Helt umenneskelig

I den senere tid Har jeg fått minimalt med søvn faktisk!! Så lite at det var en periode i forrige uke hvor jeg bare sov 7 timer på 3 dager. Det vil si i overkant av kanskje 2 timer PR natt noe som er helt inzane og umenneskelig lite!! I de dagene følte jeg meg som en zombie, men uansett hvor mye jeg prøvde å sove når kvelden som så måtte jeg selvfølgelig "tvinge" meg selv til å enten styr på med noe, tenke eller ta frem den jævla telefonen hele tiden! Legger den vekk… også tar jeg den fram.. legger den vekk.. også frem igjen og sånn holder jeg det gående fra alt mellom 02:30-04:30. Ikke nok med det Neida for som regel skal jeg opp igjen i 06:30 tiden å da være klar for å "gripe" dagen med ett smil. Haha!! Ja dere kan tenke dere. Men faktisk så overlever jeg utrolig bra. Jeg er den som sover 3-5 timer Max om natta, overskrider jeg 5 timer blir jeg syykt uopplagt, surrete og forferdelig sur. Tro det eller ei!

Men det kan kanskje forklare en hel del hvorfor jeg ikke har hatt overskudd eller verken tid til å blogge så mye. Har liksom alltid noe å styre med eller noe enten jeg eller isadora skal vere med på på dagtid/kveldstid også jobb da osv. I tilegg veit jeg at jeg ENDA ikke har oppdatert Oslo turen noe som VIL komme, veit bare ikke helt hvor jeg skal starte siden det er så mye liksom!

Anyways…. Nå sitter jeg på bussen på tur til jobb. I dag for jeg besøk fra både Ålesund og Oslo faktisk, noe jeg ser veldig frem til!! Ååh dette blir en så utrolig gøy helg!!! Vi skal både feire jonsok/santansaften, dra på fotballcup, i tilegg dra på Brøvoll festivalen i sykkylven. Nei fy faen altså nå bare gleder jeg meg til kl slåt 16:00 så jeg faaen meg kan dra hjem! Haha!

Men nå må jeg avslutte for å gå av bussen! Blogger ett innleggigjen etterpå påvei hjem fra jobb og muligens ett i kveld. Skal også oppdatere dere fra helgen som var, helgen før der, denne uken og selvfølgelig fra Oslo turen. Jeg er som sakt alltid med på noe så dere har mye å glede dere til. Vi snakkes etterpå da 💕

Sykt…. ikke sant??!

Hei alle vakre! Her er jeg, Dolla heter jeg! Lol. Jaja ble ikke så mye av blogg innlegg nr 2 i går nei. Var så sykt trøtt i går (sjokk). Tiden jeg hadde til overs brukte jeg på venner og div andre ting etter jeg hadde lagt Isadora egentlig. Jeg var heller ikke i seng før kl 01 og da traff hodet puta relativt fort, jeg såg på kl å det var heller ikke mange timer igjen på øyet før jeg da skulle opp igjen på en ny runde med rutiner og en ny hverdag…

I dag har jeg faktisk ikke gjort en eneste ting som er spennende igrunn. jeg var oppe i 06 tiden, dro på jobb, kom hjem, var med isadora, tok en haug med selfies mens jeg såg på at hun badet og nå ligger jeg her i sengen å blogger til dere før jeg stikker en tur igjennom dusjen. Guud tenk nå er denne uken også snart over å vi er snart over på en ny helg?? Whaaat!

Btw noe annet som er enda mer crazy er at nå går vi snart mot mørkere tider??! Hvor SYKT er ikke det da dere?? Wow… og plutselig der var sommeren nesten over liskom. Insane å tenke på igrunn, jeg gruer meg som alltid. Hater vinter og hater mørket. Drit kjipt å drit kjedelig! Ja og en annen litt bizzare ting til… tenk at her i Norge har vi 9 mnd med "vinter" og hovudsakleg 3 mnd med "sommer", om vi i det heletatt er så heldig å får ha det slik da. Sykt…. ikke sant??!

Irriterer meg litt at jeg ikke er så flink og punktering på denne bloggingen for jeg gjør så sykt mange kule og morsomme ting som jeg har lyst å blogge om men så plutselig er det en mnd eller 2 siden det skjedde å da føler jeg at det liksom blir for "sent" å blogge om da.. sykt kjipt i grunn men jeg er veldig den som lever i nuet å da blir bloggen dessverre litt "skubbet" bort, sorry! Men nå skal jeg ikke noe annet enn å trene på en god stund så skal bli flinkere å update nå! Blir også veldig sliten og mister mye energi til overs som alene mor, kollega, venn, partyløve osv. så det er begrensninger på hva jeg får prioritert/ gjort og rett og slett har ork til de få timene av ett døgn når jeg er våken.

Fullstendig kaos

Shiit dere… Jeg føler jeg alltid har for mye å gjøre og så liten tid! Tror jeg blir gal snart!! Altså tid har jeg jo alltid og man får alltid tid til de tingene man selv har lyst til. MEN når man samtidig da er sykt optimistisk på tiden, ikke Eier tidsbegrep og da samtidig kanskje prioriterer litt feil, ja da sitter man fort på overtid. *sukk* ikke rart jeg er en stresset person vet dere, haha.

I dag kjører jeg sminkefri stil med flokete hår å ja.. u name it. Ingen ukjent stil for Dolla å være, lol. Det er mange som er spent på Oslo turen som vi hadde i pinsen, noe jeg også kommer til å fortelle MYE om. For tiden er det "fullstendig kaos" i hjemmet siden jeg så og si nesten ikke har vert hjemme siden jeg landet på Vigra. All ramglingen i tigerstaden på kveldstid, fartingen og festingen har også gitt meg poser under øynene og jeg ser ut som skjebnen verre enn døden om jeg får si det selv, haha! Ikke nok med det men nå har faen meg kiloene også ballet seg på.. igjen… *himle med øynene*. Er ikke bare bare å være latina når du legger på deg bare av tanken på mat! Daaym… Er det nå man liksom skal hate seg selv for å leve det harde livet man gjør? Haha! Jeg skal ikke stikke under en stol at jeg er sykt sliten og føler heller ikke at jeg har "landet" ordentlig etter hele turen. Men jeg kan ikke klage fordi jeg elsker det!!! 💕

Nå skal jeg fortsette litt til her hjemme, forberede til morgendagen så det ikke blir så alt for mye stress fra start til slutt sånn som det vanligvis pleier. Jeg kommer til å legge ut første del av Oslo turen i kveld så her er det mye spennende som venter dere , SMIL! Vi blogges da dere 💕

Oslo

I know i know.. jeg er kjempe dårlig når det kommer til bloggfronten for tiden. men for 2 helger siden skjedde det noe på en fest som satt meg veldig ut av fokus og som fikk meg til å ikke ville dele noen ting lengre med noen av dere, i allefall ikke i den perioden! Jeg var bare veldig paff, rar og ikke minst sjokket over hele hendelsen. Hva som ble sakt, gjort og hvordan jeg følte meg og oppfattet ting akkuratt i det øyeblikket. Jeg måtte gå langt inn i meg selv og jeg brukte mye av tiden min til å tenkte over situasjonen. Tror det gikk en hel uke hvor jeg virkelig ikke trivdes i det heletatt og de følelsene jeg satt med plutselig gikk over, helsigvis!! Så sånn er det.. livet dere, ikke alltid like enkelt.

Anyways… nå sitter jeg på Vigra sammen med Kjendistegneren og venter på sistemann som skal bli med os til Oslo. I dag jobbet jeg bare halv dag for å rekke flyet mitt. Når man har så lang vei å reise vettu så er det ikke bare bare å få all transport og div andre ting til å klaffe, det er jo helt sikkert. jeg får heller jobbe inn det tapte når jeg kommer hjem i stede så det går helt fint.

For uten om det så gleder jeg meg til hele turen, møte mange venner og bekjente. Adde noen flere til nettverket, premiere fester og muligens vixsen fest! Blir spennende . Gleder meg jo også til å spise ordentlig sushi, sommerpils ute og "dagsfylla, som vi liker så godt å kalle det når man tar noen glass på dagen. Yolo.

Add meg gjærne på Snapchat for elle ville Storeys og snaps : Dollaalexandra (queen-d)

Luksus disco, dyr champagne og fine gutter

Morn dere! I helgen som var så bestemte jeg meg for å dra på spontan tur til Ålesund siden Isadora var bedt med på hyttetur! planen for forrige helg var jo i grunn egentlig å ta livet bare helt med ro, trene og bare slappe av siden livet har gått i ett med mye sosialt morro siden før påske. Men dere kjenner jo meg.. når livet har så mye å by på og jeg da også har anledning til å delta.. ja da er jeg ikke mer enn en telefonsamtale eller tekstmelding unna, haha!

På fredagen var jeg hos en kompis hvor vi bare var hjemme, slappet av og koste oss med noe godt i glasset. Jeg var vel langt fra full, tror ikke jeg kjente alkoholen engang. Men han kompisen min var ett kapittel for deg selv om jeg kan si det på den måten, haha!

På lørdag dro jeg til Ålesund for å grille med noen venner. Vi dro en tur på volsdalsberget hvor vi koste oss i det deilige været i den klare solen. Når solen gikk ned og livet ikke var "fullt så herlig lengre" dro vi videre til en venninne av meg for å skifte og drikke før vi dro videre ut på byen-piano

Det skal sant å sies at jeg aldri har vert på piano før fordi jeg alltid har foretrukket luksus disco, med god champagne og fine gutter Dette har også da først til at jeg drar på 18 års steder og innbilt meg selv at alle andre steder over 20 er dødens og fullt av kjedelige gamlinger. Hvem hadde visst at jeg skulle ta så feil?? Her ble jeg møtt med å vise legg i døren (veldig bra siden jeg er så ung), en haug med kjekke gutter som både ville prate og spandere. Eneste nedturen av kvelden var når jeg våknet dagen etter bak full og greier av at sengen var full i både bakemestere og en søt hund som tok hele plassen i sengen i mener jeg funderte over hvem jeg egentlig hadde pratet med kvelden før, hva vi hadde pratet om og hvordan se såg ut. Herlighet!

På søndag hadde jeg og isadora playdate på mc Donalds før vi dro videre for å hjelpe sissey og typen med å flytte