Mine nyttårsforsett

GODT NYTTÅR  ALLE SAMMEN! 😀 
I år valgte jeg faktisk å være litt mer kreativ istede for å bare lage en film hvor jeg babler i vei og kjeder dere om mine “goals”. For året som nå har kommet bestemmte jeg meg faktisk for å lage ett “vision board”.  om du ikke får sett denne filmen så klikker du bare på youtube linken som vises inne i boxsen.
Håper dere liker det! kisses :*
 

 

 

Vi har blitt feite å selvtilliten er på bunn

Hei og god jul alle sammen! Julen er snart over og jeg kan rett og slett ikke vente med å komme tilbake til hverdagen igjen nå! Med all denne jule ferien, jule maten og ingen døgnrytme så føler jeg ikke at jeg får gjort noen ting av hva som forventes av meg. I jula har jeg verken eiet disiplin eller begrensning på mat og alt går til helvette, haha. Vekta har gått opp, vi føler oss som noen runde julenøtter. Selvtilliten er på bunn og dobbelthaka har kommet frem. For meg som jobber selvstendig må jeg være disiplinert når alle andre har fri og greier. Noe som har vert veldig vanskelig med familie besøk og festligheter med venner.

Nå har jeg forstått det sånn at det er veldig mange av dere som er super nyskjerrig på hvem «mr right» er og hvordan jeg hadde det hos han resten av helgen da jeg var der.

Update:

På lørdags kvelden fikk jeg disket opp 2 retters middag som besto av kreps som var stekt i ovnen og marinert til forrett. og entrecôte me fløtegratinerte poteter å brokolisalat til hovedrett. Der etter noen herlige drinker.

(her gikk jeg forresten tom for batteri på kameraet å hadde ikke med meg lader).

Tror aldri jeg har hatt det så fint og romantisk med noen før i hele mitt liv. Og en så fin, omtenksom, snill, morsom og romantisk mann skal man jammen lete lenge etter. Da vi var ferdige å spise dro vi en tur på vors hvor det viste seg at jeg kjennte halve vorset. Haha jeg sier det igjen, verden er liten! Det var jo litt godt og faktisk kjenne noen der så jeg ikke følte meg helt teit å på utstilling. Men utstilling blei det jo uansett når vi dro på det utestedet hvor det var nissefest lol. Jentene glana som om de aldri hadde sett en babe før og det samme gjaldt for gutta. Men for min del gjorde det ingenting fordi jeg følte meg så sykt heldig for å ha den kjekkeste gutten hengendes over meg, pyntet fra topp til tå med sløyfe og greier. Jeg kunne se hvor jentene sikla over han å guttene var all over meg med engang han bare skulle en tur i baren, or What evah! Vi satt en gjeng på ett bord med bandet som syns det var poppis å bruke bordet vårt som scene. På ett tidspunkt satt visst jeg og «mr right» å klina, tror ikke dere at den seansen havnet rett på jungeltelegrafen til ene vokalisten sin Snapchat? Haha.. jeg dør! Hadde litt fylleangst når jeg våkna dagen etter faktisk, men det hadde jeg ikke tid til for jeg skulle rekke båten kl 11 videre hjem til familie kos på lillejulaften.

Hjemme hos «mr right»

Hei folken og god helg!

Veit jeg har vert litt on and Off på sosiale medier men fokuset mitt er litt på andre steder for tiden.

De siste tre dagene kan jeg faktisk ikke huska helt hva jeg har brukt tiden min på. Men sikkert litt julerydding og sånne ting nå når jeg tenker meg om. På torsdags kvelden fikk jeg besøk og i går var vi en tur på Moa for litt jule shopping å kosa oss i ett hav av menneske.

Jeg er bare så super happy om dagen, gliser fra øre til øre og føler meg om en jubel idiot haha! I helgen er jeg hjemme hos «mr right» for første gang å blir her helt til søndag 🙂 hjemme har jeg fått snapper om ny snø i mens her koser vi oss i pluss grader.

I skrivende stund sitter jeg i sofaen å tenkte jobbe litt før det blir en tre retters middag etterfulgt av nissefest og kos, noe jeg ser veldig frem til. Denne plassen er ikke så ukjent fra før siden min «longtime ex bf» også bor her. Super ironisk men sånn er det. verden er veldig liten i allefall det er jo helt sikkert. Jeg var forresten heldig å få en fin bukett med blomster også før jul, han er bare så søt altså! I går satt vi bare hjemme i undertøy å drakk vin og spruddlevann, kjempe romantisk. Men de bildene legger jeg ikke ved haha.

Vi snakkes etterpå da! Xox Queenzy

Dette gjør meg flau

Hei dere dette blir ett super kort blogginnlegg bare for å stikke nesen innom.

I dag har vi vert på juleavslutning med mixkoret for i år. Isadora sang solo, vi fikk god bakst, kjøpte lodd og gikk rundt juletreet. Utrolig hyggelig men ikke så mange mennesker som det har brukt å være før i tiden.

I skrivende stund sitter jeg i sengen på rommet. Nå har jeg suset rundt å prøvd få litt orden i huset før «mr right» kommer på bess igjen. Vi klare virkelig ikke å holde oss borte fra hverandre gjør vi vel? Det er faktisk ikke mer enn bare 1 dag siden vi møttest sist men du verden om det føles ut som en evighet, Hahaha lol! Snakker vi fjortiss eller? Dette gjør meg utrolig flaut å skrive om merker jeg. Haha!

Beklager uklart bilde men tror kameraet var like i ufokus som meg. Omg

Uansett i morgen har jeg en god del ting jeg må få gjort unna så nå må jeg bare gå i dusjen før han kommer smilendes inn døren her. «Ape emoji»

Vi blogges

Mr «Right» ?

Tenk at 3 helgen i advent nå er over å vi har tennt alle andre lys her i hjemmet uten om de som faktisk skal tennes, Haha er det mulig! På lørdag hadde jeg og isadora jente kveld hvor vi spiste pizza, godteri og såg på film.

På søndag hadde jeg tenker en tur opp på loftet for å ta ned all julepynten siden vi ikke har pyntet noe til jul enda, for uten om pepperkakehuset som vi lagde forrige helg. Men vi blei mere opptatt av å pynte oss, dra en tur ut, male skulpturer av my little ponny og danse på danseteppet som tidligere var mitt i fra 19-pil-og-bue, haha!

I går skulle jeg bruke kvelden på å jobbe litt men prioriterte å møte mr «right»? I stede. Hjemme fikk jeg disket opp med en nydelig middag som besto av Pepperbiff, gratinerte tomater med pesto og parmesan. Smørdampet asparges og pastinakkpurre . Tror seriøst aldri jeg har blitt servert noe så godt på privaten før i hele mitt liv. I tillegg kom han med rød vin, hvit vin og øl. Vi brukte litt mer tid på å bli bedre kjent, spillet Donkey kong og tok noen runder på den kjempe teite dansematta haha! Så utrolig gøy med gutter som ikke tar seg selv så jævlig høytidelig i det heletatt skal jeg si deg, det liker jeg!

Ja og forresten, de siste dagene er det noen som driver å ringer meg med sjukt nr. Det er ikke akkurat å stikke under en stol at jeg sliter veldig med å få sove på natten. Har jeg først våknet en gang så ligger jeg våken i 100 år! I helgen var jeg over lykkelig for å klare legge meg før kl 00. Menogså utrolig pissed når telefonen ringte kl 05 med sjukt nr. Og ja jeg hadde på lyd løs. Men tror dere jeg fikk sove igjen eller??! Nei! Så i går var jeg like trøtt som en saltsteng. Sykt kjipt for meg så dette må dere serr slutte med!! Ha litt respekt for andres nattesøvn. Ikke alle er på fylla for å drikke seg drita vett.

Anyways.. Nå blir det litt film titting så vi snakkes etterpå. 100

Jeg har begynt å date

Hei alle sammen 🙂 i dag er det lørdag og bare en liten uke til julaften. Er ikke det sykt eller hva? Herregud. Jeg får nesten hjerte stopp bare av å tenke på hvor fort tiden går. Bare det at vi snart er over på ett nytt år gjør meg svimmel men syns også det er utrolig godt! Dette året som er nå har vert helt jævlig på alle mulige måter så jeg gleder meg til å få en ordentlig «ending» på dett kapittelet å bare la alt det dårlige ligge igjen i 2018 liksom.

Livet lyser for tiden. Jeg har fått nytt musikk utstyr, mange spennende samarbeidspartnere, prosjekter, kontrakter, gått ned i vekt og begynt så smått å date igjen faktisk. Så jævlig absurd! Kan ikke huske sist jeg datet noen som er verdt å date eller som faktisk er oppegående og snill mot meg 🙂 haha. Sikkert mange av dere som raser nå men jeg er ikke offesielt off the market folkens. Det er fortsatt håp, bare så det er sakt. Lol. Vi er vel så og si helt i start fasen av datingen så la oss bare holde det sånn å se hva som skjer. Jeg stresser ikke!

Så ja. Derfor har jeg ikke rukket å blogge for dere siden jeg har hatt besøk siden torsdagskveld etter øving.

Dette er nå andre helgen min på rad hvor jeg bare tar det helt piano og ikke har noe spess behov for å feste. Helt sykt hvor mye annet man får gjort når man ikke er ute. Nå er det faktisk mulig å kunne nå både drømmer å mål haha. Tenk hvor mye tid alkohol, fest og fyllesyken egentlig «stjeler» av tiden din! Fy flate, det er helt mind blowing!

3 Exer du burde holde deg unna

I dag tenkte jeg at vi skulle snakke litt om exer. Hvor jeg skal begynne når det kommer til enkelte er ett veldig godt spørsmål. Noen er gode, andre er dårlige. I mitt tilfelle har de aller fleste vert fine å være sammen med og vi har avsluttet ting på en Ok måte. Men jeg kan med hånden på hjertet si at jeg har hatt ett par stykke som absolutt ikke var eller er verdt driten under skoen. Med andre ord: ett reint helvette.

Vi kan starte med de 3 forskjellige type exene du burde styre unna og begrunne hvorfor. Jeg skal prøve å være kort.

Løyner’n

Han lyver om alt som egentlig går Ann å lyve om. Han kan lyver om enkle hverdagslige ting som ikke engang er verdt å lyve om. Du kan ikke ta noe av det han sier for god fisk og han skjønner ikke selv at dette er ett problem. Hvorfor? Det veit jeg ikke. Lyst løyner? Antageligvis. Han lyver fordi han er vandt med å lyve og gamle vaner er vond å vende. At han lyver er nok ikke nødvendigvis fordi han vil deg noe vondt, men han tror at løyn er mye bedre enn sannhet. Han tror du er dum som ett brød som aldri vill finne ut av hans løyner og du kan ofte ta han i å lyve og se at historiene ofte forandrer seg i fra tid til annen. Han ødelegger dine vennskap og relasjoner til andre med å lyve og han vil alltid skryte å fremme seg selv. Selv om dette innebærer da å måtte sette deg som hans kvinne i ett dårlig lys hos andre. Stikkord.. egoistisk!

The cheater

En mer «tricky » type å gjenkjenne siden det er så utrolig lett å være blind på kjærligheten. Det finnes mange «nivå» for en type som dette men om du noen gang roter deg bort i en med sterke tendenser kan jeg love deg at han aldri kommer til å lure deg igjen! Fornektelse er det som står sentralest i ett forhold som dette og de røde trådene som dukker opp langs veien lurer du bare deg selv til å tro er stjerner på himmelen . Solide kjennetegn for en cheater er at han har mange venninner. En ting er å ha jente venner, noe alle gutter må få lov til å ha. Men når han har flere jente venner enn gutte venner og varsel lampen din ikke ringer. Ja da er det på tiden å skifte ut de gamle batteriene i den lampa! Han chatter alltid med det motsatte kjønn og det regjerer alltid flertall av kvinner på topplisten hans på Snapchat. Han kan ofte ignorere mobilen når den ringer eller plinger fordi det ikke «passer» seg å snakke, snappe eller texste andre jente når dama hans er til stede. Hvis du spør han om andre jenter du veit han har mye kontakt med er han kort, enkel og bagatelliserer henne fort. Med andre ord: du får ikke mye info av han og sitter igjen med en følelse av u-svarte spørmål. ELLER så snakker han dritt om henne. Sier hun klenger og maser. En cheater vil alltid legge skylden over på den andre part og vil hjernevaske deg til å tro at det er kun henne som legger seg etter din mann, når sannheten er at han like mye selv er med på leken. Han har ikke noe i mot av å «fore» desse jentene med oppmerksomhet. Tips: Hold ett godt øye med de jentene han har kontakt med så og si hver dag. Og om andre jenter kommer å forteller ting om typen din som han har gjort med andre jenter, tro de! Typen din vil nok antageligvis bare si at de som fortalte deg dette bare er ute etter å «ødelegge», lol. Denne kommentaren er standart for cheaters. Sier han det: DROPP HAN.

The ex, ex

Ja altså trenger jeg å si noe mer? Nei, for han er en sørgelig og desperat type. The ex, ex er han som ikke er ferdig med Exen sin. Han sier han er ferdig men henne men lurer ingen andre enn seg selv! Er det fortatt bilder av hans ex på sosiale medier så veit du at han ikke er ferdig. Han er besatt av exen sin og bruker nesten mer tid på hva henne gjør, hvor henne er, hvor henne skal, hva som har skjedd med henne osv enn hva han gjør på å konsentrere seg om deg! Han kaller deg med hennes navn og sammenligner mange hendelser opp i mot Exen sin. Han stalker henne og er så looser at han må på død og liv ha kontakt med henne HVER dag. Han holder på hennes hemmeligheter ovenfor deg men han klare ikke holde på dine ovenfor henne! Han snapper henne, ringer henne, texster henne og ikke minst FACETIMER henne på kvelden etter at han har lagt på røret med deg fordi han er «trøtt» men kan nesten ikke vente med å så FaceTimet exen sin istede. Hun rieerer topplisten hans på snap chat og han vil aldri gi opp den barnslige «streaken» i mellom han og henne uansett hvor mye dere enn måtte diskutere akkuratt dette. Exen hans er en «Saint» i forhold til deg og gjør «aldri» noe galt, selv om dette måtte bety at du er uskyldig opp i det hele. Og Han vil alltid ALLTID ta parti med henne. Han vil svikte deg, fornærme deg og beskytte henne for alt det er verdt. Han sakker om henne til venner ofte på fylla, at han savner henne og vil tilbake til henne. Stikkord: aldri date en kødd som ikke er ferdig med Exen sin. Han vil alltid droppe deg for henne selv om henne er en 3 og du en 11. Og det spiller da ingen rolle om hun bare player han for å skulle ha alt det som du har. Selv om han fortsatt ringer, snapper eller prøver å ta form for kontakt med deg igjen når han fortsatt har gått tilbake til henne… Han kommer aldri til å forandre seg. Så gjør deg selv den tjenesten å ikke svar når han ringer. Block han, slett han. Du har der mye bedre uten.

Men viss du har en ex som har alle desse tre faktorene som jeg nå har skrevet litt om i dette innlegget. Fy faen, ja da syns jeg synd i deg!! Haha

Helt uinteressert

Hei alle! Dere har det bra eller? For en start jag har hatt på uka, helt sykt. Føler meg skikkelig effektiv, opplagt og motivert. Helt sinnsykt. Så bra som jeg føler meg nå har jeg ikke følt meg på lenge ass å da til tross for fortsatt lite søvn om nettene.

I dag startet jeg dagen min med en deilig varm dusj og full pakke. Nå har jeg jobbet i noen timer, spist litt å faktisk ordnet meg til en forandring. I dag var jeg en tur i banken for å ta nytt bilde til det nye bank kort mitt. Alle dere som kjenner meg veit jo at jeg ikke har hatt noe sånt siden april i fjor så det begynner vel snart å bli ett helt år siden, hvor sykt er ikke det? Etter jeg endret navn fra Alexandra til Dolla Alexandra så måtte jeg jo ha nytt kort og det er ikke bare bare på bondelandet skal jeg si dere. Da fikk jeg beskjed om å skaffe pass som legitimasjon. Neida der var det ikke nok å ta med den gammelt legg pluss brevet fra altinn hvor navne endringen er godkjent. Siden jeg ikke hadde bruk for ett pass der og da å måtte busse til en helt annen kommune hvor bussene går med hundre timers mellomrom så bare valgte jeg å utsatte det. Så viktig var det ikke.

I mellom tiden har jeg bare først over penger til familien eller venner som der igjen har tatt ut til meg. Når jeg har vert ute å reist har jeg lånt kortet til mamma og bare ført over penger på det etter at henne har «tømt» sitt på en annen konto. Da har jeg ikke hatt noe hastverk med å skaffe nytt egentlig. Skikkelig bortskjemt. Men nå når jeg skal reise såpass langt i januar så jeg ha noe annen form for leggis enn passet mitt, og da aller helst med flunkendes nytt bilde.

Nå skal jeg en tur på mix klubb med Isadora. Jeg har så klart tatt med pc å prioriterer jobbe litt. Her er det så sinnsykt gørr skal jeg si dere, sitte blandt de andre foreldrene å bare snorke seg igjennom all barne praten og alt det andre som måtte høre til. Da liker jeg aller helst å bare melde meg helt ut. Sorry ass, men det der er bare helt u-interessant. Voksne mennesker som egentlig ikke har relasjoner til hverandre eller er noe interesse i deg som menneske men som bare sitter der å tørr prater fordi man har barn på samme alder eller noe.. eeehm- nei takk :p Da setter jeg meg heller alene i ett hjørne ass, haha!

Jag reiser, og jeg reiser langt

Hei dere 🙂 Da er helgen over for de fleste av oss og jeg håper mange av dere hadde en fint og innholdsrik helg.

Jeg hadde min første helg på ganske så lenge hvor jeg ikke var ute i det heletatt og kan faktisk ikke huske men tror det nå begynner å nærme seg ett år siden sist jeg bare var hjemme en hel helg. Jeg slappa bare av, jobba og var sammen med familien. Vi laga pepperkake hus og jule kjeks. Det gikk faktisk overraskende greit å bare ta det helt piano, selv om det var mange som maste på meg om å bli med ut. Jeg hadde faktisk ikke noe særlig «lyst» og var heller ikke spesielt giret på livet og endte med å bare si nei til alt og alle som spurte, Hehe.

Jeg kjenner på kroppen nå at det har vert veldig mye de siste mndne å føler igrunn bare for å slappe litt av å finne roen igjen. Jeg har sykt mye og se frem til å gleder meg quite a lot til å innta 2019. Det året blir amazing!! I dag har jeg lagt veldig om kosten og har planer om å forholde det slik resten av mnd. I Januar reiser jeg å da reiser jeg ikke bare en kort snar tur, da reiser jeg laaaaangt! Så her er det bare å forberede bikiniformen for nå skal jeg faen meg nyte extremt mye sol. #gledermeg!

Vi blogges 🙂

For aller første gang

Hei dere! Nå er vi straks over på helgen igjen å uka har gått fortere enn aldri før. I går var vi en tur ute i ny snøen som kom for første gang i år. I tillegg måket jeg snø med snøfreser for første gang, noe jeg trodde skulle være mye lettere enn hva det var. Skjønner virkelig ikke hvordan dere mannfolk virkelig «finner» dere i å måtte gjøre dette så og si nesten hver dag på vinterstid. For dette var noe jævla dritt og da uten å overdrive. Kjempe slitsomt å ikke minst kjempe kjedlig. Fresen går sykt sakte og det er super tungt. Og jeg syns faktisk ikke at det er verdt det. I allefall Ikke om du har en stor og bratt oppkjørsel som meg. Da lønner det seg mye mer å få noen med traktor til å frese en gang i blant å heller holde det ved like.

Så propps til dere mannfolk

Snøfres er ikke noe for meg. I tilegg er jeg alt for liten for en så stor maskin så det gjorde bare arbeidet hundre ganger tyngre og såg sikkert kjempe teit ut, haha! Så Jeg har bestemt meg folkens, denne baben holder seg til den gode gamle trofaste spaden. Lol

Ute lagde vi både snømann, snølykter, kjørte akebrett å lagde snøengler.

I dag har jeg blitt syk med feber, hoste å rennende nese. Kjempe kjedelig men også veldig forventet. Vi har jo vert så bortskjemte med det milde fine været, så når det plutselig er minus grader ute, snø og full pakke er det lett å glemme kle seg riktig.

I kveld skulle jeg igrunn vert på øving med damene mine, men blir å stå over den. I stede har jeg vert en tur på loftet å funnet frem det gamle keyboardet som ikke har blitt brukt på lenge pga mangel av interesse og ledning. Men av en eller annen merkelig grunn så gikk jeg igjennom alle tingene som er «stuet bort» på loftet å fannt ledningen som hører til. Så nå har jeg lastet ned en app på iPaden og telefonen som skal lære meg både det grunnleggende og hvor jeg kan lære låter med begge hendene. Wow.. litt vel optimistisk ved start men det er lov det. Målet etter hvert er å kunne spille cover låter å synge til, det hadde vert kult!

Vi blogges 🙂 klem