikke sett hverandre siden 1 januar så det begynner å bli en stund siden, vi prater jo som regel hvar dag og opp til flere ganger daglig. “Poteta” mi kom i 22 tiden så etter det var det jo nada-POTADA 😉 <—– (fordi jeg kaller personen for “poteta mi”) HAHAH! OK!  Å gjøre enn å legge seg når “poteta” hadde dratt. VI spiste noe så fint som toast, kyllingvinger og drakk noen øl. Såg litt på tv og prata høl i hode på hverandre 😛 Ellers var jeg gaaanske trøtt i dag tidlig i tilegg var det veldig hardt å stå opp! Isadora sover så dårlig i huset vi bor så hun våkner ganske ofte på natten når hun ligger alene. Når hun våkner gråter hun å kommer stiltrendes inn til meg. Det synst jeg bare er kjempe koslig! Men problemet er at jeg våkner så ofte opp selv. Jeg våkner som regel annen hver time av at noen “vekker” meg. Jeg våkner av at jeg selv sitter oppreist i sengen og roper ut i gangen at “de ” skal dra seg vekk.”.. ?!? HVA FAAEN!! Dette har påg ått ganske lenge, en periode var det nesten borte men igjen har det blitt GANSKE ille!! Det tar på å ikke få ordentlig nattesøvn synd jeg. Noen andre som opplever det samme eller noe lignende?

 


Nå sitter jeg i senga. Spiste en sein frokost før jeg hopper i dusjen og skal stelle meg 🙂 I kveld får jeg bess så tviler jeg får blogget noe mer da, men dere må gjærne stikke trynet innom for å skjekke 😉 😉 I dag har jeg vært i 1 møte og på jobben til pappa 🙂 (Elsker også pappa!! 🙂 ) Btw fortalte jeg det eller?? veit dere hvem som kom på “bess” i går før jeg skulle legge meg?? selfølgelig PLOGEN!??! Husker dere sist hvor jeg nevnte om jeg såg plogen igjen den samme dagen så skulle jeg skyte den??!? Altså.. dette skjedde IKKE, men fy faaen jeg var så irritert, sååå sinna da men kunne ikkje gjør noe annet enn å le!! 😛 Jeg og “poteta” hadde faktisk små prata at vi skulle gå ut for å måke før “poteta” skulle reiste. Gjett om jeg er glad for vii IKKE gjorde det da?!! Plogen kom jo brasendes forbi bare en time etter at vi hadde duskutert saken!! 😛 Og forresten.. Sjekk hva jeg fannt i butikken da?? 0 KALORI fun saft.. 0 kalorier og ikke 1 hva faaen.. driiit bra!!!!!!! (Y) Og ja aspertan (eller hva faaen det søtningstoffet heter) er “ikke bra” å drikke men hallo… Alt som er 0 kalorier er BRA å spise/drikke nyways!!! HAHAHAHHAHAH!!! xD  Safta var drit god!! sikkert suuper digg til blandevann også!! :*

– Ny blogg!

Okey… Da var dagen kommet hvor jeg nå har bestemmt meg for å legg inn mitt første blogginnlegg. Som sikkert mange av dere som følger meg på SnapChat osv har fått med seg at denne bloggen har jeg jobbet MYE og LENGE med!! Flere mnd faktisk. Grunnen til jeg IKKE har kommet meg videre med bloggen er jo fordi jeg ikke er så veldig keen på å blogge fra en side der designet ikke er helt ferdig. For å si det sånn da så sliter jeg noe jæævlig med designet og det er ingen som klarer å hjelpe meg heller…. MØKKAFOK!!! hahah nieda!! 😛 Men (joda-neida-joda-NEEIDAAA)  Meeen du veit.. bloggdesign er ikke for alle og blogg design er piss vansklig også, let me tell u!!! Det synest i allefal jeg!!! Bare at jeg har fått opp det jeg har til nå er ganske inponerende for meg slev, daamn!!! Plutselig så var jeg skikkelig teknisk flink likevel!! hahahahha xD

 

Anyways..Dagen i dag startet jo like sånn som alle andre dager. Jeg sto opp og fulgte Isadora i bhg. Etter det spiset jeg en god frokost med mamma. (elsker mamma!!) 😉 Akkkurat nå har jeg måket HELE den forbannade innkjørselen min,,, Jeg tror ikke folk skjønenr hvor stor den egentlig er og hvor mye jobb og ikke minst PES det er !! HALLO!!! jeg bor jo med veien, sant?? Og her reiser jo plogen forbi hele tiden også, sant??! Joda nå skal dere høre: jeg måker og plogen måker meg inne igjen. Jeg måker og da på nytt, plogen måker meg inne igjen….. SKJØNNER?????!?!?!? I dag hadde jeg måket hele dritten og brukte 1-2 timer på det. Akkurat nå var jeg ferdig og skulle gå inn for å spise mat.. HVEM FAAEN TROR DERE JEG SER UT IGJENNOM VINDUET DA?!?!?!?!? PLOGEN!!!!!!!! hva faaen??? herregud. oh my loard!! det slår faaen meg aldri feil heller!!!! Blinkskudd fikk jeg også av jævelen, FUCK ASS!!!! 😛

– Men jeg tror dere fortsatt ikkje skjønner problemet mitt, her om dagen når jeg dro med isadora ned til bhg måtte jeg måke så vi kom jo ALDELES foreint. Jeg tenkte jo ikke på at “oi, det har snødd i morgen tidlig må jeg måke!!” xD så jeg måkte helt opp til veien så det blei en passe brei sti, for Isadora skuelle jo såklart akkuratt DEN dagen kjøre med akebrettmogså!! 😛 LOOL!! Ok… Så jeg var borte i knappe 40 min. kom hjem. måtte måke for plogen hadde jo seff vært der en gang til.  Når jeg endelig var ferdig med å måke frem den “stien” igjen,  tror dere ikke plogen kom fresendet bak meg i 120 klar til å måke meg inne… IGJEN?????.. OK, så jeg måkte enda engang! Detet var 3 gang… hvem kom til middag da????? DEN JÆVLA FUCKINGS PLOGEEEEN?!?!?!?!??!?!?  HVAAA FAAAEEEN?!?!?!?! Jeg sverger ser jeg den plogen igjen i dag i dag så dreper jeg den!!!! xD ahahhaha…. Ja altstå dette er ett problem!! MEN jeg får i de minste god trening da !! 😀 (blææ)

Såååå.. dette er hva  livet har å tilby meg…. KJEMPE GØY!!! 😛 ahahah det er liksom bare og gå hjem å legge seg, festen er over!! xD ! OK! Skjønner at det sikkert bare er jeg som synst at dette er funny men det må dere bare regne med. Å lese om ting som dere ikke ler av men jeg ler meg skakk ihjel. Jeg er ganske rar skjønner dere å ler av absolutt ALT!!  Men dette er jo VIRKELIG IKKE noe nytt da folkens!! :* :* #stayunique.

– Nå skal jeg holde kjæfte å spise kjøttsuppa mi. i ovnen står kyllingkupper… Jeg elsker kyllingkupper, det er favoritten. Jeg er heeeelt hekta!!. <3 PS: Jeg skal prøve å få ordna blogg designet iløpe av uka!! Dette giddder jeg ikke. Men om noen aner på åssen man får bredere bilder på bloggen innlleggene, hyl ut!! Om du aner åssen man få linka til instagram, fb osv under headeren si ifra!! OK ?? 😀