Det er litt små flaut

Hei venner og “uvenner” (haha.) I skrivende stund sitter jeg spontant i bilen på tur til Ålesund for å levere tilbake ei seng, som ikke funker.

Jeg kjenner det er litt små flaut å stikke innom bloggen her, siden det nå er hele 3 dager siden jeg oppdaterte den sist. Men for å være ærlig har jeg hatt det så gøy i helgen med gode venner, at jeg valgte heller å leve i nuet enn å sitte ned i telefonen usosial.

Videre frem til nå har jeg kost meg masse med familien og snuppa mi. Og på kveldene har jeg heller valgt å legge meg, i stede for å kverne hjernen for og finne  innhold å poste.

Sorry but not sorry- 2021 er så sinnsykt lite innholdsrikt at det veldig ofte er litt vanskelig å både engasjere seg og være kreativ. Når ukene og helgene er ganske det samme.  

Jeg hater å ikke være “klar”

Omg dere aner virkelig ikke HVOR lenge jeg har sett inn på dette rommet og hatt lyst til å rydda det. Det er sikkert i hele 5 uker og jeg har legit blitt drit stressa, siden jeg ikke har fått lov til å løfte tungt.

Helt ærlig har jeg heller ikke hatt motivasjon til å ta tak i det. Det har vert så rotete at jeg ikke helt selv har visst hvilken ende jeg skulle starte på. Men nå er det altså gjort og hele huset er ryddig, for uten uten om loftet. Nå er det ikke flaut å få besøk i påska, hahaha!

Jeg skulle ha støvsugd og vasket gulvet på stua men vi får se om jeg orker. Nå har jeg brukt så mange timer her til å bli lei nok som det er. Hahah.

Snupoa mi har besøk og de sitter nå å spiller mario cart.. Kanskje jeg skal hoppe i dusjen å begynne få på trynet? Man veit jo aldri hvem som ringer på en fredag og jeg hater igrunn å ikke være “klar”. 😂 

Kald og i sjokk.

I går var jeg og snuppa mi en tur i parken for avslutning med håndballaget hennes. Selv om det regnet var stemningen ganske fin. Vi gikk ned i solskinn men kom fram i rein og storm.Egentlig skulle vi grille men de planene blei avlyst, mtp de nye reglene for korona. Avslutningsfesten varte heller ikke mer enn en time, det er vel litt begrenset alt man skal rekke på den tiden.

På festen fikk barna kake, kokosbolle og deplom. Drikke tok vi med selv. Og selv om jeg hadde kledd med godt med regntøy må jeg ærlig si at jeg blei ganske kald på slutten. Men drt er jo sånn som skjer når man som voksen bare sitter på en benk. Uten mye bevegelse.

 Men OMG så sykt kaldt det EGENTLIG er med regntøy!!! 😭 Jeg fikk jo helt sjokk. Men når sist gikk jeg i regntøy også da? Når jeg var 10? LOL.

Bilder fra mandag+ en update

Starten på uka i går var egentlig ganske fin. Med sosiale greier hele helgen hvor jeg ikke var hjemme før kl 21:30 på søndagskvelden. Så var det egentlig veldig rart å føle det var søndag i går når det egentlig var mandag.

Helgen i seg selv var faktisk helt amazing og jeg har verken vert sosial eller sett andre mennesker enn familien og venner til snuppa mi, de siste 5 ukene!

Målet for tiden fremover er å være ute ganske mye å nyte den fine tempen, for nå er de snart nå er sommer. Jeg vil bevege meg mye og har virkelig opprettholdt det den siste tiden. Og på mandag (altså i går) gikk vi en fin jentetur i skauen! 

I dag tidlig våknet jeg kl 05 og fulgte snuppa mi til skolen kl 08. Før vi videre etter skolen dro til fotballstadion med en venninne på sykkel og vind drage i handa. Vinden var skikkelig fæl i dag om jeg kan si det selv. Til og med dragen var ganske misfornøyd og det gjorde vondt i ørene i lengden.

Men vi hadde det hyggelig med både niste, saft, drage og sykkel tur. Etterfulgt med trening på fotball. 

Jeg har dessverre ikke bilder i fra dagen i dag. Men slenger  gjerne med noen fra turen i går. 💕

(Del 2 kommer i morgen) 

Rebellen inni meg roper!

Nå har jeg virkelig ikke malt i hjemmet eller fått utløp for noe av det kreative som sitter inni meg. Og jeg veit at når korona kom var alle med på trenden med å gjøre noe nytt med håret. Selv hater jeg sånne trener som er basert på  “alle andre gjør det og nettopp derfor skal jeg gjøre det samme !”.

Og derfor har jeg nå, et helt år senere følt litt på trangen for en ny forandring. De aller fleste velger jo en ganske nøytral, kjedelig ig vanlig” farge, Hvor de liksom tar etterveksten, nye striper eller stusser tuppene pittelitt. Men jeg??  

Nei jeg klare serriøst ikke å stoppe tenke tanken på HELE hår i Blått! Rosa! Lilla! Eller Rødt!! Og trangen har virkelig banket på døren opp til flere ganger om dagen denne  uken!

Nå har jeg jo selv egentlig bestemt meg for å IKKE hel bleike håret  på en veldig god stund. Etter forrige fiasko hvor jeg så og si endte opp “skallet” på toppen av hodet. Både fordi jeg satt for lenge og fordi jeg heller ikke var så nøye og tålmodig nok. LOL #FML 🤪Men seriøst… Hvor kult hadde det ikke vert å spart ned etterveksten og heller fått til en kul ombre ytterst. Med en sprek farge i fra midten av hodet og ut?

Altså nå må jeg jo spare litt til før etterveksten har blitt lang nok til det. Det klare jeg å se selv, lol. Men jeg kjenner sårt på en forandring med noe kult og rebelskt!

Jeg elsker jo farger i håret som kan skille meg ut fra mengden. Og ordet ” uten om det vanlige” beskriver jo så ABSOLUTT meg på en flekk. Bare jævlig drit at jeg blir så fort lei etter noen mnd og vil skifte ut fargen på nytt!

Hater jo igrunn permanent farge siden det er helt jævlig å få ut av håret igjen. Ikke kan msn dra på seg det man vil av tøy og må konstant tenke fargemessig.

Derfor tenkte jeg nå å bruke farge-spray i tuppene, så får vi se hvor fint det går i lengden. Da kan jeg bare vaske ut og skifte farge heeeele tiden!!!!!

Om det ikke funker så blir jeg garantert å skaffe meg ett par forskjellige wigs liksom. 💯

Da er det heller ikke stress å gå tilbake til de lyseblonde lokke ne når jeg måtte få lyst til det 😍 

Vi Nordmenn er de aller dummeste!

Tenk at vi i dag har feiret 1 år med korona… Hvor sinnsykt er ikke det? Og bedre vil det nok bli, men ikke akkurat med det første viss vi skal se realistisk på ting. Regjeringen skrur av og på knappen for nedstengning som om det skulle vert basketballkamp.

Og jeg tror legit vi i Norge er de ENESTE som leker korona med full lock down kun i to dager før vi åpner opp igjen. Og nå to uker igjen så vi kan skyte oss selv i leggen frem til påske, når de tenker å åpne opp igjen. Slik at vi utålmodige nordmenn kan leke dumme flindkaller på norgesferie nok en gang!! si meg…  

 

Lærte vi ingentingr i fra fjoråret?

 

Nordmenn drar fortsatt på shopping og skal på død og liv på leke land og aktivitetsparker med barn og familie . Vi gir rett og slett katten i om smittespredningen er på sitt aller verste!

Hallo.. Barn trenger ikke så mye for å ha det bra og være fornøyd. Og i mange tilfeller kan man spørre seg selv om man drar på familie parker for sin egen del eller barna? Det skal ikke mye til for å aktivisere hverandre og være sosiale i egen husstand liksom…

Hvorfor utsette seg selv og de man er glad i når det sier seg selv hvor hjernedødt dette er??! Er det rart at menneskeheten mister motivasjon til felles dugnad og alt som er når det kommer til korona?? Viss regjeringen ikke tar et skikkelig balletak med FULLSTENDIG lock down sånn som alle andre land i hele verden så kommer vi til å måtte leve med korona RESTEN AV LIVET!!!!! 😭😭😭😭

Jeg tørr ikke engang tenke på hvilke regler og smitte økning som kommer i det vi er ferdig med å feire påsken på hytta, after ski og i skibakken! Her raser nordmenn i tottene på hverandre av mennesker som drar til mexico på tv innspilling hvor de er max 12 deltakere på ett og samme hotell konstant. Til en hver tid med null kontakt med omverdenen. Der har de ikke tilgang til så mye som mobiltelefonen så de ikke får vite hva som skjer ute i verden. 

Men hyttekos… Det skal vi ikke bare ha for det MÅ vi ha!!! OMG!!!!!!🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Her skal ungdomen krenkes og sjikaneres opp og ned i mente. I mens på Gardermoen står milevis med kø av godt voksne reiselystne nordmenn. Som er mer enn klar for å sprade rundt i speedo på Granca med en cocktail i handa ???

Og på nyhetene hører vi konstant om rekord booket norgesferie i kommende sommer… Trenger jeg egentlig å si noe mer?? Jeg tenker likt som mange andre at de som lever i andre land med sol og varme har det så sinnsykt mye bedre enn oss, selv om de har mye strengere regler.

De kan i det minste sitte ute i hagen sin, grille, tane, kose seg i sola og være ute hele tiden. Mens vi nordmenn?

Her er det faen meg 9 mmd med stygt vær, mørk tid og dårlig temp. Også har vi ussel 3 mnd som liksom kaller seg selv for sommer.. I fjor hadde vi jo ikke det engang, for da regner det jo faen meg i HELE JuLI!!!!!

Jeg har så utrolig mye på hjertet når det kommer til denne situasjonen at jeg kunne rantet i over en time .🤦🏼‍♀️

 

Nå er jeg faktisk utålmodig, lei, irritert og sur!!!!

En søndag utenom det vanlige

Selv om mange er i lock down nå, går heldigvis ikke denne epedimien så utrolig mye utover barn og ungdom under 20 år. Og på søndag var jeg med snuppa mi i hallen på hennes aller første håndballturnering. Jeg har heller aldri sett henne på trening siden reglene er ganske strenge nå osv. Så det var utrolig gøy å se hvordan hun “ligger” ann i handball som hun snakker så mye om. 

Utrolig gøy å se hvor flinke barna er i sportslig aktivitet. Og selv om vi ikke var så mange lag eller foreldre til stede så fikk de jo unna noen kamper på en time.

Snuppa mi var i allefal super fornøyd med både bilde, medalje og vafle på slutten av turneringen . 💕