Ikke bare-bare

  Ja altså i går hadde jeg tenkt til å blogge men allerede kl 21 hadde jeg blitt så trøtt. Da gikk jeg faktisk bare å la meg! Men angrer jo på det siden jeg atter engang våknet kl 01:30 og hold det gåendes helt frem til kl 04:30. Og opp igjen kl 07:10, som vanlig.

Men det er helt greit. I dag har vi vert på bygge butikken for innkjøp av lister til de helt Amazing bildene som jeg nå lenge har ønsket å henge opp på den svarte veggen. Selv om bildene er sykt fine og veldig store mtp at jeg ville ha kjempe store bilder, så har det virkelig ikke vêr bare-bare med å finne rammer ass. Let me tell u so!  Ingen som passer størrelse 60×80! I allefall ikke på bobdelandet. 

Og når jeg først har vert i byen har jeg alltid glemt å sjekke etter. Da skal jeg liksom handle alt mulig annet sånn som sushi, hahahaha! Tenker seriøst ikke på noe annet enn sushi om dagen haha!

Men nå har jeg både fått kappet listene til ramme, spraymalt de og fått festet bildene på baksiden. Fy faen jeg er så sinnsykt kreativ, det er helt vilt!! Men i dag har jeg også fått god hjelp av besten og besta da, det skal de ha. 💕

Snuppa har lagt seg for lengst og jeg skal straks til å dra hjem til kattungene som jeg savner veldig. De har vert mye hjemme alene i dag hvor jeg bare har vert innom små turer for å mate de, si hei, skifte vann og tømme katte toalettet .

Time to update!

Heisann! Jeg kan ikke helt huske hvor mange dager som her gått, siden jeg oppdaterte bloggen sist. Og jeg husker heller ikke så mye hva jeg har bedrevet tiden med, lol. Hodet står legit nesten helt stille!

Eller jo… Fredag brukte jeg store deler av ettermiddagen, pluss kveld til å sette opp og montere det nye klatrestativet til pusene. Herregud det var ikke bare bare- selv for den glupeste!

Videre på kvelden fikk jeg besøk av en venninne også dro jeg og henne til noen venner etter på igjen.. Veldig low-key greier spør du meg.

På lørdag tok jeg det helt piano sammen med familien og spiste lørdagspizz. Det er det sykt lenge siden vi har hatt så det var også veldig digg!

På søndag styra vi litt med ansiktsmaling også hadde vi besøk av nabojenta, som er på besøk i dag igjen. Hyggelig for barna!

Det er ikke til å tro men nå er  jammen meg denne mandagen snart over også! Jeg har vaska gangen og er egentlig ganske klar til å legge nytt gulv i kveld. Men vi får se for jeg har også noen lister som skulle vert malt først.

Nå skal jeg jobbe litt videre før det blir ansiktsmaske med snuppa om ikke veldig lenge. 

En ny tilværelse

Hei alle sammen! Nå kan jeg tenke meg at dere har vert like spent som oss på denne nye tilværelsen som katte eiere. Ikke bare er kattungene utrolig søte men de er også sjokkerende snille!

Det var ikke en lyd å høre fra de i bilen da vi hentet de i går kveld fra Ålesund. En biltur som varer litt over en time ca.  For uten om da jeg skulle spise sushi, den måtte jeg bare legge bort med engang. Det kan man jo trygt si, lol! 😂

Da vi kom hjem gjorde de seg kjent med huset hvor de også var ganske rolig og sikkert litt små skeptisk mtp den nye omgivelsen. Men det tok heller ikke lang tid før de spiste litt mat, gjorde fra seg på do og var klar for kos med masse purring. #smelt 😍

Når vi var klar for natta startet pusene å sove på barnerommet, før de vekka snuppa noen timer etter med litt lek og vi endte å sove hos meg. Alle 4 i samme seng, utrolig hyggelig! Jeg elsker det.  Og i dag tidlig våknet jeg med begge pusene liggendes trygt og godt i hals kroken min.

Nå har vi både lekt og pusa mye. Men kattene kom til oss 8 uker gammel, så de er fortsatt ganske små og sover veldig mye!  

Tror de egentlig skal være 12 uker gammel så de kom til oss en mnd før enn “anbefalt”. Men dette er sikker opp til hver enkelt. Men de kom fra et utrolig god og snill hjem er det INGEN tvil om!

De kattene er såå snille og rolige. De leker mye men det er ikke mye mas og mjauing på de liksom. I tillegg så styrer de mye med seg selv og hverandre. Er utrolig glad for vi bestemte oss for to katter og ikke bare en. Det er sikkert også en stor fordel mtp at de skal vøre inne katter. 

 Men siden de er bare kattunger så sover de også ganske mye. Akkurat nå ligger de inn til snuppa under dyna og sover i mens vi ser litt på tv. Vi alle har spist middag og livet er ganske herlig. 

Jeg syns det er fint å ha katt og har jo vokst opp med det da jeg var liten. Men sammtidig er det veldig uvandt i forhold til hund som jeg nå hadde i 11 år. At vi er dyrevenn er det ingen tvil ig dette er det beste valget vi har tatt så langt i hele 2021! 💕

En stor dag- I not gonna lie ppl!

Dagen i dag startet med vår vanlige morgen rutine og filming til YT. Og nå er vi på vei til Ålesund for å hente våre nye familiemedlemmer.

Ja du hørte riktig. Vi skal ikke bare hente ett men hele to herlige skapninger! Omg. Jeg kan ikke si at akkurat det var helt planen men tanken var heller ikke så dum, noe det også er mange grunner for.

Og kanskje en av grunnene er jo også fordi jeg er så sykt spontan av meg, haha.. I NOT gonna lie ppl! 😂

TixMusic og MGP!

Hvem av dere søte helter fikk med dere gårsdagens aller første  MGP opptreden? Ikke jeg iallefall. Visste heller ikke at det allerede hadde begynt og at premieren skulle foregå på en søndag for det pleier det aldri å gjøre, eller ?  

Jeg har liksom alltid hørt om alle de raringene som smalest i MGP helgen (lørdag) for å sitte sammen å “gjette” seg frem på hvem som kommer videre, or hat nah..?  Og egentlig aldri forstått hele interessen og begeistringen for interessen det.  Kanskje dette bare har gjalt selve finalen? Og ikke alle fremføringene før det? Idk. 

Men helt ærlig så har jeg alltid synst at MGP har vert skikkelig bording og ikke minst harry. Sangene har sugd skikkelig og de norske opptredener har heller ikke vert mye å skryte av. 

Men i år? Ja i år er ikke bare TixMusic en av årets representanter. Men han har også vist en helt annen siden av seg selv hvor han også har gått ut med sine mørkeste hemmeligheter. Hvor han forteller selv hvordan det faktisk er å selv leve med Touretts , tics, selvmordstanker og ensomhet.

 

En helt annen side enn den “typiske” vanlige siden Norges befolkning kanskje er vant med. Alt fra “norske landeplager”, grove tekster om fyll, festing, dop, “horer”, voldtekter, penger og rike pappagutter osv.

Selv har Tix  gått ut med å ville ta et oppgjør med musikkanmeldere som ikke viser like stor støtte til hans nylige MGP opptreden som hans publikum og fansen.

 Selv må jeg si at Norge aldri har hatt noe større hitt, bedre budskap og flinkere vokal til å kunne representere landet våres enn hva vi hat fått i år! Er det noe denne artisten kan sp er det virkelig det å høre forskjell på en hit og en flopp når han sitter på rommet å skriver egne sanger. Det er det ikke mange norske artister som kan ass. 💯

Jeg var heller ikke klar over før i dag at han også er låtskriveren av den populære sangen Sweet but psycho som også er streamet over  en halv milliard ganger, omg! 🤯

Og jeg visste heller ikke at låten han fremførte på P3 Gull også var skrevet når han satt fortvilet og redd i baksetet på en ambulanse. Jeg mener? Genier er seriøst alltid litt annerledes . 🙏🏾

 

 Heia TIXMUSIC ! 🥳

Update på helgen

Hello babes! For en flott og rolig søndag dette er og hvor super rolig har ikke helgen min også vert.

I skrivende stund kom jeg akkurat inn døren fra besten og besta. Hvor vi har hatt en hyggelig og fin familiemiddag med både brettspill og god mat. Sissy kom også sammen med mannen sin så det var jo kjempe koselig!

På fredag var jeg på besøk hos noen venner og i går hadde snuppa mi overnatting av en venninne. I dag har vi vert ute i akebakken og jeg kan jo vel egentlig si at vi alle 3 har vert ganske trøtte i løpe av dagen.

Siden man som oftest ikke legger seg til rett tid når man har eller er på overnatting 😇 Nå har jeg åpnet meg en suger free sprite og er klar for litt Animal planet. Har dere sett serien Earth at night?. Herregud den anbefales!!! 😍

Jeg skal bli mamma!

OMG!!!! 

Jeg har virkelig venta lenge på denne dagen og vi har helt siden før jul sett oss rundt etter et nytt familiemedlem. 

Og i dag har jeg endelig fått bekreftet at vi allerede på tirsdag kan komme å hente 😍 Dette er også en overraskelse til snuppa så for øyeblikket veit hun ingenting. Ååh det blir så stas!

 

Jeg kjenner jeg gleder meg noe helt sykt selv også! Can it be tuesday already?? 😇🥰

 

 

(Jeg er IKKE gravid til de som måtte tro det, lol.)

Derfor er jeg stolt av meg selv!

Hello babes! Hvordan har vi det på denne flotte fredagen? Den er ganske kald… Ikke sant?

 

Jeg har vert ganske fraværende de to siste dagene nå. Men det er litt forskjellige grunner for det. Jeg har styra med YT non stop for å få alt på plass før første film droppes.

Jeg har heller ikke bestemt meg for hvilke dag jeg skal offentliggjøre filmen på, kanskje på onsdag i neste uke? Idk men jeg gruer meg da hahah!

Derfor har jeg også sovet knappe 4 timer på to døgn, fordi jeg har holdt mye på med redigering. Sover dårlig selv om jeg den ene dagen la  meg tidlig liksom. Mye tidligere enn normalt i tillegg har jeg stått opp tidlig også. Noe som har resultert til at jeg ikke var oppdatert så mye her. Orker liksom ikke mye annet enn familie livet når jeg sover så lite heller. 

Det er synd å si men jeg tror legit jeg ikke passer til å legge meg tidlig faktisk.

Legger jeg meg tidlig for å stå opp tidlig dagen etter så har jeg ikke sjans til å sove til kvelden igjen uansett hvor trøtt jeg måtte vær. Det hender at jeg sovner i mellom 21-23 tiden, men da er jeg oppe igjen i 00 tiden og da er det gjort.  Jeg trenger heller ikke å sove så lenge.

Alt fra 15 min til 1 time liksom. Også er jeg lys våken når jeg våkner av meg selv igjen på kvelden. Men uansett..

Jeg har heller ikke glemt den YT filmen som jeg har lovet dere. Den måtte jeg klippe og redigere hele 2 ganger og det er ikke bare bare. Det å klippe til YT film tar tid og man må være sykt  tålmodig.

Dere skulle bare visst hvor drit irritert jeg var da filmen blei sletta etter første redigering. Men når jeg ser tilbake nå så er jeg utrolig glad for at det skjedde faktisk. Ikke bare fikk jeg klippet og redigert den på nytt. Men jeg fikk også mer erfaring og øvelse. Det er jo bra og jeg føler jeg er flinkere nå enn hva jeg var tidligere. 

Men det aller beste var at jeg også fikk lært og trent meg til å lage en ordentlig intro på hele yt kanalen min. Så ikke bare er jeg glad men jeg er også drit stolt av meg selv!! Tenk at jeg faktisk kan fikse sånne ting selv?!

Først hadde jeg ikke troen på at jeg skulle få det til mtp at de aller fleste bloggere og influencers har mennesker som gjør alle desse tingene, siden det i seg selv er egentlig ganske avansert.

Men det er en mestring følelse og jeg lærer nye ting hele tiden. Det å være selvstendig er også ganske fint for da slipper man å alltid være avhengig av andre mennesker som skal fikse ting for enn hele tiden.

 Intro filmen blir jeg å poste i kveld så jeg håper dere liker den. Filmen er heller ikke så lang for det skal intro filmer heller ikke være. Det ser absolutt mye enklere ut enn hva det er, TRO MEG! 😜