Jeg var gal

Hei alle festglade mennesker. Sånn akkurat nå har jeg akkurat kommet frem i Ålesund og her blir jeg til i morgen. Nå skal vi til å drikke å vors før vi videre drar ut. 

For engangs skyld har jeg faktisk klart å kle meg “ordentlig” med tanke på været. Før da jeg skulle ut på byen dro jeg alltid i høye hæler, uten sokker og åpen tå. Omg.. høres sabla kaldt ut!  I tillegg til minikjole og mange ganger uten jakke så jeg slapp den dumme garderoben, haha… OMG!  På den tiden var jeg jo gal og bare tanken på å fryse i kveld var ikke så veldig fristende for å si det sånn. 

Buksa jeg har på meg i dag er sponset og for dere som lurer på hvor den er ifra så husker jeg ikke helt, men legger til link og rabattkode i et senere innlegg i morgen.

Før jeg reiser

Hei og god lørdag følgere. Sånn typ akkurat nå er jeg ferdig pynta for kvelden. Nå skal jeg først en liten tur på butikken og der etter ta meg en dusj. Litt rotete rekkefølge kanskje? Burde vel kanskje startet med å dusje først men når jeg ikke skal vaske håret liker jeg faktisk å dusje aller sist.. Eller nei. Jeg liker først å sminke meg, så dusje siden håret alltid blir så krusete, men den rekkefølgen hadde jeg ikke tid til i dag så da gjør jeg liksom bare det beste ut av det. Kanskje jeg blir å krølle håret også hvem veit?

Eneste “lykken” her er at jeg allerede veit hva jeg skal ha på meg så da slipper jeg akkurat det dilemmaet.. Å finne outfitt er jo alltid det som tar tid, ikke sminken💁🏼‍♀️💄

Jeg gir dere en update

I dag startet vi dagen med å ta kjelken på vei til skolen. Vi har vert på butikken og handlet inn div julegaver, mat og fredags godt. Videre jar vi kost oss masse ute i den deilige snøen som har dalt ned i ett sett. Jeg har måket oppkjørselen og vi var hatt besøk av nabobarna. 

Nå har Isadora lagt seg for kvelden og jeg sitter på stua å hører på litt musikk før jeg blir å ordne meg litt siden jeg får besøk. Det blir hyggelig 🎉

Mine upopulære meninger

Vi har alle blitt prakket på i noen uker nå at i dag er det black friday. Du ser det på tv, i butikkene, på sosiale medier, du hører det  på radioen. Altså dette black friday hysteriet er neimen ikke til å unngå og det kommer i all slags form for reklamer, selv om du liker det eller ikke! Black friday er en dag mange elsker og en dag mange hater.  Noen er også så kritisk til dagen at de har valgt å boikotte den med forskjellige protester tilegg til prøver man å påvirke andre mennesker med å ikke handle.

Selv får jeg ofte spørsmål hva jeg syns om dagen. Liker jeg den eller syns jeg det bare er tull…..?

I mange tilfeller var jeg veldig glad i black friday da jeg var yngre. Men det var også før jeg visste bedre og da jeg også var en ung og kanskje kunne bli litt påvirket av salg. Alle jenter elsker jo salg. Alt virker jo så innmari billig og samvittigheten for å bruke en drøss med penger er heller ikke så stor når man får så mye for pengene…. Tror man! Er ikke det rart? At salg kan liksom “lette” menneskets samvittighet hvor vi liksom “unnskylder” oss selv med at det var så “billig”?? 

Men salg er tull og salg er oppskrytt spør du meg. Du får ikke så forbanna mye for pengene og i mange tilfeller bruker du mye mer enn planlagt. Produkter du velger å kjøpe nå har også tidligere vert mye billigere enn hva det er nå, viss du tenker deg om! Om ikke lenge vil prisene synke drastisk rett etter black friday og rett før jul, i allefall rett over jul og nyttår. Det er det ingen tvil om! Du kjøper kanskje mange ting du egentlig ikke har så veldig  bruk for og i mange tilfeller sitter man å angrer noen uker senere på at man lot black friday ta over hjernen din. “Helvette” tenker du…. “Er jeg virkelig så lett påvirkelig?”.

Og ja det er du! Vi mennesker er sinnsyk lett å påvirke og tenker ikke klart om vi skal høre på alle andre enn hva vi selv føler, tenker å mener.

Skal jeg reise?

I skrivende stund sitter jeg på stua med hunden i fanget. Jeg har gledet meg i noen timer nå til å fjerne sminken siden jeg syns den ikke er like fin lengre. Dette er vel strengt talt et problem kun vi kvinner skjønner oss på. Når fundationen spiller på siste vers, mascaraen smitter av under øynene, vippe limen holder på å løsne i ytterste krok og hele ansiktet bare glinser av olje.. Da er det på tide ta farvel for å si det sånn!Jeg har en god stund nå hatt tanker og drømmer i hodet om å reise. Sol, varme og kritt hvite strender hadde virkelig gjort susen nå. Jeg har dette året blitt mer og mer tiltrukket det eksotiske å er skikkelig giret på å oppleve mer. Oppleve ting og oppleve verden. Nå er det rett før jul og alt av flybilletter har jo sunket helt drastisk i forhold til hva de er rett over jul og ny året.

Hva jeg blir å gjøre er jeg ikke helt sikker på enda og heller ikke gjort meg opp en mening på hvor, men vi har typ 2 destinasjoner i hodet allerede så det blir liksom enten eller. Viss det blir tur skjer ikke dette før eventuelt i neste uke,  så vi får bare se. Jeg er jo en ekstremt spontan person med vanvittig mye tanker og ider i hodet, med meg kan du aldri vite hva morgendagen bringer og det er jo det som gjør alt så gøy!

Exit

En ting jeg har tenkt litt på og som jeg også er litt forundret og ikke minst forbauset over, er all omtalen denne tv serien/dokumentaren “exit” på NRK har fått. Jeg fikk høre om denne serien allerede flere uker siden/mndr. Jeg har hørt så vanvittig mange mennesker som har sett serien og som skryter den så innmari opp i skyene, nå til og med besta…Dette er for meg ganske merkelig for jeg har selv sett litt av første episode men var ganske overbevist om at dette ikke er en serie for meg og at det ikke passer seg når man er i et forhold å se. Singel eller forhold.. jeg hadde nok aldri sett den alene heller.  Det lille jeg fikk sett av serie var så absolutt mer enn nokk for oss begge, jeg har andre verdier enn å sitte å se på gris kuker og horer som får seg både en, to og tre runder i sengen. Hvor alt av private kroppsdeler bare renner over på tv skjermen i tillegg til verdier jeg så absolutt ikke står for. Grise prat og menn som verken har respekt for kvinner, forholdet sitt og i tillegg barna sine er så absolutt ingenting for meg!

Jeg har forstått det sånn at serien handler om rike menn som driver dobbelt spill i sitt eget parforhold med dop, masse festing, jobb reiser og horing. Jeg har fått mange spørsmål om dette er en  serie jeg kommer til å se og svarer mitt er nok nei. Jeg føler at dette er ikke en serie jeg trenger å se uansett om mennesker prater om den eller ikke. Jeg føler meg ikke noe “utenfor” for samfunnet på noen som helst måte å ønsker heller ikke å tvinge meg selv igjennom den bare for å kunne svare for meg viss mennesker sitter å prater om den, skjønner? 

Har du serr serien og evnt hva syns du? Om du ikke har sett de .. Skal du se den da?

Legit det beste som finnes

Selv om det er besten og besta dag i dag befinner jeg meg nettopp hjemme hos de. I dag savnet jeg Isadora så mye at jeg bare måtte ta turen. Her har vi lekt og kost oss masse. Nå sitter hun med kveldsmaten og bygger litt lego før busselalle tid, og jeg skal hjem. Det å vaske håret må legit være det beste i hele verden, eneste kjipe er at med alt dette håret så tar det jo en evighet å føne. Nå nærmer helgen seg og jeg begynner å bli ganske klar. Jeg føler meg rastløs men er også veldig i tvil på hva jeg skal finne på så de får nesten bare tiden vise… 

Skal dere noe spennende i helgen eller?

Not sexy

Hei engler. Det er rart å se hvor fort været forandrer seg. En dag er det snø og en annen dag er det mildt igjen.  I går hadde jeg en god venninne på besøk og snakket mye i telefon resten av kvelden. De beste vennskap er de man kan snakke en evighet med, selv over telefon eller ansikt til ansikt. 

I dag er det besten og besta dag men jeg kjenner jeg savner isadora ekstremt my. Hun er så flott og så fin med alle de snille og ikke minst gode klemmene sine. Nå er det heller ikke lenge til 1 desember, noe vi har gledet oss veldig til her hjemme. Da skal vi ikke bare åpne pakke kalender men vi skal også pynte til jul å se på årets jule kalender på tvn. Det blir så gøy!

I dag tenker jeg å startet dagen med en lang og varm dusj. Det har jeg ikke gjort siden fredag… Eller nei… søndag. Kroppen føltes forferdelig å håret er skikkwlig greasy. De siste dagene har vert noe for seg selv. Jeg har vert så klam og svett at jeg kan ense min egen kropps lukt på lang avstand føler jeg.  Jeg har blødd og jeg har kastet opp..  Djiis! Er ikke livet herlig dere? Not sexy…

I skrivende stund sitter jeg å jobber i mens håret luft tørker. Etter hver skal jeg lete etter boken jeg har alle collabene mine i å fullføre den. Den har jeg ikke sett på lenge så den veit jeg sannelig ikke hvor er så det spørs om jeg finner den….

I natt har jeg sovet ganske lite til tross for at jeg prøvde å legge meg tidlig, eller i normal tid. Jeg fikk ikke sove før kl 06 og var oppe igjen til kl 09 halv 10… Umennesklig.

5 Ting du ikke visste om meg

Krøller: Normalt sett etter jeg har dusjet har jeg ganske bølgete og litt krøllete hår, latina krøller som jeg liker å kalle det. Og når jeg føner håret blir det veldig stort og krusete, da ser jeg ut som et bustetroll..

Tisser i buksa: Hver gang jeg er sammen med mennesker som står meg nær og som virkelig får meg til å få latterkrampe… Da tisser jeg i buksa, på ordentlig! Jeg blir så oppspilt at multitaskingen av mange ting blir vanskelig! Et tegn på ekte kjærlighet og det er heller ikke mange mennesker jeg gjør det med.

Fisk: Fisk er noe jeg spiser sjeldent fordi jeg ikke liker det. Jeg liker ikke smaken, lukten eller konsistensen. Mamma brukte ofte å ordne fisk til middag da vi var små fordi vi elsket det.. Jeg tror rett og slett at jeg spiste meg lei på det for nå hater jeg det! Syns ikke noe er godt av skalldyr. Bare scampi og vanlig reke. 

Følelser: Som person er jeg veldig vanskelig og komme inn på. Jeg liker ikke å snakke om ekte følelser til noen, noe som også er en veldig negativ ting når man er i ett forhold og ikke singel. Jeg har vanskelig for å slippe mennesker helt inn å stenger døren før det hele har begynt . 

Negler: Tå negler er noe jeg sjeldent tenker på. Jeg syns de vokser sakte og de brekker jo av seg selv. Skjønner jo at dette er nasty å lese om men  jeg klipper de altså ikke før noen andre konstant sparker bort i de når jeg går barføtt hjemme… ooomg… 🤪🤮fikser de liksom ikke mer enn 1-2 ganger i året. Aner ikke hvor ofte som er normalt jeg…? Kan heller ikke fatte at jeg skriver dette! 🙈