Jeg takker for meg

Nå dere, akkuratt i skrivendes stund så har vi ankommet Stavanger!! Woohoooo… endelig!! Så urolig gøy da dere!! Ja hadde det i det minste vert sol da.. Hahaha. I dag skulle vi igrunn dra til bestevenninnen min å være der i noen dager. Men i det siste døgnet har det skjedd en del saker og ting som har gjort at vi kanskje skal møtes senere til uka.

Nå er vi på besøk med noen venner før jeg videre drar til en kompis.

På reisefot- jeg passer ikke inn på 71 grader Nord!

Hei og hopp alle morgenfugler!! Eller nå er vi jo egentlig over på ettermiddag men dagene våre går ganske i ett her så vi er relativt tidlig oppe for p komme oss fra A til B.

I går startet jeg dagen nok engang i 08 tiden. Ja nå har jeg igrunn ferie men selv i ferien er jeg som regel oppe i den tiden, om ikke også tidligere. Isadora sov i mens jeg pakket siste rest. Kl 09:30 måtte jeg inn for å vekke vesla og kl 10:00 hadde vi avreise men ble forsinket med ca 45 min… Nå tenker dere vel: "ja er ikke dere/ du alltid sent ute da" men denne gangen var det faktisk ikke våres skyld, haha.

I bilen tok vi og også en litt sein frokost med stekt egg og bacon.

Første stopp for turen var i Stryn på en outlett butikk for å handle inn div ting til høst/vinteren. Haha hør på oss da.. tenker allerede så langt frem i tid?? Det er ganske sykt men vi kan jo ikke akkuratt skryte i overkant av denne sommeren da. På denne butikken har de alltid syke tilbudet hvor du får kvalitetsvarer til en latterlig lav pris. Her fikk Isadora seg to fine delte dresser som hun kan ha langt frem i tid på barnehagen og ellers. For uten om det så hadde vi vi ganske fint og varmt vær i går faktisk. Men da satt vi jo så klart 8 timer i bil å svetta Hahahahaahah!! Jaja livet da dere.

Litt forbi Stryn stoppet vi også på tur over fjellet for å nyte utsikten, samtdet det fine været med en liten matbit. Her gikk det sauser fritt og det var ganske kjølig egentlig. Jeg er vel ikke alkuratt en av de som elsker friluftslivet så jeg satt der bare å tenkte på hvordan i alle dager andre mennesker kan sitte ute i dårlig eller kjølig vær å si til hverandre: "ja nå koser vi oss dere". for koselig er det i allefall ikke!!! ikke nokk med det men jeg satt også å tenkte på hvor jævlig dårlig jeg egentlig passer inn på 71 grader nord! Hahahaahahhahaahaahhaahhahaha… nå troendes at jeg dør snart!! Då morsomt!!

I bilen hadde vi med forskjellige aktiviteter så tiden gikk relativt ganske fint. Isadora har vert så sykt snill og flink, jeg er helt imponert. Vi har jo tidligere reist til syden som er noe mer lengre, men vi har aldri hatt oss en så lang tur med bil før så jeg var ganske i tvil på hvordan det ville gå siden jeg selv hater lange kjøre turer. Blir egentlig ganske grinete men i går gikk det ganske fint. Fikk sove litt og sånne ting så

Etter mange timers kjøretur var vi endelig på siste fergen fra Bergen til Stavanger. Her kjørte videre til Stord hvor vi hadde leid ett vakkert fint hus for natten.

Bildedryss fra helgen

På lørdag når vi sto opp ble Isadora inviterte til Moa av bestefar, hvor de hadde en ordentlig kose dag med "bonding time". Egentlig skulle vi til hellesylt på sommerdagene men siden Isadora fikk tilbud om å joine bestefar på tur så ville hun heller det. Jeg var bare hjemme å gjorde i stand til ferieturen som vi hadde i vente nå i dag. Husvask, rydding, vasking av klær osv…. Yes u know.. det vanlige.

Dagen på lørdag gikk å jeg kjedet meg halvt ihjel for å si det mildt! Som alle veit er jeg jo ganske dårlig på det å "trives i eget selskap". Bare det å være alene samt gjøre ingenting er virkelig noe jeg hater og IKKE trives litt med engang! Jeg er bare alt for aktiv, sosial og rastløs av meg. Til slutt når jeg ikke hadde en eneste ting å gjøre, isadora kom jo aldri hjem dro jeg på butikken. kjøpte øl før jeg der etter stakk videre hjem til en kompis.

Planen for helgen var vel egentlig bare å ta det rolig men hvor mange ganger sier jeg ikke det da. Jeg er bare alt for sosial av meg og er alltid veldig redd for å gå glipp av ting som er gøy. Alkohol eller ikke liksom. Bare synd at som oftest så er sosiale sammenkomster forbinder med alkohol. Vi nordmenn drikker rett og slett alt for mye. Ikke rart vi ligger øverst på tabellen.

Videre på kvelden dro jeg ut med noen venner på sommerdagene. Her var det stappfullt som alltid med masse mennesker og tipp topp stemmning. Jeg ble kjent med nye mennesker å hadde det egentlig ganske gøy. Ikke noe drama…. vel helt til det oppsøkte meg på tur hjem…. sjokk!

På søndag dro jeg en tur med Isadora på dagtid for å feire sommerdagene som vi tidligere hadde avtalt før helgen. Her spiste vi god mat. Såg på budene og alle standene som var satt opp. Vi fikk med oss store deler av programmet, var på tivoli, kjøpte godteri og noen leker.

Møtte Eldar Vågan fra vazelina bilopphøggers (den jule kalenderen), endene som gikk rundt i gaten og deltok på "andesleppet".

Dette er en konkurranse hvor man kjøpe nr på bade ender også blir de sluppet utenfor fossen og den første som kommer i mål vinner en stor penge premie" osv.. en kjempe fin dag med fint vær og mye aktivitet. Selv var de tekoppene på tivoliet litt i det meste laget for en hangoover doll.. men hva gjør man ikke for barna sine?? Her tok jeg på det beste smilet og den morsomste latteren til tross for den bakfulle formen.. Hahaha… herregud så vi koste oss 💕

I kveld hadde jeg egentlig planer om å jogge meg en tur, i tilegg wrappe meg men hallo se på kl.. er det noe jeg IKKE eier så er det todsbegrep.. Hahaha skikkelig optimist vettu. Vi snakkes i morgen Xox Dolla 👑

“Du ser så sur ut”

God morgen alle glade ferie mennesker! Håpe alle har hatt en super fin helg? Det har i allfall jeg. På fredag hadde jeg en sminke jobb til ett utdrikkingslag. Her var jeg i grunn bare leiga inn for å gjøre en jobb men fikk meg ette hvert noen drammer selv i glasset. For en gjeng alstå, skulle virkelig likt å være flua på veggen hos de for å si det sånn altså!! Hahaha!!!!!

( beklager få bilder fra dagen, men dette er ganske begrenset av ønske og til hensyn av de som arrangerte det) håper at dette er forståelig.

Etter noen timer på de forskjellige postene var det på tide å reise hjem igjen. På veien stoppet vi innom en koselig, liten lokal kaffebar hvor de solgte nydelig mat og god iskaffe. Dagen min startet kl 08:00, avreise kl 10:00 men jammen var jeg ikke hjemme igjen før i 20 tiden. At det hadde vert en lang dag er ingen tvil om men også sinnsykt gøy!!

Når jeg va hjemme igjen dro jeg og isadora en liten tur oppe på loftet på det nye lekerommet hennes, hadde litt kvalitetstid før natta.

Jeg får ofte høre "du ser så sur ut" når jeg ikke smiler. Men da skulle dere ha møtt meg når jeg ikke smiler og i tilegg er sliten… Hahaha sånn som dette der jeg da ut. Ikke så veldig hyggelig, sånn ser jeg forresten også ut om morgenen for jeg er virkelig INGEN morgenperson ahahahahahah!!!!!

Skjønner jo nå at jeg kan oppfattes sur for dette trynet så ganske surt ut. Men jeg vil også påstå at det har veldig mye med at jeg er en veldig livlig, frisk, hyggelig og sprudlende person til vanlig så mår jeg er alvorlig kan det virke litt rart for andre rundt.

Forresten så er dette den første fredagen og første helgen på nesten to mnd hvor jeg ikke gjør noen ting som helst foe uten om jobb. Som tidligere nevnt så har det virkelig gått i ett siden den påske kabareten som vi hadde. Siden da har jeg faktisk bare hatt 2 helger+en dag med rolige kvelder. Noe som er helt sykt å tenke på siden det faktisk er ett halvt år siden!!

Hater når det skjer….

Hei dere! Nå er det en stund siden jeg har oppdatert denne bloggen, i know. men mye har også skjedd på veldig kort tid og i tilegg har jeg hatt veldig mye å gjøre.

I dag tidlig sto jeg opp kl 07:30 for å gjøre meg selv klar og pakke ned alle produktene og tingene som jeg måtte ta med. I mens jeg sto å pakket ned tingene innså jeg noe som jeg alltid innser når jeg er på reisefot som dette er at jeg virkelig må kjøpe og investere i en ordentlig beauty koffert som jeg kan ta med meg over alt. Da tenker jeg ikke på sånn tulle koffert men en en beautybag med hjul, lys og sånn man kan sette opp til "bord" med all sminken i, ja full pakke rett og slett. Da er alt ferdig organisert og jeg slipper tenke på alt mulig annet som bord, stol og det å måtte legge alt utover når jeg kommer frem. Dessuten så slipper jeg at ting blir knust. Hater når det skjer liksom i tilegg har jeg plass til å ta med mye mer enn nå. Nå må jeg liksom bare velge det "viktigste". Og dere kjenne tjo meg.. jeg liker jo å overpakke, faktisk så trives jeg veldig godt med det. Vil jo ha med alt sånn i tilfelle .. om man ikke skulle få bruk for det likevel hahah!

I bilen hadde vi det ganske hyggelig og det er veldig gøy å se hvor mye mennesker bryr seg om hverandre og engasjerer seg til å kunne få til ting å gjør noe for andre noen ganer, ikke bare for seg selv. Som dere ser så var jeg travelt opptatt med å blåse opp ballonger og passe på at de ikke dro noen plass. Hahaha guud jeg er så festlig ass… Haha

Nå Har jeg gjort klart alt som skal være klart til de andre kommer så nå sitter jeg egentlig bare å venter. Koser meg i sola med ett vakkert hav fremfor meg, nyter livet med lmusikk i eget selskap.