Det holder vanligvis med 2

I dag har dagen BARE gått i surr dere. Det er mandag men følelsen jeg har i kroppen er som jeg pleier å ha på en søndag.

I går hadde jeg fortsatt besøk av kompisen min fra Ålesund. Vi gjorde egentlig ikke så mye annet enn å bare sove og slappe av . Hodepine hadde jeg også selv om jeg ikke drakk så mye kvelden før.

 

(Nei vi er ikke kjærester og holder heller ikke på. Han liker gutter og det gjør jeg å- hihi) 💕 

For aller første gang på aldri så lenge hadde jeg ingen black out og i tillegg husker jeg absolutt alt,   Super digg!!!

Ingen regn og god stemming på lørdagskvelden, kjempe hyggelig. Jeg rakk å gjøre så mye på dagtid.

Jeg var oppe kl 06:30 med barna. Rakk å dra på shopping tur med besta, farge håret og male veggen på rommet mitt. Dusjet, ryddet litt og fikk sminka meg. Alt dette før kl 17. 

Jeg brukte fredag til å ENDELIG bli ferdig med gjesterommet på loftet og jeg har blitt ferdig med gangen til loftet. På ekte! Ikke en dritt som står igjen der, for uten om trappetrinnene. Men der har jeg ikke bestemt meg for hva jeg skal ha enda.

Jeg brukte serriøst en hel dag på gjesterommet. Det som var dritt med gjesterommet var at jeg seriøst måtte ha så mange strøk med maling- for at det mørke treet ikke skulle skinne igjennom. Tror jeg sa meg fornøyd med 4 strøk på hver vegg, det er sykt! Vanligvis holder det med 2 liksom. 

Bare tanken på at jeg mala fra kl 14:00 til kl 03:30 , Fy faen da var jeg virkelig trøtt. Måtte tvinge meg i dusjen midt på natta. Og kvelden før var jeg oppe til 03 for å gjør gangen ferdig. Ikke rart jeg er trøtt i dag kanskje?

Jeg var liksom ute å ranglet natt til søndag og i dag vekket kattene meg kl 05. Hvor de holdt koken helt frem til 10.  Syns det er mer krevende med katt enn kids liksom😂. 

Ikke bare er jeg sykt lat i dag men jeg har også litt antydning til tåkesyn..  I morgen ønsker jeg meg selv en fin dag allerede ass- det føler jeg at jeg trenger!  😂🤟🏾

0 kommentarer

Siste innlegg