Ikke bare-bare

  Ja altså i går hadde jeg tenkt til å blogge men allerede kl 21 hadde jeg blitt så trøtt. Da gikk jeg faktisk bare å la meg! Men angrer jo på det siden jeg atter engang våknet kl 01:30 og hold det gåendes helt frem til kl 04:30. Og opp igjen kl 07:10, som vanlig.

Men det er helt greit. I dag har vi vert på bygge butikken for innkjøp av lister til de helt Amazing bildene som jeg nå lenge har ønsket å henge opp på den svarte veggen. Selv om bildene er sykt fine og veldig store mtp at jeg ville ha kjempe store bilder, så har det virkelig ikke vêr bare-bare med å finne rammer ass. Let me tell u so!  Ingen som passer størrelse 60×80! I allefall ikke på bobdelandet. 

Og når jeg først har vert i byen har jeg alltid glemt å sjekke etter. Da skal jeg liksom handle alt mulig annet sånn som sushi, hahahaha! Tenker seriøst ikke på noe annet enn sushi om dagen haha!

Men nå har jeg både fått kappet listene til ramme, spraymalt de og fått festet bildene på baksiden. Fy faen jeg er så sinnsykt kreativ, det er helt vilt!! Men i dag har jeg også fått god hjelp av besten og besta da, det skal de ha. 💕

Snuppa har lagt seg for lengst og jeg skal straks til å dra hjem til kattungene som jeg savner veldig. De har vert mye hjemme alene i dag hvor jeg bare har vert innom små turer for å mate de, si hei, skifte vann og tømme katte toalettet .

0 kommentarer

Siste innlegg