Derfor er jeg stolt av meg selv!

Hello babes! Hvordan har vi det på denne flotte fredagen? Den er ganske kald… Ikke sant?

 

Jeg har vert ganske fraværende de to siste dagene nå. Men det er litt forskjellige grunner for det. Jeg har styra med YT non stop for å få alt på plass før første film droppes.

Jeg har heller ikke bestemt meg for hvilke dag jeg skal offentliggjøre filmen på, kanskje på onsdag i neste uke? Idk men jeg gruer meg da hahah!

Derfor har jeg også sovet knappe 4 timer på to døgn, fordi jeg har holdt mye på med redigering. Sover dårlig selv om jeg den ene dagen la  meg tidlig liksom. Mye tidligere enn normalt i tillegg har jeg stått opp tidlig også. Noe som har resultert til at jeg ikke var oppdatert så mye her. Orker liksom ikke mye annet enn familie livet når jeg sover så lite heller. 

Det er synd å si men jeg tror legit jeg ikke passer til å legge meg tidlig faktisk.

Legger jeg meg tidlig for å stå opp tidlig dagen etter så har jeg ikke sjans til å sove til kvelden igjen uansett hvor trøtt jeg måtte vær. Det hender at jeg sovner i mellom 21-23 tiden, men da er jeg oppe igjen i 00 tiden og da er det gjort.  Jeg trenger heller ikke å sove så lenge.

Alt fra 15 min til 1 time liksom. Også er jeg lys våken når jeg våkner av meg selv igjen på kvelden. Men uansett..

Jeg har heller ikke glemt den YT filmen som jeg har lovet dere. Den måtte jeg klippe og redigere hele 2 ganger og det er ikke bare bare. Det å klippe til YT film tar tid og man må være sykt  tålmodig.

Dere skulle bare visst hvor drit irritert jeg var da filmen blei sletta etter første redigering. Men når jeg ser tilbake nå så er jeg utrolig glad for at det skjedde faktisk. Ikke bare fikk jeg klippet og redigert den på nytt. Men jeg fikk også mer erfaring og øvelse. Det er jo bra og jeg føler jeg er flinkere nå enn hva jeg var tidligere. 

Men det aller beste var at jeg også fikk lært og trent meg til å lage en ordentlig intro på hele yt kanalen min. Så ikke bare er jeg glad men jeg er også drit stolt av meg selv!! Tenk at jeg faktisk kan fikse sånne ting selv?!

Først hadde jeg ikke troen på at jeg skulle få det til mtp at de aller fleste bloggere og influencers har mennesker som gjør alle desse tingene, siden det i seg selv er egentlig ganske avansert.

Men det er en mestring følelse og jeg lærer nye ting hele tiden. Det å være selvstendig er også ganske fint for da slipper man å alltid være avhengig av andre mennesker som skal fikse ting for enn hele tiden.

 Intro filmen blir jeg å poste i kveld så jeg håper dere liker den. Filmen er heller ikke så lang for det skal intro filmer heller ikke være. Det ser absolutt mye enklere ut enn hva det er, TRO MEG! 😜

0 kommentarer

Siste innlegg