Stavanger love

I sommer har vi rukket å gjøre så vanvittig mye, både jeg og Isadora sammen, men også ting hver for oss. Men om jeg husker alt gjenstår nå å se da.. haha! Jeg kan jo først begynne med den lille "Kina-reisen" vi og jeg har hatt her hjemme i Norge.

Stranda- Stord- Stavanger- Kristiansand- Oslo- Molde- Stranda- Ålesund- Fosnavåg- Stranda

Som tidligere nevnt leide vi ett stort, fin og moderne hus i Stord. (Forrige innlegg). Hvor vi hvilte oss en dag før vi dro videre til Stavanger siden turen er ganske lang.

I Stavanger var vi først hos en venn av meg. Her hadde vi en hektisk dag på kjøpesenter hvor vi spiste god mat, shoppet og drakk sikkert hundrevis av "brain cooler" før vi avsluttet kvelden med sofakos forran tvn.

Videre dro vi til bestevenninna mi Andrine og søte "tante gullet" mitt Lucas 💕😍 her koste vi oss med barna. Og på kveldene hadde vi noe godt i glasset med fine lange prater og tok igjen alt det tapte 🙂

Jeg og Isadora hadde vannkrig med vannballonger, fant tak i noen unger som vi kunne leke med i parken. Dro på IKEA sammen med Andrine og Lucas. Og fikk besøk av tvilling søsteren hennes og den rimelige nyfødte sønnen hennes Henrik 💕

I Stavanger fikk jeg forresten noe helt maaad dårlig hud!! Jeg har som regel aldri kviser og kan ikke huske sist jeg hadde en. Men her fikk jeg utbrudd allerede første kvelden hvor jeg vasket bort ansiktet i springen. Noen mente det kan ha med vannet å gjøre å guud.. jeg fikk sjokk når det plutselig gikk opp for meg hvor forurenset vannet faktisk da er her enn hjemme :O inzaaaane!!!! Jeg var temmelig sur for å si det mildt haha!

(Bilde uten funtation)

jeg hadde i allefall pakket til meg og isadora for sikkert en hel mnd hver for oss. Selv om vi bare var i Stavanger i ca 4 dager totalt… lol. Jeg var skikkelig irritert over meg selv for all overpakkingen og alle de 100 skoene jeg hadde pakket ned til tusen forskjellige antrekk, som jeg IKKE brukte… Noe mer bortkastet tid av livet mitt har jeg aldri hatt før, det er jeg helt sikker på og all denne bagasjen irriterte meg grønn igjennom hele turen husker jeg.. lærer jo aldri heller vet du!

Tiden i Stavanger gikk relativt ganske fort og jeg skulle ønske vi fikk mye mer tid sammen. I tilegg var vi 3 voksner og 3 barn så det var ganske hektiske i seg selv for å si det sånn. Men noen utrolig hyggelig og givende dager også!! 💕💕

Kjenner jeg savner de allerede bare noen dager etter vi hadde reist 💕dere aner virkelig ikke hvor mange ganger jeg har virkelig ønsket at vi bodde mye nærmere men neeeida… Andrine bestemte seg for å flytte, noe som er helt Ok. Men på helt Andre siden av landet??? Really?? Koom aaan!!! Skulle trodd hun hata meg haha!

Mamma sier jeg er ukonsentrert, hun har rett

Hallo dere!! Nå er det jammen meg sikkert en evighet siden jeg blogget sist, i allefall en hel mnd. Tro meg jeg har tenkt på å levere innlegg til dere mange ganger men nå har jeg så mange bilder i fra lang tid tilbake at jeg verken aner hvilken bilder av 1000 jeg skal legge ut og hvor jeg i det heletatt skal begynne. Har jo egentlig lyst til å poste om alt i detalj og legge ut alle bilder jeg har tatt selv om jeg selv men veit jo at det er helt umulig.

jeg skal heller ikke lyve men jeg er jo med på så mange ting til en hver tid og det skjer jo alltid noe hele tiden. Ikke er jeg noen kløpper når det kommer til hukommelse heller så jeg glemmer veldig fort alt som både har skjedd, blitt sakt og gjort i løpe av tiden, og dette til min store fortvilelse selv , dessverre!! Mamma sier jeg er for ukonsentrert og hun har vel sikker også ganske rett i akkurat det. Sånn har jeg alltid vert å sånn kommer det nok alltid til å være også.

Anyways… Nå har hverdagen og vanlige rutiner allerede pågått hos meg i en uke og jeg kan med sikkerhet si at "ferien er over nå folkens" , i allefal for min del lol. Men det er ikke før nå at jeg kjenner at batteriene har gått over sparebluss for å si det sånn. Men nå har jeg også sovet noe enormt mye også kveldene etter jobb. Ikke har jeg hatt noe sosialt liv uten om Isadora og evnt familien min sånn som jeg egentlig pleier.

Men hallo dere.. I helgen tok jeg det virkelig helt "piano", uten noe "tjo-hei og 4 kvister deler seg". reising og festing ble gladelig satt på hylla og jeg har takket nei til så sykt mye denne helgen. Alt fra harry fest på bondelandet til gratis konsert, fly og opphold, møte med artister osv på øya festivalen i Oslo osv..

Jeg har jo lenge selv sett at jeg hadde hatt godt av noen rolige helger men ikke prioritert det litt engang. Dere kan jo tenke dere. Siden påsken så var dette 3 helgen min hvor jeg ikke gjorde en eneste ting.. noe som er ganske sykt med tanke på at jeg noen ganger har vert ute alt fra 2-4 dager på en uke opp til flere ganger i mnd…??! *himle med øynene*

Men jeg kan jo egentlig ikke klage heller for jeg har både fått oppleve å gjort mange syke og gøyale ting. Jeg elsker jo det!! 💕💕

I kveld har jeg bare sett filmer på tvn. Skulle igrunn trene men det tar jeg i morgen, Haah. sier jeg jo alltid men vi får se da.. nå skal jeg i allefal begynne å blogge mye mer igjen så her er det bare å følge med 🙂 beklager for ett veldig seint blogg innlegg men sånn ble det denne gang. Jeg er i allefal tilbake og det er alt som tells. Nå skal jeg bare se ferdig "taken" før jeg stikker å lander trynet i "loppekassen" . Vi snakkes da dere, love.