Dagens photoshoot

Hei alle sammen! Hvordan har dere det? Vi har det veldig bra, men bade ferie tar nesten «knekken» på meg . Jeg som snakker om å ikke ha mange nok timer i døgnet der hjemme. Wooohoo! jammen sa jeg smør! Blir helt kval av meg selv for nok av timer kan ikke sammenlignes med hva jeg har av her!! Men sånn er det jo alltid mår man farter rundt å finner på masser av ting. Da er det liksom fullt opp fra morgen til kveld. Pluss lange blogg kvelder etter det har blitt mørkt, sånn som nå.

I dag har jeg og kjæresten vert på photoshoot samtidig som isadora var på barne lek og skatte jakt. Vi gikk oss en tur på stranden å tok noen idylliske bilder. Det er så utrolig fint ved stranden her. Og jeg blir så glad når mannen tar meg med på locations som han selv har satt seg ut bare for å glede meg med en drøss med fine bilder! Han er virkelig den beste altså og ingen i hele verden kan slå han.

Han lytter til meg og tar seg tid til å gjøre alt for og glede meg, det er så sinnsykt fint! Ikke bare står han selv for bildene men både jeg og han går med full innlevelse selv om det måtte tilsvare at andre voksne rundt oss måtte tro at vi tisser i buksa på lik linje som barna deres! Lol.   

Når vi var ferdig med å ta noen bilder dro vi på en bar hvor de har sitteplasser oppe i trær ut mot havet med hav utsikt, helst sykt Idyllisk!! I kveld har vi vert på mini disko pluss litt små shopping. I morgen viser jeg dere leiligheten.

0 kommentarer

Siste innlegg