Dette vil du ikke gå glipp av!

Vil du ha flere barn? Nei igrunn ikke. Isadora er 6 nå og det er veldig fint å ikke være så “låst” lengre til barn på samme måten som før. Jeg føler liksom at jeg har fått min “dose” og ønsker heller ikke å “binde” meg noe mer på det å oppdra flere barn fra begynnelsen av igjen. Når Isadora er 18 er jeg  41 og det syns det er veldig fint. Da er jeg fortsatt ung og henne myndig, i stedet for å begynne på nytt igjen med bleieskift nå, og da bli enda gamlere å bruke resten av livet mitt på det. Jeg la hele karrieren min på vent da jeg fikk henne og nå går ting så bra at jeg ikke har lyst til å gi opp drømmene på nytt for noe jeg selv ikke har et behov for. Jeg har isadora å hun er så fantastisk fin, god og snill. Vanvittig morsom er henne også! Vi har det bra sånn vi har det og mangler liksom ingenting. Da føler jeg ikke akkurat for å få en rampete attpåklatt som fucker opp hele familie dynamikken.  hahahahaha…. Skjønner? 😅

Når skal du gi ut de sangene du har snakket så mye om? Venter spent. Dette svarte jeg i forrige spørsmålsrunde, alt til sin tid. Nå er det så mye på agendaen men jeg var faktisk i kontakt med noen innen musikk bransjen tidligere i uken. 😉

Hvilke redigerings-app bruker du? For det meste instagram 📸

Ser du på deg selv som samme person nå som da du var med på Paradise Hotel? Ja jeg har alltid vert ganske ganske i “kontakt” med meg selv og for meg har det alltid vert viktig å få være den man vil være, gjøre det man har lyst til og være 💯 “real” liksom. Jeg er like tullete og fjaset like mye nå som da. Jeg er like snill, morsom og omtenksom. Eneste forskjellen er vel at jeg har flere livs erfaringer, ser annerledes ut og har modnet en god del. Er vel kanskje ikke like “naiv” med mennesker og tror det finnes noe godt i alle, i tillegg finner jeg meg ikke i like mye “piss” som jeg gjorde da (selv om det ikke var så mye). Nå gidder jeg liksom ikke å kaste bort tid, vennskap og energi på mennesker som IKKE fortjener meg. Det er mye lettere å si “fuck u” og farvel! hahahahahaha 🖕🏾

Hvilke linje gikk du på videregående? Og var du russ? Først gikk jeg helsen og sosial, før jeg droppet ut fra design og handtverk for å starte på privat Frisørskole istede. Jeg  valgte heller å “chase” ut penger for privat skole som er mye raskere enn vanslig skole gang etter som at jeg IKKE er en jente som orker ting som drøyes ut i det uendelige. Etter det gikk jeg privatskole som makeup artist og har tatt en del andre leder, instruktør og grunder kurs. 💰

Og for å svare på ditt andre spørsmål har jeg aldri vert russ siden det ikke er noe som hører til privatskoler, som er litt mer ordentlige, dyre og eksklusive.  Enn å bruke en hel mnd  i sin skolegang på å drikke seg full en hel mnd i strekk! 🚨

Sminke video? Jaaaaa… Men først må jeg kjøpe nye vipper og redigere noen andre YT filmer førs, tror jeg. 🎥

Hva liker du å gjør? Hmm.. Denne har jeg tenk mye på faktisk og jeg er en jente som liker p drive med mye hele tiden Jeg har mange interesser og er fanatisk en hel del “gutte jente” og er liksom ikke redd for å få møkk på fingrene.

Jeg liker å trene, shoppe, jobbe, ordne i og rundt huset. spille fotball, synge, danse, stå på snowboard og feste. reise, redigerer og spille inn filmer, renovere, male, være med familien, dra på konserten og festivaler. Jeg liker å ta bilder, høre på musikk, ordne forretningsplaner, være kreativ, gjøre samarbeid med andre innen jobb. Spise en god middag ute, vøre kreativ inne sminke og hår. Være sosial, være usosial, se på dokumentarer om naturen og verdensrommet og sikker mye mer 🙈

Nå er det faen meg nok folkens !!

Nå er det faen meg nok folkens! Nå har brannen i Amazonas som ligger i Brazil og videre mot Bolivia, Colombia og Peru stått i fyr og flammer helt siden tidlig i august og den fortsetter bare å brenne. Denne brannen er jo noe jeg selv ikke blei opplyst om før i forrige uke, hvor jeg da fikk vite at Amazonas har stått i fuckings brann i hele 3 uker. Og det var da!! Tre uker dere?? Men nå har den stått i over 1 mnd.. Hallo.. det er jo helt vanvittig mye!

‼️ANYWAYS‼️

Videre har jeg lest meg opp på at myndighetene i Brazil har fått mye kritikk for å ikke gjøre noe med brannen og omstendighetene som nå påstår. Presidenten i Frankrike var en av de som faktisk gikk ut offentlig med en henvendelsene, noe presidenten i Brasil likte svært dårlig og tok som en fornærmelse. Presidenten i Brasil har heldigvis nå innført forbud mot all ildspåsettelse, men visse typer til jordbrukspraksis er unntatt.

Ikke nok med at hele Amazonas står i brann men presidenten i Brasil har også nektet å ta i mot “G-7 landenes” tilbud som er på svimlende 20 millioner dollar, som hjelp for å bekjempe flammene .

OMG!!! hva faen er det jeg har gått glipp av her?? Er virkelig stoltheten til denne mannen så forbanna viktig at han lar et helt land stå i fare??! Og da sitt eget land…. Herregud!! Da har virkelig makten gått i hode på deg og det er Ikke sånn en leder skal fungere!!

Det er ikke bare moder jord som gråter men tenk på alle levende skapninger som har tilhørighet i  skogen, som Ikke har en stemme!!!!!!!!!! Jeg kjenner jeg blir sint og har lyst til å ta et bestemt og hardt basketak i ballene på presidenten i Brasil! Nå er det på tide å få hodet ut av ræva å bruke makten sin til noe mye mer fornuftig, enn å grine over egen status i andres øyner!!!!

‼️‼️‼️‼️‼️JEG RASER‼️‼️‼️‼️‼️‼️

Verdenssamfunnet er nødt til å takle viktige miljøspørsmål som klimaendringer og tap av biologisk mangfold, dette er IKKE greit! Nå er det også foreslått at hele EU og Finnland skal forby importering av storfe kjørt fra Brasil, dersom Brasil ikke håndterer den pågående brannen i regnskogen. Kjøttproduksjonen er den klart viktigste driveren bak avskoging i Brasil, folk brenner skog for å rydde plass til kveg. Brasil har jo utrolig mye kjøttproduksjon allerede fra før, de trenger ikke mer kjøtt. Ikke når man må avskoge og skape skogbrann for at nettop DU skal ha kjøtt på bordet!

Nylig stanset også Norge en overføring på 300 millioner kroner  som skal bidra til å hindre avskoging. MEN Norge har også nylig signert en frihandelsavtale med Brasil på verst tenkelige tidspunkt. En avtale som må stoppes i Stortinget, og endres, slik at den tvinger Brasil til å ta vare på Amazonas!!!

De som skal slukke brannen er Soldatene i samarbeide med offentlige sikkerhetsmyndigheter samt myndigheter som er ansvarlige for miljøbeskyttelse, dette har presidenten i Brazil selv  skrevet under på. Hvor mange tropper han blir å sende ut er usikkert. Men til tross for at presidenten i Brasil tidligere har ut talt seg om at han ikke har ressurser nok til å slukke brannen, har han likevel nå satt ut tropper!Jeg har også fått med meg at til og med selveste  Donald Trump også har tilbydd hjelp, UTEN noen form for respons ttilbake fra Brasil….Er det virkelig mulig?????!!!!!!

🗣🤦🏼‍♀️

Jeg håper at alle skjønner hvor viktig dette temaet er og at vi alle kan donerer noe til SKOGFONDET.  om ikke minst dele innlegget så flest mulig blir opplyst!!

💕 “Alle munner drar” og dette er Viktig!! 💕

Vi har bestemt oss!

Reklame | Bygghjemme.no

Hei alle sammen! For tiden er jeg så sykt på utkikk etter nytt gulv som skal byttes ut i stuen, etter at vi nå nylig har pusset opp så utrolig fint. Som jeg tidligere har nevnt har jeg en drøm om å legge marmor gulv i hvit og lyse grå.

Jeg har lett og lett og lett og lett.. Men liksom ikke funnet det helt perfekte gulv, siden jeg ønsker helt hvit marmor med ikke så kraftig og fremtredende grå som i bildet over. Om dere skjønner?

For ikke så veldig lenge siden satt jeg en kveld på nett hvor jeg plutselig kom over en nettside som ikke bare selger marmor gulvet jeg er på utkikk etter men de selger visst servanter også.

Jeg elsker jo marmor og til min forloveden store fortvilelse  ønsker jeg å ha marmor detaljer over alt, lol. Ikke bare er det  kjempe fint å hvile øynene på men også er det super trendy!  Først syns kjæresten selv at gulvet bare kunne være i den brune ( ikke minst lite flatterende) parkett fargen som allerede er. Men etter en del bilder i stuen både til blogg, insta og andre sosiale medier, har han tatt til fornuft og sagt seg enig i at gulvet “have to go”!!

Derfor har vi nå blitt enig om at marmor skal inn for marmor har kommet for å bli! Ikke bare skal det inn på stua men nå tar vi visst helt av å kjører marmor servant på badet også!

Nå har jeg falt helt pladask for en veldig fin servant men er veldig usikker på om jeg vil kjøre sort eller hvit

Hva syns du?

🤔

Vi skal på visning- i dag!

Hei alle sammen! I dag startet vi dagen med å sende isadora på skolen og rett etter dro vi på trening. I dag er jeg støl å har heller ikke tenkt til å lyve om det, ok? Jeg er så støl at bare det å gå i trapper opp eller ned er en stor utfordring i seg selv. Men gud så deilig det er å trene igjen! Lenge har jeg drømt om å ha en kjærest som også liker å trene, en som kan “piske” meg på trening og en jeg kan være trenings “goals” med ikke minst.

Isadora har hatt med en venninne fra skolen, videre skal vi på visning (iten å si noe mer om det), der etter på slutten av kvelden hjem til besten og besta på middag. Det blir hyggelig!

Nå er det vel mange som er forvirret, hever brynet og spørr seg selv og hverandre “skal de flytte??”

Jeg gir dere min forklaring

Sorry men for tiden har jeg virkelig ikke klart å vær like aktiv på oppdateringene som jeg pleier men de er rett og slett for mange grunner. Jeg har så uendelig mange mail jeg må svare på, samarbeid å respondere til, jobb, papir arbeid og da i tillegg være mamma, hus mor, kjærest, venn, datter og meg selv! Takk gud for at jeg endelig har begynt å få døgnrytme  på morgenkvisten i tillegg til “system” i hverdagen.

Før hatet jeg å stå opp tidlig å kunne aldri ha en jobb som krevde at jeg måtte være våken før kl 09. Men nå.. Ja nå spretter jeg opp av sengen i 07 tide, får isadora på skolen, rett på trening og er ferdig der kl 09:30 liksom. Når jeg kommer hjem er det med jobb og jeg tror ikke dere skjønner hvor utrolig deilig det er å være ferdig med det aller meste på formiddagen! Da slipper jeg liksom å stresse resten av dagen, engste meg over både “deadlines” og ting jeg MÅ få unna før jeg på kvelden kan hvile hodet med god samvittighet på puta!

Jeg tror det å våkne tidlig er en vanesak, eller jeg veit det er en vanesak å nå elsker jeg å stå opp tidlig, lol tenk det! Ikke bare nok med det men jeg har også sluttet med all den “natteranglingen” mim som gjør meg helt “fucked up” mongo resten av dagen etter, haha! 

Dette har jeg ikke gjort på to år!

Hei dere og god torsdag! I dag har jeg gjort noe jeg ikke har realisert på nesten to år men bare hatt i tankene, og det er å trene! Etter den lange hjerte greia i hele fjor måtte jeg si takk og farvel til alt som hadde med det å være aktiv og formen har også da blitt der etter, ELENDIG!!!

Jeg har lenge nå hatt lyst til å begynne på trening igjen men vi har begge blitt enige om å utsatt det i allefall til etter sommeren, siden den tiden alltid er veldig hektisk og man vil kose seg litt ekstra med familien. Jeg er egentlig en veldig sporty og leken jente som liker både å ta meg godt ut, i tilegg være i god form.

Det er jo nå det er mer viktig enn noen sinne å holde seg i form med tanke på personlig alder og fremtid. Jeg nekter å bli en trøtt og sur gammel kjerring med barn som har mangel på både overskudd og energi. Heller har jeg ingen interesse av å la meg selv forfalle så fa er det utrolig viktig å være sprek!

Ja det er hardt å trene og ja det er helt jævlig gørr  også!!! I allefall den første uka men etter det blir man fort vandt til det, man syns det er gøy og det blir lett en ny “addiction” . I allefall for min del og etter hvert blir det gøy! Nå tenker jeg å holde meg til trenings rutinene min som jeg hadde sist.

Da blir det å trene minst 6 ganger i uka, kanskje 7. Og dette blir på morgenkvisten etter at Isadora er levert på skolen! Jeg er veldig den som ikke klare å dra på trening på kvelden når det har begynt å bli mørkt ute. Mørke tider drar så sinnsykt mye energi ut av meg så da prøver jeg heller å ha både trening og mesteparten av jobb unnagjort på formiddagen.

Er det noen andre her som har startet eller skal begynne å trene igjen?

🙃

Derfor skal jeg på politistasjonen i dag

Hei alle sammen. Nå er vi nok engang halvveis i uken og vi er på tur til Ålesund. Her skal vi på politistasjonen for å ordne og oppgradere noen pass. Jeg kan virkelig ikke noe for det og dere er sikkert sykt lei av å høre dette, men… “Guess what?”….. I dag er jeg trøtt nok engang, igjen..!! Omg, men vi var oppe tidlig i går å la oss seint så “Thats why”. Jeg tror seriøst jeg har noe helt sykt mangel på sol ass, så etter vi har vert hos politiet skal vi ta sol. Det har jeg gitt klart beskjed om til kjæresten hahaha!!

I dag har Isadora besten  og besta dag etter skole  så hvor lenge vi blir i Ålesund i dag aner jeg ikke. Men det blir å handle inn en del greier også før vi drar hjem igjen.

Klem ☺️

Ekte skjønnhet falmer aldri

Hei venner. Vi har nå her hjemme latt alt av deko og oppvask stå på bordet til i morgen. Vi har slokket alle lys, funnet oss en kald øl og inntatt sengen. Det er jammen meg slitsomt å fylle år, men heldigvis.. Ekte skjønnhet falmer aldri! haha… Nå er jeg nermere 30 enn noen sinne, likevel tar jeg det helt med ro og kan med hånden på hjertet si at jeg Aldri har sett så bra ut som nå!! Slutten av 20 årene er ikke så ille som man tror og blir fortalt som 18 åring, hehe.

Jeg hadde litt lyst til å begynne redigere YT filmer til dere nå, men er dessverre så vanvittig trøtt, at nå tar vi kveld med litt kos. Men guuud så gøy den filme der kommer til å bli, GLED dere! Og sånn brw for dere som ikke veit det så har jeg og sissy bursdag på samme dag bare ett års mellomrom!! Å sånn forresten i mens jeg husker det. I år har jeg vert langt i fra en “bitch” å svart alle som har kontaktet meg. Tusen takk for alle gaver og hilsener folkens dere har bidratt med å føle meg elsket “and thats 💯 dope”!

💕🤩💕