Uken som gikk- Traumer..

Ukens opptur: Var så aboslutt helgen på alle mulige måter! Det er sinnsykt lenge siden jeg har hatt det så gøy og det er sant når jeg sier at jeg ikke har hatt det så gøy som da i hele 2020, til nå!  🥂

En annen ting som også var super hyggelig var film kveldene til meg og isadora med skikkelig mor og datter tid, det er en av favoritt tingene min å gjøre. 🎬

For uten om det har jeg vert super giret de siste dagene på det nye gulvet jeg endelig nå har bestilt til stua, kjøkkenet og gangene.   I tillegg nytt kjøkken som kommer allerede i morgen!! Iiiiik… Dere kommer til å dø når dere får se hvilke farger jeg har velge og i tillegg sluttresultatet.. Det blir faen meg så braaa!! Snakk om drømme kjøkken💯 💸.Ukens nedtur: Var søndag….. Herregud jeg var helt utslitt, død og ikke for å nevne skikkelig hangoover også. Jeg gikk sikkert opp 3 kilo på alt jeg spiste dagen der på, oh loard! 💀😭. 

Omg.. Jaaa jeg måtte jo så klart være så uheldig å knuse telefonen min tidlig søndags morgen fordi jeg var så sinnsykt glepphent📱. Helgen skulle den faen meg klare men ikke en rolig søndag, hvilende og trygg i egen seng🤦🏼‍♀️. 

Ukens cravings: Favoritt retten min med scampi og tilbehør i rispapir.. Mums!

Ukens Tanker: Jeg er så sykt glad for at jeg endelig har kommet meg over ting på privaten som har preget meg noe helt sinnsykt siden slutten av november i fjor.  Noe jeg også aldri kommer til å glemme og som har traumatisert både meg og snuppa mi for resten av livet.

Men jeg er utrolig glad for at jeg endelig tørre å snakke om ting når jeg får spørsmål,  i stede for og måtte holde en fasade som var helt utholdelig å spille! I tillegg er jeg glad for å slippe holde meg hjemme for og unngå alt og alle som snoker med hele trynet sittMITT privatliv.

At folk nå skjønner at visse ting  ikke er et tema å snakke om engang hjelper jo så klart urolig mye, sykt respekt til de som har fått det inn i hodet for å si det sånn. For det er ikke alle.🔫

Jeg er lettet over å endelig tørre ha besøk igjen og det å ikke minst tørre vær sosial uten frykt for ting jeg ikke kan svare på uten å kjenne på sårbarhet, angst, sorg, stress og frykt. Jeg kjenner jo så klart litt på alt dette om jeg skal “kjenne etter”. Men nå har jeg liksom fått lagt lokk på det meste og gravd det langt bak i ting man vil glemme!

Det er digg og ikke gråte seg til søvn hver en eneste natt. Og det er digg å ikke alltid dra hjem fra fest tårevåt og kvalt. Hvor jeg ringe mamma for  å komme hente meg med vippene på halv stang og greier, ahhahahahahah! Hjelpes for en tid… 🙈💀 Sorry mamma, i love u sooo💕💯👭

Men for ikke å glemme nevne alle de flotte menneskene jeg nå ser at jeg fortsatt har rundt meg. Og familien min som alltid heier på meg. Mennesker som bryr seg om meg og som vil være sammen med meg, for det trenger jeg faktisk. Selv om jeg er en ganske tøff jente og vil for det meste klare alt selv.

0 kommentarer

Siste innlegg