Det føles digg!

Og endelig være tilbake på internett!!

Herregud jeg har legit ikke vert innom nett eller hatt tv på 4 dager? Herregud hvordan har jeg klart å overleve, ikke snt vel?!

Takk gud for at jeg har snuppa å kose meg med, viss ikke hadde livet vert jævlig kjedelig. Men det er først nå jeg merker hvor viktig wifi er for min del, med tanke på jobb mener jeg!

Jeg har nesten ikke hatt nerver på slutten nå- haha! For både en og to dager kan jeg til nød klare meg uten.. Men når dag nr 3 er over på kveld?? Oioioi, bare tanken og følelsen gir meg nesten litt små angst 🥴😂. 

Kveldene har vert så trauste etter kl 23 også! Ikke en dritt å finne på liksom. Jeg har seriøst spillet Mario og tv spill i mer enn 4 timer hver kveld, hahah. Sørgelig å si men også jævlig sant!  

Dere aner ikke hvor mange ganger jeg har tenkt til meg selv at jeg “aldri” skal spille igjen, lol. 

Men for uten om mangel på nett har jeg hatt det helt fantastisk faktisk. Jeg har fått mye ut av dagene med div aktiviteter og fint vær.Helgen var også helt magisk med feiring av en venninne og nye eventyr med venner ! Nå er jeg heldigvis tilbake og har en haug med bilder å poste.

En bedre update kommer etter hvert, bare ikke akkurat i dag. Nå er jeg så utrolig glad for å ha nettverk tilbake at jeg vil egentlig bare bruke resten av kvelden til å surfe rundt og ta igjen tapt update.

God onsdag folkens!  😍🤟🏾

0 kommentarer

Siste innlegg