Gruppesex og rus

Hei lesere. Nå har vi Akkurat sjekket ut fra hotellet og kjøpt noen pølser og leverpostei til Casanova siden vi ikke tok med noe hundemat på spontan turen våres. I skrivende stund sitter vi på Egon for å spise frokost, siden vi ikke orket å stå opp tidlig på hotellet.

I går kveld var vi en tur på zumma grill og sushi for å prøve ut sushi  restauranten som var absolutt helt AMAZING! Bedre mat enn det der har jeg jammen meg ikke smakt på lenge, selv hvor mye vi har reist i det siste. Dit blir vi å dra nesegang vi er i Ålesund det er jo helt sikkert og jeg anbefaler så absolutt det stedet til dere andre. Der spiste vi 38 sushi biter på deling å drakk sake og sprudlevann. Videre dro vi på millk hvor vi tok noen øl til solnedgangen før vi til slutt dro på dirty Nelly, av alle ting. Det e tjo ikke mye liv å finne i byen på en tirsdag akkuratt så da endte vi opp der

Der var det bare rusa folk og ronkegubber som både prøvde flørte med meg rett frem for kjæresten opp til flere ganger i tilegg spurte om å få bli med på trekant. Ikke akkuratt så veldig sexy syns jeg. Herregud for noen ekle mennesker!

0 kommentarer

Siste innlegg