Jeg svarer på rykter om meg selv

Er det sant at du har forlovet deg?

Haha.. faktisk den ringen jeg fikk med typen var en «promiss» ring når vi blei sammen og ikke noe annet enn det. Men herreguuuud så gøy vi har hatt det med å la dere tro noe helt annet! Hahahahahahahah

Er det sant at du skal være med på ex on the beach i år siden du ikke ble med i fjor likevel, etter å ha signert kontrakt?

Etter å ha sett sesong 1 så er jeg faktisk veldig glad for at jeg ikke var med i fjor. Og nei, jeg er ikke med i år 🙂

Er det sant at du en gang var på foreldre møte med isadora men dro hjem nesten med engang fordi du gikk tom for strøm på mobilen?

LOOOL!! Jeg kommer virkelig ikke over hvor dumme enkelte mennesker er som kommer på slike hjernedøde rykter som dette. Absolutt «false»! Cant we just grow the fuck up??!

Er det sant at du har kjøpt alle Instagram følgerne dine?

Jøye meg.. vel.. om det hadde vert sant hadde jeg vel hatt betraktelig mange flere… eller??!

Er det sant at du nå er sammen med noen som er yngre enn deg selv igjen?

Nope.

Ryktene sier at det er veldig lite kjærlighet fra deg til typen.. men du har veldig mye kjærlighet til pengene Hannes #golddiggerloser

Det er vel alt for mye å spørre om det å kunne glede se på andres vegne eller? Helt sykt synd at verden har blitt ett så hatefullt sted hvor man ikke tåler å se andre lykkelige osv. Utrolig trist men sånn kommer det nok alltid til å være. Er man ikke lykkelig er det folk som skal hate for det, at man må komme seg opp å slutte ha det så kjipt. At det ikke er synd i enn når man har det jævlig og at man ikke har rett til å være lei seg. Men heller har man ikke lov til å stråle når man har det bra. Man skal ikke få lov til å smile og glede seg over en minste ting fordi man er forelsket.

Det er vel heller nå jeg skjønner hvor farlig rykter kan være når de bare oppstår sånne helt utrolig lavmåle rykter uten at noen engang har fått kontakt med meg uten om familien og de aller beste. Man kan vel kanskje trøste seg med at rykter kommer av sjalusi og de som slettes ikke kjenner enn, veit hva de prater om og ikke noen man snakker med siden det er så langt i fra realiteten som over hode mulig. Hvordan mennesker kan bare finne på ting ut fra sine villeste fantasier bare for å ha noe å sladdre om og bare for å sette andre i dårlig lys eller trykke enn ned. Men det er helt Ok, jeg tåler det å legger ikke så veldig mye vekt på det. Jeg har vert singel i 5 år å ikke har jeg offentlig gjort en eneste mann/ gutt jeg har holdt på med eller vert på date med de siste årene. Jeg har vert så utrolig redd for å involvere meg for mye i menn før og har i lang tid nå hatt oppe en helt sinnsykt mur. Aldri har jeg offentlig gjort en gutt før og tro meg, jeg var også sinnsykt redd denne gangen også men nå turte jeg faktisk å satse. Jeg tror aldri jeg har fått så mye ros, støtte eller sett så mange mennesker glede seg så utrolig mye på mine vegne sånn som nå. Det er mange ganger hvor jeg kjenner jeg får klump i halsen bare av tanken på hvor lykkelig jeg er og hvor glad jeg selv er på mine egne vegne. Og sånn som familien min sitter selv med tårer i øynene fordi de er like lykkelige på mine vegne som meg selv.

Jeg stråler fra øre til øre og jeg elsker det! Aldri har jeg følt sånn som dette for det motsatte kjønn i hele mitt liv før. Jeg har trodd jeg har elsket og jeg har trodd jeg har vert forelsket men det kan aldri sammenlignes med hva jeg føler for kjæresten min! Han jeg er sammen med nå er mannen i mitt liv. Han er fantastisk og så utrolig god å snill. Funker det ikke med han så funker det ikke med noen andre, heller vil jeg ikke ha noen andre om jeg ikke kan ha han. Han er helt utrolig og gir ikke bare meg mye kjærlighet men han viser enorm mye kjærlighet både for datteren min og hunden min. Han bryr seg om alt og er sinnsykt hjelpsom. Vi koser oss i hverandres selskap og har nå vert uadskillelige i over 1 mnd. Vi krangler aldri å er heller ikke mye uenige. Alt føles så utrolig naturlig med han å vi begge føler vi har vert sammen hele livet. Det er virkelig ingen tvil om at jeg har møtt min sjelevenn på ekte og han elsker meg for den jeg er. Han godtar meg for den jeg er og er stolt av meg for den jeg er. Han setter så utrolig stor pris på meg når jeg bare er meg selv og jeg elsker han. Jeg elsker ikke han pga pengene hans for de tjener jeg selv. Jeg elsker han ikke pga Utseendet eller den jobben han har. Og jeg elsker han heller ikke for familie, omkrets eller alt det spennende han får opplevd. Men jeg elsker han fordi han er den perfekte mannen for meg! Jeg elsker han nettopp fordi han er den han er. Ord kan ikke beskrive hva jeg føler hver en eneste gang jeg ser på han, han gjør meg helt Mo i knærne Og jeg blir forelsket på nytt hver en eneste dag. Når jeg tenker på han kribler det i hele kroppen og Hver gang jeg ser på han langt inn i de glitrende øynene hans så drømmer jeg meg bort. Smilet hans treffer meg rett i hjertet og nærværet hans er helt ubeskrivelig. Han får meg til å føle meg trygg, elsket og fantastisk. .Alle kan vel se både i mitt og hans blikk både i virkeligheten og på bildet at vi begge stråler av kjærlighet for hverandre og er helt «head ower heeals” for hverandre. Sånn kommer det alltid til å bli uansett hva andre slemme og hatefulle mennesker enn måtte mene, syns og ikke minst ønske.

Heldigvis var det ikke så «mange» rykter ute å går nå for tiden som jeg trodde det skulle være men sikkert fordi jeg ikke har vert så aktiv den siste mnd haha! Da har ikke mennesker så veldig mye å prate om vet du. Dette er rykter som kom inn på min Snapchat som er Dollaalexandra . Ikke skjønner jeg poenget med at sånne hatefulle mennesker gidder å stalke meg så jævlig der heller. Haha!

Kyss

Jeg trodde aldri jeg skulle si det

Heisann 🙂 for tiden har jeg hatt veldig mye kamera «problem» til min store fortvilelse etter som at kameraet mitt fallt i bakken. Og etter det har det bare vert rot og mye tull så nå vil det ikke slå seg på i det heletatt så jeg ser meg nødt til å sende det inn. Sukk.. Jeg som elsker kameraet mitt. ikke er det noe særlig gammelt heller men sånnt skjer folkene, det går bra liksom 🙂 det blir vel en garanti sak så vi får bare krysse fingrene på at det ikke tar alt for lang tid før jeg får det tilbake.

Anyways den siste mnd har jeg som sakt bare vert helt i skyene med kjæresten og isadora. Og det er ikke før nå når vi faktisk er alene og han er borte at jeg innser hvor «lost» jeg egentlig har vert i den forelskelsens rusen . Denne uken har jeg gått igjennom alle jobb mailene mine og guud.. ikke når engang den kan få vekke min «interesse» med alle de gode jobb mulighetene som har strømmet inn der. Ja det er da jeg innser hvor «farlig» ett forhold egentlig kan være. Helt sykt hvor oppslukt man kan bli så nå må jeg jammen meg bare skjerpe meg om jeg ikke skal gå glipp av alt for mye.

I skrivende stund sitter jeg hjemme hos mamma og pappa. Sissy og typen er her å vi koser oss med god mat og vin før vi alle skal våkne i morgen til morsdag 🙂

Sist helg var vi en tur på hytta hvor vi overrasket med prinsessekroner til isadora. Vi var også en tur ned til stranden for å grille og kose oss. Vi gikk på skøyter, poppet popcorn på popcornmaskin, leika blindebukk, gjemsel, koste oss med godis film og fine frokoster. Jeg trodde aldri jeg kom til å bli noe «hytte menneske» men jeg elsker faktisk hytta.

Kyss