Har jeg fått meg kjærest?

Hei alle sammen 🙂 i skrivende stund ligger jeg på sengen å prøver få unna litt arbeid. De siste 2-3 ukene har jeg egentlig vert ganske mye «off line» når det kommer til alt av sosiale medier osv. Bare det å holde kontakten over telefon eller sånne «normale» steder har også ikke blitt satt like høyt på listen den siste tiden. Det spiller liksom ingen rolle hvem det er som har prøvd å fått kontakt med meg. Jobb, venner, bekjente osv.. det eneste jeg har konsentrert meg om nå er det å leve i nuet med den nye fine kjæresten min og det å FaceTime hjem.

Hvor bizzare er ikke det vel? At jeg liksom bare har hatt det så utrolig bra den siste tiden at jeg bare hat hatt øynene for en person og uansett om han sitter rett veisiden av meg å vi er sammen 24/7 så får vi liksom ikke nok av hverandre. Når vi først går inn på sosiale medier og sånne ting så er det liksom rett inn å like hverandres bilde eller sjekke den andres oppdatering, og der etter rett ut igjen uten å da bry oss om noen andre, Hahah! Vi er bare helt opp i skyene på hverandre og enda litt til. Det er nesten litt flaut ass. Men det er det her som er livet da folkens. Å kose seg så mye i hverandres selskap at man ikke «trenger» det «kunstige selskapet» som man finner på internett.

Cap Varde er en liten øy som ligger i Stillehavet Sør for Afrika. Her bor det faktisk like mange som hjemme på bondelandet mitt. Noe som er helt sinnsykt for det er ganske lite altså. Så lite som latterlige 3000 innbyggere, men på cabo verde er det i tilegg sykt mange turister da. Sånn som på ett av hotellene her så er det over 3000 hotell rom. Og det bare på det ene og da alene hotellet. og her er det veldig mange hoteller også. Man kan se mange byggeprosjekt som med tiden skal bli hotell og de som bor her mener at øya kommer til å bli den nye Miami. Noe ikke jegkanskje klare helt å se for meg for her er det egentlig veldig rolig og over hode ikke noe party sted akkuratt, men vi får se 🙂

På turen har vi kosa oss noe helt sinnsykt! Vi har spist flotte middager og drukket en hel del vin og champagne. Kjæresten var så søt å overrasket meg med photoshoot siden jeg jobber som Influencer og vi har vert på bikini beach club på dags fylla. Vi har ledd så mye at jeg har tissa i buksen opp til flere ganger og vi har drukket to sykt dårlige drinker som vi blei helt latterlig dårlig av . Vi har vert en tur inn til byen på dag tid, gått romantiske turer på stranden og møtt mange nye mennesker. Vi har solt oss på day baden både ved bassenget og den oppe på suite’n. Vi har også badet i boblebadet i suitten med mye kos og morro i tilegg til stell av både hår og sminke. Vi har ligget i sengen å sett på sol oppgang med sengekos, Vert ute på «byen» og Blitt matforgiftet.

Vi har hatt noen helt fantastiske dager her i Afrika, men det aller flotteste av alt må være at vi begge har dratt hjem som kjærester <3 <3<3 iiiik!

Vi er i Afrika på Cabo Varde, Sal Santa Maria

Etter sånn jeg har forstått det så er det sykt mange av dere som både lurer og har spurt meg om hvor vi befinner oss, uten egentlig å ha få noe særlig svar. Destinasjonen er faktisk Afrika av alle mulige ting. Og de ytterst få som jeg har fortalt dette til har ledd å spurt meg hva i alle dager og hvorfor akkurat Afrika. Jeg har bare ledd av de helt sinnsykt i trynet tilbake å spurt de hvorfor ikke? Haha? 🙂

Reisen er utsatt

Hei dere 🙂 nå sitter jeg på Gardermoen å venter på flyet som har blitt forsinket med hele 2 timer og 45 min! I går spiste jeg en bedre middag når jeg var fremme i Oslo og sjekket inn på ett fly hotell for å være nærme flyplassen siden flyet skulle gå så utrolig tidlig. Jeg har allerede sjekket inn å spist frokost her på «Food truck festival». Ett veldig kult sted men den ketchupen som var på kunne de godt droppa altså, hallo? Hvem har ketchup på egg og bacon liksom?? I allefall ikke jeg! Lol. I går skjedde det noe helt fantastisk som endte med en freaking RING på fingeren?? Whaaaat??! Så sykt uvirkelig å jeg såg ikke den komme ass. Men jeg har det bare helt latterlig bra om dagen. Jeg sa jo det :))))) iiiiik!!!

Anyways.. da sitter jeg her da usminka og jævlig, med kun 3 timers blund på øyet å ser langt i fra så glamorøs ut som i går. Haha! Vi blogges!

På reisefot

Hallo dere 🙂 Nå er jeg pakket og klar til å dra til flyplassen. Først skal jeg en tur innom Moa for litt shopping og en liten middags date før jeg blir å fly videre til Oslo i kveld 🙂

Kjenner det blir sykt godt å komme seg bort nå å da spesielt til varmere strøk. For tiden er jeg fortsatt i «himmelen» og koser meg helt paycho mye med all den fine oppmerksomheten som jeg får. På søndag var jeg en tur på kino og hjemme har det kommet urolig MYE snø!

Nå skal jeg strax på fergen å da må jeg justere litt på den ene vippen som irriterer meg noe helt jævlig. Thats a girl problem folkens, haha! I dag var jeg først en tur på legen for å sette i p-stav. blei litt «handykappet» å fikk hjelp til både vask og føning av hår. Heldige meg! Så i dag var jeg faktisk helt i rute, til og med før tiden! Wooow… la oss oss ta litt tid så AKKURAT det får synke litt inn! Haha

Im ALWAYS late bruh!

Ukens update

I uken som gikk har jeg faktisk ikke fått gjort så veldig mye som jeg selv har satt meg som mål eller ønsket siden tirsdag, nettopp fordi jeg har hatt besøk hele uka. Planen var å ha besøk fra tirsdag til onsdag men her sitter jeg da. I samme bil som «mr right» på tur til han igjen før vi drar til meg å blir der i helgen og frem til tirsdag før jeg reiser bort. På søndag var jeg på konsert med mamma. Noe som var helt fantastisk hyggelig. Jeg å mamma har snakket litt om å dra på flere konserter og finne på litt hyggelige ting nå i det kommende året, så hva er da bedre enn en nyttårskonsert med ett av landets beste jazz band og kor. Resten av uka har vi bare kosa oss. Vert på ski tur, lekt i snøen, spillet spill. Lata som vi var i varmere strøk med blomster deco hengendes fra taket på soverommet og sommer hits med god drikke+div andre ting.

Uka startet veldig bra med trening hver dag men så kom besøket å da trenger jeg vel igrunn ikke å si noe mer? Haha!

Nå er vi snart fremme på Moa men nå går jeg tom for strøm i hvert øyeblikk. ENJOY, kiss.

Min jul og nyttårsfeiring

Hei folkens 🙂 nå er det lørdag å det føles ikke sånn ut litt engang! I helgen har jeg nok engang bestemt meg bare for å ta det rolig. Dette er vel 3 helgen min på rad, også derfor ganske «u vandt» i forhold til det harde party livet som jeg har hatt tidligere. «Boom» til alle som alltid måtte kommentere at jeg «drikker for mye/ hele tiden» eller «du klare aldri å ha ei edru helg». 😉

I helgen gjør jeg ikke så mye annet enn å være hjemme, kose meg med familien å jobbe litt. Jeg skulle egentlig ut å spise med noen venner å der etter til en venninne men siden formen ikke er helt på topp så prøver jeg å holde det rolig til jeg skal reise om en uke ca.

I julen har jeg ikke gjort så veldig mye da heller. Jeg har vert ute bare 2 ganger om jeg tar med nissefesten som vi var på helgen før julaften. Året før var jeg ute nesten hver dag og sånn har jeg vel egentlig holdt det gående siden. Som dere sikkert ser så har jeg ikke engasjert meg så veldig mye i juletiden og nyttårsaften med bilder osv. Har egentlig bare følt meg tykk og jævlig. Omringet av familie, mat, hår farging og godteri, blææææææ!

På nyttårs aften sto jeg ute å gikk inn i det nye året med familien og «mr right» på FaceTime, Haha. hvem skulle tro at FaceTime kunne være så romantisk? , lol.

I skrivende stund ligger jeg på soffan hjemme hos mamma og pappa. Vi har sett en film å kost oss i hverandres selskap. Nå skal jeg snart hjem hvor jeg tenkte jobbe litt å bare slappe av 🙂

I uka som har vert har jeg også bare brukt tiden min til å jobbe strukturert og trent mye. Håper alle har en super fin lørdags kveld

Xox dolla

Jeg har tatt noen drastiske tak

Hei folkens 🙂 nå sitter jeg i sengen å gjør meg klar til å dra en tur på butikken. I dag har jeg faktisk vært super effektiv å tenkte derfor at jeg skulle skryte av meg selv å fortelle dere om det, haha!

Kan faktisk ikke huske sist jeg starta dagen så tidlig som dette. Men i dag sto jeg opp kl 07, leverte Isadora, dro på trening å dusja. Der etter satt jeg meg ned for å jobbe i noen timer, sminket meg laga en film i sammenheng med jobb å sånn og nå sitter jeg her da. Etter jeg har vert på butikken skal jeg sette meg ned for å jobbe i noen timer til før det blir henting og senere i kveld øving med damene mine.

For en gang skyld føler jeg faktisk at jeg er i rute og har kontroll over tiden min, noe som føles helt fantastisk! Dette har jo så klart ikke kommet av seg selv for jeg har gjort noen drastiske tak. Jeg har satt meg opp en time/uke plan, sånn som jeg informerte om jeg ville gjøre i den nyeste yt videoen. I tilegg til det har seg satt på alarm på telefonen hver gang «timene» mine er over for å bytte til andre ting å når de skal starte på igjen osv. Jeg har til og med lagt inn kvelds tid på telefonen. Så i går klarte jeg faktisk Å komme meg i seng før kl 00 i tilegg til det sov jeg hele natten! Det høres sikkert kjempe teit ut men jeg er faktisk jævlig stolt! Plutselig var det nok tid i døynet til tingene jeg lenge har vert frustrert og stresset over fordi jeg ikke har fått gjort det unna. Nå når jeg sitter å ser på kl og alt jeg har fått unna, har jeg innsett at jeg faktisk kan ta en del fri med god samvittighet i tilegg slipper jeg å måtte stresse meg halvt ihjel og lange kvelder. Og da med bedre bedre lønn HAHA! Så jævlig ironsik men sant. Fy fader jeg elsker 2019!