Min beste tik tok video til nå?

Når det kommer til det å skape innhold- liker jeg best og lage transitions filmer på tik tok. Ikke bare syns jeg det er kjempe gøy (selv om det noen ganger tar ganske lang tid), men jeg føler det er noe jeg virkelig mestrer.

Jeg plukker opp nye teknikker relativt fort også får jeg virkelig utløp for kreativiteten min med nye ider hele tiden.

Jeg virkelig elsker å henge på tik tok fordi jeg syna det er en sykt gøy app å bruke. Selv om mange kanskje syns den er teit.

Noe jeg selv mener kommer av at mange mennesker ikke mestret det å skape noe for andre, altså innhold eller er selvsikker nok til å tørre «stikke» seg ut. Filem finner du HER

Ny tik tok video

Det er lenge siden jeg har vert aktiv på forskjellige plattformer og tik tok er den jeg savner aller mest. Nå har høsten gitt sin ankomst så da tenker jeg å prioritere det å kunne skape innhold igjen. Sommertiden er alltid så stressende både med skole fri for kidsa og mye distraksjon av festing med venner!

Klikk HER for å komme til tik tok profilen min. Blir også glad om du følger , takk 💕🤌🏾

Jeg hadde aldri sett for meg dette

Helloooooo babes! I dag skinner ikke solen men det er faktisk helt ok. Det er litt overskyet og jeg har i dag gått for jeans og en helt enkel hvit t-skjorte som jeg bare har knytt opp i livet.

Som dere sikkert ser så er det heller ikke lenge til snuppa mi har nådd meg igjen i høyden og for øyeblikket kan vi bruke hverandres klær. Er det noe jeg aldri hadde sett for meg så var det at jeg skulle ende opp med å «arve» klærne til barnet mitt i en alder av 31😂🤘🏾

Ikke at vi har begynt med det enda men det er heller ikke lenge til. Når hun vokser ut av størrelsen hun bruker nå så er jeg klar til å ta over noen plagg   For å si det sånn. Haha!

Plutselig har jeg en helt ny garderobe folkens- god smak har hun også. Vi liker mye av det samme liksom. 🤘🏾💁🏼‍♀️

Anyways… For øyeblikket sitter jeg i stolen hjemme hos bestevenninnen å blogger. I dag skal jeg og snuppa fikse neglene, før hverdagen starter igjen på mandag.

Gleder oss !

Hei dere !
Hvordan har vi det i dag da?

I går var jeg helt kaputski siden jeg for øyeblikket tar siste innspurt på kjøkkenet. Som jeg omsider skiftet mening når det kom til fargevalg. Nå tenker dere sikkert at jeg har holdt på med kjøkkenet lenge, men ikke lenge da.

Først måtte jeg jo fjerne folien som jeg satt på i fjor sommer- det var ikke bare bare. Og jeg kødder ikke når jeg sier at jeg legit satt med hårføneren for å løsne klisteret!

Kjøkkenet er noe helt annet nå i forhold til da jeg hadde det rosa glitteret. Og nå matcher det både loftet og gangen til inngangspartiet- rett og slett nydelig!

For øyeblikket  er vi på spontantur til by badet i Ålesund, hvor vi også skal bade med tantegull for aller første gang.

 

Det blir hyggelig 💕 Ser dere senere folkens 👋🏾

Fuck SBM!

Herregud folkens hvor skal jeg egentlig starte med dette blogginnlegget. Nå har det snart gått tre uker siden jeg logget inn her sist, dette av forskjellige grunner.

I sommer har vi gjort mye gøy hvor jeg har prøvd å legge bort telefonen mest mulig til å kunne nyte øyeblikkene og skape mest mulig minner.

Men hovedgrunnen til jeg kanskje faktisk ikke har blogget den siste tiden er fordi jeg nå er på telefon nummer 4-på under 1 måned. Og denne telefonen er veldig uvant for meg å bruke. Noe som også har ført til et hat forhold når det kommer til det å tekste ,chatte, skrive, føre samtaler ++.

Bare det å bruke telefonen generelt har blitt et mareritt! Alle de tingene jeg virkelig elsker å gjøre er ikke morro å gjennomføre lengre. Jeg hater å sitte på Internett og jeg hater å surfe rundt. Jeg hater å ta bilder og filmer. Og jeg hater å skape digitalt innhold. Trist men sant💔

Kameraet er ikke det samme, alle appene har forsvunnet og bildene vekk💔.

I tillegg har jeg slitt mye med banken min. Hvor jeg ikke får tilsendt bank Id eller bank på mobil fordi jeg har postboks og mangler bank brikken. den har jeg ikke hatt siden 2019 folkens!

Banken min insisterer at de ikke «kan» sende bankbrikka til post box- men bare i «vanlig» postkasse. 

Med andre ord: jeg føler ikke jeg kan gjøre en eneste ting på telefonen lengre. Ikke engang noe så enkelt som å handle på mett eller vippse. Nettopp fordi Sparebanken møre er så fucked up med kundeservicen sin!

Man skulle jo nesten tro at det å betale 2000 for en post boxs i året med nøkkel til, som er inne låst hos en matbutikk var mer sikkert enn det å sende bankbrikke i vanlig postkasse som står offentlig og «disponibel for alle».. eller?

Nei ikke for sbm! Nå har det legit tatt meg hele 2 år å få den jævla brikka sendt på nytt og gudene må virkelig vite hvor mange telefonsamtaler- pluss mailer jeg har hatt med de.

Anyways… Nå skal jeg ikke skrive noe mer negativt om banken siden jeg veit det blir så forferdelig mange sure miner og kommentarer på det jeg skriver. Ingen som tåler når den harde fakta eller sannhetkommer frem å blir lagt på bordet. 

Men banken her hjemme har vel egentlig kanskje prøvd å ville hjelpe meg et par ganger- uten å egentlig helt få det til.

Men det er alle telefonsamtalene og mailer til hovedkontoret som virkelig har vert helt på trynet!  

Nå blir jeg faktisk å skifte bank på ekte for denne kundebehandlingen fungerer rett og slett ikke for meg 🤦🏼‍♀️