Dagens photoshoot

Hei alle sammen! Hvordan har dere det? Vi har det veldig bra, men bade ferie tar nesten «knekken» på meg . Jeg som snakker om å ikke ha mange nok timer i døgnet der hjemme. Wooohoo! jammen sa jeg smør! Blir helt kval av meg selv for nok av timer kan ikke sammenlignes med hva jeg har av her!! Men sånn er det jo alltid mår man farter rundt å finner på masser av ting. Da er det liksom fullt opp fra morgen til kveld. Pluss lange blogg kvelder etter det har blitt mørkt, sånn som nå.

I dag har jeg og kjæresten vert på photoshoot samtidig som isadora var på barne lek og skatte jakt. Vi gikk oss en tur på stranden å tok noen idylliske bilder. Det er så utrolig fint ved stranden her. Og jeg blir så glad når mannen tar meg med på locations som han selv har satt seg ut bare for å glede meg med en drøss med fine bilder! Han er virkelig den beste altså og ingen i hele verden kan slå han.

Han lytter til meg og tar seg tid til å gjøre alt for og glede meg, det er så sinnsykt fint! Ikke bare står han selv for bildene men både jeg og han går med full innlevelse selv om det måtte tilsvare at andre voksne rundt oss måtte tro at vi tisser i buksa på lik linje som barna deres! Lol.   

Når vi var ferdig med å ta noen bilder dro vi på en bar hvor de har sitteplasser oppe i trær ut mot havet med hav utsikt, helst sykt Idyllisk!! I kveld har vi vert på mini disko pluss litt små shopping. I morgen viser jeg dere leiligheten.

Skal vi flytte?

God morgen folkens! I går var jeg så trett at jeg holdt på å bælje! vi har fått i oss litt frokost og Snakket med svømmeskole for isadora noe hun gleder seg veldig til. Hun starter ikke før på søndag og det varer i 3 dager.

Kroatia er helt fantastisk dere! Jeg har egentlig ikke hørt så mye om landet før, men etter vi fortalte vi hadde booket hit var det veldig mye positivt å høre. Det er visst super populært her og da også utrolig nydelig! Hands down, no joke liksom. En så fantastiske solnedgang som de har var det ikke engang i Afrika da vi var der i januar. Det sier vel mye.. eller? Her er det også latterlig billig faktisk. Veit ikke hva det er men kjæresten og jeg ler like godt når vi skal betale her, sånn som vi gjorde hver gang i Afrika også. Tenk å kunne bo her på fast basis da? Det kan jeg faktisk ikke forestille meg, men det hadde vert digg. Jeg hadde aldri orket å bo på en typisk turist plass. Men så absolutt i utlandet!

Kjæresten og jeg har snakket en helt del om å flyttet til et varmere strøk  i nærmeste fremtid, ja kanskje allerede neste år. Men da bare for å bo der i typ 12 mnd,  leige en leilighet og oppleve ting. Få isadora inn på en engelsk talende skole eller noe, det hadde vert supert! Verken isadora, jeg eller mannen er bygd for lille Norge sånn generelt.  så tenk hvor gøy vi hadde hatt det på «bade ferie» året rundt!! Det hadde vert utrolig! Men vi hadde savna besten og besta!!!

Elsker dere <3

Veldig irriterende, men hva veit vel jeg?

Hei alle  sammen og beklager ett litt seint blogg innlegg. Husker dere at jeg fortalte dere om hvor dårlig vær det skulle være her i forhold til hva vi hadde sett for oss etter vi hadde bestillt? Vel… jeg kan jo gledelig med dele at her er det skinnende sol og mange hundre flere grader enn hva det er hjemme med dere, vi er kjempe fornøyd!

I går når vi ankom hotellet stod de klar med kake og noe drikke. Leiligheten vi har booket er utrolig fin å stor! Den er sval og deilig, i tillegg har vi utsikt mot havet og bassenget. Den sengen som vi sover i er så stor at halve hadde vert nok. Når man ligger to personer føler man at man sover alene?? Det er helt vilt , men også veldig deilig! Vi prøver ligge tett men våkner «seperat». Lol.

I natt blei jeg vekket av barn som løpte rundt. Kl 02 på natten? Are u for real? Hvor er foreldrene, tenker jeg. Eller kanskje de bare sjekket inn hele familien veldig seint? Uansett så er det uteolig irriterende med voksne som ikke klare å holde kontroll på barna eller oppdra de ordentlig!!! Men hva veit vel jeg?

i dag startet vi dagen med en god frokost ute i solen, timer ved basseng kanten og nå er isadora på barne aktivitet hvor de skal være kokker å lage noe mat. Super gøy! Nå ligger jeg på sengen å er vanvittig klar for å lukke øynene noen minutter før vi blir å hente henne igjen. Vi snakkes mer etterpå for jeg er utrolig trøtt.

 

Vi har valgt å reise til

God kveld ! Hvilken dag er det i dag? Tirsdag? Onsdag? Veit dere hva? Jeg har slettes ikke peiling men ikke at jeg bryr meg så innmari mye heller. Vi er på ferie nå! Da er det lov å glemme både tid å dag. Til vanlig er jeg jo egentlig ganske dårlig på alkuratt det, tid. Men på ferie er det lov å være hakket verre !! Eller? Haha.

Anywyas…

            Nå har vi akkurat ankommet hotellet  som heter Romania beach resort som ligger i Kroatia. Det tok vel litt mer enn 4 timer med fly og en og en halv time med buss. Det som er litt «kjipt» ( om jeg i det heiletatt kan si det) men det med å være influenser så må det være det at du ikke kan ta av trynet når du føler for det. Uansett hvor jævlig du føler deg med både fett, eksos og svette. Her går kameraet og videoblogg for fullt hele tiden, no breake Whats so ever! På Gardermoen sjekket vi inn, spiste noe mat, spiste litt uno også var tiden plutselig inne for ombord stigning. Jammen rakk vi det denne gangen også. Hadde vel aldri i livet rukket det flyet om jeg hadde dratt alene eller sammen med Camilla HAHAHAHAHAH!

Her er tiden samme som dere utenom når det er vinter for da ligger de som bor her en time frem. Så da var jeg ikke så uheldig med blogg tiden like vel da.

Isadora fant seg allerede en venn som skal bo på samme hotell før vi hadde lettet med flyet. Jeg bare elsker  at hun er så spontan og sosial, er alltid lett for henne å få nye venner. I tillegg er hun helt mongo snill å ha med på tur!! 

Hotellet vi bor på er det beste familie hotellet som er her, derfor også ekstrem populært. Vi har booket oss inn på en to Roms leilighet med inkludert frokost og middag. Kjempe deilig! Det er en del mye mørkere her enn hva det er hjemme så det blir veldig spennende å se plassen ordentlig i morgen tidlig! Nå er vi trøtte og slitne etter en heil dag med reise. Vi skrives i morgen da blogg venner. 

Natta <3

Endelig fremme

Hallo. Da er vi fremme dere, endelig! Eller vi er vel strengt talt ikke «fremme fremme», men fremme for i dag om dere skjønner? Vi valgte rett å slett kjøre litt over halve og da blei destinasjonen Lillehammer. Med ei lita søt snuppe i baksetet som også har vert i bhg, tenkte vi at det Var nok bil kjøring for i dag. Vi har sjekket inn på et hotell her i Lillehammer som faktisk ikke var noe dyrt til familie rom å være. Veit det er så mange voksne eller foreldre med barn som klager på at det er så dyrt å reise med barn. Kan ikke akkurat si oss enig i det. 

Vi snakka litt om å kjøre hele veien til Oslo i dag men siden flyet våres ikke går før kl 18 i morgen tidlig hvor vi hadde måttet sjekket ut kl 12 i Oslo uansett . Blei vi enige om at det kom til å bli mye venting og utålmodighet, noe jeg absolutt hater. De andre to jeg drar med er jo ganske «tolerante» får sånt unødvendig tull, det er ikke jeg!

Hele turen har gått kjempe fint å vi merker nesten ikke at vi har sittet 4 timer i bil. Isadora er helt fantastisk å ha med på tur dere aner ikke, noe jeg selv også er veldig glad for.  Nå gleder jeg meg bare til å komme i sengs etter jeg har vaska å fønet håret. I morgen gleder jeg meg til hotellfrokost, det er alltid så deilig.

Isadora strålte fra øre til øre når vi fortalte henne at vi skulle på bade ferie.  Dumme oss sjekka jo ikke vær meldingene for plassen vi nå er på vei til. Vi aner virkelig ikke om vi ville sukke  eller le når det plutselig gikk opp for oss at vi faktisk hadde booka tur til enda mer regn.. hahahahh! Men heller 20-25 pluss grader og pitte litt nedbør. Enn masse regn og 1-3 grader… hallo!! Det er jo døds kaldt!

Hotellet får dere se i morgen, nå sier jeg natta.

Dere vil ikke tro det

  Dere vil ikke tro hva vi nettopp har prestert å gjøre! Men jeg føler jeg lenge har prøvd å fortelle mennesker hvor utrolig spontane jeg og kjæresten er, uten noe spesiell suksess. Men  føler jeg at dere endelig får se hvor spontant vi lever her i hjemmet.

I dag tidlig sto jeg opp med Isadora i halv 8 tiden. Gjorde henne klar til bhg og dro rett hjem for å jobbe etterpå. Var jo så klart litt trøtt etter at vi var oppe seint til kl 04 i går kveld. Så jeg unte meg selv en halvtime extra på øyet etter at jeg følte jeg hadde vert effektiv nok.

Etter vi hadde sovet litt igjen fantaserte jeg jo så klart om det fine været. Jeg elsker sol å varme!! Det å få servert frokost på grillen og sitte ute heile dagen er jo bare det aller beste! Jeg spurte kjæresten om han ville sjekke værmeldingene og gjett hva..??  Jo bare fuckings dritt vær helt frem til neste torsdag?! Omg du kødder med meg nå eller? Hva faen!

Vi snudde oss mot hverandre å banket i bordet: «Nei dette orker vi ikke. Nå er det nok!!!» jeg fikk beskjed av kjæresten å jobbe meg litt frempå så skulle han fikse med bookingen, så ja.. Her sitter vi altså nå med koffertene som vi enda ikke har klart å pakke ut av fra turen til Venice. Nå er det bare å pakke på nytt for her blir det badeferie woohoo..!! Og det jævla flyet går i morgen!! Hahah for ett liv

<3 I love it <3

Det lå vel noe i den badedrakten og alle de strand tingene som vi kjøpte til Babylon i går, haha. Nå gleder vi oss til å fortelle henne at vi skal på tur etterpå. Vi blogges!

Jeg leeeer! Er det mulig?

God morgen alle sammen!! I går kveld hadde vi en veldig hyggelig og rolig kveld. Jeg som liksom skulle jobbe. Det gadd jeg jo ikke da haha! I stede rulla vi oss noen ruller og åpna sjampanje flasken som vi fikk i forlovelser gave med familien. Den vi liksom skulle spare til en spesiell anledning, men alle dager her hos oss er jo veldig spesielle da haha. omg.. hør på meg da. Vi kjøper gjerne inn en likens flakse senere når vi skal noe spesielt så det spiller jo igrunn ingen rolle. Hyggelig er det jo uansett. Se på den vakre forloveden min da som stråler fra ør til øre hver dag. Når man lever med en sånn sjarmør som dette så kan man jo ikke være noe annet enn glad!! Fakta.

 

I går var vi som sakt en liten tur på Moa og vi drar aldri der ifra uten en gave til Babylon, tro du meg. De begrensingene vi setter for oss selv som voksne med å ikke komme hjem med for mye stesh  og greier er jo alltids veldig vanskelig, herregud!! Men at det gleder et lite hjerte som dette er det jo ingen tvil om. Dere Kan jo dømme selv ut i fra de freshe «bade» bildene som legges ved når det er typ 3 + grader.. wooow for ett kupp liksom hahhahah.. timingen kunne ikke vert noe bedre med de forferdelige vær meldingene hele uka å det som måtte høre til. Det neste blir vel At det kommer snø og nedbør! Men på Langlo veien bryr vi oss ikke noe særlig om sånne tåpelige hverdagslige ting.  «kjepper» som vill sitte seg fast i de flotte ny «hjulene våres» kan heller få lov til å dra til nabon hahahahaahahahahahahahahaahahh!!!!!!!! Jeg dør!!!! For her sprader vi nemlig  rundt i splitter ny badedrakt, solbriller og  strand veske, klar for beachen any time soon liksom…  Where is the beach.. sant?? Nå er det stemning i hjemmet dere!! HAHAHAHAHAAAHAHAHHAA. fy faen i dag er jeg morsom …. looool!

Et evig savn

Hallo hvordan har dere det? Alt bra eller ? Jeg sitter på fergen i allefall på vei hjem nå. Vi startet dagen litt senere enn planlagt i tilegg dro vi en snar tur innom Moa.     Her var vi å såg på forlovelser ring til papi. Vi har snakket litt om at vi begge har et ønske om å bære ringer begge to. og siden det nå bare er jeg som har ring er vi på utkikk etter en til han. Jeg syns det er vanvittig fint at kjæresten min også har ønske om forlovelser ring selv når det mest «vanlige» er at bare damene har frem til man er gift. Eller at man kjøper par ring til forlovelsen. Men siden vi begge er litt «ekstra»på alt, så skal vi ikke ha noe som er «vanlig». I tilegg tenker vi ikke bare diamanter til meg men også til han. Og ikke bare en, to eller tre… men mange! <3 vi fant vel egentlig ingen som var skikkelig spot on men vi tenker å sjekke litt på nett fremover også.

Nå gleder vi oss skikkelig til å komme hjem å hente Babylon ( Isadora). I kveld tenkte jeg jobbe litt og få orden i huset. Jeg dagdrømmer mye om det fine været som har vert her. Det er virkelig et evig savn og bare kunne sitte ute i sola å «tane» på jobbe!

Klem.