Gruppesex og rus

Hei lesere. Nå har vi Akkurat sjekket ut fra hotellet og kjøpt noen pølser og leverpostei til Casanova siden vi ikke tok med noe hundemat på spontan turen våres. I skrivende stund sitter vi på Egon for å spise frokost, siden vi ikke orket å stå opp tidlig på hotellet.

I går kveld var vi en tur på zumma grill og sushi for å prøve ut sushi  restauranten som var absolutt helt AMAZING! Bedre mat enn det der har jeg jammen meg ikke smakt på lenge, selv hvor mye vi har reist i det siste. Dit blir vi å dra nesegang vi er i Ålesund det er jo helt sikkert og jeg anbefaler så absolutt det stedet til dere andre. Der spiste vi 38 sushi biter på deling å drakk sake og sprudlevann. Videre dro vi på millk hvor vi tok noen øl til solnedgangen før vi til slutt dro på dirty Nelly, av alle ting. Det e tjo ikke mye liv å finne i byen på en tirsdag akkuratt så da endte vi opp der

Der var det bare rusa folk og ronkegubber som både prøvde flørte med meg rett frem for kjæresten opp til flere ganger i tilegg spurte om å få bli med på trekant. Ikke akkuratt så veldig sexy syns jeg. Herregud for noen ekle mennesker!

Jeg selv er ganske fly forbannet

Hei dere! I dag har vi kost oss mye i Ålesund frem til vi skulle hente Casanova. Vi spiste en bedre lunsj på anno og snakket mye om de dårlige nyhetene vi faktisk måtte forberede oss  på. Dyreklinikken hadde jo som forventet ingen glad  nyheten men heldigvis stabilitet. Uten å gå mer inn på akk det.

ålesund turen var like  spontan som vi som personer og i dag har vi egentlig bare suset rundt på Moa for å drive tiden med noe annet enn å bekymre oss.

nå har vi akkurat sjekket inn på hotellet hvor det er lov å ha med dyr, « nåtte» har fått masse godbit å koser seg i skrivende stund før vi «voksne» tar oss en romantisk tur rundt ut i byen før vi tar kvelden.

Selv har jeg mistet det dyre, nye og fine vlogg kameraet mitt med alt av jobb materiale på, så jeg er ganske fly forbannet kan man vel egentlig si. I tilegg har jeg sykt lite strøm på telefonen UTEN lade muligheter . Hehe…. «gøy»!!!! Og ja jeg har farga håret, hadebra

👏🏽👋🏽

Dette er helt jævlig for å si det mildt!

Hei venner. Nå er vi på tur til Ålesund for å ta bikkja med til dyrlegen. For ca et halv år siden fikk jeg vite av veterinæren noe jeg hadde sterke mistanker til, hunden min er syk. Og ikke bare vanlig syk men alvorlig syk! Casanova blir i år 10 år og vi har vert igjennom mye. Det i dag å ha forberede meg på det aller verste har vert en sinnsykt stor påkjenning! Jeg er lei meg og er livredd for tilbakemeldingene jeg kanskje kan få.

Casanova har trukket seg mye vekk de 2 siste ukene som kan være tegn på at dyr forbereder seg på døden og i tillegg har han blitt mye verre. Han hoster mye, brekker seg, har sinnsykt kraftige hjerteslag og får ikke ordentlig puste opp til flere ganger daglig. Dette er helt jævlig for å si det mildt! Hvem veit hvor lenge han har igjen å leve….

💔

klump i halsen og tårer i øynene

hei bloggere! i dag har det vert en av de fineste dagene hitttil. været har vert hærlig, jeg har kosa meg mye med isadora men hva som gjorde dagen min absolutt helt amazing var da jeg “spottet” kjæresten kjøre i innkjørselen. isadora ropte og var helt fra seg av glede, “pappa!! pappa!! pappa er her!” bikkja bjeffet av lykke og jeg kunne selv kjenne klumpen i halsen og tårene i øynene, jeg var så glad! tenk at man kan ha så fantastisk sterke følelser selv etter 7 mnd sammen. mange vil jo si at de intense følelsene vil gå over etter en liten stund men de som sier det har ikke opplevd ordentlig kjærlighet, det er helt sikkert!

jeg har savnet mannen min noe helg vanvittig denne jobb turen her og det er så vanvittig deilig å tenke på at jeg får ha han hjemme nå i hele 5 uker. snakk om gjensynsglede på hele familien der vi sto i innkjørselen å klemte hverandre i en evighet! hva trodde naboene liksom? at vi gråt? haha!

senere på kvelden dro vi en tur til badestranden for å grille og ta et forfriskende kveldsbad.

nå har vi kommet hjem, tatt oss en dusj og skal spille litt nintendo før vi tar kvelden. nå kan stygge været bare komme samme søren! det bryr jeg meg ingenting om så lenge jeg har de beste menneskene mine rundt meg!!

😍

da hadde dagen vert helt komplett

hallo og god mandag dere. i dag har vi faktisk tatt dagen frem til nå helt med knusende ro. jeg var opp i 11 tiden og jobbet litt før isadora kom hjem fra hytten. i dag har det bare vert meg og henne uten noen andre venner, barn eller naboer.

noen ganger er det faktisk utrolig deilig å bare være oss to, for som regel er det alltid mange på besøk her. da er det jo så klart et helt annet støy nivå her og hundre mennesker man både må passe på, oppvarte og underholde. og selv om det er hyggelig og selv om huset vårt er åpent for alle og en hver hele tiden så er dager som dette faktisk de aller fineste syns jeg!

nå har vi liksom mor og datter tid på dag tid også, ikke bare på kvelden før vi skal “busselalle”. eneste som mangler nå er papin,  hadde han vert her hadde dagen vert helt komplett!

👨‍👩‍👧

det kan vær en stor felle for meg selv.

 som influencer og selvstendig må man være disiplinert. jeg kan med hånden på hjertet si at mange av dere ikke skjønner hvor mye jobb og arbeid dette innebærer. man må være kreativ hele tiden og du jobber døgnet rundt hver en eneste dag. og selv om alle andre har fri må du prestere og være på til en hver tid! jobb er faktisk det første du tenker på når du står opp, det du tenker på når du ikke jobber eller jobbe og det er det siste du tenker på før du legger deg også

 det å “avvise” andre mennesker over jobben er mange ganger veldig vanskelig fordi det ikke er lett å få forståelse fra andre. dere som har fulgt meg lenge nå veit at jeg liker å ta med pc ut i sola, det e liksom “min greie”. jeg elsker sitte i solveggen med isbiter og noe deilig i glasset i mens jeg hører på musikk, ja da liker jeg meg aller best.

men sol veggen kan også være en stor “felle” for meg selv. for de mange forbispaserende eller de som kjører forbi kan det godt se ut som at jeg sløver i skyggen forran pc og ikke gjør en eneste ting. for la oss være ærlig, hvor mange av dere er det egentlig som kan ha det så fint på jobb hver en eneste dag når det er sol hvor man bare kan sitte ute å nyte den, ikke sant? det er jo også lett for mange å tro at jeg driver:

“dank”

“skal hun ikke på jobb?”

 “har hun ikke jobb/jobber hun ikke?”

og da i mange tilfeller vil komme bort for å holde meg med “selskap” så jeg slipper å “kjede meg” alene i sola. det er liksom litt lettere for mennesker å bare stikke uformelt innom eller på besøk, om du skjønner? det å bare da “jage” bort andre mennesker syns jeg faktisk er veldig vanskelig og ikke minst ekkelt. for hvor viktig eller ikke minst fornuftig kan det vær å sitte forran en pc dag inn og dag ut i sola, sant? vell..

når jeg sitter ute så sitter jeg der for å jobber og vil aller helst ikke bli forstyrret med mitt. blir jeg forstyrret roter det til hele dagen min, uken min og ikke minst hele mnd min om jeg da  ikke klarer å hente meg inn igjen. da blir det utrolig mange seine netter istede, viss jeg har overskudd til resten før jeg skal opp tidlig igjen med isadora dagen etter. jeg blir hengende mye igjen da og det legger så sinnsykt mye stress og press på meg resten av dagen!

😫

meg i bikini

Hei igjen venner! i skrivende stund sitter jeg hjemme. vi har akkurat tatt oss en dusj, spist noe kveldsmat før det blir å ta  kvelden. nå har vi inntatt sengen å ser på NRK super før isadora blir å dra videre på hytta med bestemor og bestefar.

i dag sto vi opp tidlig igjen hvor vi var våken før alle andre i byggefeltet. isadora var en tur hos noen venninner å badet før vi dro videre på badestranden for å få mer farge på kroppen. nå har vi begge faktisk blitt så brune at jeg ikke trodde vi kunne bli noe brunere. det var helt til jeg såg at vi begge hadde fått nye skiller igjen, haha! nå har vi blitt “neger” å trivest utrolig godt med det! livet er så innmari vakrere med en fin og dyp brun farge syns jeg.

på stranden slo vi “leir” ved en benk så jeg kunne sitte å jobbe litt i en behagelig og effektiv stilling.. eller jobbet litt? jeg har stort sett sittet plantet med rævva på den benken der i hele dag skal jeg si dere i bikini. for uten om hvor jeg inn i mellom har vert “bade vakt” for isadora og en venninne av henne, som vi inviterte med oss på badetur. på kvelden grillet vi mat på gassgrillen, kjempe digg! men jeg kjenner at jeg savner kjæreste nå, 4 dager er lenge da.

og før noen andre påpeker hvor skitten den pc skjermen min er så velger jeg å si det selv, haha. ja den er skitten men jeg har barn jeg veit du og de liker jo å klå på allting…. jiiizzz

 

det å være på diett midt i sommerferien

det er neimen meg ikke bare bare å være på diett midt i sommerferien skal jeg si deg, men det går fint. sånn som i går feks da vi var på burger king, der måtte jeg o g ikke mist ville nøye meg med kun en coca-cola zero! hadde dette vert tidligere hadde jeg sikkert hatt lyst på både burger og frise men ikke i går, neida! denne dama har vilje skal jeg si deg, haha.

jeg er veldig den type menneske som ikke orker trening og kosthold sånn halvveis liksom. her er det alt eller ingenting! og aller helst skulle jeg ha blitt slank i foregår liksom haha!

kostholdet har jeg nå klart å holde i en uke og jeg har så vanvittig mye energi! jeg står opp tidlig hver dag å får unna mye greier allerede før alle andre har stått opp. ikke det at jeg har hat så utrolig dårlig kosthold tidligere men nå spiser jeg bare reint liksom og det er så forbanna deilig!

sissy kommer serr til å drepe meg! YOLO- del 2

hei  venner, nå sitter jeg i bilen på tur hjem. i dag har jeg vert på “bess” (besøk) igjen hos sissy for å stikke innom pusene hennes.

i dag var det en mye hyggeligere velkomst enn sist i allefall. i dag tror jeg også at jeg fikk øye på begge kattene! eller vent.. jeg veit at jeg såg begge kattene..hmm.. eller gjorde jeg? .. tror det,  lol. vet ikke. de begge pausene der er mørke uansett, så derfor ganske like. de ligner liksom. den ene helt sort og den andre med flekker som minner litt om en ku liksom. anyways…

jeg skiftet på noe mat, ordnett nytt vann, tok noe drikke fra kjøleskapet, spiste noen jordbær, stakk av med dorullen deres i mens jeg satt på do og gjemte noen sko som jeg var litt små sjalu på, fordi de var ganske så fin! var de nye? tror det! noe som da gjør det ENDA morsommere å leke gjemsel med de Mohahahahah! jeg filmet jo så klart hele denne “festen” så “dont u worry sissy”. om du til all formodig ikke skulle finne igjen de  hælene dine, er du faktisk så heldig at du finne gjemmestedene på youtube i nermeste fremtid. hhahahahahhhHhhhHhhhhaahhhhahahahahhhHhhhhhhhahhhah!! jeg døøør!! på ekte ass!!

YOLO💯

ja og forresten, før jeg glemmer det så var det litt “barnearbeid” på gang der en stund også. men bare når det kom til vanning av blomstrer og sånne ting for sånt gidder jo ikke jeg. doh!

🤪