Pinlig!

Hei folkens! I dag er jeg sinnsykt trøtt om jeg får si det selv. Ikke la jeg meg så veldig tidlig i natt heller men jeg var hele 3 timer  i seng tidligere enn hva jeg var i  hele forrige uke altså. La meg bare poengtere det men fortsatt litt i det seneste laget da. kl blei nærmere 03 og jeg misunner skikkelig de som fortsatt har normal søvnrytmen.  Men sånn er det jo i desse tider,  ting blir snudd litt på hodet så kontroll og rutiner sklir litt ut dessverre.

Ikke blei det så fryktelig tidlig før vi sto opp heller for kl var nærmere 10 halv 11 altså.. Jiiikz folkens … Pinlig! Men sånn er livet, lol.  Deilig å sove litt lenge da? I dag har vi puslet puslespill, kost oss med noe gøy på ipaden og gjort en haug med lekser.  

Akkurat nå sitter vi i “pause” før vi tar fatt i påskepynt med trolldeig og musikk, det blir utrolig hyggelig!

Veit du hva?

Veit dere hva eller? Alle snakker om at dagene går så innmari treigt og at man nærmest kjeder seg halvt ihjel. Men for min del har faen meg ikke dagene gått noe fortere enn dette! Vi er allerede ferdig med mandag folkens og før vi veit ord om det så er det allerede helg… Igjen!

Jeg kom selv hjem for litt over en time siden og har virkelig tatt et oppgjør her hjemme med alt av klær som bare har stått i stamper de siste 4 ukene. Jeg har skifta på sengen, rydda gangen, badet, stua, soverommet og nå har jeg virkelig gått inn for at studioet skal sinne. Så det blir døds deilig å sitte der i morgen å jobbe! Det er faktisk noe jeg ser sinnsykt sykt frem til. Jeg blir så utrolig motiver og ikke minst glad av å sitte der inne når det er plettfritt rundt meg.

Favoritt stedet mitt i huset må nettopp være studioet og siden det har vert en del rot der den siste tiden har jeg liksom bare sittet på rommet i senga å jobbet. Noe man også blir ganske lei av i lengden for å si det sånn og ikke minst veldig trøtt i kropp og sinn. 

Eneste som gjenstår nå er kjøkkenet men det får bli i morgen. Nå orker jeg ikke mer og i tillegg har jeg planer om å legge meg tidlig for å så stå opp tidlig i morgen. I slutten av den siste uken som gikk var jeg oppe helt frem til 06 tiden nesten hver dag, noe som også har fucker opp døgnrytmen og humøret på dagtid. Nå har jeg bare lyst til å skifte helt om igjen så jeg virkelig føler jeg får gjort det jeg skal med lyst og glede. Det er så jævlig dritt å være trøtt og slapp hele dagen også! Så da veit dere det, lol. 

Nå blir det litt serie titting før jeg tar turen innom drømmeland.. God natt 🙋🏼‍♀️

 

Swag AF

Reklame | Gina Tricot

Hei vakre mennesker! Er alle  andre bortsett fra meg drit lei karantene tiden allerede eller? Haha, det virker sånn ass. Men så ille er det vel ikke viss man bare gjør alt annet enn å sitte i ro og sløve i sofaen dagen lang. Gud.. Det hadde ikke jeg heller orket! Selv bruker jeg enormt mye tid på nett, noe jeg også tror har blitt en større del i hverdagen til de aller fleste. Og nettshopping har vel eksplodert mer enn noen sinne, ever! Ofte får jeg spørsmål hvor dere kan kjøpe de samme tingene som meg og derfor tenkte jeg å bli litt flinkere på akkurat det siden etterspørselen er enorm.

 

Her er noen av mine favoritter som jeg også har satt sammen til et komplett antrekk rett og slett fordi jeg hater å kjøpe noe som ikke passer til noe jeg allerede har fra før. I tillegg liker jeg å ha en komplett look i stede for å kjøpe litt her og der uten å tenke liksom.

<3 God nettshopping.  <3 

(Trykk på bildene for å komme til link)

Topp | Veske | Jeans 

 

Topp| Jakke | Jeans

 

Topp| Øredobber | Skjørt

 

Jakke | Belte | Jeans

Har jeg fått corona??

I går hadde jeg tenkt å blogge mer enn bare en gang men de siste ukene har jeg faktisk følt meg litt dårlig. Formen har vert veldig opp og ned men de to siste dagene har jeg slitt en del med hodepine, sår hals og kald-svettet. Noe som resulterte at jeg bare hold sengen etter kl 17 og gjorde absolutt ingenting enn å ligge i fosterstilling med tv serie og en kald fanta… livet💕

Hva skjer liksom? Har jeg fått Corona?  Med engang man føler seg litt dårlig i desse dager er Corona det første man tenker på,  ikke sant vel?

Men jeg har faktisk vert litt små syk i sikkert over en mnd nå. Med andre ord så var formen laber allerede før Corona kom, derfor er sykdommen helt utelukke for min del. Ikke har jeg noen spesielle symptomer og formen i dag er igrunn helt fin. Føle meg bare litt svimmel og tung i hodet. Kanskje ikke så rart heller med tanke på at jeg nesten ikke spiser noe og det lille jeg drikker er red bull liksom, omg. Dehydrert fra her og til månen ass.

I dag har jeg liksom lyst til så mye men samtidig har jeg ikke ork, lol. Tror det er noe med været som også er veldig umotiverende. Akkurat nå er det også vanskelig å være motivert til jobb og alt som hører til når livet sånn plutselig har blitt så begrenset og ikke minst snudd på hodet. Så når det stormer som verst ute med snø og kald vind er det heller ikke noe hyggelig å ta seg en tur ut. 

Jeg har lyst til å reise bort til solfylte strender, reggy musikk og paraply drink… Der er jeg liksom. Men det har jeg jo også hatt lyst til helt siden slutten av november i fjor.🤷🏼‍♀️

Stor kontrast

Så kom snøen igjen dere.. Hva skjer med været liksom? Helt sykt skiftende så i fra å dra på sykkeltur i går til å stå å måke innkjørselen i dag er som 2 helt forskjellige verdener, snakk om kontrast liksom. Privat foretrekker jeg været vi hadde i går med pluss grader og alt det der. 

Nå sitter vi med lunsj bordet å gjør oss klar for en liten tur ut på akebrett og det som hører vinteren til. Håper alle koser seg hjemme i karantene 🙋🏼‍♀️

Herregud jeg har tapt meg

Sånn akkurat nå har vi kledd på oss passe varme klær for å dra en tur på sykkeltur og der etter  i skogen. 

I dag er det fredag og litt små rart er det. For å være ærlig har jeg ikke litt kontroll engang på hvilke uke, dato eller dag det er generelt. Alle dager nå føles lik og tid er absolutt ikke noe som eksisterer i vår hverdag. Eneste når det er legge tid liksom, omg.

I dag har jeg fått på trynet og slettes ikke verst er det, selv om jeg ærlig må innrømme at jeg føler meg litt små rar med sminke. lol. Altså… DA har man tapt seg folkens, ærlig liksom haha. Følte meg nesten pener uten enn med omg😆