Endelig fremme

Hallo. Da er vi fremme dere, endelig! Eller vi er vel strengt talt ikke «fremme fremme», men fremme for i dag om dere skjønner? Vi valgte rett å slett kjøre litt over halve og da blei destinasjonen Lillehammer. Med ei lita søt snuppe i baksetet som også har vert i bhg, tenkte vi at det Var nok bil kjøring for i dag. Vi har sjekket inn på et hotell her i Lillehammer som faktisk ikke var noe dyrt til familie rom å være. Veit det er så mange voksne eller foreldre med barn som klager på at det er så dyrt å reise med barn. Kan ikke akkurat si oss enig i det. 

Vi snakka litt om å kjøre hele veien til Oslo i dag men siden flyet våres ikke går før kl 18 i morgen tidlig hvor vi hadde måttet sjekket ut kl 12 i Oslo uansett . Blei vi enige om at det kom til å bli mye venting og utålmodighet, noe jeg absolutt hater. De andre to jeg drar med er jo ganske «tolerante» får sånt unødvendig tull, det er ikke jeg!

Hele turen har gått kjempe fint å vi merker nesten ikke at vi har sittet 4 timer i bil. Isadora er helt fantastisk å ha med på tur dere aner ikke, noe jeg selv også er veldig glad for.  Nå gleder jeg meg bare til å komme i sengs etter jeg har vaska å fønet håret. I morgen gleder jeg meg til hotellfrokost, det er alltid så deilig.

Isadora strålte fra øre til øre når vi fortalte henne at vi skulle på bade ferie.  Dumme oss sjekka jo ikke vær meldingene for plassen vi nå er på vei til. Vi aner virkelig ikke om vi ville sukke  eller le når det plutselig gikk opp for oss at vi faktisk hadde booka tur til enda mer regn.. hahahahh! Men heller 20-25 pluss grader og pitte litt nedbør. Enn masse regn og 1-3 grader… hallo!! Det er jo døds kaldt!

Hotellet får dere se i morgen, nå sier jeg natta.

0 kommentarer

Siste innlegg