Det betyr ingenting

Jeg har forstått det sånn at mange har blitt litt “forvirret” og spekulert mye i bildene som nå ligger ute på nettopp denne plattformen.  Jeg kan bare poengtere og med dele at bilder er bilder og alle jeg legger ut bilder av eller sammen med trenger ikke å bety noe mer enn akkurat det, venner er ikke farlige vettu…..

Som blogger trenger man et hav av bilder til hvert ett innlegg sånn at nettopp dere ikke skal sitte å føle at dere leser i en kjedelig bok uten bilder. 

Som blogger må man by på seg selv hvor man heller ikke kan gå rundt å tenke på hva andre kommer til å syns, tror, mene og tenke. For alle vil ha en mening om deg uavhengig og ting er alltid “feil” i noen andre sitt hode uansett hva man gjør.

Venner, bekjente og nye “relasjoner” er ikke noe man burde gå rundt å være redd for. Nettverk er viktig og helt topp for de som er sosiale også. Ok ? 💁🏼‍♀️

 

 

 

Oslo by night- Dag 2

Etter noen timer på sjampis vors dro vi videre på bar Tjuvholmen, et utested jeg aldri har vert på før. Et utested hvor alle kjendisene og rik folka henger, med  andre ord en uteplass som ikke passer denne rebelske jenta her 🤪

Her var det så stivt kledd pga klientellet at til og meg jeg nesten blei nektet inngang fordi jeg viste litt mage. Jeg fikk kompliment for at jeg var fin å sånn men at jeg ikke fikk lov til å ta av meg dongeri jakken, så skrøpelig. Men akkurat det brydde jo ikke jeg men noe om i å gikk rett bort til eieren som sa det gikk helt fint.Men selv om det gikk helt fint for han fikk jeg  tilsnakk etterpå av samme vakta om jeg avtalte at jeg ikke skulle “kle av meg” meg til. Daaa døde jeg ass hallo.. Venninna mi viste nesten full pupp med kort mage topp og utringning like dyp som oslo fjorden joo, bhahahahaha! 🤣

Tror det også er førstegang noen har dansa i sofaene på det stedet for etter noen ville 10 min blei vi jaget litt forsiktig ned fra det fine møblemanget  hahaha!

Etter bar Tjuvholmen dro vi videre til en suite på Grand hotell hvor vi var invitert på nach til noen fotballspiller. Og når guttene blei uvenner der etter en time eller to dro vi videre å holdte på helt frem til kl 08:00 ca!

Oslo dag 2

Forrige fredag dro jeg fra hønefoss og inn til oslo. Planen var igrunn å stå opp tidlig men siden jeg og camilla ikke la oss før rundt kl 06, blei vi å sove mye lengre enn forventet.

Jeg hadde egentlig et møte i byen som jeg skulle vær på til kl 16, men valgte å utsette det til mandag i stede. Vi sto opp, ordnet oss, jeg dro på bussen inn til byen og møtte en venninne til middag og vin på Fridays.Sara er en av de hyggeligste og skjønneste menneskene jeg veit om. Så god og så utrolig snill. Hun er bestandig glad også er hun veldig lett å prate med. På Fridays slo vi ihjel noen timer med mye latter og glede før jeg dro videre for å møte noen andre venner til vors. 🎉

Til Camilla!

Kjære Camilla…

Du din søte djevel og morsomme skapning som alltid er fylt med latter å glede! Som 17 åringer blei vi kjent og mange år har gått siden den gang. Vi har opplevd det meste og delt ganske mye sammen. I hverandres stormer er vi hverandres lys og i hverandres oppturer er vi hverandres heiagjeng. Ikke bare er du en god lytter men du er også et utrolig godt menneske med mange gode råd. Vi har mange seine netter  hvor vi snakker i timesvis over telefon og kan tekste hverandre om alt og ingenting, uavhengig hvilken tid på døgnet det er. 

Du er morsom, snill, kreative og omtenksom.  Du er veldig inkluderende og alltid kun i godt humør. Du er flink til å se andre men kanskje ikke alltid like flink til å se deg selv 💕17 år har gått og vennskapet vårt har alltid vert det sammen, om ikke de siste årene enda sterkere. Du er en god venn en behjelpelig datter. En snill kjærest og du vil nå om ikke lenge også bli verdens beste mamma!

Jeg er utrolig glad i deg for akkurat den du er og du fortjener så absolutt kun det beste hver en eneste dag, men spesiellt i dag siden du har bursdag! Tenk hadde flere her i verden vert akkurat slik som deg? Hvor fin og ikke minst kaotisk hadde verden vert. Jeg er glad jeg har en venninne som deg!

Så mange år bak oss med pubertet, kviser, drama, gjenger og intriger. Bo felleskap, reiser, og ikke minst gutter. Minner vi begge aldri kommer til å glemme. Minner vi begge kan fortelle videre til våre barn og barne barn. Minner om fine oppturer og minner om noen helt forferdelige nedturer.. Og tenk at vi aldri har kranglet heller? Men vi står alltid sammen også den dag i dag. Hvor magisk er ikke det?  Det ryktes at vennskap som holder sammen i over 15 år vil også vare livet ut.

Gratulere med dagen verdens beste bestevenn, love u 4 ever! 👩‍❤️‍👩

 

 

 

Mine ønsker for dagen

Hello love ones 💕 

I dag var været bare helt fantastisk! Ikke bare var det lyst og fint ute men sola har jammen meg glimtet frem i hele dag, noe så deilig?!

I natt fikk jeg ikke sove før rundt 03, noe som er bedre enn hva det har vert på lenge. Og i tilegg fikk jeg sove hele natten uten å våkne opp igjen en eneste gang, det var helt amazing!

I dag syns jeg det er en vakker dag. Er det fordi jeg har sovet igjennom hele natten uten å våkne? Fordi jeg fikk så  mye fjell luft i går kveld? Eller kanskje det er pga det deilige været hvor man virkelig kan føle at nå har våren kommet? 

Jeg vil i allefall finne på noe gøy! Kanskje ta med isadora ut på en sykkel tur? Dra på fotballstadion å spille litt fotball? Jeg ønsker i allefall å tilbringe dagen ute, det er jo helt sikkert!

Og i kveld tenker jeg vi skal lage taco siden Isadora spurte om det i går kveld før vi la oss. I dag skal vi kose oss skikkelig altså💯

Til nå har jeg sittet i et telefon møte, noe som gikk ganske enkelt for seg med tanke på tidligere samtaler. Nå sitter jeg å jobber litt før det blir å få unna noen regninger.

Sjekket posten har jeg ikke gjort på gudene må vite hvor lenge? Men heldigvis kommer det lite post for tiden siden ting er på stell igjen.  For uten om det ønsker jeg alle en super fin tirsdag videre. I dag var det skikkelig deilig å være sminke fri forresten. 👄

Familie-idyll

For øyeblikket har vi akkurat kommet inn døra fra årets første ski tur på fjellet. Det var så gøy at vi var der helt fra kl 17 til kl 19:00, tenk på det! Isadora er på vei i badekaret og jeg skal til å lage noe kvelds før det blir busselalle tid på henne og jeg skal jobbe.

Selv er jeg egentlig ingen stor fan av langrenn fordi jeg syns det er så vanvittig klønete å stå på. Balansen blir jo helt rævva å jeg føler meg som bambi på isen. Men gøy er det for felleskapet og ikke minst for familie-idyllen. I dag rente vi fort og tryna et par ganger i bakken. I dag “levde vi livet” som Isadora så fint sa selv, i det vi spiste vafler og drakk varm saft etter noen runder.

Jeg er kanskje ikke født med ski på beina men noen ganger handler det om å gjøre noe som gleder andre enn bare enn selv 💕

Da er livet komplett

Omsider har vi kommet til slutten av nok en uke. En uke som også har gått veldig fort selv om jeg bare har vert hjemme siden onsdag. Oslo turen føles nå som flere uker siden faktisk og det skal bli utrolig deilig å komme tilbake til hverdagen i morgen, det er noe jeg ser sinnsykt frem til.I dag har vi ikke gjort så fryktelig mye enn å bare kose oss. Isadora har sminket seg, vi har vert en tur i barliaskogen og fått frisk luft selv hvor svimmel jeg fortsatt var når jeg våknet haha. Vi har vert på middag med besten og besta. Og jeg stressa over en vippe time som viser seg å ikke vær før neste søndag, lool. Noen som har vert veldig bakfull i dag eller? haha. Men det går fint ass.

For øyeblikket har jeg hamstret inn en hel haug med lange, fine vipper selv om jeg miste en vippe i går når jeg skulle ta de av. Sykt irriterende for de var bare sååå fine. Ganske lange da så syns jeg såg kjempe teit ut i begynnelse men etter noen timer elsket jeg de! Jo mer dramatiske vipper jo bedre.. Da er livet liksom helt komplett hahahahahahahahh!! Hva er det jeg sier? 😅🥳 #kjempedust 

Oh boy…!

Oh boy…! 

I dag er kroppen sliten! I går til middag blei det noen veldig spontane vin glass som gjorde at jeg allerede var susen før jeg så bunnen av det første glasset, haha. Videre poppet det inn noen tekstmeldinger hvor jeg mega spontant svarte ja til afterski på kvelden.Afterski er veldig lenge siden jeg har vert på sist, tror faktisk det er et år siden eller no. Afterski er gøy det, i allefall når det er DJ og ikke trubadur liksom. Stemningen er helt i taket men jeg husker ganske lite da… Men det gjør jeg jo alltid haha! Føler liksom at den black oute  kommer oftere og oftere for tiden, det har vel mye med at jeg nesten ikke spiser. Og da går ett halvt glass med vin rett i fest-fletta 😅Men det jeg husker er at jeg både dansa på bordet, shotta.. MYE og tryna noe helt jævlig sammen med en annen fyr som falt i en elv på tur til nach. haha! Herregud.. Hvem er vi liksom? 🤣 I går tok jeg ikke med kameraet ut fordi jeg var både stresset når jeg måtte fort  hjemmom for å skifte også sitter minnet ganske friskt enda fra da jeg mistet det nylig i oslo. Derfor har jeg ingen bilder fra kvelden ute men jeg har en del film snutter på insta og fb story viss noe  er hypp på å se det @queendthatsme 🔥