Beste helgen på lenge- Del 1

Hei snørrunger. Har alle de voksne “barna” det sånn passe greit i dag eller? Og har vi alle kommet oss fra helgens festligheter også? Jeg for min del kjenner det henge litt igjen i kroppen hvor øynene fortsatt er ganske trøtte.. I dag er jeg sliten etter et sinnsykt høyt tempo hele helgen fra morgen til kveld. 

Men herregud så sinnsykt nydelig vi hadde det alle mann, med 0 drama siden jeg kun har hengt med gutta boys. Solen har gjort sitt og vi har virkelig satt standard for sommeren 2020 så langt syns jeg. Nå er vi endelig i gang folkens! 

Hmmm…. Skal vi se om jeg faktisk husker helgen sånn passe greit til å kunne oppdatere dere sånn passe bra? 😆

FredagHadde jeg egentlig ingen planer og satt igrunn bare å jobbet hele dagen, for uten om da jeg ryddet opp fra barneselskapet som vi hadde dagen før. I selskapet til Isadora tok jeg ikke flere bilder etter at jentene hadde ankommet, noe dere også sikkert skjønte siden jeg ikke oppdaterte noe mer om det i etter tid med tanke på at ikke alle ønsker å eksponere barna sine på samme måte. 

Etter skolen kl 12 kom Isadora hjem og var ganske klar for hyttetur hele helgen sammen med en god venninne. Vi pakket baggen hennes og i 16 tiden var hun allerede ute av dørene. 

Videre var jeg invitert på båt tur men fikk besøk av en kompis i stede. Vi satt i solveggen og kosa oss frem til kl 18:30 ish, før jeg sendte han hjem så jeg fikk hoppet en tur i dusjen selv.

Videre fikk jeg tak i kompisen som tidligere var ute i båt å koste seg i solen med noen kalde. Den gjengen der hadde egentlig mistet litt “piffen” så jeg måtte virkelig gjøre en innsats for å få liv i de gamle skrittene hahahahah! 

Når jeg var klar tok jeg sykkelen fatt samlet et par venner og vorset var endelig i gang. Her shotta vi den ene etter den andre som vi alltid pleier. Før vi tok taxi i 00:30 tiden ned til Ocan i sentrum. De fleste hadde igrunn ikke helt troen på det (da inkludert meg selv) men herregud der var det stemning! Jeg gror vi tok med oss hele utestedet på nach.. Hahahahahahah, EPIC! 🤩

(Jeg såg forresten jævlig smashing ut på fredagen så skjønner ikke hvorfor jeg ikke tok noen bilder den kvelden for uten ol de her. Men jeg hadde det vel så gøy da, at jeg glemte meg heeelt bort mener jeg. Og ja.. jeg har litt små black out faktisk, lol)

0 kommentarer

Siste innlegg