Time to update!

Heisann! Jeg kan ikke helt huske hvor mange dager som her gått, siden jeg oppdaterte bloggen sist. Og jeg husker heller ikke så mye hva jeg har bedrevet tiden med, lol. Hodet står legit nesten helt stille!

Eller jo… Fredag brukte jeg store deler av ettermiddagen, pluss kveld til å sette opp og montere det nye klatrestativet til pusene. Herregud det var ikke bare bare- selv for den glupeste!

Videre på kvelden fikk jeg besøk av en venninne også dro jeg og henne til noen venner etter på igjen.. Veldig low-key greier spør du meg.

På lørdag tok jeg det helt piano sammen med familien og spiste lørdagspizz. Det er det sykt lenge siden vi har hatt så det var også veldig digg!

På søndag styra vi litt med ansiktsmaling også hadde vi besøk av nabojenta, som er på besøk i dag igjen. Hyggelig for barna!

Det er ikke til å tro men nå er  jammen meg denne mandagen snart over også! Jeg har vaska gangen og er egentlig ganske klar til å legge nytt gulv i kveld. Men vi får se for jeg har også noen lister som skulle vert malt først.

Nå skal jeg jobbe litt videre før det blir ansiktsmaske med snuppa om ikke veldig lenge. 

0 kommentarer

Siste innlegg