TixMusic og MGP!

Hvem av dere søte helter fikk med dere gårsdagens aller første  MGP opptreden? Ikke jeg iallefall. Visste heller ikke at det allerede hadde begynt og at premieren skulle foregå på en søndag for det pleier det aldri å gjøre, eller ?  

Jeg har liksom alltid hørt om alle de raringene som smalest i MGP helgen (lørdag) for å sitte sammen å “gjette” seg frem på hvem som kommer videre, or hat nah..?  Og egentlig aldri forstått hele interessen og begeistringen for interessen det.  Kanskje dette bare har gjalt selve finalen? Og ikke alle fremføringene før det? Idk. 

Men helt ærlig så har jeg alltid synst at MGP har vert skikkelig bording og ikke minst harry. Sangene har sugd skikkelig og de norske opptredener har heller ikke vert mye å skryte av. 

Men i år? Ja i år er ikke bare TixMusic en av årets representanter. Men han har også vist en helt annen siden av seg selv hvor han også har gått ut med sine mørkeste hemmeligheter. Hvor han forteller selv hvordan det faktisk er å selv leve med Touretts , tics, selvmordstanker og ensomhet.

 

En helt annen side enn den “typiske” vanlige siden Norges befolkning kanskje er vant med. Alt fra “norske landeplager”, grove tekster om fyll, festing, dop, “horer”, voldtekter, penger og rike pappagutter osv.

Selv har Tix  gått ut med å ville ta et oppgjør med musikkanmeldere som ikke viser like stor støtte til hans nylige MGP opptreden som hans publikum og fansen.

 Selv må jeg si at Norge aldri har hatt noe større hitt, bedre budskap og flinkere vokal til å kunne representere landet våres enn hva vi hat fått i år! Er det noe denne artisten kan sp er det virkelig det å høre forskjell på en hit og en flopp når han sitter på rommet å skriver egne sanger. Det er det ikke mange norske artister som kan ass. 💯

Jeg var heller ikke klar over før i dag at han også er låtskriveren av den populære sangen Sweet but psycho som også er streamet over  en halv milliard ganger, omg! 🤯

Og jeg visste heller ikke at låten han fremførte på P3 Gull også var skrevet når han satt fortvilet og redd i baksetet på en ambulanse. Jeg mener? Genier er seriøst alltid litt annerledes . 🙏🏾

 

 Heia TIXMUSIC ! 🥳

0 kommentarer

Siste innlegg