sissy kommer serr til å drepe meg! YOLO- del 2

hei  venner, nå sitter jeg i bilen på tur hjem. i dag har jeg vert på “bess” (besøk) igjen hos sissy for å stikke innom pusene hennes.

i dag var det en mye hyggeligere velkomst enn sist i allefall. i dag tror jeg også at jeg fikk øye på begge kattene! eller vent.. jeg veit at jeg såg begge kattene..hmm.. eller gjorde jeg? .. tror det,  lol. vet ikke. de begge pausene der er mørke uansett, så derfor ganske like. de ligner liksom. den ene helt sort og den andre med flekker som minner litt om en ku liksom. anyways…

jeg skiftet på noe mat, ordnett nytt vann, tok noe drikke fra kjøleskapet, spiste noen jordbær, stakk av med dorullen deres i mens jeg satt på do og gjemte noen sko som jeg var litt små sjalu på, fordi de var ganske så fin! var de nye? tror det! noe som da gjør det ENDA morsommere å leke gjemsel med de Mohahahahah! jeg filmet jo så klart hele denne “festen” så “dont u worry sissy”. om du til all formodig ikke skulle finne igjen de  hælene dine, er du faktisk så heldig at du finne gjemmestedene på youtube i nermeste fremtid. hhahahahahhhHhhhHhhhhaahhhhahahahahhhHhhhhhhhahhhah!! jeg døøør!! på ekte ass!!

YOLO💯

ja og forresten, før jeg glemmer det så var det litt “barnearbeid” på gang der en stund også. men bare når det kom til vanning av blomstrer og sånne ting for sånt gidder jo ikke jeg. doh!

🤪

          

0 kommentarer

Siste innlegg