Vi har bestemt oss!

Reklame | Bygghjemme.no

Hei alle sammen! For tiden er jeg så sykt på utkikk etter nytt gulv som skal byttes ut i stuen, etter at vi nå nylig har pusset opp så utrolig fint. Som jeg tidligere har nevnt har jeg en drøm om å legge marmor gulv i hvit og lyse grå.

Jeg har lett og lett og lett og lett.. Men liksom ikke funnet det helt perfekte gulv, siden jeg ønsker helt hvit marmor med ikke så kraftig og fremtredende grå som i bildet over. Om dere skjønner?

For ikke så veldig lenge siden satt jeg en kveld på nett hvor jeg plutselig kom over en nettside som ikke bare selger marmor gulvet jeg er på utkikk etter men de selger visst servanter også.

Jeg elsker jo marmor og til min forloveden store fortvilelse  ønsker jeg å ha marmor detaljer over alt, lol. Ikke bare er det  kjempe fint å hvile øynene på men også er det super trendy!  Først syns kjæresten selv at gulvet bare kunne være i den brune ( ikke minst lite flatterende) parkett fargen som allerede er. Men etter en del bilder i stuen både til blogg, insta og andre sosiale medier, har han tatt til fornuft og sagt seg enig i at gulvet “have to go”!!

Derfor har vi nå blitt enig om at marmor skal inn for marmor har kommet for å bli! Ikke bare skal det inn på stua men nå tar vi visst helt av å kjører marmor servant på badet også!

Nå har jeg falt helt pladask for en veldig fin servant men er veldig usikker på om jeg vil kjøre sort eller hvit

Hva syns du?

🤔

0 kommentarer

Siste innlegg